Utbytesstudent 2016/17 Frida Sundström

Utbytesstudent Abilene, Texas 2016/17

I USA

Lördag morgon så hämtade Carlie upp mig och vi åkte för att träna inför musikalen,
där jag för övrigt även ska vara en gaffel och sedan åkte vi vidare till choir vilket var kul.
Insåg hur mycket jag saknat att åka runt i en bil och bara sjunga med till låtar och prata om allt möjligt, det kändes jätte amerikanskt och Carlie är en underbar tjej.

Efter choir konserten stressade jag hem och tog en snabb dusch och började att sminka mig inför homecoming dance som var på kvällen. Hade 1h och 35 min på mig att göra mig redo OCH duscha, men I did it. Kring 18 fick jag skjuts till McKenzie och hon lockade mitt hår, det blev så fint!!! Var så nöjd, sedan åkte vi tillsammans till Olive Garden, återigen sjungandes i bilen, I Love it och henne.

Vi mötte upp ett gäng på 12 personer på restaurangen och vi käkade middag, lax för min del och det var sjukt gott!! Älskar lax och det var första gången jag ätit fisk här, bortsätt från sushi.

Efter att vi käkat åkte vi vidare mot dansen och jag hade en underbar kväll. Träffade så många nya människor, folk jag kände sedan innan och fick så mycket komplimanger. Var så glad hela kvällen och vi dansade till fötterna gjorde ont.
Eftersom jag befinner mig i Texas så spelades deg såklart country och alla började dansa linedance!!! Det kändes så amerikanskt och så Texas, det var verkligen häftigt. Sedan var musiken i princip samma som vad vi lyssnar på hemma, och sista låten var såklart.... Don't stop believing. Minns att sista kvällen i NYC berättade min ledare att denna låt alltid spelas på High School danser osv.

Alla mina vänner här är underbara och är så lyckligt lottad. Dom är världens finaste och de vill alltid se till att jag har det bra och att jag mår bra. Jag kunde inte önskat bättre vänner här borta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments