Utbytesstudent 2016/17 Frida Sundström

Utbytesstudent Abilene, Texas 2016/17

Innan USA

Börjar bli klar!!

​School recommendation pappret ska jag få av min mentor innan torsdag, så det enda som är kvar är att ta en bild till ''Student information'' sidan samt några bilder till! Skönt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innan USA, Förberedelser

Ansökningshandlingarna går framåt och är snart klar! Endast några bilder kvar att ta, samt svara på 2 frågor och få min skolrekommendation av min mentor. Wiho!
Idag var jag på hälsokontrollen, gick super och nästan lite töntigt att man måste göra sånna kontroller med tanke på att doktorn knappt undersökta mig utan det var bara ja/nej frågor som jag kunde ha svarat på själv, nåja..

Utöver det så har jag två roliga saker att berätta;
1. Har fått kontakt med Katy igen, och det visar sig att det är flera familjer som kanske är intresserade av att bli min värdfamilj, så ska se vad det blir med det eller ifall min amerikanska organisation ska få placera mig.

2. Har fått kontakt med några superfina utbytesstudenter runt om i hela Sverige, och vi har en gruppchat som vi skriver i, snapar även lite med några av dom!
Så får hoppas på att några från Luleå och runt häromkring är med på en fika någongång snart!


Annars ska jag börja lägga in länkar till andra utbytesbloggar, kram

Likes

Comments

Innan USA, Förberedelser

VC kunde inte ge mig sprutorna jag behövde och fick därav inte ta några vaccin igår. Däremot bokade jag tid på sjukhuset så idag tog jag påfyllnadssprutan (difteri,kikhosta,stelkramp) 1a twinrix sprutan (hepatit a+b) och hjärnhinneinflammation vaccinet.

Till er blivande utbytesstudenter, ta med era vaccinkort med vilka vaccin man fått i skolan eftersom att de inte finns i din journal!

Likes

Comments

Förberedelser

Idag var första get ready mötet och det kändes jätte bra. Gjorde bort engelska testet och det gick däremot sämre än väntat haha, men det ska nog gå bra ändå.

Ansökningshandlingarna går framåt och ska passa på att ''göra bort'' så mycket som möjligt. På mötet berättade även en tjej att hon redan fått sin värdfamilj! Så hoppas det ska gå fort för mig också, men vi får helt enkelt se vad som händer. Uppdaterar mer imorgon efter vaccination osv.

Likes

Comments

Förberedelser, Innan USA

Idag har jag, som rubriken lyder fixat ett nytt pass, då mitt nuvarande går ut i maj 2016. Information från passet måste skrivas in i ansökningarna och därför passade jag på att göra det nya redan nu.
Har även bokat tid för att påbörja alla vaccinationer, så på måndag startar jag med det och om ca 2 veckor har jag tid för en hälsoundersökning.
Har även skrivit klart mitt personliga brev och mamma+pappa är klar med sitt.

Ska efter helgen scanna in allt i datorn och ladda upp så att jag får ytligare några saker ut vägen.

Lägger in helt oberoende bilder för att få ett roligare inlägg, ska helt klart börja fota mer. Kram

Likes

Comments