Utbytesstudent 2016/17 Frida Sundström

Utbytesstudent Abilene, Texas 2016/17

Innan USA

Jag heter Frida och är 16, snart 17 år gammal och bor i Luleå tillsammans med min mamma, pappa och lillasyster. Om ungefär 9 månader kommer jag att lämna min familj och trygghet bakom mig för att krossa atlanten och bygga upp ett helt nytt liv på andra sidan atlanten. Jag ska åka som utbytesstudent.

Jag har pratat om att åka under flera års tid, alltså verkligen sedan jag var jätte liten, dock är det inget som diskuterats hemma speciellt mycket. Sedan för några månader sedan, så tog jag upp det på riktigt för mina föräldrar. Jag sa till min mamma att ''2016 är min sista chans och åker jag inte då kommer jag att ångra mig resten av mitt liv'' och där började min resa.

Jag har tagit reda på den mesta informationen själv, kollat upp flera organisationer och tillslut var det Explorius som jag bestämde mig för. Jag har haft min intervju och idag accepterade jag min plats i deras High School Classic program.

På denna blogg kommer ni få följa mina förberedelser inför mitt utbytesår men såklart följa mitt år på andra sidan atlanten.

Slänger även in en bild så ni som läser får ett ansikte till namnet som befinner sig bakom datorskärmen. 
Kan tillägga att jag nu för tiden är en blond variant av denna bild. Kram! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments