Hej hurrni och välkommen till min nya blogg!

För er som inte har någon aning om vem jag är så heter jag Frida, är 18 år och bosatt i Luleå. Har tidigare drivit en blogg på nouw.com/fridasundstrom som endast handlade om mitt utbytesår 2016/17. Så för er som är intresserade av att läsa mer om det föreslår jag att ni kikar in på min gamla blogg.

Jag är iallafall hemkommen sedan ungefär 5 månader och har sedan jag landade i Sverige jobbat en massa, börjat läsa sista året på gymnasiet och tagit igen tid med kompisar! Har verkligen saknat att blogga så att det nästan kliat i fingrarna och dessutom tänker jag att det kanske är kul för mina amerikanska vänner och familj att se lite om vad som händer i mitt liv just nu, så let's go!

Idag har jag varit på bankmöte med mitt UF företag och startat upp bankkonto och fler praktiska saker gällande hanteringen av pengar, ringt lite sponsorer och fått in riskkapital. Efter det hade vi mössprovning inför studenten. Måste erkänna att jag är så oerhört taggad, efter 4 år ska jag äntligen få ta studenten och börja livet på riktigt, känns skönt. Dock måste sparandet inför studenten skärpas, endast studentmössan kommer gå på 1500kr, men vill man vara fin får plånboken lida lite. Sedan hade jag informationsmöte ang prövningen i ENG7, är så himla glad att jag ska få tenta av den kursen, kommer visserligen bli lite jobb på sidan av skolan men förhoppningsvis går det vägen, håll tummarna.

Efter skolan sprang jag lite ärenden på stan med mamma, köpte bland annat en ny bikini, för jag åker faktiskt till Cypern på fredag med Linnéa, ska bli så himla skönt! Hann även med att ta en middag bestående av en räksallad med mamma innan vi begav oss hemåt i höstmörkret.

Imorgon vankas jobb, inköp av lite sololja och aftersun samt en liten svart väska, sedan är jag redo! Ska bli så skönt med värme. Redan nu är det kallare ute än vad jag någonsin hade i Texas, och vintern har inte ens börjat ännu.. Oh well, bjuder på lite gamla bilder i brist på annat!

Likes

Comments