Header

Hej hej hej!

Tillbaka i Oslo nu efter en vecka hemma i Västerås. Har umgåtts mycket med familjen men även hunnit träffat tjejerna - de som är kvar i stan dvs haha. Men har iallafall varit megamysigt! På't igen ba vare å nu är jobbveckan i full gång. Redan onsdag imorgon å en dag närmare helg. Najsss!

Imorgon ska jag äntligen få flytta in i mitt nya rum här i Oslo! Är verkligen såå taggad. Eftersom senaste månaden varit så himla rörig och kaosig för min del så ska det bli skönt att bara få en stabil punkt. Få komma på plats och bara ha mitt eget space ska bli så härligt verkligen. Tur att man har så snälla kompisar här som kommer å hjälper till att bära skiten haha, det är ju en del ändå!

Har bestämt mig för att denna helgen ska jag bara fokusera på mig själv. Inget annat. Mitt nya rum, mitt mående. Göra endast det som får mig att må bra. Har en kväll inplanerad med tjejerna än så länge, men ska försöka att inte göra så mycket fler planer. Att gå igenom ett uppbrott som jag gjort de senaste veckorna har verkligen tagit på mig och därför känner jag att det är viktigt att bara stanna upp lite och faktiskt ta hand om mig själv. Inte bara försöka gömma och glömma känslorna bakom vardagskaoset, utan försöka ta itu med läget och på så sätt kunna blicka framåt istället.

Natti natti sovi gotti(som Hanna och Linnea säger, gulligaste ever). <3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå där!
Efter en superdupermysig helg så har krafterna laddats om på nytt å jag känner mig som en ny människa. Shit vilka fina vänner jag har alltså. Lätt att man blir uppslukad av allt annat när man bor och jobbar i en annan stad som jag gör (i Oslo, för er som inte vet), men när man kommer hem å träffar familjen och alla vänner så påminns man om hur viktigt det är att även lägga ner tid på relationerna här hemma. Men jag har så fina människor omkring mig så ni fattar inte!

I fredags tog jag mitt pick och pack från Oslo och åkte mot Norrköping. Där hängde jag med Bettan i två dagar och det var såklart GOALS-dagar haha. Vi åt koreansk bbq, drack massa goda drinkar, snackade och skrattade tills vi hade ont i käkarna och såklart shoppade loss. Var verkligen ödet att vi två blev roomies i Sälen, känns som vi känt varandra hela livet!

Hann även med en fika med min efterlängtade Emmis när jag var i Norpan, såå himla mysigt att bara ses å catcha upp lite. Är alltid lika kul. Direkt från Norrköping åkte jag till Nyköping och tillbringade ett dygn där med min kusin Ellinor. Vi shoppade lite till, lunchade sushi och lagade sjukt god middag samtidigt som vi glodde på skit-tv haha. Finns ingen som jag mår så bra med som med henne! Verkligen min andra halva.

Sen har jag åkt hem till min stad Västerås och har hittills hunnit mysa med min familj och min fluffiga, galna hund. Även hunnit med en dag på stan med Fanny, en lunch med Elsa och en långpromenad med mamma. Maxade dagar med sååå efterlängtade personer. Jag mår verkligen så bra av kvalitétstid med dem. Det har dessutom varit ett par väldigt tuffa veckor för mig, så denna minisemester var riktigt välbehövlig!

Blev ett riktigt kärleksfullt inlägg men det har väl aldrig skadat någon? Jag har världens finaste familj och vänner, och det är jag sååå glad och tacksam över. Imorgon ska jag till sjukgymnasten för min rygg och även träffa min mormor. Antagligen ännu en mysig dag hemma!

Puss och kramis! /Frida


Likes

Comments