Under påsken gick jag verkligen in i ett semestermode as dess like. Har varit deluxe trött hela veckan och bara velat ligga på rygg och göra ingenting efter jobbet. Därav är jag evigt tacksam för att de varit kortvecka och att det är fredag (REDAN). I helgen har jag inga större planer mer än att göra bort lite måsten som jag skjutit på en längre tid...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Jag hann inte bara med massa vindrickade i Skellefteå utan också lite aktiviteter ute i den norrlänska friska luften. Den har här perioden ser man klart och tydligt skillnaden på vädret i norr och söder. Fortfarande snö kvar i norr medans det blommor i Stockholm. Men jag bara älskar kontrasterna och att jag hann med dessa ute aktiviteter.

Vi åkte upp till Kåbdalis en dag tillsammans med mina två barndomskompisar. Vi som åkte varje år tillsammans på skidresor osv. Vi som växt upp med varann och lärt oss åka just slalom tillsammans. Superkul och härligt var det!! Dagen efter åkte jag ut med Lotta och Pappa till Stugan för att traska över isen, göra mat över öppen eld och bara mysa. Såna här saker kan jag verkligen sakna i mitt vardagsliv.

Likes

Comments

Bloggen har fått ligga på is under påsk ledigheten och jag har bara njutit hemma i Skellefteå med familjen. Bästa som finns att komma hem andras in den friska norrländska luften och samla ny kraft!! Startade påskhelgen med att åka till Piteå tillsammans med familjen Björk/Stenlund och Oscar. Vi njut på hotell KUST & spa, åt god mat på Tage och drack bubbel å spelade spel. Jag har verkligen en fantastisk liten extra familj som är TOTALT skruvad. Älskar att få kvalitetstid med dem.

Jag fick världens "säng inspo" av att lägga mig här, älskar dom enorma kuddarna och de mörkblå kuddarna. MYS!

Ungefär såhär bra går det när vi ska ta en gruppbild. Alltid någon som blundar, fular sig eller tittar bort..

Denna måltid kan man inte skoja bort. Åt så fruktanvärt god oxfilé dränkt med bea!!

Likes

Comments

Idag så vaknade man upp till den första vardagen efter det hemska som inträffade i fredags. Jag kan inte beskriva med ord hur ont det gör i hjärtat när man tänker på det och att det fruktanvärda till sist drabbat även oss i Stockholm.. (och Sverige) Jag tänker på alla de oskyldig barn som drabbats av detta dåd och hur alla människor i panik sprungit för deras liv. Ondast gör det ändå då jag tänker på alla som försökt fått tag på sina anhöriga utan att få ett svar. 4 avlidna varav en bara en 11-årig flicka med hela livet framför sig, en pappa och två kvinnor mitt i livet. 15 skadade som jag hoppas så innerligt att de kommer orka och kunna återvända till deras liv och leva vidare så normalt som möjligt. Händelsen kommer dock alltid hänga med i deras bakhuvud, precis som för oss alla andra.

Det är svårt att ta in. Men jag är trots detta så otroligt stolt över alla Stockholmare och alla Svenskar som öppnat deras armar och hem för behövande. Folk som stannat för att hjälpa skadade, de som inte kunde ta sig hem och de som varit på besök i vår vackra huvudstad. Polisen otroliga arbete och sjukvårdens hårda jobb. Tillsammans är vi starka, de har vi bevisat. Tillsammans kan vi visa att terrorn inte vinner över oss. Vår kärlek och styrka är så otroligt mycket starkare än all ondska i världen.

Mina tankar går till alla drabbade, deras anhöriga och alla som fick bevittna denna tragiska händelse.

Likes

Comments

Igår firade jag min födelsedag tillsammans med några underbara polare på ett nytt favoritställe. Hjärtat!! De är en tok mysig bar med söderkänsla fast den ligger på Linnegatan, Östermalm. De serverar KORV och Burgare som är så otroligt piffiga och goda. Samt massa öl, vin bubbel och chokladbollar. Perfekt AW ställe , det låter inte så mycket för världen men underbar personal och magisk mat.

Jag blev bortskämd med massa blommor, fina kort och skön sång. Var alldeles varm i kroppen av all kärlek när jag kom hem igen, så tacksam för mina vänner. NI ÄR BÄST!

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen till mig själv idag, numera måste jag slänga med mig siffran 23 då någon undrar över min ålder. Nu finns det väl inget mer man ska se framemot? Jag får komma in överallt, ja det är sedan länge jag fick handla på systemet och köra bil. Nu kan jag bara se framemot mina egna milstolpar personlighetsmässigt och i arbetslivet. Men underbart är väl det!

Kan väl summera några få saker som hänt sedan jag fyllde 22..

- Startade den här bloggen på Nouw.
- Blivit ljushårig (igen) hade en mörk balayage förra året.
- Flyttat från hyreslägenhet till egen bostadsrätt.
- Numera ingrodd på jobbet (som jag varit på 1 år nu)
- Lärt mig att kolla folk i ögonen, jag kunde verkligen inte det förut. Fråga vem som helst av mina vänner och det kan dra ex. antal historier om min skräck för "ögonkontakt".
- Fått nya vänner som jag känner mig otroligt nära med redan.


Bilder från April 2016. Skulle ut på middag med vänner, firande min födelsedag med mamma och tog ett glas vin med Cissi.

Likes

Comments

I veckan fick jag frillan fixad, lite mer slingor, uppljusad botten och 2-3 cm kortare. Älskar när håret känns tjockt och fräscht !! Blev väldigt glad då jag slapp klippa av halva frillan som förra gången. Nu har håret äntligen tagit ny fart och jag hoppas att det bara fortsätter växa.

Likes

Comments

Ännu en toppenhelg har passerat. Jag har hunnit med en massa, träffat saknade polare och varit ute. Under fredagen tog jag det bara lugnt hemma hos en polare och kom i säng i tid. Lördagen spenderades med lite ärenden under dagen för att sedan ha charkmingel med kompisarna. Jag och Sofia hann även med att dra ut en sväng och festa till kl.7 på morgonen. Gäller som tidigare nämnt att ta vara på dygnets alla timmar när man är ledig. Söndagen fanns de ingen tid till vila i min värld utan brunch stod på schemat. Finns de något trevligare än solig söndag? - Jag tror inte det. Nu bjuder jag på lite härliga bilder istället.

Vi körde konceptet att alla fick ta med lite var och se så nice det blev!!

rekommenderar starkt detta ställe, Paraden på vallhallavägen. Hur god brunch som helst och jag tror alla var tok nöjda.

Därefter gick vi vidare för att ta en "bira i solen" som Emil hade sagt det. Otroligt gott mingel och såhär bra vill jag ha det varje helg.

Likes

Comments