View tracker

Likes

Comments

Ljuset vid mitt skrivbord är lite för bra för att låta bli att ta en liten vardagsselfie..

Middag i form av en enkel omelett med bladspenat och tomat. Samt min morgonsmoothie fylld med massa nyttigheter!! ÄLSKAR DEN.

Verkligen kick startat efter min långa förkylning med lite hjälpmedel från fitnessguru, en stor beställning av vitaminer m.m och roliga träningspass som the trip och bodycombat. Kaffet på jobbet får man inte heller glömma...
I veckan har jag verkligen tagit tag i årets löfte i form av en hälsosammare livsstil. Som tur är har jag kompisar som är inne på samma spår, så i veckan har jag tränat och haft sleepover med båda Ida och Cissi. Att ha sällskap gör verkligen allt mycket lättare och roligare. Men nu är jag redo för fredag och HELG! Har en superrolig helg framför mig med massa mingel och fest.

Likes

Comments

Ständiga frågan - vilken färg ska jag köra på nästa gång. Eller ska jag köra på ombre naglar igen. Skulle vara lite kul att testa crome naglar men jag vet inte om det är min grej?

Likes

Comments

En stor inspirationskälla är nya träningskläder. Har man köpt ett par nya tights eller ett linne så måste man ju helt enkelt åka och träna för att få användning av det.

Ett par andra tips för att komma iväg på träningen och få den gjord.

Boka ett pass med en kompis.
Om du bokar upp dig på träningspass tillsammans med någon blir det dubbelt så svårt att dra sig ur. Man får dels dåligt samvete för att avboka med en polare och sen dåligt samvete över att missa träningen.

Köp PT pass eller följ en kompis som kan mycket om tex. styrketräning.
Ensam är svag, kanske finns en sanningen i det hela. Innan man börjar med styrketräning kan de vara bra att ta tips från andra för att dels inte skada sig men också uppnå bästa möjliga resultat. Om du bokar upp dig med någon som vet vad den pratar om kommer du tjäna på det i längden.

Testa dig fram
Bara för att alla på instagram kör "squats" (benböj) hela dagarna behöver inte det betyda att de också är din grej. Bestäm dig för att under en månad eller bara två veckor boka upp dig på olika gruppass för att se om du kan hitta någon träningsform som passar. Alla gillar inte att träna ensamma och då är gruppträningar som spinning, core, bodybalance, yoga, bodycombat m.m bra alternativ. Själv går jag på spinning minst en gång i veckan och hyllar de totalt.

Skippa gymkortet
Är träning på gym något du avskyr och inte alls är motiverad till, skippa det då. Ett gymkort är dyrt och för de mesta är man bunden till det under 6mån till ett år. Passar det inte dig finns det så mycket annat att göra. Köp hem en matta och lite vikter, träna ute, köp en bra cykel eller hitta ett bra spår att springa längst. Alla är vi olika!

Likes

Comments

Det är svårt att undgå att detta är en av mina favoritfärger. Har allt från en kappa, en LV sjal och blusar i denna nedtonade rosafärg.

Likes

Comments

Fick som sagt inte nog av Norrland över jul utan var tvungen att åka tillbaka. Landande i ett iskallt snötäckt norrland på torsdagen som under helgen blev allt varmare. (som tur var) Har bara myst och gjort mest ingenting denna helg. Fokusen har legat på att bli frisk och att få umgås.

En kopp med pappa och Lotta, sötisarna som jag brukar säga.

Fina Holmsvattnet dit familjen flyttat. Grillade och drack kaffe ute med min syster och hennes kille. Kan inte förstå att de har hus och precis förlovat sig, så underbart. Snacka om kontraster i livet och jag älskar samtidigt detta så mycket. Går inte beskriva hur avslappnad man blir av att vara här ute.

.. Och här är två nya favoriter. Gårdskatterna som har hittat hem till oss och kommer förbi morgon som kväll för att mysa och värma sig. Dessa har verkligen tagit mig med storm jag har insett att ett liv utan djur är fasen inte värt att leva. Så fort jag får chansen och det passar in i mitt liv blir det katt eller hund på en gång. (kanske både och)

En annan fördel med att vara hemma. Man blir serverad otrolig god mat!!

Avslutningsvis.. En klassisk fika hemma hos Inger min extra farmor. Hon är en go glad prick som bjuder på leenden, knäckkakor och fia-spel. För en sak ska ni veta, det ska ALLTID spelas en omgång Fia innan vi åker.

Likes

Comments

Likes

Comments

När det nya året började lyckades jag såklart dra på mig en rejäl förkylning. Så man kan väl säga att jag mer eller mindre tagit en paus från Life och tänker komma tillbaka och starta det nya året under nästa vecka istället. När man ändå är sjuk kan ju lika gärna göra något man borde gjort för längesen. Börja kolla på SKAM, som alla pratar om. Och jag erkänner allt det är så bra. Som tur är behöver jag inte vänta så länge på säsong 3, då den släpps om 2 dagar. Älskar hur mycket det påminner om ens egna ungdomsår.

Imorgon åker jag till Skellefteå igen och ska spendera lite mer kvalitetstid med familjen. Kände inte att de räckte med en vecka under julen utan behövde ett par dagar till. Förhoppningsvis kommer de bli lite skidåkning och skogsturer. Längtar.

Likes

Comments

En otrolig fin julklapp jag fick av min mamma. Länge velat ha ett fint halsband i guld som jag alltid kan ha på mig och varför inte ett fint armband till det. Så himla glad för detta.

Likes

Comments

.. Och så var det 2017 och vi har tackat 2016 ett väldigt händelserikt år. Jag hoppas verkligen på att 2017 blir mitt år, då jag tar ännu ett par kliv framåt. Kommer till insikt med mer saker eller det har jag väl mer eller mindre bestämt mig för. Ser verkligen framemot det här året.

Iaf hade ett riktigt kul nyår med ett tokigt gäng. Såklart så glömmer man bort att fota då man har roligt, men några få rackare kan jag iaf bjuda på.


Dessa 3 brudar höll jag hårt i under kvällen. Fina finisar.

Blev 3-rätters men hann endast knäppa några bilder under varmrätten.Hade iaf så himla kul med mina bordsherrar och damer.

Här är en bild på alla rackare som var med och firade in det nya året. Till er alla - GOTT NYTT ÅR!

Likes

Comments