I dag startet vi dagen tidlig for å spise frokost på Duck & Waffle. Stedet ligger i førtiende etasje i 110 Bishopsgate, så høyt oppe var vi hvertfall. Maten var god og utsikten var amazing! Det var en del tåke da vi kom, men det klarnet etterhvert. Det er ikke hver dag man spiser is og vaffel til frokost, men i dag var det lov! Neste uke tenker vi å dra på Sushisamba, som ligger i etasjen under, for å ta noen drinker ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

For en stund siden dro jeg og Mona på afternoon tea på The Hilton ved Canary Wharf for å feire bursdagen hennes. Tror ikke jeg vet om noe som er mer britisk enn afternoon tea haha, men det er så koselig! Hvis dere er i England så anbefaler jeg dere virkelig å dra på ordentlig britisk afternoon tea, det er virkelig en opplevelse. Maten er også helt fantastisk!

Likes

Comments

Den siste tiden har det skjedd så mye at jeg helt glemte hele bloggverden haha. Jeg elsker jo egentlig å lese blogger og blogge selv, men etter jul har det faktisk gått i et hver eneste dag. Jeg har vært på flere eventer, jobbet ekstremt hard med skole og hatt en del besøk. Nå har vi litt under to måneder igjen av dette skoleåret, og herregud jeg gleder meg til å slappe av litt. Nå er det deadlines hver eneste uke, men jeg begynner å se en slutt på det.

Jeg har jo gjort ekstremt mye gøy de siste månedene også, man må jo ikke glemme det. Det skjer jo så utrolig mye her i byen, så vi prøver å få med oss så mye vi kan. Hadde vært gøy om jeg fikk oppdatert mer, men jeg får se hva jeg får til. Jeg har det hvertfall veldig bra her i London!

Likes

Comments

BAG SkinnyDip // Jacket & Top Primark // Jeans Topshop // Shoes Adidas

Jeg er ganske sikker på at nyttår tok knekken på meg, haha! De siste fem dagene har jeg ikke gjort annet enn å ligge i senga og vært sikkelig dårlig. På den lyse siden så har jeg fått tatt igjen masse jeg ville se på netflix, men det var ikke heeelt det jeg hadde planer om å gjøre i ferien. Trodde jeg begynte å bli bedre i går, men der tok jeg feil og våknet opp med øreverk i tillegg. Heldigvis så kommer mine flatmates tilbake i dag, så da trenger jeg ikke ligge her i London alene ♥

Likes

Comments

Da var vi i gang med 2017 allerede. 2016 var et veldig fint år for meg, og jeg satser på at 2017 blir enda bedre! Jeg feiret nyttår i London for første gang, sammen med venner hjemmefra. Vi dro inn til sentrum i fem tiden og spiste middag og tok noen drinker. Vi var litt usikre på hvor vi skulle dra etter det, men før vi visste ordet av det så var vi inne på området nede ved Thames. Man må egentlig ha billett for å komme inn dit og se på fyrverkeriet, men vi havnet der helt tilfeldig. Så da hadde vi verdens beste utsikt! Vi så rett på London Eye, og fyrverkeriet var helt fantastisk. Bare se på videoen under!

Håper dere hadde en fantastisk nyttårsfeiring ♥

Likes

Comments

Dress - Pull&Bear // Boots - Primark // Scarf - Vivienne Westwood // Bag - Malene Birger

De siste dagene har jeg hatt besøk fra Norge av bestemor og tante, og da dro vi så klart på sightseeing her i byen. Det er alltid gøy å vise frem London, det er en så fantastisk by! Det ble litt shopping, mye vandring i gatene og masse god mat. Det å spise på restaurant er jo ikke hverdagskost i studentlivet, så det settes pris på. 😊

Ellers er det full innspurt på studiene nå før jul med utrolig mye jobbing. Jeg gleder meg masse til å komme hjem til familien nå i jula, og ikke tenke på studier i noen dager.

Likes

Comments

  • Hver gang du forlater meg - Linnéa Myhre

De er ikke sammen lenger, det er slutt. Han sier at han fortsatt elsker henne, men det går ikke lenger. Han trenger tid for seg selv, trenger å vite hvem han er uten henne. Du fortjener noe annet, noe bedre, sier han. En annen enn meg.

Likevel kommer han stadig tilbake til henne. Banker på døren hennes, ringer, spør om hun vil være med ut, om de skal være sammen i kveld, i natt. Så forlater han henne igjen morgenen etter. Og hun tar ham imot, igjen og igjen. Hva annet kan hun gjøre? Han er jo hennes livs store kjærlighet.


  • Diary of an oxygen thief - Anonymous (currently reading)

Hurt people hurt people. Say there was a novel in which Holden Caulfield was an alcoholic and Lolita was a photographer's assistant and, somehow, they met in Bright Lights, Big City. He's blinded by love. She by ambition. Diary of an Oxygen Thief is an honest, hilarious, and heartrending novel, but above all, a very realistic account of what we do to each other and what we allow to have done to us.


  • Confessions og a sociopath

M. E. Thomas is a high-functioning non-criminal sociopath. She is charismatic, ambitious and successful. You would be charmed by her if you met her, might even be seduced by her. You would not realise that she is studying you to find your flaws, that she is ruthlessly manipulative, has no empathy and does not feel guilt or remorse. But she does like people - she likes to touch them, mould them and ruin them. She could be your friend or your boss. She could be you . . .

Likes

Comments

Ahh se på de fine høstfargene! Det begynner å bli ganske kaldt i London, men ikke på lang nær så kaldt som i Norge. Så da må man finne en kombinasjon som hverken er for varm eller for kald, siden det er litt for tidlig å finne frem vinterjakka allerede. Litt trist for min del, siden jeg har kjøpt meg verden deiligste vinterjakke ♥

Likes

Comments

Long time, no see, huh? Den siste tiden har jeg fokusert på alt annet enn bloggen, da vi har veldig mye å gjøre på uni for tiden (les: de neste to årene). Denne helgen var mamma og søsteren min på besøk, og da de skulle i gang med å ta bilder kom blogglysten tilbake! Jeg har jo ikke tatt outfit bilder på flere uker haha, men i går så smalt det. Ellers så brukte vi helgen på å shoppe alt for mye, spise ute og gå på IMAX. Vi så Doctor Strange på Englands største skjerm, så da kan det egentlig ikke bli bedre. Om dere er i London og vil på kino, så dra på BFI IMAX!

Siden sist har det skjedd litt av hvert. Alt i leiligheten er på plass, uni er godt i gang og jeg har fått meg jobb på uni som hjelpelærer før første klasse. Også har jeg vært på Comic Con London da, og det var gøy det!

Likes

Comments

​Her får dere et lite innblikk i hverdagen min den siste uken (ukene), med snapper tatt av meg og vennene mine. Vi har shoppet, vært ute, nesten smeltet bort i varmen og kjøpt alt for mye på IKEA. Vi kjøpte faktisk så mye på IKEA at det var umulig for oss å få det med hjem, så nå sitter vi og venter på at de skal kjøre det hjem til oss. Resten av dagen skal bruker til å skruuuuu 💁

Likes

Comments