God tirsdag! Akkurat nå sitter jeg på en café med noen venner og skriver for harde livet på den siste innleveringen min. Det er sikkelig koselig her, og jeg skal vise frem denne lille caféen vi fant senere. Vi har sittet her i hele dag, blitt venn med eieren og fått gratis kaffe, haha. Jeg tenkte bare å ta en liten pause fra skrivingen for å vise frem disse bildene jeg tok for noen dager siden. Jeg synes den nye blusen er sååå fin, og den kostet bare 5 pund på primark!

Bukse - Topshop // Bluse - Primark // Sko - Adidas // Klokke - Daniel Wellington

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God søndag dere!

På fredag hadde jeg siste undervisningsdag, woho! Jeg er ikke helt ferdig enda, for min siste innlevering er 21. April, men nå er jeg i alle fall ferdig med alle lectures, workshops og labs for i år. Denne helgen har gått med til å skrive på denne oppgaven, for på tirsdag reiser jeg en tur til Wales.

Våren har kommet for fullt til London. Solen skinner, det er 20(!!) grader og flybilletten hjem til Norge er bestilt. Herregud, jeg gleder meg faktisk masse til å komme hjem for sommeren, mer enn jeg gjorde i fjor.

Nå skal jeg prøve å komme meg ut i solen, for det er sååå herlig vær ♥

Likes

Comments

Her er noen bilder fra da familien min var på besøk for ikke så lenge siden. Vi gjorde veldig mye forskjellig, blant annet var vi innom China Town. Da fikk jeg endelig smakt på "bubble waffles" som har blitt veldig populært i det siste, og jeg skjønner godt hvorfor. De var SÅ gode! De falt i smak hos resten av familien, så det var helt klart verdt den laaaange køen. 😄

Likes

Comments

Contains affiliate links

God søndag dere! I dag har jeg kun sittet inne og skrevet ferdig en oppgave som skal leveres i dag. Jeg begynner å se slutten på dette skoleåret, så det er veldig deilig. Når denne oppgaven er levert så har jeg kun en oppgave til dette skoleåret. Den skal leveres om to uker, og etter det skal jeg hjem til Norge for sommeren. I pausene mine i dag har jeg sett på litt nytt på treningsfronten som jeg har lyst på. Jeg kjøpte en Aim'n tights for ikke så lenge siden, og det er faktisk det beste å trene i!

1. Aim'n / 2. Adidas / 3. Superstar / 4. Track top / 5. Adidas / 6. Aim'n / 7. Foam Roll /

Hva har dere gjort i dag? ♥

Likes

Comments

Om dere drar til London så anbefaler jeg dere å dra innom Sky Garden! Da har dere utsikt over HELE London, og det er så fint. Jeg dro dit tidligere denne uken med noen venninner. Vi spiste først frokost på Darwin Brasserie (som ikke var såå bra, dra heller på Duck & Waffle !), også gikk vi rundt in the gardens og tittet på utsikten etterpå. Jeg ville egentlig ta med familien min hit da de var på besøk, men da var det ikke noe ledig. Det er gratis, men man må booke billett en stund i forveien.

Ha en fin helg dere ♥

Likes

Comments

I dag startet vi dagen tidlig for å spise frokost på Duck & Waffle. Stedet ligger i førtiende etasje i 110 Bishopsgate, så høyt oppe var vi hvertfall. Maten var god og utsikten var amazing! Det var en del tåke da vi kom, men det klarnet etterhvert. Det er ikke hver dag man spiser is og vaffel til frokost, men i dag var det lov! Neste uke tenker vi å dra på Sushisamba, som ligger i etasjen under, for å ta noen drinker ♥

Likes

Comments

For en stund siden dro jeg og Mona på afternoon tea på The Hilton ved Canary Wharf for å feire bursdagen hennes. Tror ikke jeg vet om noe som er mer britisk enn afternoon tea haha, men det er så koselig! Hvis dere er i England så anbefaler jeg dere virkelig å dra på ordentlig britisk afternoon tea, det er virkelig en opplevelse. Maten er også helt fantastisk!

Likes

Comments

Den siste tiden har det skjedd så mye at jeg helt glemte hele bloggverden haha. Jeg elsker jo egentlig å lese blogger og blogge selv, men etter jul har det faktisk gått i et hver eneste dag. Jeg har vært på flere eventer, jobbet ekstremt hard med skole og hatt en del besøk. Nå har vi litt under to måneder igjen av dette skoleåret, og herregud jeg gleder meg til å slappe av litt. Nå er det deadlines hver eneste uke, men jeg begynner å se en slutt på det.

Jeg har jo gjort ekstremt mye gøy de siste månedene også, man må jo ikke glemme det. Det skjer jo så utrolig mye her i byen, så vi prøver å få med oss så mye vi kan. Hadde vært gøy om jeg fikk oppdatert mer, men jeg får se hva jeg får til. Jeg har det hvertfall veldig bra her i London!

Likes

Comments

BAG SkinnyDip // Jacket & Top Primark // Jeans Topshop // Shoes Adidas

Jeg er ganske sikker på at nyttår tok knekken på meg, haha! De siste fem dagene har jeg ikke gjort annet enn å ligge i senga og vært sikkelig dårlig. På den lyse siden så har jeg fått tatt igjen masse jeg ville se på netflix, men det var ikke heeelt det jeg hadde planer om å gjøre i ferien. Trodde jeg begynte å bli bedre i går, men der tok jeg feil og våknet opp med øreverk i tillegg. Heldigvis så kommer mine flatmates tilbake i dag, så da trenger jeg ikke ligge her i London alene ♥

Likes

Comments

Da var vi i gang med 2017 allerede. 2016 var et veldig fint år for meg, og jeg satser på at 2017 blir enda bedre! Jeg feiret nyttår i London for første gang, sammen med venner hjemmefra. Vi dro inn til sentrum i fem tiden og spiste middag og tok noen drinker. Vi var litt usikre på hvor vi skulle dra etter det, men før vi visste ordet av det så var vi inne på området nede ved Thames. Man må egentlig ha billett for å komme inn dit og se på fyrverkeriet, men vi havnet der helt tilfeldig. Så da hadde vi verdens beste utsikt! Vi så rett på London Eye, og fyrverkeriet var helt fantastisk. Bare se på videoen under!

Håper dere hadde en fantastisk nyttårsfeiring ♥

Likes

Comments