BAG SkinnyDip // Jacket & Top Primark // Jeans Topshop // Shoes Adidas

Jeg er ganske sikker på at nyttår tok knekken på meg, haha! De siste fem dagene har jeg ikke gjort annet enn å ligge i senga og vært sikkelig dårlig. På den lyse siden så har jeg fått tatt igjen masse jeg ville se på netflix, men det var ikke heeelt det jeg hadde planer om å gjøre i ferien. Trodde jeg begynte å bli bedre i går, men der tok jeg feil og våknet opp med øreverk i tillegg. Heldigvis så kommer mine flatmates tilbake i dag, så da trenger jeg ikke ligge her i London alene ♥

Likes

Comments

Da var vi i gang med 2017 allerede. 2016 var et veldig fint år for meg, og jeg satser på at 2017 blir enda bedre! Jeg feiret nyttår i London for første gang, sammen med venner hjemmefra. Vi dro inn til sentrum i fem tiden og spiste middag og tok noen drinker. Vi var litt usikre på hvor vi skulle dra etter det, men før vi visste ordet av det så var vi inne på området nede ved Thames. Man må egentlig ha billett for å komme inn dit og se på fyrverkeriet, men vi havnet der helt tilfeldig. Så da hadde vi verdens beste utsikt! Vi så rett på London Eye, og fyrverkeriet var helt fantastisk. Bare se på videoen under!

Håper dere hadde en fantastisk nyttårsfeiring ♥

Likes

Comments

Dress - Pull&Bear // Boots - Primark // Scarf - Vivienne Westwood // Bag - Malene Birger

De siste dagene har jeg hatt besøk fra Norge av bestemor og tante, og da dro vi så klart på sightseeing her i byen. Det er alltid gøy å vise frem London, det er en så fantastisk by! Det ble litt shopping, mye vandring i gatene og masse god mat. Det å spise på restaurant er jo ikke hverdagskost i studentlivet, så det settes pris på. 😊

Ellers er det full innspurt på studiene nå før jul med utrolig mye jobbing. Jeg gleder meg masse til å komme hjem til familien nå i jula, og ikke tenke på studier i noen dager.

Likes

Comments

  • Hver gang du forlater meg - Linnéa Myhre

De er ikke sammen lenger, det er slutt. Han sier at han fortsatt elsker henne, men det går ikke lenger. Han trenger tid for seg selv, trenger å vite hvem han er uten henne. Du fortjener noe annet, noe bedre, sier han. En annen enn meg.

Likevel kommer han stadig tilbake til henne. Banker på døren hennes, ringer, spør om hun vil være med ut, om de skal være sammen i kveld, i natt. Så forlater han henne igjen morgenen etter. Og hun tar ham imot, igjen og igjen. Hva annet kan hun gjøre? Han er jo hennes livs store kjærlighet.


  • Diary of an oxygen thief - Anonymous (currently reading)

Hurt people hurt people. Say there was a novel in which Holden Caulfield was an alcoholic and Lolita was a photographer's assistant and, somehow, they met in Bright Lights, Big City. He's blinded by love. She by ambition. Diary of an Oxygen Thief is an honest, hilarious, and heartrending novel, but above all, a very realistic account of what we do to each other and what we allow to have done to us.


  • Confessions og a sociopath

M. E. Thomas is a high-functioning non-criminal sociopath. She is charismatic, ambitious and successful. You would be charmed by her if you met her, might even be seduced by her. You would not realise that she is studying you to find your flaws, that she is ruthlessly manipulative, has no empathy and does not feel guilt or remorse. But she does like people - she likes to touch them, mould them and ruin them. She could be your friend or your boss. She could be you . . .

Likes

Comments

Ahh se på de fine høstfargene! Det begynner å bli ganske kaldt i London, men ikke på lang nær så kaldt som i Norge. Så da må man finne en kombinasjon som hverken er for varm eller for kald, siden det er litt for tidlig å finne frem vinterjakka allerede. Litt trist for min del, siden jeg har kjøpt meg verden deiligste vinterjakke ♥

Likes

Comments

Long time, no see, huh? Den siste tiden har jeg fokusert på alt annet enn bloggen, da vi har veldig mye å gjøre på uni for tiden (les: de neste to årene). Denne helgen var mamma og søsteren min på besøk, og da de skulle i gang med å ta bilder kom blogglysten tilbake! Jeg har jo ikke tatt outfit bilder på flere uker haha, men i går så smalt det. Ellers så brukte vi helgen på å shoppe alt for mye, spise ute og gå på IMAX. Vi så Doctor Strange på Englands største skjerm, så da kan det egentlig ikke bli bedre. Om dere er i London og vil på kino, så dra på BFI IMAX!

Siden sist har det skjedd litt av hvert. Alt i leiligheten er på plass, uni er godt i gang og jeg har fått meg jobb på uni som hjelpelærer før første klasse. Også har jeg vært på Comic Con London da, og det var gøy det!

Likes

Comments

​Her får dere et lite innblikk i hverdagen min den siste uken (ukene), med snapper tatt av meg og vennene mine. Vi har shoppet, vært ute, nesten smeltet bort i varmen og kjøpt alt for mye på IKEA. Vi kjøpte faktisk så mye på IKEA at det var umulig for oss å få det med hjem, så nå sitter vi og venter på at de skal kjøre det hjem til oss. Resten av dagen skal bruker til å skruuuuu 💁

Likes

Comments

​Noen bilder fra London Fashion Weekend denne helgen. 

Likes

Comments

I går tilbrakte jeg og Mona dagen på Saatchi Gallery hvor London Fashion Weekend er denne helgen. Vi koste oss masse, og heldigvis så kjøpte jeg ikke så mye. Prøver å være litt flinkere med penger i år hehe. Bilder kommer snart :)

Nå er det lørdag, og vi holder på å gjøre oss klare for en dag i Camden. Camden på en lørdag vet man at blir slitsomt, så ønsk oss lykke til!

Likes

Comments

​NÅ har vi endelig fått nett i leiligheten, og takk gud for det! Nå har jeg sjansen til å vise noen bilder fra de siste dagene. Første morgenen her bestemte vi oss for å dra ut og spise frokost, siden vi ikke hadde noe mat her hjemme. Vi dro til et lite sted like ved som heter NatureALL, et sted jeg har vært en gang før. Det er ganske lite der, men det er såå koselig. De har massevis av juicer og smoothier, og vi endte opp med en helt fantastisk frokost ♥ Damen som jobber der er også såå skjønn og koselig. 

​Anbefaler deg å ta turen innom om du skulle være i Hendon, f.ex. om du går på Middlesex. 

Sted: Hendon Central
Pris: £££££

Min rating: ♥♥♥♥♥

Likes

Comments