​Her får dere et lite innblikk i hverdagen min den siste uken (ukene), med snapper tatt av meg og vennene mine. Vi har shoppet, vært ute, nesten smeltet bort i varmen og kjøpt alt for mye på IKEA. Vi kjøpte faktisk så mye på IKEA at det var umulig for oss å få det med hjem, så nå sitter vi og venter på at de skal kjøre det hjem til oss. Resten av dagen skal bruker til å skruuuuu 💁

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

​Noen bilder fra London Fashion Weekend denne helgen. 

Likes

Comments

I går tilbrakte jeg og Mona dagen på Saatchi Gallery hvor London Fashion Weekend er denne helgen. Vi koste oss masse, og heldigvis så kjøpte jeg ikke så mye. Prøver å være litt flinkere med penger i år hehe. Bilder kommer snart :)

Nå er det lørdag, og vi holder på å gjøre oss klare for en dag i Camden. Camden på en lørdag vet man at blir slitsomt, så ønsk oss lykke til!

Likes

Comments

​NÅ har vi endelig fått nett i leiligheten, og takk gud for det! Nå har jeg sjansen til å vise noen bilder fra de siste dagene. Første morgenen her bestemte vi oss for å dra ut og spise frokost, siden vi ikke hadde noe mat her hjemme. Vi dro til et lite sted like ved som heter NatureALL, et sted jeg har vært en gang før. Det er ganske lite der, men det er såå koselig. De har massevis av juicer og smoothier, og vi endte opp med en helt fantastisk frokost ♥ Damen som jobber der er også såå skjønn og koselig. 

​Anbefaler deg å ta turen innom om du skulle være i Hendon, f.ex. om du går på Middlesex. 

Sted: Hendon Central
Pris: £££££

Min rating: ♥♥♥♥♥

Likes

Comments

På mandag dro jeg tilbake til London sammen med Mona. De siste dagene har vært sååå hektiske, men nå begynner ting å falle litt på plass. Akkurat nå sitter vi på uni, siden vi ikke har nett i leiligheten før neste uke. Derfor har jeg heller ikke rukket å oppdatere dere, men jeg har såå mye å vise dere fremover. De siste dagene har vi ikke gjort så veldig mye spennende, det har gått mest i vasking, bæring og fiksing av leiligheten. I kveld skal vi ta en liten pause, vi skal ut å spise middag i camden og så videre for å se Bridget Jone's baby. Så snakkes vi med en gang vi får nett i leiligheten ♥

Likes

Comments

Her er en samling av mine London tips. Siden blir oppdatert jevnlig, og jeg kommer til å stå på fremover for å fylle på med så mange tips som mulig. Det er bare å spørre i kommentarene om det er noe dere lurer på, og kom gjerne med tips til steder 😊

HER finner dere svarene på spørsmålsrunde #1


PLACES TO EAT:

THINGS TO DO:

Likes

Comments

De siste dagene har det dumpet ned flere pakker i postkassa, delvis fordi jeg har hatt bursdag, og delvis fordi .. why not? Produktene over har raskt blitt store favoritter hos meg. Elizabeth Arden kremen har jeg sverget til i flere år, og den fungerer fortsatt helt fantastisk. Jeg har aldri eksperimentert noe særlig med sminke, men etter at jeg flyttet til London synes jeg det har blitt morsommere å prøve ut nye ting. Jeg gleder meg i alle fall til å bruke de mørkere fargene på denne paletten neste gang jeg skal ut i London!

Har du fått noen nye favoritt produkter i det siste?

Likes

Comments

1/2 kopp havregryn, 1 banan, en neve blåbær, chiafrø, mandler, mandelmelk ♥

En ordentlig frokost er noe jeg får i meg hver eneste dag, selv om jeg ikke alltid er så veldig sulten på morgenen. Om jeg ikke spiser frokost så vet jeg at jeg kommer til å være kjempesulten halvveis til jobb eller midt i en forelesning, og det er ikke gøy. Dette er hva jeg pleier å spise hver morgen, har blitt helt hekta, haha! Jeg har spist så og si det samme i flere måneder nå, og testet ut med forskjellige bær og frukter, men dette er min favoritt-kombo. Når jeg skal på jobb eller uni pleier jeg å drikke kaffe til frokosten, men i natt sov jeg hele 11 timer, så da fristet det mer med te.

Hvordan ser deres frokost ut?

Likes

Comments

Gratulerer med dagen til meg! I dag ble jeg vekket tidlig på morgenen med kake og gaver på senga, kan vel ikke få en bedre start på dagen enn det. Nå er jeg endelig 20 år og kan gjøre så og si hva jeg vil her i Norge haha. I England er grensen 18 år på så og si alt, så jeg tror ikke jeg kommer til å merke noe særlig forskjell. Den siste tiden har jeg fått høre hele TRE ganger at jeg ser ut som en femtenåring, så jeg holder meg godt.

​Her er en liten titt på noen av gavene jeg fikk, jeg har vært fan av Zoella i maaange år, så de falt i smak ♥

Likes

Comments


Preikestolen var helt fantastisk fint! Bildene ser jo nesten ikke ekte ut. Jeg har vært veldig sjeldent på fjellet, så dette var en grei "begynner" tur synes jeg. Det tok ca. 2 timer å gå opp, også gikk det litt raskere ned. Anbefaler alle å reise til hit en gang i livet 😊


Akkurat nå ligger jeg hjemme i sengen og ordner med litt forskjellige ting. Jeg jobber litt mindre de neste ukene, så da har jeg litt bedre tid til å forbedere skoleåret. Nå er det under 3 uker til jeg drar, og jeg er såååå klar for enda et år i London!

Likes

Comments