Header

Hej allihopa!

Idag är det onsdag och vi hade en kort dag i skolan, alla på skolan går till 13.40 på onsdagar så det är skönt och vi har bara 2-3 lektioner på onsdagar och på håltimman idag gick jag och min kompis till stan och köpte glass.

Igår blev det inte blogginlägg men jag hade fullt upp med andra saker som till exempel läxor (host), så jag hade inte tid att blogga, hoppas att det var okej.

Imorgon ska vi 8:or till gymnasiet, vi ska få reda på massa information om gymnasiet eller vad man ska säga. Men det ska bli roligt, hoppas jag, vi ska dit i slutet av skoldagen. 

Klockan fyra ska jag kolla på ett program som heter Violetta och det är grymt bra asså, ni måste kolla på det om ni inte redan gör det. Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Studiedag på en måndag, härligt med en extra helgdag. 

Idag har jag faktiskt inte gjort alls mycket, jag har mest suttit framför datorn och lyssnat på musik och läst bloggar. Lite senare idag ska jag plugga till NO provet vi har imorgon och sen har vi även en inlämningsuppgift i NO tills imorgon, så måste plugga lite också. Jag har även fotograferat lite med min underbara kamera, den tipsar jag verkligen ifall ni vill ha en bra systemkamera om ni inte vill ha en så dyr kamera, man kan även filma med den men man kan inte ha en mick till den så ljudet är sådär men jag tror att det låter bättre om man laddar upp den till datorn och lyssnar därifrån, har inte provat det än för det har blivit något fel på datorn. 

I helgen har vi varit i Ullared, vi sov över där från lördagen till söndagen, mamma och pappa hade beställt en stuga så det var riktigt kul för det var egentligen meningen att vi bara skulle vara där under dagen men så blev det inte. Men det var iallafall roligt, vi var där med några vänner. Ifall ni vill att jag ska visa vad jag köpte så kan ni kommentera att ni vill ha en haul på det eller så kan ni gilla inlägget, så vet jag att ni vill se det. 

Nu ska jag sätta i hörlurarna och sätta på en bra låt, vi hörs, puss.

Likes

Comments

Heeej allihopa! 

Det här blir alltså första inlägget på min blogg! Det ska bli roligt med en ny design och omstart och för er som inte vet vem jag är så hade jag tänkt att berätta lite om mig själv... 

Jag heter Frida Dahl, 14 år och bor i ett landskap som heter Småland. Ett av mina största intressen är fotografering, jag fotograferar med en Canon EOS 1200D. Men jag älskar också att dansa, jag dansar street dance på torsdagar.  min blogg får ni framför allt läsa om fotografering, eftersom att det är mitt största intresse. Men även vanliga inlägg ur min vardag, vänner, musik och massa bilder!​ 

Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla min blogg och att ni vill stanna kvar, hade betytt väldigt mycket för mig. Men ni får ha en jätte bra dag, så hörs vi i nästa inlägg, puss.

Likes

Comments