Header

Hola! I torsdagskväll bestämde jag mig för att ta en kvällspromenad, något som jag inte gjort sedan i somras. Så jag började gå ungefär då solen gick ner, vilket var så otroligt vakert. Att promenera på stranden i solnedgången, kan det ens vara mer kliché? Men vakert var det ändå!
Det jobbiga var bara att min mobil tog slut på batteri halvvägs in, så helt plötsligt var jag där utan att kunna lyssna på något. Men på något sätt var det rätt avslappnande? Att bara gå på en promenad, jag och kameran utan att bli distraherad av något alls. Jag är egentligen inte en person som förespråkar att stänga av din telefon, för det är ju en kliché om något. Att en kommer må bättre bara en stänger av sin telefon. Men ibland är det rätt skönt att kunna koppla av. Puss och kram så hörs vi sen!

// Hola! At Thursday night, I decided to take an evening walk, something I haven't done since last summer. So I started to walk when the sun went down, which was just so incredibly pretty. I mean walking along the beach in the sunset, can it be more chlichée? But it was beautiful either way!
The hard part was just that my phone ran out of battery half way through, so suddenly, I was there without being able to listen to something. But somehow it was quite relaxing? To just go for a walk, it was me and the camera without being distracted by anything. I'm not a person who advocates turning off your phone, I mean that if anything is a real cliché. But sometimes it feels great just to be able to turn everything off. Hugs and kisses will speak with you later!

Likes

Comments

Så här om dagen hände det igen. Helt utan förvarning kom den tryckande känslan över bröstet. Jag kunde nästan höra hur min puls slog och allt jag visste vad att jag måste ut. Det var som att jag fick klaustrofobi, fast i min egna kropp.

Härom dagen bestämde jag och några vänner att vi skulle gå ut. Jag var så otroligt redo. Jag hade blandat goda drinkar, hade min favoritklänning, och kände att det här kommer bli en bra kväll. Vi gick på en förfest med mitt society på universitetet och allt var perfekt. Enda tills vi kom på bussen in mot stan. Det var då det började. Jag kände att det var något som var lite fel, min magkänsla sa att jag nog borde gå hem egentligen. Men jag trängde bort det, för att jag hade varit så exalterad över den här kvällen.

Så vi gick ut, vi drack drinkar, och dansade hela kvällen tillsammans. Sedan slog klockan ett, det var då min paniken började komma. Från ingenstans så krympte hela rummet, jag stod helt enkelt inte ut att stanna kvar. Jag ville bara sitta ner och gråta.

Vad kan en säga? Jag tror bara att jag har tur, speciellt den kvällen, eftersom jag har P. För när jag behövde honom så var han vaken och kunde vara min klippa. Dessutom så behövdes det inte mer än att ha hans närvaro, han mötte upp mig och det tog bara en minut tills jag var helt lugn. Tills min ångest bara var ett minne blott.

Likes

Comments

Hola! Så skönt med en dag där jag nästan inte har något bestämt. Jag ska äta middag med Ciaran och Rhys, men resten av dagen har jag bara gjort ingenting. Gjort saker som jag inte riktigt hunnit med annars. Jag har diskat, kollar ikapp på alla mina serier, och ritat upp saker i min Bullet Journal.

Nu har jag haft min bullet journal i snart två månader, och det känns rätt bra! Jag tror definitivt att jag blivit bättre på att komma ihåg saker. Nu ska jag bara försöka komma ihåg att ta med den överallt, så att jag kan fylla i den när något bestäms. För annars glömmer jag såklart bort det. Men det blir bättre! Jag kommer ihåg saker!

// Hola! So relaxing with have a day where I almost haven't planned anything. I'm eating dinner with Ciaran and Rhys tonight, but the rest of day I have just been doing nothin. Done things that I haven't really had time to do otherwise. I washed the dishes, watched all of my shows, and drew up things in my Bullet Journal.

Now I've had my bullet journal for almost two months, and it feels pretty good! I definitely think that I am better at remembering things now. I just need to try to remember to bring it everywhere, so I can fill it when something gets planned. Because otherwise I will forget it. But it gets better! I remember things!

Just nu ska jag plocka undan här och hoppa in i duschen. Efter det är tanken att fixa tvätt och gå ut på en promenad innan jag måste göra mig i ordning för middagen. Puss hej så hörs vi sen!

// Right now I'm going to clean up here and take a shower. After that I'm planning to do laundry and then go for a walk before I have to get ready for the dinner. Kisses and hugs and I'll talk to you later

Likes

Comments

Hola! Just nu sitter jag på en society på universitetet och tänker att jag slänger in ett inlägg innan det är dags för utgång. Jag har klätt på mig min favoritklänning och är bara så redo för att gå ut. Med för lite mobil batteri och för lite pengar. Precis som det ska vara!

Imorgon kommer jag mest spendera dagen med P något som jag längtat efter så mycket eftersom vi faktiskt har en ledig dag tillsammans. Det har vi inte varje vecka så det känns jättebra. Puss och kram så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Hola! De senaste dagarna har jag jobbat lite på ett nytt ställe. Min chef äger nämligen två caféer, så jag har jobbat lite på det andra. Det jobbiga är bara att de ligger lite längre bort. Jag har gått från att vara 5 min gång bort från jobbet, till en 30 min busstur till jobbet. Det känns sådär måste jag säga. Men det är ett bra café så det känns ändå bra! Bara lite segt att åka buss imorgon vid 7..

Men det har faktiskt lett till något bra! Jag har försökt börja läsa igen enda sedan nyår, och nu har jag faktiskt börjat läsa en bok! Jag fick "jag är inte perfekt, tyvärr" i julklapp, och det känns som en bra bok att börja med! Jag vill försöka läsa en bok i månaden det här året, så det är dags att börja nu haha. Jag tänker att jag skriver lite om vad jag tycker om den när jag läst klart den! Men nu måste jag sova! Puss och kram!

Likes

Comments

Hola! Nu är det åter igen måndag och åter igen en ny vecka! Jag känner mig faktiskt rätt bra. Jag hann med så otroligt mycket idag, jag tillät mig inte att sitta still eller gå och sova. Istället gjorde jag det jag behövde göra. Vilket känns så bra. Ibland behöver en sova, men ibland är det bra att göra saker också!

TIllexempel, ag hann handla veckans mat, vilket även inkluderade att köpa nya blommor. Förra veckan blev jag verkligen så kär i blommorna som jag köpte till P på alla hjärtans. De tillförde så mycket liv i vår lilla lägenhet. Vi har ju inte så mycket plats eller ljus så minsta lilla gör verkligen så mycket! Är så exalterad för den nya lägenheten i sommar så att jag kan ha blommor och kaktusar och sånt. Jag planerar lite för långt i förväg hahah.

Nu är det dags för mig att sova eftersom jag har en väldigt tidig morgon imorgon. Puss och kram så hörs vi då!

// Hola! It's Monday once again, and once again it's a new week! I actually feel pretty good. I caught up with so much stuff today, I didn't allow myself to sit still or go to sleep. Instead, I did what I needed to do. Which feels so good. Sometimes you need a sleep, but sometimes it's good to do things too!

I managed to buy this week's food, which also included buying new flowers. Last week I was really so in love with the flowers I bought P for Valentine's. They brought so much life into our small apartment. We don't have so much space or light so every little thing really does so much! I am so excited for the new apartment in the summer so that I can have flowers and stuff. I'm planning a little too far in advance haha.

Now it's time for me to go to bed seeing as I have an early morning tomorrow. Kisses and hugs, and I'll talk to you later!

Likes

Comments

Hola! Hur är läget med er idag? Med mig är det bra! För några månader sedan började jag lyssna på podcasten Under Huden med Kakan Hermansson något som fått mig väldigt intresserad av hudvård. Så därför har jag börjat använda mig mer och mer av ansiktsmasker. Det har verkligen hjälp mig skapa en lugn stund i vardagsstressen. Att bara ta en liten stund för mig själv. Som nu, jag kom precis ur duschen och är helt jäkla avslappnad. Ansiktsmasker är verkligen livet.

Just nu är planen är att jag strax ska gå och lägga mig, för just nu är jag helt slut. Imorgon är det åter igen dags för en ny vecka. Jag har en kort dag så det känns väldigt bra. Planen är att jag ska träna innan jobbet för att sedan hinna med veckans matshopping och sånt efter jobbet. Så vi hörs imorgon, för en rätt intensiv dag! Puss och kram!

Likes

Comments

Hola! Idag har åter igen varit en såndär dag då jag bara jobbat länge och sedan kommit hem och somnat av utmattning haha. Så därför får ni en throwback från när jag och P var på en datenight, fast det var mitt på dagen. Vi gick till vår favoritrestaurang som tyvärr bara är öppen mellan 10 och 17 så vi kan inte äta där så ofta. Men snart är det nog dags igen, speciellt när jag ser på dessa bilder! Puss och kram så hörs vi imorgon!

// Hola! Today was once again one of those days I just worked for a long time and then come home and just to fall asleep from exhaustion haha. So therefore, you get a throwback instead from when me and P was on a date night, though it was midday. We went to our favorite restaurant which unfortunately is only open between 10 and 17, so we can't eat there so often. But I feel like it's time to go there soon again, especially when I look at these pictures! Hugs and kisses and I will speak to you tomorrow!

Likes

Comments

Hola! Under några år nu har jag haft rätt ont i ryggen, det har gått väldigt mycket i perioder men idag har min rygg verkligen gjort ont. Ni kan tänka er hur jag var efter ett riktigt irriterande pass på jobbet med en rygg som värkte. Men det ändrades direkt när jag kom hem och P berättade att jag hade ett paket från boohoo som väntade på mig. Det var ett par med knee high boots som jag köpte häromdagen. Jag är så glad över att de kom så fort, för jag vill så gärna använda dem!

// Hola! For some years now I've had a back pain, it's been going a bit up and down but today my back really hurt. You can imagine how I was after a really annoying shift at work with a back that ached. But that was changed as soon as walked through the door and P told me that I had a package from boohoo waiting for me. It was a pair of knee high boots that I bought the other day. I'm so glad that they came so fast, because I really want to use them!

Just nu sitter jag och kollar på tv tillsammans med P, med en värktablett i kroppen och en kopp te framför mig. Jag tänkte egentligen träna, men min ryggvärk bestämde jag mig för att det antagligen inte var det bästa valet. Dessutom hade P inget plugg ikväll så vi kunde spendera lite tid tillsammans istället. Vi kollar på en rätt konstig serie, som är lite som "Hela Sverige bakar" fast med drejning istället för bakning. Det är faktiskt förvånansvärt intressant haha. Det är framförallt bara mysigt att få spendera lite tid tillsammans, speciellt när båda är så trötta haha Nu ska jag spela lite sims innan det är dags att sova. Puss hej!

Likes

Comments

Instagram@fridasjostedt