Yeyy!! Äntligen har mina nya vinterskor kommit, jag är så taggad att börja använda dessa snyggingar!

Jag har haft ett par Uggs innan för några år sedan och har äntligen köpt ett nytt par. De är ju bland de skönaste skorna någonsin, känns som att gå ut i morgontofflor.

Jag fick egentligen skorna igår men det var så dåligt ljus så jag kunde inte ta bilder på skorna. Så kunde tyvärr inte ha de på mig idag eftersom att jag ville ta bilder på dem haha. Men det hade varit en perfekt dag idag för att ha de på sig, ganska kallt men ändå solsken!

Btw det är höstlov om tre dagar?! Jag är sååå taggad eftersom att det kommer hända massa roliga saker! Är ni taggade?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Linne över tröja? Jag har inte riktigt förstått varför man ska ha det men jaja.

Vissa passar svinbra i det men jag skulle väl inte vilja påstå att jag gör det haha. Jag hade tänkt prova ha det på mig idag för att se om jag kanske ändrar min åsikt om "linne över tröja" för just nu är det inte en favorit. Jag är inte riktigt säker på vad man ska ha för linne heller om det ens spelar någon roll, men annars kan ju det vara problemet.

I alla fall... Idag ska jag inte hitta på så mycket. Jag sov väldigt läge idag, till klockan 12 att vara exakt haha. Var väldigt skönt eftersom jag knappt sovit något i veckan.

Men jag var precis ute och skulle ta bilder på min outfit och lägga ut här på bloggen men det blev ju inte som planerat... Jag hann ta ca 2 foton sedan dog min kamera haha, så jag gick in och laddade den men sedan när kameran blev fulladdad dog självklart min telefon och telefonen behövde jag för att kunna sätta timer och fokus på kameran. Så det är därför det inte blev så många bilder men det får väl duga ändå.

Jag hinner tyvärr inte lägga länkar på plaggen jag hade på mig eftersom jag måste plugga matte för jag har prov på onsdag och ska sedan ut och äta ikväll, sorry. Men hoppas ni har/haft en jätte bra söndag!

Tycker ni att linne över en tröja är snyggt?

Likes

Comments

​22 oktober, min födelsedag!

Jag vaknade av att mamma, pappa och min bror Melker sjöng för mig, som det alltid är när någon i detta huset fyller år. Alla kommer och sjunger, man får frukost på sängen och självklart en glass med haha. Utan glass blir det ju ingen födelsedag ;)

De väckte mig ganska tidigt, klockan 08, eftersom Melker skulle spela en handbollsmatch och jag är ju inte världens mest morgonpigga person så ser lite halvdöd ut på bilderna, sedan har jag en väldigt fin virvel i håret... Men sånt är livet, eller vad man brukar säga haha.

Jag har fått jätte, jätte fina presenter som jag är väldigt tacksam för!! Detta kunde inte blivit en bättre start på dagen, tack! Och tack till dig mamma som tog alla fina bilder!

Ni är bäst

Likes

Comments

Jag har ju världens bästa vänner!!
Imorgon fyller jag 16 år, äntligen, har längtat såå mycket.
Idag skulle jag egentligen bara varit med en av mina bästa vänner Fanny, men sen sa hon att vi var tvungna att åka hem till henne och gå ut med hennes hund. Men när vi kom hem till henne så hade några utav mina andra vänner lagat tacos och gjort fint så blev det en överraskningsfest! Blev så förvånad för hade inte alls tänkt att de skulle göra något sånt här, blev verkligen så glad och överraskad!

Ni är bäst!
Har ni något roligt planerat inför helgen?

Likes

Comments

Ja men hej!

Det var ett bra tag sedan! Jag känner att jag kan ge bloggen ett nytt bättre försök...

Jag har tagit en stor paus här ifrån bloggen eftersom att jag inte fann någon insperation så kvalitén på inläggen blev inte så bra. Men jag känner att jag kan ge detta ett nytt försök!

Jag har precis börjat första året på gymnasiet. Jag har valt en estetisk linje med inriktning media eftersom att jag älskar att fotografera. Så här kommer jag lägga ut väldigt mycket bilder, men även skriva om min vardag.

Hoppas ni vill följa min vardag här på bloggen :)

Likes

Comments