Omg! När jag kom till skolan idag och vi skulle börja vår mattelektion började det snöa jättemycket. Ni förstår inte hur glad jag blev, satt och kollade ut på snön mer än vad jag kollade i matteboken under den lektionen haha. Det snöade lika mycket när vår mattelektion var slut och efter matten så skulle vi ha idrott. Så på vägen till arenan där vi har idrott hade vi snöbollskrig, sååå kul!

Det slutade tyvärr snöa efter vår idrottslektion men all snö låg kvar på marken så var lika fint ändå! Jag och Tove passade på att gå ut och ta lite bilder på våran media lektion för vi var färdiga och hade där med inget att göra. Det snöade tyvärr inte och snön hade "slaskat" till sig lite men det blev bra ändå!Här är några mobilbilder från när det snöade som mest. Man ser inte riktigt på bilderna hur fint det egentligen var, men man ser att det snöade iallafall haha. Jag filmade några små videos med men de kan jag tyvärr inte lägga upp här :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Övrigt

Här är en liten tb bild från Helsingör, hade gärna varit där nu och haft lov igen!

Oj oj oj, jag var inte riktigt redo att gå tillbaka till skolan igår efter en veckas lov. Jag sov bara i 5 timmar från söndag till måndagen så var väldigt trött. När jag kom hem igår var klockan runt 6 och när jag hade kommit hem åt jag nästan direkt. Efter jag hade ätit la jag mig i sängen och skulle kolla någon youtube-video och sedan ta tag i mitt liv lite, men så blev det ju inte riktigt... Gissa vad som hände, jag somnade haha. Klockan var bara halv 8! Så trött var jag, så det var därför jag inte skrev något här på bloggen igår.

Sedan direkt när jag kom hem idag var jag tvungen att skriva klart en uppgift vi hade i historia så det blir ett tråkigt inlägg här idag med. Jag har inte så mycket mer att dela med mig av eftersom det inte har hänt så mycket, det har inte ens kommit snö! Är så ledsen över det, har typ kommit snö i hela Sverige förutom här och jag som älskar snö :(( Aja men jag får försöka bättra detta imorgon och senare i veckan med lite roligare inlägg!

Hoppas er måndag och tisdag varit awesome iallafall!!

Likes

Comments

Mode

1, HÄR /// 2, HÄR /// 3, HÄR ///

4, HÄR /// 5, HÄR /// 6. HÄR ///

Oj jag är helt kär i Zendayas klädkollektion!

Igår kväll surfade jag runt på datorn och kollade efter lite nya kläder och kom då på att Zendaya, hon som var med i "shake it up" och många andra program ni vet haha, har släppt en klädkollektion, Daya by Zendaya! Jag gick in på hennes hemsida och blev helt kär, allt är så fint, vill ha allt!!

Jag valde ut 6 stycken av mina favoriter, eller nästan alla är mina favoriter så det var svårt att välja men det fick bli dessa.

Vilket är ert favorit plagg?


Likes

Comments

Allmänt

Asså jag är sååå nöjd! Tror faktiskt inte det kunde blivit bättre och palmen är ju pricken över i;et, eller vad man nu säger.

Innan jag köpte hyllan, stolen och växten kändes rummet inte riktigt klart, det kändes som något saknades. Nu när jag har möbleratom och satt in nya möbler i rummet känns det mer som ett "rum". Mitt rum känns även större nu, fast jag har satt in saker och inte tagit ut haha, tror det mest beror på att jag flyttat sängen. Sängen stod innan mot den väggen där växten och hyllan nu är nu.

Jag funderar på att köpa en spegel och sätta upp framför hyllan så det nästan blir som ett sminkbord, men jag få se.

Det enda som inte känns riktigt hundra i mitt rum är väggen min säng står mot. Den känns så tomt och jag vet inte vad jag ska ha på den. De små bilderna som sitter där nu är inte så fina och ser ganska fjuttiga ut eftersom väggen är så stor/hög. Vad tycker ni jag ska ha där, har ni något förslag? Jag funderar lite på två hyfsat stora tavlor ca 90x60 eller något liknande. Tror ni det hade passat in?

Annars är jag jätte nöjd över hur mitt rum ser ut, eller iallafall just nu kanske ändrar mig imorgon haha.

Likes

Comments

Övrigt

Jag har varit sjukt taggad på att börja övningsköra och igår, 3 november, fick jag äntligen prova för första gången! Jag tycker det är hyfsat enkelt att köra, eller det kändes som det iallafall. Självklart fick/får jag motorstopp ibland men som tur är har det inte varit någon bil där då. Igår körde jag på smågatorna för att lära mig starta, växla, stanna och sånt. Eftersom jag körde på kvällen var det inte så mycket trafik så jag körde hem med eftersom det gick så bra.

Idag när jag körde var det mycket enklare och jag var inte lika stressad över möte eller att en annan bil skulle köra bakom mig på gatorna. Jag provade även att backa och parkera. Riktigt kul är det att övningsköra och speciellt eftersom jag väntat så länge.

Nej jag fick tyvärr inte övningsköra till Ikea... Haha får väl bli nästa gång ;)

Vi åkte till Ikea idag för jag ville köpa lite nya möbler till mitt rum. Jag är såå nöjd över det jag köpt för jag kände att mitt rum behövde lite mer saker, innan hade jag bara en säng och en tv. Jag köpte en stor blomma, eller växt kanske man ska kalla det, en liten "hylla" som jag ska ha som skrivbord/sminkbord eller något och sedan en stol till det.

Jag har flyttat min säng till andra sidan av rummet för att hyllan och växten skulle få plats, min säng är 195x200 så den är ganska stor... Det är ganska svårt att förklara hur det ser ut eftersom ingen vet hur mitt rum är haha, så jag tänkte ta bilder och visa imorgon, så ni får titta in då om ni är intresserade på resultatet!

Likes

Comments