Kände att jag måste skriva utav mig! Vilket den här bloggen är till för, som ni kanske förstått vi detta laget! IAF ni som inte än har tittat på paradise hotel, LUCKY YOU fortsätt så,!

Idag har jag fått nog! Att det i en serie som går på bästa sändningstid och ses av tusentals människor, får gå till som de gjort ikväll och däremot fler av avsnitten. Att man promotar mobbning i TV, riktig mobbning på grym nivå och att detta är något de skrattar bort och bortförklarar.
Att de "populära snygga" i huset har sån sjuk makt och kan säga precis vad de tänker och tycker och alla tycker det är okej, eftersom att den personen ändå är sköön och "jävligt snygg"! Att någon som Adrian kan göra precis vad han vill där inne och bete sig hur fan som helst, svika människa på människa utan att någon protesterat. Medan den här sprudlande Diddi kommer in men en energi som jag skull säga att framförallt många av grabbarna besitter, blir söndermobbad utan någon större förklaring alls?
Något jag ÄVEN är 100% säker på är att hade Diddi kommit in och sett ut som den steriotypiska paradise tjejen (stora tuttar, smal midja och välformad rumpa) och haft exakt samma personlighet, hade hon blivit älskad! Framförallt av killarna. De säger att de inte "diggar hennes personlighet" vilket känns som en av flera "trevligare" bortförklaringar när de oftare påpekar hur avtändande hon är pga hennes utseende, så avtäännddade att de inte ens kan dela rum tsm med henne.

Pricken över i:et måste ju ändå vara detta. Att efter programmets slut så kommer dessa människor garanterat gå med och göra saker liknande som Samir (tidigare deltagare) gjort å starta nån slags kampanj mot mobbning! De kommer kunna bortförklara sig så snabbt på deras bloggar ikväll,, be om förlåtelse och skyllla på saker som "man blir knäpp där borta, inne i huset" och sen kommer alla läsa de och tänka tex "Asså Adrian är så himla ärlig och gullig som bah säger nu att han är ledsen för att han gjort fel AWW" och sen kommer de vara som att ingenting har hänt.

Så tyvärr kära tv3 och kära paradise skapare, skärp er och tänk efter vad ni egentligen visar på bästa sändningstid. Någon borde sätta ner foten och göra något år de som händer där inne. Hur långt får de egentligen gå? Finns de någon som helst gräns på vad man får och inte får göra? Och hur länge ska de ta innan vi tittare förstår att detta inte är något vi kanske borde se och stödja?

För mig tog det till idag, idag var droppen. Jag fick mig en käftsmäll i ansiktet. Detta är verkligheten människor, detta är ingen påhittad film/serie! Detta är vanliga människor, utvalda efter hur duktiga de är på att svepa öl instoppade i ett hotell. De är inga stjärnor, de måste väl finnas gränser för dessa människor också, för erkänn att detta är inget vi skulle acceptera i vår vardag här hemma.

Att man återigen ska behöva vara arg på mänskligheten, när ska de komma en dag jag inte är de. Blir nog att flytta till en liten stuga i Norge med en massa bergsgetter å en vallhund, långt långt bort från allt!

TACKMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag tappat humöret någonstans.. För mig funkar oftast en promenad för att hitta de igen,men inte idag! Hum.. testar trick två ÄTA

Hösten är fin iaf!

KrAm På Er

Likes

Comments

De senaste dagarna har bestått av sängligg! Jag har matat mig igenom två säsonger av Modern Family vilket numera är min favoritserie! För er som inte vet är det en humor serie om tre olika, men relaterade familjer och hur de tacklar den tokiga vardagen typ,, haha och nej de är ingen dramaserie faktiskt utan en komediserie!

Annars? SVINKUL med så bra respons och många delningar jag fick på mitt aggressiva, men vettiga inlägg jag skrev här om dagen! Super att ni sprider vidare, gör mig superglad, det får ni gärna fortsätta med om ni tycker att något annat jag skriver verkar klokt!

Förresten är jag på bättringsvägen och inom kort kommer ett inlägg om träning, varför jag tränar osv SÅ HÅLL UTKIK!


KrAm På Er

Likes

Comments

Måste dela med mig av vad jag på senaste älskar att käka framför en film på kvällen, ist för en påse chips! + de är super enkelt!


Såhär går du till väga! Lycka till!

Likes

Comments

För ungefär precis två år sedan, en mörk och kall höstkväll ska jag vandra trehundra meter mitt inne i stan, efter att sett en fantastisk föreställning tsm med min klass. Klockan är halv nio och denna kväll till skillnad från andra så är jag inte ens mörkrädd. Tidigare på dagen har jag sett en afficsh å en anslagastavla bara en kort omväg från vars pappa ska plocka upp mig.. med huvudet fortfaarande fullt av de fantastiska jag nyss fått se händer de som inte får hända..
Nån tar tag i min arm, andra sekunden känner jag hur jag smälls emot en kall vägg,.. jag blundar försöker inte med något vill bara vakna ur min mardröm, då mitt undermedvetna tar över och jag sloss, sparkar och skriker för livet, kommer loss och springer allt vad jag har iväg.. utan att vända mig om..
Men jag hinner inte många meter innan min kropp inte orkar bära mig längre och därifrån är det i princip svart..

Igår natt hände detta min vän, och jag har fått nog. Hon även som jag hade turen att kunna ta sig loss, men bara att ha tanken "TÄNK OM.." i huvudet räcker. Hur många gånger ska detta få hända och vad ska vi göra för att de ska få ett slut.
Detta hat blivit något vardagligt något som händer regelbundet, vad lever vi i för sjuk värld och vad har vi för sjuka rättssystem där om man delar filmer på nätet får hårdare straff en självaste Hagamannen.
Vi släpper ut galningar i friheten även fast de själva anser att galningen i fallet har "stor risk till återfall", men vi släpper ändå ut personen, personen har ju suttit duktig och tyst i fängelset och borstat sina tänder.. så vi anser ändå att personen förtjänar att komma ut i förtid.

"Feminismen går över styr, tjejer rakar sig inte under armhålorna längre USCH" asså snälla, sen när bryr man sig om någon annans kroppshår och varför ens lägga energi och tjafsa om såna saker när detta bara är bagateller!De finns riktiga problem, de finns problem som måste lösas nu! JAg vägrar behöva läsa i tidningen om en vecka om ännu ett överfall. Jag vägrar leva i en värld fylld av sjuka manssteriotyper, sjuka krav och sjuka beteenden som pojkar blir uppfostrade till att ha!

JAg önskar och ber att jag skulle kunna gå full, i endast en förliten snobbenpyjamas ensam igenom en mörk park när som helst på dygnet, på väg hem utan en nyckelknippa mellan fingrarna eller hårsprey beredd i handväskan och huvudsakligen utan att va livrädd för de lilla minsta ljud eller rörelse..
Men de kan jag inte, de får jag inte..för då anses detta att vara mitt fel, mitt ansvar?

Detta hände mig för två år sedan och nej de är inget som jag har glömt precis.. detta har givit mig en hemsk panikångest som begränsar mig otroligt.. Detta är något jag kommer få leva med. Men inte bara jag utan tusentals andra,.. och de är inte rättvist de är inte logiskt de är inte någonting alls förutan jävligt sjukt och fel!
Och jag är ledsen tycker man tvärt emot från vad jag nu skrivit, jag är ledsen men då tänker du inte smart, du tänker inte rätt och ditt system tänker inte logiskt. Då är du nog tyvärr en av de som blundar för problemen vägrar se och har fått en jävligt skev uppfattning om hur världen ska se ut. Så käfta inte emot om ni blir irriterade för jag vill inte höra några dumma åsikter bara bra!

Ännu en gång jag är rädd för de sjuka sjuka sjuka samhället vi lever i, jag är rädd för att feminismen har fått ett dåligt rykte, jag är rädd för patriarkatet.. jag är rädd, rädd för människan.​​

KrAm På Er
Likes

Comments

Datorn min är på lagning, bara så ni inte tror jag har gett upp på bloggen.. DET KOMMER!

Likes

Comments

Ni vet måndagar, den dagen som man fruktar på veckan! Den dagen ska nu jag och mina tjejkompisar göra till något bra, vi ska käka ute varje måndag framöver! Och i mån blev de vezzo och dagen kändes så mycket bättre.

Hett tips från mig!

KrAm På Er

Likes

Comments

Jag lever och mår om någon var orolig! De tuffa livet i Grekland gör de svårt för surfa på internet samt blogga och så!
Men när jag kommer hem får ni ett fedt inlägg med massor av bilder!
Tillsvidare njut av denna på min Marcus från igår, när han tävlade om att bli kvällens mr white!

KrAm På Er

Likes

Comments

Igår var de lagårdspub och idag bär de av mot andra breddgrader!

Kvällen igår började hos mig med fix och mat, sedan fortsatte mitt tjejgäng vidare! Bandet på puben levererade och även hamburgarna. Efter en kunglig efterfest som slutade alldeles för sent, eller ska man säga för tidigt. Sammanfattat en kunglig kväll, här får ni någon bild från gårdagen.

KrAm På Er

Likes

Comments