Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sprang nyss och fotade norrsken, det gick bättre att fota den här gången då jag hann upptäcka det tid och hade lite mer kläder än morgonrock.. :$

Aja jag har redigerat en bild, får se om jag gör fler nån annan dag då jag måste försöka sova lite nu då klockan snart är 2 men här är bilden i alla fall!

Likes

Comments

Hej, har idag köpt en dator å hade tänkt ta tag i bloggningen igen, ska verkligen försöka blogga så ofta jag kan, lovar! Men i alla fall så kom jag precis in (hade nyss duschat så sprang ut i morgonrock), såg att folk la ut att det var norrsken ute så jag tog kameran och stativet och sprang ut direkt, tyvärr så innan jag hade fått upp kameran så försvann det, hann ta en bild på norrskenet och sen fick de bli lite stjärnor istället men det blev så hiiiimla kallt så gick in ganska fort. Men här är bilderna iallafal :)

 


Vet inte varför det blir så himla dålig kvalitet på bilderna, synd :/

Likes

Comments


  • Foto

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Har lagt upp denhär bilden förut men har redigerat om den så den hamnar uppe på bloggen en gång till ;)


Likes

Comments

Det har blixtrat jättemycket både ikväll och igårkväll, så har passat på att fota blixtrar (för första gången!!) bilderna är från ikväll då de var väldigt molnigt igår.
  • Foto

Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen på väg hem från stockholm, här är lite bilder från den här veckan, dom är dock tagna med mobilen/snapchat så det är ingen bra kvalitet..Likes

Comments