Hejsan,

Saknar att skriva så jag tänkte skriva av mig lite grann angående lite uppdateringar om vad som har hänt och vad som kommer att hända med mitt fotograferande.

Jag kan med väldigt stor glädje berätta att jag har fått förtroende att få fotografera en nära väns systers bröllop. Bröllopet kommer att vara i augusti månad, så det innebär att har hela sommaren på mig att fotografera allt möjligt och öva, öva, öva. Min uppgift är att fota festen, vimmelbilder och fånga ögonblicks om brudparet inte hinner uppleva. Det är viktigt att fånga alla gästers upplevelse av firandet. Jag tänker mig också en del macro bilder på maten, drickan och dukning och så vidare. Jag ska inte bara vara fotograf, jag ska också vara servitris och hjälpa till med allt möjligt som behövs. Det ska bli så himla roligt, jag ser verkligen fram emot det! Jag tittade även runt lite på klänningar idag. Jag har bara närvarat vid ett bröllop tidigare som jag minns i alla fall. Jag är ju också medlem i en grupp på Facebook som kallas för "kvinnliga fotografer" och dem gav mig massor utav tips vad jag ska tänka på. Verkligen super bra och användbara tips så jag kopiera en del utav kommentarerna.

En annan mindre rolig uppdatering är att jag var tvungen att avoka fortsättningskursen som jag skulle gått för fotografering med systemkameran. Det på grund utav att jag har praktiserat och kände att jag precis i början av praktiken inte ville anpassa mitt schema på grund av en hobbykurs. Men funderar starkt på att gå den kursen i höst istället. För då hoppas jag verkligen att jag har fått i ordning på min arbetssituation! Men jag känner verkligen att jag är på g nu på ett väldigt positivt sätt.


En till rolig uppdatering är att jag fick en förfrågan om att fota en tjej som också bloggar här på nouw. Hon bor i Göteborg och jag ska ju åka dit i sommar så då ska jag höra av mig till henne och ha en liten photosession. Hon är väldigt vacker och har super fina bilder på sin instagram.

Sen finns det ytterligare en tjej som jag också ska fota i Stockholm som jag känner lite grann. Jag hoppas verkligen att det blir av den här vecka som kommer eller nästa för vi har pratat om det så hiiiimla länge nu.

Sen sist men inte minst så tog jag en väldigt fin bild för en vecka sedan som VLT=Västmanlans läns tidning delade på sitt instagram konto och taggade mig. Den bilden fick närmare 130 likes. Den bilden lägger jag upp här under texten. Bilden är på den otroligt fantastiska vackra mandarinanden.

TREVLIG SÖNDAG. KÄRLEK <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Jag har börjat redigera och klippa lite i min bilder och tycker det är hur roligt som helst. Känner att jag blir lite bättre och bättre hela tiden.

Sen var det också väldigt roligt för att idag så delade den lokala tidningen i Västmanland min bild på deras instagramkonto. Dem har cirka 2000 följare och har nästan fått 100 gilla-markeringar. Som också har lett till lite nya följare på mitt IG konto.

Här är en länk till bilden:
https://instagram.com/p/BR8ETkTB17t/


Bilden dem delade är den här under på mandarinanden och en vanlig and som jag fotade i söndags.

En annan roligt nyhet är att jag ska träffa en tjej och fota henne och hon har 20 000 följare. Känns så roligt just nu att fota. Intresset och passionen bara växer hela tiden. Framför allt på den fina responsen jag får! Så himla tacksam! 🙏🏼

IG KONTO : nouw.fridasfoton

  • 28 readers

Likes

Comments

Jag har startat ett instagram konto som är länkad till den här bloggen & tvärtom!

Kontot heter: nouw.fridasfoton

Sen har jag även startat en Facebook sida som ni gärna får kolla in.
"fridasfoton"

Har som ni också kan se på bilderna ovan, börjat redigera lite grann. Men gör bara små små förändringar. Men tycker det är väldigt roligt. Så kommer nog att fortsätta experimentera med det i framtiden.

  • 48 readers

Likes

Comments

  • 131 readers

Likes

Comments

Det här min älskade fyrbenta vän Knut.
Jag älskar honom av hela mitt hjärta.
Han betyder otroligt mycket för mig. Jag har svårt att beskriva varför han betyder så mycket för mig.
Jag är sugen själv på att skaffa hund men vi får se hur det blir med den saken i framtiden.
Just nu räcker det alldeles utmärkt att jag hjälper familjen Bohlström med att rasta deras hund Knut.

Att fotografera saker som betyder mycket för mig gör det roligare att fota för det gör att jag inte blir lika petig hur bilden blir eftersom jag älskar personen eller motivet på bilden oavsett.


// Frida ♥️♥️♥️

Likes

Comments