Då var semestern över, känns väldigt tråkigt men det är väl för att det alltid är skönt att vara ledig. Efter några dagar så är man förhoppningsvis i sina rutiner igen och kanske har något roligt att se framemot till hösten. Jag hade i alla fall en underbar resa till Stockholm och hälsa på Cecilia. Åt riktigt god mat och lagade för första gången en svamprisotto som blev magiskt god! Jag bjuder på en bild från favorit sushi stället RAW

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har landat på mitt första av två stopp på min semesterresa och det blev Uppsala. Ska hälsa på en kompis och sova över här! Måste bara säga att det är så härligt att flyga och få köpa skvaller tidningar och bara njuta.

Likes

Comments

​RECEPT: En näve spenat, 1/2 citron, 1/2 avokado, 1 banan och mango den mängd du känner för. Självklart får du ta mer av något som du känner själv att du vill ha mer av. 

Alltså yuuhum! 🍌 Det här var nog världens godaste gröna smoothie jag druckit! Tack Janni Deler för receptet!☺️ Denna kommer jag försöka dricka varje morgon så jag får i mig alla härliga gröna nyttigheter i min kropp!

Likes

Comments

Nu har lite mer än en vecka gått av min semester, varför går det alltid så snabbt? Jag har iofs haft en helt underbar början på min semester, förra veckan åkte jag och två kompisar ut till min familjs stuga. Åt en middag med rökta räkor och aioli plus lite annat smått och gott ute på bryggan vilket var helt otroligt. Helt otroligt att man alltid får ett lugn när man kommer ut på landet, man blir så avkopplad och glömmer all stress från stan.

På Torsdag väntar en resa till mitt älskade Sthlm där jag kommer va i 5 dagar! Can't wait! :)

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka från en ganska lång paus från bloggandet, tänkte prova på det igen. Tänker att det blir bra att kunna dokumentera mitt himla roliga liv ;) Så detta kommer bli spännande tycker jag, hoppas ni också tycker det! För nu börjar ett nytt kapitel i livet.

  • 47 readers

Likes

Comments