Jesus sade: "Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig skall leva om han än dör, och var och en som lever och tror på mig skall aldrig någonsin dö. Tror du detta?"
(Joh 11:25-26)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det finns en charm med dagens animerade filmer, vare sig man är 1 eller 70 år kan man se och tycka dom är fantastiskt roliga! Jag är en person som älskar att skratta och har dessutom dålig humor, då är Ice age- Collision course en film i min smak. Speciellt när man är lite trött, då är allt extra roligt!
Finns många bra animerade filmer som jag kan tipsa om, exempelvis:
- Frozen
- Zootopia
- Big hero 6
- Ice age filmerna
- Sing
Ja ni förstår, listan kan göras väldigt lång!
Ska någon gång när jag har tid försöka tipsa om filmer/serier eftersom jag sett några under mitt 23 åriga liv.

Likes

Comments

Mamma & pappa var förbi med lite blommor och go fika för att gratta mig nu när skolan är avklarad. Är så tacksam över mina föräldrar, de finns alltid där och stöttar mig genom eld och vatten!
Tänk vad mycket blommor och fika kan göra, ni är BÄST!❤
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, se ett avsnitt av Hawaii five-0 och sen blir det godnatt!

Likes

Comments

Livet går upp och ner ibland, men just idag går livet uppåt! Anledningen är enkel men innehåller både tårar, frustration och glädje! Idag kan jag kan titulera mig som Integrationspedagog. Jag är KLAR!!!
Ingen mer skola, ingen praktik, inga läxor eller prov. En obeskrivlig känsla... För ett år sedan hade jag ingen tanke på att börja om att studera, varför utsätta mig själv för något jag mått så dåligt över förut?
Men jag tog tjuren i hornen och ansökte, blev 27 reserv... insåg snabbt att det inte skulle bli någon skola för min del. Men helt plötsligt en dag i juli får jag beskedet att jag kom in. Där och då började jag oroa mig inför prov, inlämningar och betyg, ska jag verkligen utsätta mig själv för att känna mig misslyckad?
Nu står jag här idag, med godkända betyg och en livserfarenhet rikare! Och vet ni... Det känns så otroligt skönt, jag har än en gång bevisat för mig själv att jag duger som jag är och att jag faktiskt klarade av det! Hejja mig och hejja min underbara klass som jag fått dela denna upplevelse med!❤⭐️🎉

Likes

Comments

Fick äran att sköta Edith ikväll, vardagslyx enligt mig! Hon har blivit så stor helt plötsligt, hon var ju nyss bebis och nu är hon helt plötsligt 1 år!!!
En underbar liten människa är hon iallafall, och kan få vem som helst på fall⭐️

Likes

Comments

Idag är det den internationella syskon dagen, så med detta inlägg vill jag bara skriva att jag älskar min lillasyster så fantastiskt mycket!❤
Vi har verkligen kommit varandra närmare den senaste tiden och det känns underbart!
Visst vi har olika åsikter och blir väldigt lätt irriterade på varandra men i slutändan är det kärleken som håller ihop oss!
Det är väl lite så syskon fungerar tänker jag, kärlek, irritation, kärlek osv... det går runt och runt. Jag gillar det!

Likes

Comments

Idag har jag försökt plugga lite, var egentligen "klar" med lektionerna förra veckan men lärarna valde att lägga till lite extra lektioner bara för att... SUCK! Men aja, ser fram emot och längtar efter påsken! Syrran kommer hem och även Johnny & Frida, som jag saknat/saknar dom❤
Men innan påsken kommer får jag förhoppningsvis veta om jag slipper göra praktiken eller inte, och om jag nu slipper så är jag klar den 18 april! Helt sjukt egentligen, tiden har verkligen bara rusat iväg, inte hunnit med riktigt.
Själva examensbeviset får jag i juni någon gång! Overkligt!

Har även varit och planerat lite inför Viktors föräldrars kalas som är om två veckor, en effektiv planering iallafall! Är hur taggad som helst!
Lagade samma gryta som vi åt hos mamma & pappa, blev en rejäl laddning så vi har mat till veckan. Älskar när vi lyckas ha framförhållning!

Likes

Comments

Match och kalas för Viktors pappa stod på schemat, en mycket trevlig kväll med god mat, spel och mycket skratt. Som en lördag ska vara helt enkelt!

Igår var vi iallafall hos mamma & pappa och åt middag, en god gryta som jag även ska laga på söndag! Vi blev där ett bra tag, pratade om allt mellan himmel och jord. Ett ämne som dök upp några gången var hemskheterna som hände i Stockholm... Så fruktansvärt hemskt, det gör ont i hjärtat när man inser att det finns människor som bara vill ont! Usch!!!
Förutom den hemska incidenten hade vi en trevlig kväll.

Världens gulligaste Herman somnade på farbror Viktor!😍

Likes

Comments