En dag på havet blev det idag, så välbehövligt och jag njöt som bara den! Blev lax till lunch som vi åt på Stenbergsviken och hamburgare till middag som åts på Svinöra. Sen väldigt mysigt att få umgås med mamma & pappa, en av mina favorit aktiviteter❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sparitual med Johnny, Frida, Emma, Peter och såklart Viktor stod på dagens schema! Bäst av allt var att vi var helt själva största delen av dagen, i början och slutet var det ett annat par. Kändes riktigt lyxigt att ha en hel spa avdelning för sig själv! Efter vi ätit brunch och gjort sparitualen for vi hem till oss och beställde sushi.
En helg helt i min smak!
Tog tyvärr inga bilder... 

Likes

Comments

Idag har vi haft möhippa för fina Anna som snart ska gifta sig! Vilken fantastisk dag vi fick och den blivande bruden var mycket nöjd!
Den 19 augusti blir det bröllop, längtar!!!!

Bjuder på en bildbomb, de bilder som har bättre kvalité är Anna-Claras!

Likes

Comments

Vi har även hunnit att äta på Tages med Emma & Peter, smakade som vanligt fantastiskt gott! Vi for även till Bea's café för lite musikquiz och efter det får vi hem till Emma & Peter för att äta fruktsallad och spela lite spel!

Likes

Comments

Ätit och fikat hos mormor & morfar har vi också hunnit med, efter vi varit där for jag och Viktor till Johnny & Frida för att spela lite kubb och äta varma mackor.

Likes

Comments

En kväll kom Johnny & Frida spontant till stan och vi bestämde oss för att ta en promenad i fina Piteå stad, himlen var fantastiskt fin och även sällskapet! Som jag kommer att sakna dom när de far hem till Sthlm igen... tur att de flyttar hem nästa år!

Likes

Comments

Frukost och game of thrones med bästa Johnny & Frida har vi också hunnit med, säsong 7 levererar än så länge. Så varje måndag samlas vi hos mig och Viktor för att se det nya avsnittet. En bra tradition tycker jag! Sen att äta lyxfrukost är ett stort plus i kanten!!!
Kring 14.00 drog jag iväg på jobb...
Kvällen avslutades med fotbollsmatch (SAIK-Hemmingsmark), burgare på Heden och spel hos Emma & Peter!

Likes

Comments

My sister's keeper handlar om hur långt en förälder är beredd att gå för att rädda livet på sitt barn. Brian och Sarah (Cameron Diaz) Fitzgerald ställs inför den frågan gång på gång. Deras dotter Kate får vid två års ålder leukemi och hon förväntas inte överleva men tack vare Kates lillasyster Anna får hon uppleva sin 15 års dag.

Jag tycker att My sister's keeper är en otroligt fin film men även hjärtskärande. Har sett den så många gånger men den berör varje gång. Såg den senast för några veckor sedan, och förstå vad jag grät. Ta er tid att se denna, är som sagt fantastiskt fin men även otroligt sorglig.

Likes

Comments

PDOL veckan, vilka fantastiska dagar och vilket gäng och häng! Torsdagen och fredagen var helt klart de bästa kvällarna, det är kvällar som dessa man lever långt på!
Torsdagen bjöd på en otroligt god middag på O'Learys och efterrätten intogs på takterassen, resten av kvällen levde vi livet och njöt av solen.
Fredagen var Viktors syskon med respektive hos oss för grillning och sedan begav vi oss ut på gatorna för fika, livet lekte helt enkelt! Kvällen avslutades hos oss med kvällskäk. Två underbara dagar helt enkelt!
Tyvärr hann jag inte ta några bilder på fredagen, men här kommer ett gäng bilder från torsdagen.
Bilderna är tagna av både mig och Sofia, mobil kvalité till 100%😉

Likes

Comments

Jobb på förmiddagen och sedan styrde jag bilen mot Hemmingsmark, inlines-turnering och hamburgare fanns på plats. Mycket trevligt och senare på eftermiddagen for jag & Viktor till Emma & Jakobs stuga för att bada i deras nya ute bad, kvällsmat och en fantastiskt god tårta bjöds det också på!
En riktigt mysig kväll!

Likes

Comments