Stöten

I slutet av mars kommer vi och 11 till härliga personer packa väskorna och åka upp till Stöten. Vi hoppas på en solig weekend med mycket skidåkning, dans och kanske en och annan bärs.

Cypern

Vårat järngäng ska iväg på studentresa! Vi åker i mitten av maj och ser fram emot sol, bad och sena nätter i Ayia napa.

Håkan på Ullevi 

Tro det eller ej, men vi fick tag på biljetter! Efter en del blod, svett och tårar. Hoppas vi ses i kön!

Studenten

11 juni.

Vi flyttar till Norge

I höst lämnar vi Sverige, flyttlasset går så långt som till Norge. Vi ska väl antagligen skala bananer eller rensa fisk. Trots detta är vi väldigt taggade på att få upptäcka ett nytt land, samt tjäna fett med cash.

Bilder från Tumblr.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi älskar bröst. Bröst i alla former och färger. Stora, små, putiga, svarta och vita. Därför var filmen "Free the nipple" helt i våran smak. Den handlar om en grupp tjejer i New York som startar uppror. De är, precis som vi, trötta på att deras kroppar ständigt sexualiseras av samhället. De ifrågasätter hur det kan vara okej att barn får spela våldsamma tv-spel men att mammor samtidigt måste dölja den kroppsdel som ger barn näring. Dessutom har alla människor bröst, så varför är det bara snippbärare som måste använda bh? Som förövrigt är fett obekvämt. 

Filmen är baserad på verkliga händelser och organisationen "Free the nipple" finns i verkligheten. Tycker du, liksom vi, att det är dags för förändring så kolla in deras hemsida som finns länkad här nedanför! 

KLICKA HÄR


Likes

Comments