Länge sedan man brydde sig om håret, kände även att det var dag för en förändring. Så idag färgade en väninna mitt hår rosa/lila och ingen är mer nöjd än vad jag är :D Klockan gick alldeles för fort, som alltid när man har roligt, så snart är det dags att sova,efter en rad serier. Ja för i morgon ska jag och barnen fira min väns dotter som blir fyllt år, sedan vidare på andra äventyr. Hoppas ni haft en lika toppen dag som vi har haft! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske förstår så har jag haft fullt upp hela Juni månad. Tog studenten den 10/6, fyllde år den 28/6 och där emellan har jag varit helt slut med tanke på att jag var höggravid. Den 30/6 04.43 föddes vår lilla prins, som var 51 cm lång och vägde 3455g <3 De var ingen dans på rosor till en början.. 01.3o började värkarna med ca 4-5 minuters mellan rum, ringde förlossningen som bad mig åka in, vilket vi gjorde runt 03.00. När vi kom in fick jag lustgas direkt, narkosläkaren var påväg och skulle ge mig epiduralen. När läkaren satt nålen i min rygg och ber mig ligga blixtstilla (barnmorskan,sambon och min mamma höll fast mig medan jag låg på sidan och fick inte röra mig), så känner jag att huvudet vill ut, jag börjar krysta medan jag ligger på sidan och läkaren hinner inte ens ge bedövningen. Så min förlossning tog inte mycket mer än 3 timmar allt som allt. När vår lilla kom ut hade han väldigt lågt blodsocker, som låg på 2,1. Han fick då ersättning uppe på BB för att höja det. Efter ett tag början han bli blå över hjässan och runt munnen, han blir även väldigt sprittig och personalen upplever det som kramp. En annan barnmorska kommer in på mitt rum och säger åt mig att min son inte mår så bra, att jag bör följa med. När vi väl är i korridoren, så ser jag barnläkaren springa i full fart, in till rummet där min lilla son ligger. Paniken där vill jag aldrig mer uppleva i hela mitt liv! Efter ett tag av kontroller osv, så ser allt normalt ut och det blåa har lagt sig (det var alltså ingen fara och man vet egentligen inte varför det blev sådär), så fick vi tillbringa vistelsen på BB i 48 timmar för att få upp hans blodsocker. Allt blev bra tillslut (tack och lov), han mår fantastiskt bra idag och lägger på sig bra i vikt <3 Nu när allt har lagt sig så njuter vi och tar det endast lugnt för vårt eget bästa <3
Uppdaterar mer när tiden finns :)

Likes

Comments

Jag är nog sämst när det gäller att uppdatera bloggen, men jag gör så gott jag kan.
Som ni vet så väntar jag en liten pojke i magen och har en son sen innan på 5 år.
Jag kan lova er att det inte är någon dans på rosor i denna värme, att vara gravid och vara sonen till lags från morgon till kväll. Även där gör jag mitt bästa.
Nu är även sommaren här, jag tar studenten om 6 dagar, är beräknad om 34 dagar (gick in i vecka 36 idag). Sist men inte minst så fyller jag även år denna månad. Jag har så mycket att se fram emot, dock så suger det att sambon ska jobba nästan hela sommaren, men det går inte att göra så mycket åt. Tänkte slänga upp tre bilder här nedan så länge, så ska jag försöka skriva mer senare idag eller i veckan :*

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har tyvärr inte haft tid att uppdatera bloggen då de är sjukt mycket skoluppgifter som ska in, slutar skolan om endast 7 veckor så. Sen så har ja fått tillbaka mitt illamående igen och är yr konstant pga mina blodvärden,så är nära på att svimma hela tiden. Ja nu är ju jag i vecka 30 så de är inte alls långt kvar, bebis rör sig massor och allt ser bra ut :-) inte nog med allt detta, i torsdags genomgick min son en operation efter 1 år med smärta. Ja är enormt glad att de är återgärdat och att han kommer få ett bättre liv nu, men de är helt klart smärtsamt att se han ha ont nu dessa dagar.. Idag ska han fira sin kusin som fyller 2 år, så ja hoppas han orkar gå, då han verkligen vill detta. Ska försöka skriva oftare med som sagt de är sjukt mycket just nu så har tyvärr inte all den tiden då ja fokuserar på barnen i första hand 💕

Likes

Comments

Igår var det en fart fylld dag. Först avslutade jag min praktik som ni nu redan vet, sedan upp till min mormor som fyllde år, så vi fikade, gav presenter och hade det allmänt trevligt. Efter det var det dags för chokladafton inne i Mary Kays ena lokal i Västmanland, vilket var hur kul som helst. Man fick då prova smink,äta massvis med choklad, få bra tips och träffa trevliga människor där.

Idag ser schemat lite annorlunda ut dock, snart ska jag och min sambo iväg och kolla på barnvagn till bebis som kommer i sommar. Efteråt är vi bjuda på påskmat hos mamma med familj samt några i släkten. Så ja jag har hur mycket som helst att göra och massvis inbokat, så fullt i min kalender nu framöver haha.

I really love my life right now!Likes

Comments

Idag var jag på sista dagen av praktiken. Jag har haft världes bästa plats med världens bästa fröknar och förskolebarn. Sen precis innan ja sluta kom min handledare med en kasse, med olika saker i 😍💖 Så underbara!  Bild finns längre ner. Min son kom också hem med en fin present till sin mamma, ett pappers ägg som de målat med kulmålning 💖💖 Världens goaste unge har jag, denna bild finns också under all text 💖 Hoppas alla ni där ute får en toppen påsk 😊

Likes

Comments

​Ja mycket har hänt med magen under dessa månader (en självklarhet). Nu är jag äntligen i vecka 24, så på Fredag ska jag på en kontroll med hjärtljud m.m. på min lilla där inne<3 Nu räknar jag neråt och bara längtar...16 veckor kvar tills jag får träffa mitt andra barn <3

Likes

Comments

*Gammal bild men har ingen ny för tillfället*

Igår när jag var på praktiken var jag med om något som jag inte alls var beredd på.
Fick världens förvärkar som gjorde ont...jag hade inte alls så med första barnet så de kändes inte normalt att smärtsamma sådana ska komma i vecka 23?? Ne så har man försökt få tag i barnmorskan vilket näst in till är omöjligt!
Så idag har jag varit ute med min son, hem till min systerson och bara vilat..vågar knappt röra mig tills ja fått tag i och pratat med min barnmorska...
Hur som helst, nu ska jag väll glo serier eller någon film med min sambo, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda! :)

Likes

Comments

Tänkte slänga upp ett roligt inlägg ja läste, mer om vad som skett kommer i nästa inlägg :*​​​​​En äldre man skulle precis gå och lägga sig när hans fru sa till honom att han hade glömt att släcka lyset i garaget. Så han öppnade bakdörren för att gå och släcka ljuset, men på vägen fram upptäckte han att inbrottstjuvar hade brutit sig in i garaget.

Så mannen rusade tillbaka in i huset och ringde polisen.

”Är det någon i ditt hus?” undrade polisen.

”Nej, men det är några tjuvar som håller på att stjäla saker ur mitt garage”, svarade den gamle mannen.

”Tyvärr, men alla våra bilar är upptagna. Lås dina dörrar och gå in så kommer någon förbi så fort vi har tid.”

”Okey”, svarade mannen och lade på telefonen. Han räknade sedan till 30 och ringde upp polisen en gång till.

”Hej, jag ringde er för några sekunder sen angående ett inbrott i mitt garage. Jag ville bara säga att ni inte behöver oroa er över detta för jag har precis skjutit ner dem”, sa han och slängde på telefonen.

Inom ett par minuter var hela huset omringat av polisbilar, insatsstyrkan, helikoptrar och flera ambulanser. De lyckades fånga inbrottstjuvarna på bar gärning.

En av poliserna gick fram till den gamle mannen och sa: ”Jag trodde du hade skjutit dem?”

Den kloke gamle mannen svarade då: ”Och jag trodde att ni inte hade några bilar lediga…”

Likes

Comments

Okej, det är dags att gå ut med allt...
Jag har alltid haft problem med människor,sociala sammanhang,närhet,tillit och ja ... listan kan göras lång.
Jag har länge vart rädd för de känslor jag känt och vart de tänker ta mig.
Som liten var jag alltid blyg,jag vågade inte ta någon som helst plats i samhället.
Tiden gick, jag blev mobbad för att jag inte hade modet,humorn eller det som ansågs vara "normalt".
Jag har blivit mobbad för mitt utseende, jag har blivit utnyttjad på flera olika sätt som en kvinna kan bli.

Nu till det viktiga...när jag var tio år gammal, fick jag den första attacken.
Jag började att kallsvettas, fick känslan av att jag ville dö, jag ville bara fly min egna kropp och kunde inte äta.
Detta var något som fortsatte... Jag fick ångest attack på ångestattack, när de sedan efter ca 5 år senare konstaterade att jag lider av en så kallad ångestsjukdom.
(Vill även tillägga att jag inte vill dö , de tankarna försvann när jag var 14 år.​)
Detta ställde även till det för mig när jag fick min son, då jag var 16 år gammal.
Socialen ansåg att de inte ville skaffa mig en lägenhet, för de litade inte på att jag var "frisk" nog att ta hand om ett barn.
De slutade med att de hotade med att de skulle ta min son om jag vägrade bo där.
Jag gjorde detta för min son, 3 månader tillbringade jag och sambon på ett behandlingshem.
Där bodde folk som inte alls var som jag. Så sjuk var jag inte.
Men stället gjorde mig bara mer frågande, vad fan gjorde jag ens där?

Det tog inte slut där. Jag har blivit trakasserad från människor från den tiden och än idag.
Jag får panik när jag är instängd,när jag är bland folk, när jag ska äta osv.
Detta är inget som syns på mig, detta är inget jag visar min son.
Jag gör allt en mamma ska göra, finnas för sitt barn,hitta på saker med honom,äta tillsammans med honom, stötta där, ge han kärlek och materiella saker som han ibland önskar sig.
Jag är ingen dålig mamma för att jag har ångest,jag kan ta hand om han lika bra som andra föräldrar.
Fattar inte varför samhället är så dömande..

Nu har jag valt att gå emot min ångest, jag har valt att vinna över den.
Men glöm inte, folk är inte värdelösa för att de mår dåligt.
Till alla er som förstört min barndom,mitt självförtrående osv , Njut av bilden längre ner, för ärligt talat så når det endast ryggen på mig idag.

Likes

Comments