Jag har funderat på att antigen sluta med bloggen helt eller skriva ett inlägg per vecka. Jag tror att det skulle hjälpa mig att komma igång med bloggen igen och därför vill jag iallafall prova det ett tag. Vet att jag lovat ett per dag innan men skolan tar tid men om jag kan skriva en gång i veckan ska det inte vara några problem då jag kan satsa på en dag där jag redan är klart med allt i skolan. Vill blogga kanske en söndag eller någon helg dag då veckan är slut och jag kan skriva lite längre och mer intressanta inlägg. En gång i veckan från och med idag. Hoppas ni blir nöjda med det för tillfället så får vi se hur det utvecklas:D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag vaknar upp till ÖSREGN sjukt j*vla tradigt. Det regnar än minst lika mycket. Allt blir nog inte som planerat idag om det regnar lika mycket när mamma slutat jobba tyvärr. Men det stoppar inte tjejkvällen jag är så sjukt jävla taggad. Men med detta ville jag bara säga godmorgon

Likes

Comments

Nu är klockan lite över två och jag har städat ( ordentligt ) gått ut med sopor dammsugit och duschat. Under tiden har jag lyssnat på Zara Larssons nya album "So good". Idag händer det inte mycket mer då kompisar var upptagna och kunde inte ses. Pappa jobbar hemifrån så jag har inte mycket att göra. Men jag har även fixat mina naglar haha ( Målat dem)

Imorgon är det också mycket inplanerat, först ska jag göra vid mig för att åka ner till stan för att ta en fika med mamma spendera lite tid med henne och det sker vid två tre kanske senare vid 4 ska jag vara ombytt i myskläder och vara hos Frids som sagt har sin tjejkväll imorgon. Sjukt jävla taggad. Måste även packa och fixa lite innan stan, intensiv dag är bra dagar om dem inte blir till stress och press dagar.

Ha en underbar fortsatt dag så hörs vi

Likes

Comments

Nu är klockan runt 10.00 och jag vaknade för ca 1 h sedan, mitt bloggande går upp och ner men oftast ner. Jag tycker det är sjukt kul men svårt att få in under dagarna. Men ska verkligen försöka lägga upp 1 varje dag. ( jag vet jag har sagt det typ 200 gånger men nu ska jag verkligen satsa) Idag är hela dagen full det börjar med att jag måste städa rummet som ser ut som ett bombnedslag ( som alltid hihi), sedan blir det dusch, rensa garderob slänga sopor och massa mer. Dagen kommer bli intensiv men det är bra att ha något att göra. Imorgon är det tjejkväll hos min "syster" Frids då hon fyllt år. Vill ni veta vad vi har köpt? Nä det får ni efter imorgon då hon läser min blogg. 

Hallen är klar och kommer göra ett inlägg om det hela imorgon med bilder och allt ( medans jag är hemma såklart ). För er som är intresserade av det. 

Ha nu en underbar dag så hörs vi senare<3

Likes

Comments

​Godmorgon! Ca 07.00 kommer pappa in och väcker mig då han tror jag ska till skolan och glömt att jag har påsklov kul...

Igår var jag på Ikea med mamma och pappa för att vi ska renovera vår hall, eller renovera och renovera vi ska sätta in en ny garderob hahah. Men det kommer kännas som vi har renoverat när vi är klara. Målet är att vara klara i slutet av påsklovet, men vi började redan igår med att tömma vår gamla och vart vi skulle sätta den. Den nya är mycket smalare nästan hälften så smal och kommer ta upp en hel vägg. Den kommer ha skjutdörrar med speglar på. Den mindre garderoben är inte lika stor men den ska ha en blank ljusgrå nyans. Hallen kommer kännas mycket fräschare.

Tyvärr har jag ingen bild på den "gamla" hallen men det kommer på den nya när vi är klara:)

Likes

Comments

Nu är klockan runt 17.00, jag har varit på Väla med min "syster". Måste bara klar göra att hon inte är min riktiga syster, vi har bara en såpass bra relation. Vi handlade en present och det är till min andra "syster". Kan tyvärr inte säga vad det är för hon läser min blogg då och då, vill inte avslöja allt. Men vi åt någon thaimat ( tror jag ) och jag tog även en frappé på donken. Men idag har jag bara haft kul och jag hoppas att ni också haft:)


Likes

Comments

Frankrike attackerad 2015, New York attackerade 2001, London attackerad 2005 och 2017, Madrid 2004 och Bryssel 2016 osv. Detta är länder som blivit attackerade av terrorister men nu kan vi även skriva dit Stockholm 7/4-2017. Detta är långt ifrån alla som blivit utsatt för terrodåd. Det känns som om vi inte kan gå mer än 1-2 veckor utan att teorristerna slår till igen. Alla människor måste förstå bara för att du är muslim betyder det inte att du är terrorist muslimer är muslimer, terrorister är terrorister. Terrorister vill skrämma oss men vi kan inte låta dem göra det, lättare sagt än gjort jag vet. Men det är som Malala Yousafzai sa: With guns can you kill terrorists, with education you can kill terrorism. Varför ska vi behöva andra oss för att dem vill åka och döda oss, det är lättare om vi får dem att vända deras åsikt. Det är 10% av 100 som tycker att jorden har blivit en bättre plats men resterande 90% tycker den har blivit sämre, jag är med dem 90%.


Jag hoppas att alla är säkra och mår bra efter igår. Jag beklagar för er som har mist någon eller om ni oroar er för någon. Det kommer gå bättre, du kommer fixa detta och du kan gå igenom det. Jag tror på dig lova mig att du kommer försöka så mycket du kan... lovat? Bra. För er som gillar att lyssna på musik i svåra tider kan jag rekommendera: What they say med Zara Larsson, sjukt bra eller lyssna på hela hennes album. haha

Likes

Comments

Nu är klockan snart 08.00 och jag vaknade tidigt idag. Men idag ska Emma komma, jag ska städa rummet och sedan ska jag och mamma simma. Men just nu ville jag bara säga godmorgon och ha nu en underbar dag<3

Likes

Comments

Lördags eftermiddagen gick fort då hon är ca 20.00 nu. Denna dagen har varit en riktigt bra dag. Började med att jag vaknade och låg i sängen läänge. Slet mig upp åt frukost och sedan begav vi oss med bilen för att göra några saker. Åter hemma började jag städa hela övervåningen innan jag ringde pappa och bad honom köpa godis till mig påvägen hem från stallet. Mamma står nu och lagar mat och jag städar fortfarande. Det ända jag gör det för är att få en högre summa pengar i slutet av månaden hihi. hoppas ni haft en underbar dag som mig så hörs vi imorgon.

MVH Frida

Likes

Comments

Nu är klockan runt tolv. Mina planer för dagen ändrades både städning och simning sköts upp till imorgon. Jag skulle ha kompis men som sagt planerades dagen om och jag kunde inte vara med någon.

Imorgon ska nästan alla i familjen på tävling med min syster. Hon ska tävla fälltävlan, med ponnyn mer om det kan ni läsa på http://nouw.com/myrosberg

Vi i södra Sverige har faktiskt väldigt fint väder om dagarna nu. Våren har verkligen kommit till södra Sverige nu, så sjukt skönt!

Ha en underbar dag så hörs vi ikväll<3

Likes

Comments