Idag var min kompis Emma här, vi chillade som vanligt år lunch, bakade kladdkaka som vi åt lite av. Efter det gjorde vi inte mycket mer.

Runt 17.00 kom dem och hämtade mig för att sedan köra bort till ridskolan hfrk då Emma skulle rida. Det gick bra. Efter det fick jag även skjuts hem och åt middag med familjen.

Imorgon börjar skolan och det ska både bli skönt men jobbigt. Skönt för att du får något att göra hela dagarna, men jobbigt för min ångest brukar komma igenom skolan. Många har det mycket värre än mig så jag ska inte klaga! Du kan mer än vad du tror jag lovar jag tror på dig, lova mig att ta hand om dig, Godnatt<3

Likes

Comments

Idag är min sista dag som ledig, imorgon börjar skolan. Jag har lite blandade känslor men det ska ändå bli kul att träffa alla kompisar. Idag ska Emma komma ja idag också;D

Börjar tyvärr 08.00 imorgon:( men det är väll okej) men när började ni? Hur har ni det i skolan? Ska man skriva ett inlägg om skolan och peppa lite, kommer kanske upp ett på lördag vid 13.00.

Med detta inlägg ville jag säga godmorgon

Likes

Comments

Den här dagen har det verkligen inte hänt ett skit, jag har ätit och chillat hela dagen.

Skolan börjar på onsdag och jag känner väll inte framemot det men inga problem med det. Vet inte vad jag ska ha på mig. Haha inte bara jag tror jag.

Men hoppas ni hade en roligare dag än mig, för jag har inte alls kul med detta säger jag godnatt<3

Likes

Comments

Nu gick det en dag utan inlägg:( igår var jag med kompis en stor del av dagen, innan det städade jag mitt rum och tog undan allt julpynt i mitt rum. Emma (min kompis) kom hit runt två, vi chillade och åt. När Emma åkte hem kom pappa och syrran hem från stallmötet. Vi åt wook till middag med nudlar. Mamma kom även hem senare.

Denna dag har jag inte planerat så vet inte vad som händer men förhoppningsvis ska jag träffa kompis som inte varit hemma på länge.

Vill ni att jag fortsätter att skriva om mitt liv eller ska jag förändra mitt flöde? Isåfall till vad?

Med detta lilla stress skrivna inlägg ville jag säga förlåt för att inte ett ända inlägg kom upp igår ska verkligen ha minst ett inlägg per dag!

Godmorgon<3

Likes

Comments

Just nu ligger jag och tittar youtube och äter godis. Ridningen gick bra idag det var kul då jag inte haft chansen att rida ponnyn på länge. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag red så hoppas ni har haft en underbar dag och glöm aldrig att du är en fantastisk fin människa. Med detta ville jag säga godnatt<3

Likes

Comments

Idag ska jag rida vår ponny och handla lite till ikväll.

Kollar ni på skam? Isåfall vem är din favorit? Vilken säsong är du på och vilket avsnitt? Om du har sett alla avsnitt vilket vad ditt favorit avsnitt? Mitt är absolut avsnitt 5 i säsong 2 vill inte spoila så skriver därför inte varför det är mitt favorit det kan komma ikväll;)

Sry att mitt uppdaterande är lite sådär nu igen men försöker att göra allt för att få upp ett inlägg på morgonen och kvällen det är svårt att lägga upp ett inlägg mitt på dagen!

Med detta lilla inlägg ville jag säga godmorgon<3

Likes

Comments

Idag vet jag inte vad som händer, så jag vet inte vad jag Kan skriva om. Men säsong 3 av skam kom precis ut, har ni sett något avsnitt? Är själv på avsnitt 3, sett den på norska men förstod typ inget hahha! Ville bara säga godmorgon lite snabbt så ja godmorgon<3

Likes

Comments

Idag har jag varit på väla, arken zoo, XXL, granngården och Ikea med mina bästa vänner! Det var sjukt kul, jag köpte bara ett nagellack, torr schampo. Pappa hämta mig efter och körde hem mig och körde sedan till stallet. Vi har ätit och nu ska jag titta Youtube, sedan ska jag sova. Godnatt!

Likes

Comments

Idag ska jag på väla med Mina två bästa vänner, shoppa, chilla och äta efter väla ska jag bar hem och ta det Lungt! Vet inte mycket mer faktiskt och 13.00 kanske det inte kommer ett inlägg då jag nog är på väla svårt att skriva då:( men det kommer ett 20.00 ändå;) godmorgon<3

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag! Det gick jättebra på tävlingen, en fel fri runda! Efter tävlingen när jag Kom hem åt jag och badade! Imorgon ska jag på väla med mina två bästa vänner, det ska bli sjukt kul! Stressade tyvärr igenom detta inlägg då detta ska upp 20.00 idag! Godnatt<3


Likes

Comments