Dagen erbjuder sovmorgon och två lektioner. Tack, säger jag! Nu sitter jag på bussen och samlar energi för ett tungt ben- och ryggpass. Jag har gått 3 älskade kilon denna sommar och tänker fortsätta uppåt. Muskler, här kommer jag!

Jag försöker träna omkring 5-6 gånger i veckan, varav 4 gympass.

Det är roligt att känna sig starkare. Det går inte fort, men det kommer sakta och säkert. Jag har äntligen börjat förstå att muskler byggs i köket, kosten har en extrem betydelse om kroppen ska förvandlas. Vi fortsätter i det spåret!

Glöm inte att träna kära vänner. Det kommer lösa många problem! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu har sommarlovet gått och jag tänkte återgå till rutiner igen. Varför då inte fortsätta blogga?!

Sommarlovet har fyllts av jobb på en kyrkogård, en mallorcaresa, massa sol och bad, cykelturer och umgänge med fantastiska vänner och familj. En underbar sommar om jag får summera den själv.

Vad är bättre än att vakna på morgonen utan massa ångest, och fråga sig själv vad man ska göra under dagen?! Sommarlovet blir vad du gör det till, och jag lyckades bra!

Nu återgår vi till skolan, rutiner och sätter mål för framtiden.

Jag ska ta 100 kg i marklyft och bli bättre på engelska. Vad har du för planer?

Likes

Comments

Nu har jag gjort det, jag sprang, jag orkade, jag spydde inte och jag fick ett bra resultat. 11.7 på beepet är väl ändå helt okej?! Men så jobbigt det var innan, så psykiskt, så vidrigt. Själva testet hade jag lätt kunnat göra tre gånger till samma lektion. Gladare Frida efteråt får ni leta efter. Det är nästan så jag grät, så lycklig var jag av att få det överstökat.

Jag vet fortfarande inte vad är som får mig att reagera på det sättet, men vissa saker skruvar till sig i huvudet. Så nu är jag lycklig. Väldigt jävla lycklig. Förstå att ha haft en klump i magen i veckors tid, som släppte bara efter att ha sprungit fram och tillbaka på 20-metersbana i 13 minuter.

Nu ska jag hem och baka till klassen imorgon, vi har infört såkallat "fredags-fika". Det gör jag med ett leende. Bjuda på sånt som jag älskar och har gjort från hjärtat! Kram!

Likes

Comments

Igår hade vi ma-prov, gick helt okej, ganska bra. Sen blev det en arbetsintervju hos kyrkan, får se om det blir något.

Nu däremot är jag fruktansvärt nervös. Jag ska om exakt tre timmar och tjugo minuter utsätta mig för den absolut värsta psykiska prestation som finns. Nämligen det klassiska Beep-testet. Vet inte vad som gör detta vidriga konditionstest så läbbigt, men något i min hjärna gör att jag mår illa, är konstant törstig och vill gömma mig.

Dock kommer jag utföra det här galant (försöker intala mig det iaf), har tränat mycket och känner mig ändå redo. Jag kommer såklart göra mitt bästa (utifrån mina förutsättningar) . Lets do this 🔜🔫

Likes

Comments

Igår ringde klockan vid 4.50, jag och farmor skulle nämligen ta en dagstur över till Mariehamn. Väldigt mysigt, god mat och värt att rekommendera. Nu sitter jag med svullna lymfkörtlar och sliter i matteboken. Kanske blir någon form av golvträning i eftermiddag, då det inte är lämpligt att springa. Går på ingefärste och apelsiner.

Ska även sätta igång med någon form av bulk, då jag tröttnat på att kroppen står still. Jag tänker att jag till juni ska öka med fyra kilo, vilket är ett halvt kilo i veckan. Massa gym och kondition, men främst (!!!) MASSA MAT. Nu gör vi dethär, lägger ut före- och efterbilder då! Heja mig och musklerna!

Likes

Comments