Header
View tracker
View tracker

​Jag lovar dig att jag var din. Sen trappuppgången och vi tog gemensam taxi efter alldeles för många öl. Sen den morgonen jag inte förstod om det var äkta eller inte, men när jag vaknade upp bredvid dig i en alldeles för trång säng, då visste jag. Jag var din.

När du kramade mig, och jag ville aldrig få lämna din famn. När jag varje kväll och natt aldrig ville att det skulle bli morgon. När jag fick en puss på pannan och låtsades sova, för att slippa säga hejdå. Jag hatar hejdå.

Aldrig har jag känt så. Att hjärtat värker för att man älskar för starkt. 

Ditt nummer har varit ett i min kontaktlista. I varenda middag med mina vänner har du nämnts. Varje vibrering på mobilen får min mage att rycka till. Och så frågade jag henne idag, när vi satt mittemot varandra, jag hade öppnat mig som en bok. Druckit flera liter vatten och kramat ur varenda tårkanal. "Hur djupt kan man älska någon?"

Och jag undrar det. Hur djupt kan jag älska, och hur kär kan jag vara? Hur mycket får man älska innan man går sönder? Hur många delar kan man älska på en annan människa? Hans sätt att äta på, även om jag ätit upp hela tallriken innan han ens börjat. Hans sätt att driva mig till vansinne när han kittlar mig. Hans sätt att kolla på mig när han vet att något är fel. Sättet han skrattar på. Hur han luktar. Hans armar och händer. Hans leende som fick mig att bli så förbannat kär. Är det ens tillåtet att älska så mycket?

Och så är det dags. Dags för hejdå. Du håller om mig och pussar mig mest överallt. Jag vill dra dig närmre fast det inte går. För vi kan inte komma närmre. Tänker på hur gott du luktar. Tänker på om jag någonsin kommer få vara såhär nära dig igen. Sen behöver du gå, puss igen.

Men jag vill inte att du skall släppa. Sen den där dagen i trappuppgången har jag aldrig velat släppa taget om dig. Och jag vill inte göra det idag heller. Aldrig vill jag släppa din hand. Vill ligga i din famn, känna dina andetag i min nacke och pussa dig gonatt varje kväll och väcka dig med tusen pussar varje morgon. Det är vad jag vill.


Likes

Comments

View tracker

Har egentligen alldeles för mycket saker att berätta. Vet knappt vart jag skall börja eller vart allting har börjat. Min syster har tagit examen, och min andra halva lika så. Det vart i början på juni, innan det checkade jag in på q-skär och tog på mig den vita piken som hängt på galgen för länge. Sade i höstas att jag aldrig skulle sätta min fot i restaurangbranschen men redan i november sprang jag gråtandes hem till Grebbestad och sade att jag ville hem igen till sommaren. Sagt och gjort.

Vad har hänt dessa månader?
Fick åka till Spanien med min pärla på semester, fick ha klackarna i taket för att fira min bästa väns examen. Hur bra är inte hon, ingenjör och 22! Om du visste hur stolt jag är över dig. Min syster tog också sin examen, och då vart det bara jag kvar i syskonskaran. Som vanligt. Men så grym du är.

Sommaren kom, vi flyttade hem till grebbestad, passerade arbetstimmar på 320, och om någon frågar så har jag jobbat, jobbat och jobbat i sommar. Och druckit öl. Vin. Ätit mat. Skålat med vänner och vinglat hem sena kvällar, och nätter. Och så kom augusti, sommaren tog slut innan den ens hann börja. Jag hängde av den där urtvättade piken, stämplade ut för sista gången för i år och bokade resa till Tanzania. Planet går på måndag och här sitter jag med en ryggsäck större än mig själv. Med ett hjärta fyllt av massa energi och endorfiner. Med en resplan att bara ha en enkelbiljett. Med ett mål om Australien, Afrika och Japan. Och i min ryggsäck när jag kommer hem kommer vara ifylld med massa resekladd, om hur fantastiska stränder de finns, om små barn på gatan, om fattigdom och spindlar.

I mitt block nu finns en bucket list på femtio rader. Den kommer inte bli mindre, men saker och ting kommer strykas, fyllas på och hjärtat blir av värme. I dagarna som gått har jag kramats med alla. Min kusin har fått en son, en Gustav som fick hela mig att bli sådär löjligt förälskad.

Så kompisar, tills vi ses igen. Haaade

Likes

Comments

Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära? Precis så. När hjärtat gör ont för att det dunkar lite för hårt och man vill få det att lugna ner sig men det går liksom inte. Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den, ringa och aldrig lägga på. Precis så. När man blir glad varje gång man tittar på mobilen för att han finns som bakgrundsbild. När han drar ett skämt och det är roligt bara för att han säger det. När han kallar en älskling och man rodnar, och skyller på kylan. Men just det här att hur nära han än är så är han aldrig tillräckligt nära. Måste betyda att man inte kan få nog. Det går inte få för mycket av honom. Och hans tröjor som alltid luktar så gott.

Likes

Comments

otillräcklig, den värsta känslan är att känna sig otillräcklig, att jag torkar hans tårar men de fortsätter rinna. Hur mycket jag än torkar kommer de ännu rinna. Och även om jag säger allt det fina, om hur bra han är och om hur mycket jag tycker om honom, så är det inte det han vill höra. För mina ord räcker inte till. Mina händer kan inte torka alla tårar. Min famn kan inte få honom att känna sig tryggare. 

Eller när man ser honom med någon annan, jag kan inte gå fram till henne, för hur mycket jag än skriker på henne eller slår på honom så kommer jag ändå vara otillräcklig i hans ögon, för han valde henne istället för mig.

Eller när man gör allt för att han skall vara med mig men han väljer bort, väljer någon annan. Inte för att du inte gör allt du kan, utan för att han istället vill ha någonting annat, någonting mer, men framförallt någon annan.

Eller känslan av att jag gör allt för att skall tycka om mig. Allt. Jag serverar frukost på sängen, gärna med nybakade frallor eller pannkakor med sylt och glass. Jag bäddar hans säng varje morgon. Jag älskar med honom, även om han inte älskar med mig. Jag ger han allt han begär, men jag räcker inte till. För han vill inte ha mer, han vill ha någonting annat med någon annan. Då spelar det ingen roll, vad jag ger, hur mycket jag ger för han vill ha det av någon annan. Med någon annan.

Likes

Comments

I helgen drack vi snaps, sjöng kräft och midsommar sånger, dansade på bord och stolar. Festade i långa köer och drog barrunder. Vi hade kul. 🎈🎉

Spenderade resten av helgen med mina favoriter i Göteborg. Shopping, mat och vin och pannkaksfrukost.
Vilken tur jag har som har er i mitt liv ❤️

Likes

Comments

Solen kom några få dagar. Vi passade på att sätta på oss solbrillorna och försökte förtränga att vi knappt sätt solstrålar på 140 dagar. Sen ko grande finale, massa gamla kompisar sa hej och hejdå och det vart en jävla festig helg.

Jag lärde mig åka snowboard, testade på att välta en skoter och maxa skoterns hastighet ja allt på samma dag. Säsongens sista dag åkte jag från toppen av WorldCupbacken och nere i det gröna gick revbenen av. Men de höll ju iallafall en hel säsong.

Denna lilla stjärna fick mig att besegra ytterliga bergstoppar av mål. Hon, den lilla 3-åringen tog mig till toppen av Vargys äventyrsbana och jag fick återigen bocka av mål med snöbollar. Vilken underbar unge!

Denna pärla har varit min sambo i nästan fem månader. Och nu är vi på plats hemma igen, känns skönt att slippa krama om dig ett hejdå också. Som socker på moset vann jag också årets "glädjespridare" från alla på Sportservice. Kalaskul sade jag och skålade mest. Tog även pris för att jag fått flest återbokningar. Ja det har varit en ganska bra säsong ändå.

Hittade livets kap i dig

Ja mina vänner, så har jag packat in mitt liv i ett flertal resväskor återigen. Sälen har gjort sitt med mig, och tack och bock för det. Har varit en rejäl grisfest, med barnkalas och dans på borden. Om jag hade kul? Jag tror det. Efter massa hejdån och kramkalas tog jag mig till något folk kallar för hemma. Några sprickor i revbenen fick mig att vara ledig i två veckor framöver.

Avnjöt lite spa och massage med familjens alla damer. Festade med systrar och våra mammor tills morgonen började komma och åt sedan frukost i timmar. Till helgen väntas kräftskiva utbytt till räkor, tequila och återförening med mina grabbfavoriter. Sedan bjuds det på en hel helg med mina favoriter Anna & Johanna.

l y c k a

Så bra kan jag stava till det.

Likes

Comments

Tre månader av fem

hej på er! Mer än halva tiden av den här säsongen har gått, jag har hunnit vara hemma och hälsat på familj, vänner och firat favograbbens 10-årsdag. Den ungen! 😍


Jag har kramat folk åt alla håll, känslan att vara på hemmaplan i trollhättan är svår att förklara ibland. S k ö n t.


Mina favorit killar har varit här uppe och hälsat på. Trysil och tequila för att sammanfatta det hela. Bara två månader kvar här uppe nu, sen är sommaren här... Sjuk känsla. Men solen är framme och snön har kommit - bästa känslan 😍🎿

Likes

Comments