två dagars jobb är över, det är riktigt kul att ha kommit igång igen, verkligen!
igår eftermiddag började jag känna mig lite mosig kan man säga, men tänkte mest
att jag säkert var trött och ovan vid att hålla igång på det här sättet. Men när jag
kom hem vid 17 tiden igår började jag frossa och ömma på huden, precis som jag
alltid gör när jag har feber, och mycket riktigt så var det så. och varje gång tänker jag
"såhär sjuk har jag aldrig varit", jag är så sällan dålig.

idag är det bättre dock, men det blir inte mycket till uppdatering här idag.
kram 🌷

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

bilder
VEGANSK MORINGA-SMOOTHIE 

haj! här på klockaregården förbereder jag mig för ett kvällspass på jobbet med en näring- & energi boost! Min smoothie består utav vanilj-soyghurt, avokado, bladspenat, mango och pulvret från "livets träd" (NEJ inte trädet i en moderkaka, utan ett grönt tropiskt träd som växer i naturen, ni vet) moringa heter det, innehåller massvis med vitaminer och mineraler! sen har jag toppat smoothien med kokosflan. namnamnam, man kan nästan känna kroppen tacka en för det här! Det är första gången jag dricker smoothie med avokado och spenat, det har alltid stramat lite i käken på mig när jag läst såna recept innan, har inte alls tyckt att det låter speciellt gott, men det är det faktiskt, det hade dock inte varit en höjdare utan smak på soyghurten och kokosen. 🌴

Likes

Comments

bebis, bilder, tankar

.. och ofta seglar jag iväg långt bortom kung och fosterland när mina funderar-stunder slår till. Det kan ske när jag sitter på toa, när jag kör bil, när jag viker tvätt, eller när jag är mitt uppe i ett samtal. När det slår till så hör jag eller ser jag inte ett skvatt utav något annat.

Idag slog det till när jag vek tvätt, vilket kommer resultera i att det inte blir färdigt, för nu måste jag skriva ner vad jag funderat på.

Jag tänker på allt jag varit med om till idag. Ohälsosamma relationer. Bästa vänner som försvunnit. Vänner som inte vandrar på jorden längre. Människor som tagit mig föregiven. Beslut man tagit som förändrat hela framtiden. Saker som inte blivit som det var tänkt. Tack och lov för det. För, vad hade jag varit om allting blev precis som jag hade planerat från början? Vem hade jag varit om mina dåvarande bästa vänner hade varit mina bästa vänner idag? Vad hade hänt om jag inte hade hoppat av mitt gymnasium för att börja på ett annat, i en annan stad? Vad hade jag gjort nu, om jag inte hade tryckt på "gilla" när jag såg Victors profilbild på Facebook? Vad hade hänt sen? Om han inte hade skrivit till mig när han var på örat? Vad hade blivit av mig om jag inte testade på att bo ensam i Norge? Vad hade hänt om jag valt att ge människor min förlåtelse, som egentligen inte förtjänar den? Om jag inte vänt på klacken och gått? Alltså. Summan av kardemumman. Livet är en jädra jobbig berg&dalbana. Ibland hänger man bara inte med. För en stund går det nedåt i en orimligt hög fart, och i den stunden känns det som att du skall dö, du vill hoppa av, men livet tar inte hänsyn till det. När du tror att du nått botten, marken, att det är kört, då vänder banan plötsligt och drar raka vägen uppåt. Som när Ellie kom. Tjoff, rakt upp i himlen, och då var min berg&dalbana påväg nedåt innan det. Livet är så himla oförutsägbart, du vet inte vad som väntar imorgon. Antingen går det uppåt, mot toppen, eller så drar det nedåt. Värt att tänka på är dock att en berg&dalbana sällan går rakt. Det finns loopar. Det går uppåt. Det går nedåt, för att sedan gå upp igen. Det är bara att spänna fast säkerhetsbältet och åka med. Alla tuffa, jobbiga, roliga, svåra, tråkiga, hjärtekrossande och lyckliga stunder i livet, har tagit dig till platsen du är på idag. Jag är så galet lycklig över min plats. Victor har alltid varit min plats. Jag fick bara åka nedåt en jädra lång bit i hög fart för att komma fram till honom❣️igen.
Är spänd över vilka mer platser jag kommer hamna på. Men inte orolig. Det känns inte läskigt. Med Victor & Ellie vid min sida så kunde jag inte vara lugnare 🙏🏼

life, come at me!

Likes

Comments

Det har inte varit den bästa dagen i historien,
Om man säger så. Ellie har fortfarande feber och jag vaknade väll på den sidan som saknar glädje, lust och inspiration. Det finns tydligen en sån sida att vakna på, ibland. Det var nästan (läs, det var ABSOLUT) så att jag kände mig lättad över att inte "behöva" släpa ut ellie på äventyr idag. Inte för att jag släpar, eller behöver, annars. Men ni förstår. Vi har hängt inne, vid tvn, gått 726161881 varv runt huset, sovit, lagat mat och bara myst, pappa var här en liten sväng med ❣️ dom har något alldeles särskilt dom två. Men det klart, hon är ju min dotter, och jag har alltid varit en pappagris. Iallafall, när halva dagen gått bestämde jag mig bara.. för att vända, börja om och vakna igen, på en annan sida. Jag tänkte vara glad, tacksam och nöjd. Och så blev det. Dagen avslutades med mat och lite vin. Igår var det ju UNSdag men då var vi på kalas (❣️) så unsdag fick helt enkelt bli idag istället. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och skall stänga dom blå. Det blir väldigt skönt att göra det idag. Att avsluta kvällen med uppdateringar från ett terrordåd i Barcelona satte liksom inte riktig grädde på moset, jag kan inte ens komma på något att förklara min förakt med, men det behövs nog inte.

Sov nu gott, imorgon är det friday! 🙏🏼

Miss-jag-äter-allt.
Bland annat väggar och kattmat 😬

Likes

Comments