bebis, bilder, livet, dagen, Ellie 6-9 månader

hej & godeftermiddag! 💛
jag var nästan nära att skriva "godkväll", för Gösta-Petter vad den här dagen känns lång.
Jag kände på mig igårkväll att det skulle bli en lång natt och därmed en lång dag efteråt. Den där j*vla magen alltså.
Jag skall bespara er mer information om Ellies bajs, men ni kan ju tänka er att hon har haft ont i magen, det ser nästan ut som att hon får en kramp i hela kroppen när hon tar i som hon gör, och så det där skriket och gråtet, NEJ! Igårkväll blev jag uppriktigt ledsen, tårarna kom medan jag gick och hämtade olja för att massera hennes mage, man känner sig så himla hjälplös? som att man bara kan sitta bredvid och titta på när hon har ont. Jag håller på i köket med hemmagjord katrinplommonpuré och aprikospuré, hämtat ut laktolos till henne och bytt mjölkersättning och välling. Aldrig att jag tänker se henne ha så ont igen, det är en sak som är säker! Skit-skit.

Nog om skitsnacket............
Idag har vi varit på öppna förskolan i Skrea Kyrka, där jobbar Victors mamma. Vi mötte upp Nathalie och Tuva för lite häng där, första gången för oss allihop. SÅ mycket barn och föräldrar, verkligen super mysigt! Sen är det ju ingen nackdel att vi får möjlighet att träffa svärmor/farmor på samma gång. 💛 vi är lyckligt lottade som har henne i vårt liv!
Ellie tyckte att det var super spännande med alla barn som sprang omkring, hon kändes om möjligt, ännu mindre idag än annars, hon liksom satt där på rumpan mitt i rummet och fascinerades utav dom stora barnen som åkte rutschkana och lekte. Det började med lek, sedan sångstund (som hon också älskade), lite dans och avslutades med fika och mys med farmor, jätte mysigt helt enkelt!

Resten utav dagen skall vi BARA ta det lugnt. Jag sitter med en kopp kaffe här nu medan Ellie sover, hon är väl också helt slut stackarn. 💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

min lilla krake, lilla Tjorven. Det ÄR så synd om henne. Hon ÄLSKAR ju mat och "nöjer" sig inte riktigt med små portioner.. jag tycker ju att vi varit rätt bra på att börja smått och sedan öka dom, men kanske ändå inte? Kanske för snabba ändå? Hon äter riktigt duktigt, både "riktig mat" och gröt och välling och mellanmål. Men det är TOTALSTOPP i kanalen.. hon tar i så att hon blir alldeles knallröd i ansiktet, ser ut som (hur jag kan tänka mig) att jag såg ut under förlossningen. ♡ stackars unge.

Vi var hos mamma förut som försökte hjälpa henne på traven, och Ellie tryckte allt var hon kunde och grät samtidigt & jag pussade henne i pannan.. USCH så gräsligt. Man försökte typ omedvetet trycka åt henne, dock utan resultat. Bebisen ♡

Här hemma låter det "dä dä dä dä dä" hela tiden ändå, och hon är fortfarande så himla glad hela tiden, så det påverkar ju henne inte allmänt så ännu.. men det värker i mamma hjärtat. 💗 hon har fått både katrinplommon i stora lass idag, och nu ikväll provar vi messmör i både gröt och välling, vi får väll se.. min största önskan just nu är att hon bajsar antingen nu ikväll eller att det kör igång inatt.
Så om någon hör mig nu, eller läser då, så vet den vad min önskan är.

Nu myser vi hemma innan sängdags, lite mat skall vi ha i oss också, den står ju Victor för ♡ imorgon skall vi nog premiär-besöka öppna förskolan i Skrea. Spännande!

Likes

Comments