ALOHA 🖤

jaha! jag och mitt hjärta (det stora) har precis typ återhämtat oss efter livets värsta sjukdom, hittills - vinterkräksjukan. alltaå har man inte haft kräksjuka, har man aldrig varit sjuk. (Om man bara räknar liksom tillfälliga sjukdomar alltså). Fyf-n säger jag nu! Jag vill också passa på att tala om att vi äger EN toalett, som vi systerligt och broderligt delade på i denna svåra stund. Jag kan säga att det kändes ANINGEN pressat när man låg på golvet i badrummet och önskade att man bara kunde pressa sig ner i WC’t och spola, kräksjuka både högt och lågt, och Victor hängde på låset och ville komma in och kalva han med. Ja. Testa du vinterkräksjukan i STRESS så får du se. Vi är helt klart en erfarenhet rikare! 🖤 tillsammans är vi starka, eller vad säger man? Förutom den dagen då, i söndags, och dagen efter, igår.. wow. Knappt att benen bar, men överlevde gjorde vi, trots att det inte kändes så troligt i söndagskväll. Kanske var det pizzan vi avslutade med igårkväll efter 2 dygn utan mat? Rekommenderas förresten EJ! Nåväl, huvudsaken är ju ändå att ellie klarar sig, peppar peppar! 🖤

Innan det jag skulle vilja kalla helvetet slog till så hann vi införskaffa årets kungs gran iallafall! ✨ genast en mysig julkänsla! 🖤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

med Ellie i magen - v.19 <3

Jag lever & jag mår .. bra! Det är verkligen fullt ös - medvetslös hemma hos oss! Victor är inte hemma mycket, jag jobbar 50% och resten av tiden är jag med Ellie, och gärna någon mer.. person, typ en vuxen. Svårt att få ihop det, inte tiden, den finns ju, egentligen, någon liten stund över har man ju, men då kanske man prioriterar bort detta, och hellre tar en dusch, visst är det skönt att spola av sig iallafall EN gång i veckan? Men orken däremot. Jag.är.så.trött! Vad är det här. Det spelar ingen roll hur länge jag sover, jag är så förbaskat trött under dagen ändå.. sa någon D-vitamin? Jag vet, jag måste bara få ut min tumme som fastnat där bak, och skriva ner det på en lista. Typ som idag åkte jag in till stan för att handla, jag handlade, en concealer.. men jag skulle ha bland annat smör, apelsin, banan, bröd.. ni vet. Men inget av det kom med hem, eftersom jag inte hade skrivit ner det någonstans. Blir man trött, eller blir man trött..are?
.. och så var det snart jul. Jag är verkligen fortfarande ett barn på julafton, jag fullkomligt älskar paket och hela tomten-delar-ut grejen. Jag tycker faktiskt det är kul att ge bort också! Jag har köpt en julklapp, som jag vet är SÅ önskad, men jag säger inte till vem.

På tal om paket så kom 2 andra skojiga paket på posten idag, jag kanske kan visa imorgon, om jag får ihop någon käck bild, annars kan det ju kvitta!

sov nu en ljuvlig sömn inatt, och till alla småbarnsföräldrar som blir väckta 1395478723918310 gånger på 1h, STAY STRONG <3

Likes

Comments

Hej godingar!
Idag är det måndag, igen, hur kan helgerna så gå förfärligt snabbt? Man hinner knappt uppfatta att det är fredag innan man är igång och startar en ny vecka.

Hur startar ni er morgon?

Jag börjar varje morgon med att ta tempen, innan jag kliver upp, för att sedan mata in siffrorna på min app på telefonen. Natural Cycles är ett hormonfritt preventivmedel, faktum är att det är 110% fritt från biverkningar. För det är något jag upplevt, jag känner att jag provat nästan alla olika preventivmedel, men inget kommer ju utan biverkningar. Hur är det egentligen med att fylla kroppen med massvis med hormoner? Jag menar, skulle dom hormonerna vara till för att vi skulle bära omkring på dom, hade vi väll ändå inte fått jobba på att tillföra dom?

Hur fungerar det då?

När du börjar använda NC får du hem en basaltermometer, med 2 decimaler, du tar tempen innan du går upp ur sängen på morgonen, matar in värdet i appen, som sedan räknar ut om du behöver använda skydd eller inte. Du har antingen gröna dagar (då du inte är fertil) eller röda dagar, då du behöver skydda dig. Det blir inte mycket enklare än sådär. Det är helt jäkla toppen, kan jag säga. För dig som önskar bli gravid fungerar NC minst lika bra. Istället för att ställa in appen på "undvika graviditet" kan du välja "planera graviditet". Då får du information som tillexempel när du förväntas ha ägglossning och när du är som mest fertil. Allt genom att läsa av din kroppstemperatur. Jag tänker att det är inte bara ett riktigt bra preventivmedel, utan det ger dig också möjlighet att lära känna och förstå din egen kropp på ett annat sätt. Jag har lärt mig mycket om hur det egentligen fungerar.. det där med kroppen. Har du en partner som också är nyfiken på hur livet går runt, går det bra att denne också laddar ner appen på sin telefon, och loggar in med din e-post.

Jag skulle VERKLIGEN rekommendera detta till ALLA jag känner (i fertil ålder). Inte en enda negativ detalj har jag att säga om NC.
💜 Du får 30% rabatt på en årsprenumeration genom DEN HÄR LÄNKEN 💜

Likes

Comments