GokvÀll! TÀnkte ta tag i bloggen igen, men hann nÀstan kasta laptopen i marken innan jag ens börjat pÄ eftersom ALLT krÄnglade. NÄja nu dÄ allt funkar kan jag börja pÄ igen och hoppas att jag orkar fortsÀtta ocksÄ. Denna dag har varit lugn och bra. Har bland annat köpt hem massa matvaror, lagat mat, köpt en stÀllning att hÀnga mina jackor pÄ och fixat olika saker i lÀgenheten. Jag har bott hÀr i ett halvÄr nu redan, men jag fortsÀtter att fixa och Àndra saker ÀndÄ eftersom att det Àr sÄ kul med inredning och sÄdant. Nu ska jag kolla film med Kajus och sen ska vi försöka somna tidigt eftersom vi bÄda ska upp till skolan imorgon. Hade!

Likes

Comments

Vaknade upp före 7 imorse till vackert vÀder. Blir direkt pÄ sÄ himla fint humör dÄ vÀdret Àr nice! Hösten Àr sÄ fin.

TÀnkte berÀtta lite om senaste tiden bara eftersom jag varit borta frÄn bloggandet en lÀngre tid nu. Jag gÄr pÄ universitet nu och jag trivs himla bra. Min klass Àr riktigt nice faktiskt! Dessutom jobbar jag pÄ sidan om som bartender pÄ Dreams sportsbar & nightclub. Lite stressigt har det varit med massor av skolarbeten, sitzar, fest och jobb nÀtterna lÄnga. Har varit en aning svÄrt att stiga upp i tid till skolan efter jag jobbat till 04:00 pÄ nÀtterna, men det gÄr vÀl för sig. Har Àntligen fÄtt lÀgenheten nÄgot sÄ nÀr fÀrdigt inredd sÄ det kÀnns bra. Kommer nog att visa min lÀgenhet hÀr pÄ bloggen nÄgon dag dÄ jag har tid att ta lite fina bilder. Annat jag sysslat med pÄ senaste tiden Àr att gymma, har skaffat gymkort pÄ Wasa Move. Skönt!Likes

Comments

​Har kopplat bort bloggen i flera veckor nu. Har jobbat och massa annat sĂ„ har kĂ€nt att jag inte har tid. En rolig nyhet Ă€r att jag har en studieplats i höst. Jag kom in pĂ„ SpeciallĂ€rare pĂ„ Åbo Akademi. Det kĂ€nns sĂ„ kul eftersom det verkligen Ă€r nĂ„got jag vill studera. Nu ska jag Ă€ta och sen ska jag ivĂ€g till Vasa med mami ett varv och kolla in lĂ€genheten jag flyttar till i Augusti.

Likes

Comments

-En vasadag.

-RÀttegÄng.

-Jobb.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag Àr jag ledig vilket Àr sÄ skönt. Jag vaknade 8 tiden imorse dÄ mamma och Kajus Äkte. Sen dess har jag Àtit frukost, kollat youtube, stÀdat mitt rum och mitt badrum. Dessutom har jag lÀmnat in en hel modersmÄlskurs som jag tentade. Skönt att ha mycket gjort sÄhÀr tidigt!

Idag ska jag försöka fÄ upp nÄgra blogginlÀgg och senare ska jag antagligen bara ut i det fina vÀdret.


Likes

Comments

Likes

Comments

​Jag behöver hjĂ€lp sĂ„ ni som bestĂ€llt nĂ„got frĂ„n missguided förut, kommentera! MItt problem Ă€r att jag har försökt bestĂ€lla samma skaer frĂ„n missguided kanske 5 gĂ„nger, men det gĂ„r ej. Allt gĂ„r som smort och det verkar inte vara nĂ„got problem men nĂ€r jag fyllt i mina visa electron kortuppgifter och trycker pĂ„ "jatka" sĂ„ kommer jag bara vidare till en vit sida. Det stĂ„r alltsĂ„ inte att mitt köp gick igenom eller inte gick igenom. AlltsĂ„ inget "payment succeeded" eller "payment did not succeed" och jag fĂ„r inget bekrĂ€ftelse mail pĂ„ att min bestĂ€llning gĂ„tt igenom. Dessutom finns klĂ€derna jag försökte bestĂ€lla kvar i korgen efter "köpet"! Har nĂ„gon varit med om detta förut? Vad Ă€r problemet? 

Likes

Comments

Jag fick ikvĂ€ll för mig att kolla pĂ„ gamla bilder. Jag fann bilder frĂ„n dĂ„ jag gick i höstadiet, allt frĂ„n Ă„k 7-9. Det Ă€r sĂ„ kul att se hur man har förĂ€ndrats.SĂ„ ja jag tĂ€nkte dela med mig av lite gamla bilder pĂ„ mig! 

 Jag kan inte sluta tĂ€nka pĂ„ hur fula mina ögonbryn var nĂ€r jag plockade dem till tvĂ„ smala streck som ni ser pĂ„ bilderna nedan haha. DethĂ€r med att ta spegelbilder med en digitalkamera verkar ocksĂ„ ha varit en hit..

Likes

Comments