Träning

Hej allihopa! Det är ju nytt år nu och dom flesta har säkert ett nyårslöfte att man ska börja träna - så därför tänkte jag göra ett inlägg där jag tipsar om ett snabbt träningspass man kan köra hemma själv. Min tanke med de här passet är att man ska köra det dom dagarna man vill träna men inte riktigt har tid.

Eftersom att konceptet med hela de här passet är att de ska vara så kort men intensivt som möjligt så brukar jag köra tabataintervaller - alltså att man kör en övning 20 sekunder och vilar 10 sekunder mellan varje övning.
Här är övningarna (kör i den här ordningen!):
Ångmaskinen
Benböj
Ångmaskinen
Knäböj med hopp
Ångmaskinen
Burpee
Ångmaskinen
Burpee och att man lägger sig ned på marken

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

TAGS1. Favorit julfilm?
Jag kollar inte på julfilmer så himla mycket - men Grinchen är ju underbar!

2. Favorit julfärg?
Rött och silver eller rött och guld.

3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Förut hade jag jämt på mig obekväma klänningar - men nu dom senaste åren har jag börjat använda kostymbyxor och en blus.. så en kombination av båda skulle jag säga :)

4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?
Någon lite dyrare sminkprodukt eller en fin berlock till mitt armband.

5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
Vi öppnar två julklappar var på morgonen, sen vid lunch kommer min släkt från pappas sida så då öppnar vi lite paket då och sen på kvällen åker vi till mammas sida och där öppnar vi resten av mamma o pappas julklappar!

6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?
Ja det gör vi varje år! Dock så är de bara mamma som dekorerar - jag är för dålig så jag håller mig till vanliga pepparkakor ;)

7. Vad ska du göra på jullovet?
Njuta av ledighet, försöka träna så mycket som det går, åka till min stuga och såklart umgås med kompisar!

8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådanna fall hur?
Ja det kommer jag, jag kommer sminka mig precis som jag gör vardagligen - kanske lösögonfransar :)

9. Vad önskar du dig mest i jul?
Jag önskar mig inte någon typ dyrare sak men jag vill jätte gärna ha ett par hörlurar, träningskläder, smycken och hudvårdsprodukter!

10. Favorit julnagellack?
Använder aldrig nagellack pga att jag biter på naglarna hehe.. :/

11. Favorit juldoft?
Polkagris och pepparkakor!!!

12. Vad måste finnas på julbordet?
Eftersom jag är jätte kräsen av mig gällande mat så äter inte jag så mycket på julbordet 😅 men jag äääälskar lax, revbensspjäll och potatis!!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan alla fina!
Jag tänkte börja blogga igen - bara för skojskull! Har så mycket roligt som kommer komma tex min födelsedag, Stockholmsresa, Idre-resa och såklart julafton.

Om du är ny till min blogg så tänkte jag bara berätta om mig själv: jag heter Frida och är 14 (fyller 15 om 4 dagar) år och bor i Gävle. På fritiden gillar jag att gymma/gå på pass, vara med mina vänner och fotografera.

Hoppas ni har en bra dag, syns snart igen!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Idag är det måndag - vilket betyder att jag ska träna kondition. Jag har planerat att jag ska köra kondition tre gånger (ibland två om jag inte känner att jag orkar) och styrka två gånger per vecka.
Men idag när jag kom hem från skolan så kände jag att jag inte bara ville ut och springa vanligt utan jag kände att jag ville köra ennu hårdare. Så jag beslöt mig för att köra intervaller. Jag körde långa intervaller på 3 km (kanske inte låter så mycket men jag är nybörjare). Springa snabbt/spurta 1 min och springa långsamt/lunka 1 min. Och fyfan vad jobbigt det va!!

Nu ska jag ta en lång och varm dusch - inget slår känslan när man har tränat hårt och sen får ställa sig och duscha (länge och varmt!!).

Likes

Comments

Mode

Allt är ifrån Chiquelle förutom skorna som är ifrån H&M.

På riktigt?!? Hur snygg är inte den här outfiten?!
Det här är verkligen 100 % min smak när det kommer till kläder. Svarta kostymbyxor, skön & fin stickad tröja och bekväma skor. Skulle någon fråga mig vad min klädstil är skulle jag direkt dra fram denna bild! Och förresten kan vi bara ta en sekund och uppskatta hur snygg modellen är?

Likes

Comments