View tracker

Godmorgon!

Stor dag idag, vi ska fira fina Malin ikväll. Middag vin och allt som hör till ❤️

Jag får upp minnen som alla andra på Facebook och det påminner mig om förlusten av två av mina närmsta vänner. Två fina killar som jag verkligen har betytt så mycket i mitt liv.

Ni vet när man skrattar så man gråter i deras sällskap och ständigt en underton av ironi och dumheter. Tyvärr när dessa två skaffade tjej så försvann de båda mer och mer (dessa två känner inte varandra) och det är en stor sorg hos mig. Men allt händer av en anledning, kanske det blir bra om några år. Jag önskade dock att dom kunde stå på sig inför sina tjejer och förklara att jag inte är intresserad av att ta deras kille ifrån dom.

Men ni båda två finns fortfarande i mitt hjärta och ffa i mitt minne, sjukt roliga dagar med er båda. ❤️

Bildtext: En av mina absoluta favoriter, Carro ❤️

PUSS! 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll Decemberbarn!

Idag var jag på kirurgmottagningen på Östra med hjälp av min bror (jag har ingen bil för tillfället).
Vi skulle prata om mina bråck som jag nämnde i inlägget tidigare. Jag fick träffa den kirurgen som opererade mig sist och han är tydligen en av de bästa inom sitt område.

Det gick väl ganska bra, dock måste jag genomgå ytterligare en CT vilket jag motsatte mig egentligen då jag redan har gjort alldeles för många av just den typen av röntgen (8 st CT buk & thorax + en CT hjärna). Strålningen är inte att leka med och det jag har redan överskridit strålningsgränsen per person och livstid för längesedan. Men men, jag får lita på honom och mitt motto är ju att allt händer av en anledning. Så får vi se om det blir en operation och isf hur dom ska operera efter det. Blir det operation så kommer dom öppna mig på ett annat sätt vilket innebär mer ärr, mer risk för ytterligare sammanväxtningar mm. Jag står lite i ett dilemma helt enkelt. Meeeen, det har jag gjort förut och min kropp är ju som den är. Jag lyckas ju alltid komma ur det bra iaf.
💪

Oklar bild till ett oklart beslut.

Godnatt,
PUSS! 💋

Likes

Comments

View tracker

Hej alla läsare!
Redan December, dagarna går snabbt som vanligt och de senaste tiden har jag och min familj varit drabbade av något virus som bara hoppar runt. Drygt två veckor sjuka men ändå fungerande så det är bra 😊

Idag ska jag till Östra sjukhuset för att träffa en specialist inom bråck. Det var han som opererade mig sista gången för bråcken och han gjorde ändå ett bra jobb men min alldeles för trasiga bukvägg. Men denna gång är det ljumskbråcken som ska kollas upp. Mina ljumskbråck uppkom när Agnes precis hade placerats i mig, jag var väl gravid i v 7 kanske när jag får en otrolig känsla av tyngd och smärta ner mot bäckenet. Jag skiter väl i det som vanligt men när jag två dagar senare ser att det ser ut som jag har världens bullf*tta 😂 så förstår jag att jaha.. Ljumskbråck.

Så idag får vi se vad han säger om det blir operation och isf när. Eller operation blir det, men om han vill göra det i samband med att jag måste operera buken får vi se. Det blir nog bra vilket som iaf.

Bildtext: I lördags hade vi pepparkakshusbygge här hemma. På bilden är E och hans fina tjejkompis 💙💜

Önska mig lycka till nu så hörs vi sen.
PUSS! 💋

Likes

Comments

Hej hej vänner!

Onsdag idag och jag ska strax åka och hämta E och hans kompis. Pannkakor står på menyn till mellanmål idag. Glada barn, glad mamma. 😉

Hittils idag har jag verkligen bott i telefonen haha. Jag har pratat med Sanna, Louise och Camilla ❤️ Fina vänner, så glad att jag har er!

Ikväll kommer en fotograf hit som ska fota för en tidning som jag ska vara med i. Lovar att länka när jag har allt.

Bildtext: Igår var jag hos min bror och hans fina höggravida sambo Evelina. Deras hund är så fruktansvärt obekväm med småbarn stackarn. Så han tuggade nervöst på en leksak innan han gick och spydde. Stackarn ❤️ Men han kommer att vänja sig lillen. Agnes var som vanligt sugen på att käka på det hon kommer över.

PUSS! 💋

Likes

Comments

Vi ska strax gå in på Elmia. Jag är ju klar sen Jesus gick i kortbyxor så sitter la här och fotar.
👅✌️

Vi hörs sen, ska se om jag hinner blogga under ngn paus eller så. Kolla annars in snapchat: @f.reuterskiold

Likes

Comments

Godmorgon 💚

Jag hoppas att ni har sovit bättre än mig. Jag gav upp halv sju och gick och duschade, la ansiktsmask, hårinpackning och annat tjafs. Gött var det iaf 😊

Jag befinner mig just nu i Jönköping med Monster Energy och vi är på Dreamhack. Alla dessa söta småkids som älskar sina datorer så mycket. Det är väldigt fascinerande faktiskt att se deras entusiasm.

För några dagar sedan så var jag med i min andra intervju för Hänt i Veckan som kommer att komma om ett tag, lovar att visa er då 😉

Nä, nu får väl fröken försöka att få ordning på sig själv. Hotellfrukosten kan ju inte stå där alldeles själv 😋

PUSS! 💋

Likes

Comments

Tjoho godingar!

Häromdagen var jag i Göteborg, Mölndal för att vara exakt för att fylla på mina volymfransar hos Sandra på Salong Kungakronan (www.salongkungakronan.com)

Agnes fick följa med och jag hade planerat det såååå bra tyckte jag haha. Mat i bilen, så hon skulle somna lagom tills jag kom fram. Men nej, då är det vägbyggen på fyra ställen så jag sitter i kö i en och en halv timme. Haha, så när vi väl kom fram så vaknade hon. Men det gick ganska bra ändå haha.. Hon bajsade, spydde, skrattade och höll låda för fullt.

Sandra löste fransarna fint ändå, så proffsiga dom är där alltså 👏😍

Vi satte på nya i formen docköga och jag är lika nöjd som alltid. Fransarna sätts på med ett skonsamt lim på ens egna frans och man tappar fransarna när man ändå skulle tappa sin egna frans. Alltså så tappar du INTE mer av att ha fransförlängning.

Det finns flera olika fransar att välja på. Både modell, längd och tjocklek. Jag har volymfransar, som är ganska böjda i längd mellan 12-13 typ. ✌️

På bilden längst ner ser ni en fransboste, det är ett måste för att kunna sköta dina fransar. Man kan köpa fem sådana för 15kr på Salong Kungakronan.

För att boka ring: 031-7224480 

PUSS! 💋

Likes

Comments

Hej!

Jag är så inte konflikträdd, jag tar gärna konflikter med en gång. Oftast för att det är missförstånd mellan de olika parterna men också för att jag orkar inte gå runt och vara irriterad på någon som antagligen inte förtjänar min tid.

Tid är dyrbar. Det vet du först på riktigt när du varit nära att förlora din tid.

Drama överlag får mig att spy. Vem orkar med sådant? Men jag ger alltid människan en, ibland två chanser att sluta med sitt drama. Fortsätter det så ja, då kan dom få den drama dom vill och det slutar alltid med att vederbörande förlorar. Kanske låter kaxigt tycker ni, men återigen, min tid år dyrbar och jag orkar inte med något bråk.

Detta inlägg har ingenting med någon person att göra. Mitt liv just nu är väldigt harmoniskt och lungt 🙏

Haha, tycker att denna är så bra.
(Av två anledningar, att jag är kräfta "cancer" men också för jag haft cancer haha 😅

PUSS! 💋

Likes

Comments

Godmorgon min fina!

Onsdag idag och veckan springer iväg. Igår var en skitdag, allt som kunde gå fel gick typ fel. Trött på att ska man få något gjort så får man göra det själv.

Iaf, idag blir en bättre dag. Idag är det dags för intervju nummer två. Det är alltid roligt att folk tycker mitt liv är intressant, men ännu bättre när människor skriver att jag inspirerar, tack! 💜

Jag och Hitler på samma löp 😂

PUSS! 💋

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det måndag den 21/11 vilket innebär min Mammas födelsedagen - Grattis! ❤️🌹

Dagen ser ut såhär :
* Fransfix hos Salong Kungakronan 😍
* Åka till Evelina o mysa
* Middag med vänner och kollegor

Likes

Comments