Header
View tracker

Idag på eftermiddagen mötte jag upp mamma, Jens och Janet för en fika nere på Hansens, det blev en semla för min del! Semlor har ju verkligen blivit en grej de senaste åren, de finns verkligen i alla olika smaker och former nu, spännande. Jag gillar den klassiska semlan men även saffranssemla var gott tycker jag, men skulle faktiskt vela testa nutellasemlan det måste ju vara en dröm!!

Ikväll blir det väl bara att laga mat och sen kolla på tv eller film resten av kvällen, har inga planer alls för helgen heller vad jag vet. Ska ni hitta på något skojigt?

Likes

Comments

Det blev nå knas med detta inlägg som jag gjorde igår så gör ett nytt försök idag!
Trosor - 3 för 100 kr - Lindex
Brickor - 3 för 79 kr - Önska
Stekpanna - 100 kr - Ica

Likes

Comments

Hallå idag har jag bara städat, diskat och lagat mat typ, sen tränade jag lite hemma och promenerade några kilometer. Just nu är jag och Albin påväg på bio lite spontant med Joel på nån konstig film. Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments

Idag åt jag och Albin på Esa på lunchen och sen var jag bara hemma ett tag, sen vid halv 3 gick jag ner på stan och mötte mamma. Har nästan nyss kommit hem faktiskt så det blev en lång tur på stan fick med mig en del grejer som ni kan få se imorgon, nu väntar jag på Albin och på pizzan i ugnen!

Likes

Comments

Jordnära färger och material tror jag vi kommer få se mycket utav i år! Jag har fått upp ögonen för den fina blågröna färgen på kudden, den känns så neutral fast ändå inte tråkig. Också önskar faktiskt att man kunde ha adventsstjärnor året om, då hade jag haft denna runda skönhet i fönstren, fast den kanske är så "ojulig"(??) för att ha året runt?

Likes

Comments

5 SAKER DU ALLTID HAR I DITT KYLSKÅP?

BACON
KYCKLING
JUICE
CRÈME FRAICHE
KETCHUP


Likes

Comments

Filmen var riktigt bra, så fin och sorglig.. Flera gånger under filmen rann tårarna, ni borde se denna film!

Likes

Comments

Hallå, den här tisdagen har bara bestått av disk och matlagning känns det som även fast jag hunnit söka lite jobb och tittat på tv och städat också. Livet utan diskmaskin är verkligen en ond cirkel haha, man diskar sen lagar man mat sen måste man diska för att kunna laga mat igen, så drygt.. Nu efter maten ska vi åka på bio, vi ska se Lion.
Har velat se den filmen sen jag såg trailern sist vi var på bio, har ni inte sett den borde ni kolla på den, jag hoppas filmen är så bra som jag tror.


Likes

Comments

Då var födelsedagsfirandet över för den här gången och jag är så tacksam för alla fina personer jag har runt om kring mig för alla fina gratulationer jag fick igår och för alla fina presenter jag har fått!

Likes

Comments

Har haft en fin födelsedag trots att jag bara varit ensam hemma hela dagen. Vi har precis ätit middag på Charlys, jag åt en toast Skagen till förrätt och sen en grilltallrik b&w.

Likes

Comments