Header

Tittade på bilder från min bal häromdagen och man kan inte annat än att sakna denna fina dag!

Min klänning är för övrigt tillsalu om någon skulle vara intresserad! Storlek 40/42 isch.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

NEW PANTS
FROM kaPPAHL 

Älskar dessa byxor jag köpte på Kappahl i måndags, härligt med mönster,
iallafall när man alltid annars bara har typ helsvara byxor. Detta är även mitt första par kostymbyxor
och dom är otroligt sköna i materialet och passformen, och hur fin var inte påsen jag fick dom i??

Likes

Comments

Den här dagen har gått väldigt snabbt, kom till jobbet vid halv 6 sen har det bara rullat på. Kom hem vid halv 3 och städade lite sen tog jag en liten tupplur och sen hoppade jag in i duschen. Efter det åkte vi hem till Albin en sväng och nu är vi hemma och ska laga lite mat innan vi kanske ska tillbaka till Albin igen följt av Parneviks och läggdags!

Likes

Comments

Idag klev jag upp kvart i 5 för att åka och göra mitt första förmiddagsskift, har förmiddag hela veckan och jobbar även från 05.45-17.45 i helgen. När jag slutade så åkte jag hem och sen kom mamma och hämtade mig och så tog vi en vända på stan. Hämtade även ut ett paket från Hemtex, två lampor och en vas!

Likes

Comments

Kvällen igår var så trevlig, god mat och trevligt sällskap! Vi har varit hemma hos mamma och pappa nästan hela dagen sen var vi hemma ett tag sen gick vi till Travinn och åt middag. Har inte gjort något vettigt alls idag och nu är det snart läggdags eftersom jag börjar jobba kvart i 6 imorgon. Godnatt hoppas ni haft en fin helg!

Likes

Comments

Hallå idag har jag och Albin varit i Valbo med Elin och Daniel vilket avslutades med sushi. Sen på eftermiddagen var vi hem till min moster och fikade allihopa och nu är vi påväg hem till mamma och pappa en sväng innan vi ska tillbaka igen för mat, bastu och lite alkohol.

Likes

Comments

Som rubriken säger, idag är det fredag, lön och solen skiner - alltså en perfekt Fredag vill jag säga!
Idag börjar jag jobba klockan 12 och slutar runt 7 tiden vilket dock inte är superkul på en fredag men vad gör väl det om 100 år? Har ingenting planerat inför helgen än, har ni?

Diamond chokers <3

Alltså hur fina är inte dessa?
För ynka 9 kronor på Wish, älskar!! Har många flera grejer på ingång så stay tuned

Likes

Comments