Header

Vilken skön söndag vi haft, iallafall fram tills eftermiddagen! Så varmt och skönt, mamma kom och hämtade oss och sen åkte vi hem till farmor och fikade lite och sen hem och vände och sen direkt vidare till kusinerna igen!

Tillbaka hem till mamma och pappa och fikade lite mer och nu är vi påväg hem igen, hoppas ni hade en fin helg allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad har ni för telefoner och är ni nöjd eller inte?
Jag har en iPhone 6s och funderar nu på att byta men vill ha lite tips från er finisar!


De på bilderna är iPhone 7, Samsung s8 och huawei p10!

Likes

Comments

Helloo, hoppas ni haft en fin lördag, min lördag har varit helt okej! Mamma hämtade mig och så köpte vi lite blommor och sen köpte vi glass och åkte till min moster och kusin. Vi var där ganska länge och bara umgicks.

Efter det åkte vi hem till Hammarby och grillade och sen åkte vi tillbaka eftersom min andra kusin och hennes lilla dotter kom, så mysigt med en liten bebis i släkten!
Fick gå med henne i vagnen, så gosi!

Likes

Comments

Jag har precis ätit kebab med Albin och Simon och nu är vi påväg mot Valbo en sväng, sen blir det tyvärr jobb för min del.. Skulle också vilja vara ledig nu!

Likes

Comments

Dessa 2 ramlade in i brevinkastet hos mig igår, så fina! Har inte testat dom än dock 9 kr/styck från Wish! Inte det bästa stället att köpa smink kanske..

Likes

Comments

Contains affiliate links

måste verkligen säga att Gina tricot har fått in så mycket snyggt, jag tycker det har gått lite i vågor!
Ibland hittar jag hur mycket som helst som jag gillar och ibland ingenting alls. men den vita jeanskjolen och någon av offshoulder-topparna skulle jag inte tacka nej till! Eller med den rosa baddräkten kanske?
Har ni några favoriter hos Gina just nu? Kram!


Likes

Comments

Picknick känns lite som ett måste nu när sommaren börjar närma sig! Mys på en filt med massa gotta! 💕 bilder från weheartit!

Likes

Comments

Sällan jag köper så här många skor, är uppe i mitt 4e par på relativt kort tid nu! Dessa hade Ello med sig från Thailand som jag vad henne köpa åt mig! Testade när jag var där och ångrade mig att jag aldrig köpte dom, sen provade jag ett par äkta i Stockholm men de satt inte så skönt så jag vela inte betala 999kr för dom så dessa för 200 var mycket bättre!

Likes

Comments