Header

Jag behöver er hjälp nu, har länge funderat på att sälja min systemkamera och istället köpa en kompakt systemkamera! Framförallt tycker jag att den är för stor och klumpig för att ta med överallt och då blir det helt enkelt att den inte används så ofta som jag vill!

Här ovan är en Sony a6000, jag har hört mycket bra om deras a5000 och denna verkar lite vassare! Kommentera gärna vad ni har för kameror det vore guld 🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen fastnat för gröna växter den senaste tiden, eller grönt överlag skulle jag säga! När jag var liten var allt jag ägde grönt medans nu har det varit rosa som gäller ett tag här! Vilken är eran go-to färg? Den här färgen ni älskar och har på allt?

Likes

Comments

Jag och mamma brukar alltid köpa varsin grej och dela på när vi fikar, toppen om man inte kan bestämma sig! 😍🙌🏼

Likes

Comments

Hello, idag gick jag till mamma på jobbet och sen åkte vi till Sandviken och jag städade lite hemma och sen när mamma slutade tog vi en fika. Jag fick med mig lite saker från dollar och rusta och ni kommer få se att när det är på plats sen!

Denna poster och ram kommer från rusta!

Likes

Comments

Jag är en person som varken lägger mycket tid eller pengar på smink men nu har jag slagit på stort här!


Vilken är er favoritprodukt när det kommer till smink, något ni inte kan vara utan?

Likes

Comments

Det blev middag på matkällan igår och jag åt kycklingspett vilken jag nästan alltid gör när jag äter där. Vi satt kvar och pratade ganska länge och sen när vi åkte hem så fastnade vi i bilen och pratade haha! När jag kom in typ vid halv 9 gjorde jag iordning min frukost och sen gick jag och la mig. Nu har jag varit på jobbet sen typ 05.40 och ska vara kvar till 18.

Gårdagens middag!

Likes

Comments