Header

Idag är det fredag igen gud va fort tiden går, snart är det redan augusti! Och jag kom precis på att jag glömt att skriva här att jag fått förlängt 6 månader till hos min arbetsgivare, hade bara kontrakt till augusti innan! Idag cyklade jag och åt lunch med Albin och sen kom mamma hit för att hämta massa saker så vi storstädade hela lägenheten! Snart blir det tacos, det var riktigt längesedan!

Lite bilder från igår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några snabba bilder på klänningarna jag fick med mig från Stockholm, de kostade 30kr styck och alla kommer från HM. Ber om ursäkt för hur skrynkliga dom är men jag tog dom direkt ur påsen som legat nerknölad i min resväska..

Likes

Comments

Vid 1 idag mötte jag upp Ello vid badhuset och så simmade, bastade och bubblade vi tills klockan var runt 3-4 och sen släppte hon av mig på Ica. Nu ska jag och Albin ut och grilla korv till middag!

Likes

Comments

Godmorgon, jag kom hem efter 9 igår och kröp då direkt ner i famnen på mitt hjärta. Vill ni se ett inlägg med det jag köpt i Stockholm? Ha en fin torsdag allihopa! ❣️

Likes

Comments

Det blev en tur upp på Södermalm idag istället, nu har vi precis ätit en sen lunch/tidig middag. Och ska snart promenera ner mot centrum igen, vid 18.30 går bussen hem igen.

Mat på - Medis

Likes

Comments

Nu är vår dag 2 i Stockholm i full gång frukosten är intagen och vi har checkat ut från hotellet. Vi tänkte åka till mall of Scandinavia men det är så fint väder så vi skippar det!

Likes

Comments

8.25 imorse gick bussen till Stockholm och vi gick direkt till hotellet när vi kom fram. Vi åt lunch i gamla stan sen har vi bara strosat och gått i lite affärer. Nu ska vi snart ner i poolen en sväng innan middag!

Min lunch!

Likes

Comments

vad tycker ni om min nya väska? Det är en liten handväska, perfekt storlek för mig som bara har stora väskor som får plats med dator osv. Denna är lagom för plånbok, telefon och nyklar typ, inte för mycket och inte för lite! Och färgen är inget jag klagar på heller ;)Eftersom ca alla kläder jag äger är svarta, vita, gråa eller rosa så passar den till det mesta!

Likes

Comments