Header

Hallå, igår hämtade pappa mig och när vi kom hem till Hammarby började jag packa ihop alla kläder som jag skulle ta hem hit och resväskor. Min nya resväska och två små väskor så nu är det bara att börja packa, endast 4 dagar kvar nu! Och idag har jag bara diskat och gjort lunch sen har jag börjat se över vilka kläder jag ska ta med mig till Thailand men jag har inte gjort så stora framsteg ännu utan funderar fortfarande på vilka klänningar jag vill ha och vad jag ska ha mer än det. Men tror iallafall att jag har bestämt vad jag ska åka i för kläder så det är ju alltid ett framsteg iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Denna bikini med påfågelmönster spanade jag på redan i somras men tyckte den var lite för dyr för att endast använda några gånger då jag inte brukar bada så mycket här hemma på sommaren, men nu när den var på rea så passade jag på! Och den rosa underdelen tyckte jag var som gjord för Thailand så jag kunde inte låta bli! 

Likes

Comments

Mötet idag gick bra och fortare än väntat och sen kom Albin in till Gävle och vi åt middag där och sen var vi in till Valbo en sväng eftersom han skulle köpa en grej. Jag tänkte kolla efter en vit bikinitopp men jag hittade ingen men fick med mig en annan topp och 2 nederdelar som ni får se imorgon.

Likes

Comments

Regn och rusk.. idag hade jag gärna stannat inomhus hela dagen men om några timmar ska jag bege mig mot Gävle för ett möte så då är det bara fram med regnjackan som gäller! Det var jättetrevligt på kalaset igår och god mat och fika, och jag som älskar kalas! Igår bestod samtalen mest om våran Thailandsresa nästa vecka och alla är väldigt taggade på att få komma bort till sol och värmen.

Likes

Comments

Hallå i det gråa regnvädret!! Snart ska jag åka på kalas för Albins morfar som fyller år det är det enda den här dagen kommer bestå utav, har inte gjort mycket alls tidigare idag.

Likes

Comments

Idag har det inte blivit mycket gjort eller.. Nu är vi hemma hos Albin och håller på att fikar lite och sen har vi väl inga planer alls för resten av dagen.

Likes

Comments

😋😋😋

Likes

Comments

Vad gör ni en fredag som denna?? Själv har jag varit ner på arbetsförmedlingen en snabbis och när jag kom hem gjorde jag inte så mycket tills det var dags att börja med lunchen, idag blev det våran vanliga pasta med kyckling och bacon. Nu ska jag bara plocka undan lite här hemma och diska ikväll blir det bara lugnt vad jag vet. Hoppas ni har en fin fredag allihopa!

Många inklusive jag själv fastnade ju för dessa Nike flash träningstights men jag måste säga att när hela lägenheten är fylld av dessa små reflexkorn är det inte så roligt..

Likes

Comments

Snart har hela den här veckan gått och jag har nästan nyss kommit hem, jag och Albin åt sushi till lunch idag. Nu ska jag bara smälta maten lite sen ska jag byta om till träningskläder och trampa ner till gymmet för lite träning!

Likes

Comments

Hallå idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt bara varit hemma och diskat typ. När Albin slutade åkte vi till Hammarby för att byta bil och nu har vi precis ätit och är fortfarande kvar här.

Likes

Comments