Många har nog känt den där känslan när allting går precis som man vill att det ska gå. Sen helt plötsligt är det som en sten rakt i nyllet, och man är tillbaka på ruta 1 igen.
Mitt liv är verkligen som en bergodalbana, den värsta jäkeln man kan hitta om jag skulle vilja sägs det själv. Ni vet pirret man får precis innan man ska åka ner för det där stupet o man tror att det går så himla bra. Och innan man ens hinner tänka så är man nere, och man undrade vad fan som hände. Just så är det i mitt liv just nu. Ingenting är kul. Jag ser inget ljus i något. Hade jag fått välja hade jag gärna legat i min säng och tyckt synd om mig själv. Sluppit träffa folk, och bara vara i min lilla bubbla.
Jag orkar inte ens träffa mina vänner längre, och om jag gör det så drar jag hem efter en stund iaf för att det tar så förbannat på krafterna. Jag vill bara vara ensam. Men jag vet att det inte hjälper o jag vet att jag kommer förlora ALLA vänner som jag har kvar. Jag kämpar mer än vad folk förstår, men jag förstår samtidigt att det kanske är svårt att se. Men i min kropp känns det som att jag skulle sprungit maraton så fort jag gör minsta lilla grej. Jag kommer ärligt inte ihåg när jag var pigg senast. Jag kan sova en hel natt vara utvilad, men jag är fortfarande helt slut. Att vara med min familj är det jag klarar av någorlunda iaf. Men jag vill så hemsk gärna vilja kunna mer.
Jag vill verkligen be om ursäkt till mina vänner, att jag inte alltid svarar er. Att jag inte träffar er längre. Jag vill så hemsk gärna, men tyvärr klarar jag det inte. Men jag älskar er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vill börja med att tillägga att jag inte lägger ut det här för någon uppmärksamhet överhuvudtaget. Utan jag lägger ut det här för att jag vill att folk ska förstå.

Mitt liv går verkligen upp och ner hela tiden. Just nu är det verkligen nere på djupaste botten. Jag lider av grov ångest och depression. Just nu är allting negativt i mitt huvud och allt jag tyckte var kul, tycker jag inte ens om att göra längre. Bara av att träffa vänner är faktiskt en kamp för mig. Jag tvekar väldigt många gånger innan jag gör det. För det ända jag tänker är "Vafan ska dem tycka om mig. Och varför skulle dem vilja vara med mig." Även fast det kanske inte är så, så känner jag så.
I morse vaknade jag med ångest, det första som hände när jag vaknade. Och det pågick ungefär hela dagen, dem 2 första timmarna kunde jag inte ens sluta gråta utan det bara rann. Trycket i bröstet försvann inte vad jag än gjorde eller försökte med så bara satt det kvar. Jag visste inte ens vart jag skulle ta vägen, jag hade verkligen panik och ville bara springa långt ut i skogen och skrika allt vad jag bara kunde.
Min största önskan i livet nu är att det bara ska försvinna. Men jag vet att det förmodligen aldrig kommer göra det. Jag får lära mig att leva med det, och bara det är förbannat jobbigt att tänka på.
Jag är så jävla glad för att mina vänner och familj stöttar och hjälper mig genom allt. Utan dem skulle jag inte klara det här en sekund. Jag älskar er något förbannat! Och ni är så jävla guldvärda! ❤

Likes

Comments

Hej! Det har inte gått så jätte bra för mig att blogga, men har faktiskt haft rätt så fullt upp och umgåtts med vänner och så.
På tisdag börjar skolan igen och ska väl bli helt okej antar jag, nya ämnen och nya betyg och sen söka linje.
Så kommer nog gå bra.
Just nu ligger jag i sängen och kollar PLL och ska ta mig något och käka innan jag ska lägga mig.
Jag ska försöka höra av mig imorgon men kan faktiskt inte lova något HHa. 👍🏻

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag vaknade vid 11 ungefär av att min kompis ringde och väckte mig haha, så dem kom hit och så tog vi en cigg och åkte ett varv runt mjölby, för hennes pojkvän har precis fått körkort.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska tvätta senare ikväll, eller Aa runt 5. Annars ska jag inte göra så mycket faktiskt.
Men ni får ha en jätte bra dag så hör jag av mig senare!

Likes

Comments

Hej människor!
Ja som ni vet så har jag inte bloggat på ett tag på grund av att mitt liv inte varit på topp. Men nu mår jag prima och tänkte köra igång bloggen igen!
Jag känner inte för att göra något inlägg om mitt 2016 då det året inte var någon höjdare överhuvudtaget så jag känner bara att jag glömmer det året, och börjar om på ett nytt kapitel i mitt liv.

Jag ska sätta mig och göra en header tänkte jag, och fixa litegrann så att det blir fräschare och roligare att börja blogga igen :)
Jag hör av mig senare :)

Likes

Comments

Jag tog bort alla inlägg, för jag kastar bort allt det dåliga som varit i mitt liv, och kommer skapa nya minnen. Bra minnen!
Så det här kommer bli bra tror jag. 😃

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter.
Jag är så himla taggad på det här året, för det är så mycket som kommer hända mig.
Jag fyller 18, vilket resulterar i att jag äntligen kan få ta mitt körkort! Jag kommer vara klar med skolan, och äntligen kunna söka till den linjen jag vill gå.
Jag är så himla stolt över mig själv nu, och jag mår så bra! Längesen jag mådde såhär bra!
Mitt 2017 ska bli det bästa året! Jag ska kasta bort dem som suger åt sig för mycket energi ifrån mig. Och jag ska se till att jag förblir lycklig.
Detta året kommer bli mer än bäst!'

Likes

Comments