Hej!
Ligger just nu i badet, har har sådan jäkla träningsvärk i mina ben för att jag gjorde squats igår.. Trodde inte ens jag skulle få träningsvärk men så otränad var jag haha.
Men ska bada nu och sen duscha och sen ska jag börja fixa mig, för ska träffa M senare. Men jag hör av mig sen.
Bye.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan allihop..
Sitter just nu på fysiken och insåg att jag inte har bloggat något idag haha.
Men jag hade iallafall Historia på morgonen, sen hade jag engelska, lunch och nu fysik.
Efter skolan ska jag hem till M igen, för jag sov hos han inatt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag måste försöka plugga lite för har historia prov nästa vecka också.. Så jag har 2 prov nästa vecka.. Får se hur det går men jag kommer få plugga rätt så mycket så jag får se hur det blir med inlägg.
Men jag ska fortsätta lyssna nu så hör jag av mig sen.
Bye.

Likes

Comments

Tre saker jag vill:

Börja rida.Bild lånad från google.


Må 100% bra..

Resa till ett annat land med min fina prins.

Bild lånad från google..

Likes

Comments

Hej!
När jag kom hem efter skolan så satt jag och kollade lite på youtube, och sen vid typ 20 i 5 så gick jag och hämtade Denny.
Efter det så började jag med maten och snart ska vi käka.
Jag har prov i kemi veckan efter lovet också.. Alltså NO ämnena tycker jag är så himla svåra så jag vet inte riktigt hur det ska gå.. Men det märks, jag får bara plugga som fan helt enkelt. Imorgon ska jag träffa M, han kommer hem till mig och sen på kvällen ska vi väl ut antar jag. För jag tror han vill det. På lördag ska han vara i garaget när jag åker till mamma, men jag hoppas han kommer till mig när han är klar.
På lördag ska jag ju göra gelé naglar på mamma också, så vi får se hur det går haha..
Men jag hör av mig senare för nu ska jag käka :)

Likes

Comments

Hellu.
Har svenska just nu och ska skriva någon djursaga. Har inte kommit alls lång och vet inte vad jag ska skriva om ens..
Fick C på min novell iallafall så det var bra. Sen nästa torsdag har jag prov i Fysik. På fem kapitel.... Som jag ska kunna på en vecka.. Så bara börja plugga antar jag..
Efter skolan så ska jag hämta Denny vid 5 och sen laga mat och sen ta en varm dusch och lägga mig skapligt. För i morgon är det äntligen helg igen..
Men jag ska ta en kort rast nu så jag hör av mig senare antingen när jag kommit hem eller innan jag får se. 'Bye

Två favoriter.

Likes

Comments

Tre saker jag inte gillar:

Falska människor.

Ormar...

bild lånad från google

Skola..

Likes

Comments

Hej!
Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova. Är så himla trött haha känner att jag borde gått och lagt mig tidigare för nu har huvudvärken tittat fram..
Jag ska upp skapligt imorgon iaf, och hinna äta frukost. Sen har jag nog biologi på morgonen eller något.
Men jag hör av mig i morgon.. Godnatt..

Likes

Comments

Hejsan!
Jag kom hem för ett bra tag sedan, jag gick hem vid typ halv 2 kanske. För jag behövde inte vara kvar i skolan på fysiken för min bok var hemma, och så skulle jag svara på frågor som fanns i boken. Så jag fick gå hem och göra dem istället.
När jag var klar med dem så la jag mig i sängen och kollade lite på youtube, och sen somnade jag... Like always.. Haha så typiskt mig.
När jag vaknade så skulle vi käka, och det blev taco idag. Jag är inte alls förtjust i taco längre för jag har typ tröttnat på det. Så jag åt sallad och bröd.
Jag måste verkligen sätta mig och plugga glosor idag. Visst jag kan de flesta men vissa ord är så svåra haha, så dem måste jag verkligen plugga på.

Imorgon har jag 3 no lektioner.. Jag vill typ bara spy på det.. Jag tycker verkligen inte om no. Sen har jag svårt för när en lärare pratar konstant en hel lektion också.. Men jag hoppas på att få sitta i ett annat klassrum och göra något annat istället..

Nu ska jag snart sätta mig och försöka plugga lite på dem där glosorna.. Så jag hör av mig sen :)

Likes

Comments

Hej Allihop!
jag kom på en sak, och det är att jag förmodligen inte kommer ha något internet på lördag/söndag.. så kommer tyvärr inte kunna blogga då.
Men det kommer upp "tre saker.." iaf varje morgon kl 08:00. För dem inläggen har jag redan lagt in så dem kommer in automatiskt. '
Men så att ni vet det att det kanske inte kommer komma upp några inlägg.
Bye.

Likes

Comments

Hej!
Sitter just nu på studietid och pluggar glosor, men kan dem typ redan så har ingenting att göra direkt. Så då kände jag att jag lika gärna kan slänga in ett blogginlägg.
Har en lektion till efter det här, sen slutar jag. Jävligt skönt för har verkligen ingen bra dag idag är sur på allt och alla.. Så ska hem och chilla.
Saknar redan M jätte mycket. Vill bara gå hem till honom och lägga mig i hans famn och ligga där hela dagen.. Men tyvärr så måste ju han åka och jobba.
Men jag slutar nog när som helst eftersom jag ändå inte har någonting att göra.. Så jag ska väl plocka ihop mina saker och sen gå ut och röka.
Men jag hör av mig senare, och jag antar det blir när jag har kommit hem.
Bye.

Likes

Comments