View tracker

Snart flyttar vi, och det känns skönt med större. Även fast jag önskar att det var långt här ifrån. Det är så mycket runt om kring mig just nu, och jag ska börja ta bort folk i mitt liv som jag inte känner glädje av. Det blir svårt. Men för att jag ska må bra så måste jag göra saker som får mig att bra.
Jag trodde aldrig att jag skulle behöva må såhär dåligt igen. Men ärligt talat så är jag inte förvånad. Jag är van. Och så som jag känner nu så är inte kärlek något för mig. Och kommer inte vara det på ett tag heller. Jag tänker inte bli sårad frivilligt.
Imorgon börjar jag på ett nytt kapitel i mitt liv. Och jag ska göra allt för att mig själv igen. För det här är inte jag..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu står jag här igen, med hjärtat trasigare än någonsin. På ett sätt visste jag att det här skulle komma igen, men jag ville inte inse.
Det där med att bli dumpad gör så himla ont, att känna sig bortvald från den människan man aldrig skulle välja bort själv. Han var allt jag drömde om, jag är så himla kär. Han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta vare sig han vill eller inte.. Jag tror inte heller han förstår hur mycket han betyder för mig.
Jag försöker så gott jag kan att ha ett leende på läpparna. Men det är inte så lätt när man ständigt får frågor, eller när han ständigt finns i mina tankar.
Jag ville inte att han skulle lämna mig igen. Visst jag är 17 år och har hela livet framför mig. Men jag vill inte ha någon annan. Och jag trodde att han skulle vara min för alltid.
Jag har gjort väldigt många fel och misstag. Men alla gör väl fel och misstag?
För bara någon månad sen var jag allt för honom, eller han sa det iallafall. Och det gör så ont att på en månad så är jag ingenting. Jag är typ luft för honom och är bara i vägen.
Så många minnen som nu inte är någonting. Så många skratt, så mycket tårar så mycket kärlek. Är borta.. Och kommer aldrig hit igen.
Jag är så arg.. Och samtidigt ledsen. Han skulle alltid vara min ?? Men nu kommer han bli någon annans.
Och jag hoppas att jag aldrig kommer få se han med någon annan. Jag hoppas jag hinner flytta här i från och börja om livet på en ny kula och slippa se honom med någon annan. Som en gång var han och jag.
Jag önskade att jag kunde stänga av mina känslor, slippa den här smärtan.
Folk säger åt mig att gå vidare och att jag kommer hitta någon annan. Men nej jag vill inte. Jag vill aldrig bli kär igen.. För att bli dumpar eller hjärtkrossad gör så jääävla ont.
Jag vill aldrig mer känna kärlek. Jag vill aldrig mer känna närheten av någon på det sättet. Jag vill aldrig mer skapa band med någon.
Jag lever hellre ensam än med någon annan än honom.

Likes

Comments

View tracker

Hej.
Jag kommer ta en paus i bloggandet ett tag. Jag mår skit och känner inte för att blogga då det bara kommer komma upp massa Depp inlägg.
Jag vet inte när jag börjar blogga igen, men det är när jag mår bättre.
Hej sålänge

Likes

Comments

Hej.
Det har varit en väldigt jobbig dag för mig idag. Så jag har verkligen inte orkat blogga..
Mitt mående går upp och ner och jag kan helt plötsligt börja gråta över minsta lilla eller blir förbannad över minsta lilla. Så just nu är det en jobbig tid för mig, och jag borde egentligen göra saker som inte får mig att tänka på det. Men det blir istället att man bara ligger i sängen och tycker synd om sig själv. Vilket jag absolut inte ska göra egentligen för det gör bara att jag mår dåligare.
Jag har gått igenom väldigt mycket dem senaste veckorna, jag tänker inte gå in på detalj för jag tänker inte hänga ut personen. Men den personen vet mycket väl vad den har gjort.
Och det var liksom som salt på såren. Så känner att jag ligger och krälar på botten just nu.
Jag ska försöka ta mig på bio någon gång nu i helgen och försöka må bättre. Jag ska se om Markus kanske vill gå med mig eller om jag går med någon kompis eller syskon. Jag behöver bara en liten mys stund utan massa onödigt tänkande.
Nog med allt deppande, nu ska jag försöka sova och hoppas på att morgon dagen blir bättre.
Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej
Sitter just nu i Markus soffa och gör faktiskt ingenting alls. Har inte gjort mycket alls idag, skulle tränat men blev aldrig så. Så jag har haft en riktigt tråkig dag.
Min syster och lillebror är sjuka i maginfluensa och vill inte bli smittad så undviker att vara hemma så gott det går. Imorgon vet jag inte vad som händer, förmodligen ingenting alls.
Ska snart gå och lägga mig för har så jävla tråkigt..
så jag skriver godnatt nu!

Likes

Comments

Hej!
Kom precis ut ur duschen och ligger just nu i Markus säng för jag har sådan matkoma för vi åt innan vi duschade.
Förut idag åkte vi in till Linköping jag, Alexandra och Markus, hittade tre par trosor, två par jeans och latex och kroppsvax eller vad det nu var för något.
Vet inte vad som händer ikväll men vi hittar nog på något. Hör av mig senare!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag bloggade inget igår, men jag åkte till boxholm och var hos tandläkaren och tog en fika med mamma. Sen åkte jag hem och hjälpa Annica med maten lite senare. Och sen åkte Denny på maginfluensa.. så medan jag lagade klart maten fick Annica hjälpa Denny. Och som tur var så slutade Ronja bara en liten stund efter.
Men jag åkte hem till Markus senare och ligger just nu i hans säng och är väldigt hungrig, så vi ska äta snart.

Det har snöat lite här i Östergötland också men det har inte lagt sig på backen så det var ju mindre kul.. Men snart så är nog vintern här.
Nu ska jag ut och ta en cigg medan älsklingen fixar frukost.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Sitter just nu vid köksbordet och spelar wordfued med Alexandra haha.
Idag åkte jag till boxholm för att fixa BankID till min telefon, sen drog jag till mammas jobb och hälsade på henne. Sen åkte vi tillbaka till Mjölby för att M skulle till banken. Sen åkte vi och handlade fika som han skulle ha med sig till jobbet och sen åkte vi och köpte vinterdäck till honom. Sen träffade jag Alexandra en stund och nu är hon här igen, och sen lagade jag mat och efter det har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Och vet faktiskt inte vad som händer mer. Men jag hör av mig senare!

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag kom precis hem från mötet och det gick jätte bra. Så nu ska jag bara vänta på att M har käkat frukost sen ska han skjutsa mig till Boxholm så att jag kan fixa BankID till min telefon. Jag skulle ju till tandläkaren idag vid 10 egentligen men det blev fram flyttat till imorgon klockan 2 istället så jag ska dit då.
Har precis öppnat en redbull så jag blir lite pigg så jag inte känner att jag vill gå och lägga mig sen när jag kommer hem. Haha för jag år väldigt duktig på att göra det.
Men nu ska jag sätta mig på balkongen och ta en cigg och chilla lite innan jag ska åka.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Sitter just nu och kollar på the duff med Annica.
Kom hem vid typ halv 9 kanske och har haft en så mysig dag med mitt hjärta. Vi kollade på film och sen käkade, sen var vi ute en stund för han fixade lite med sin bil. Och sen gick jag in för att det var så kallt och sen käkade vi middag. Sen låg vi i sängen och bara pratade om allt och ingenting och jag är så glad att jag har honom.
Men nu ska jag fortsätta kolla klar på filmen och sen sova för jag ska på möta halv 9 imorgon och sen ska jag till tandläkaren klockan 10.
Men jag hör av mig imorgon.
Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments