Jag hoppas verkligen att alla som är medlemmar i Svenska kyrkan vet att det imorgon är kyrkoval. Alla som är medlemmar och över 16 år får rösta. Det är väldigt viktigt att alla som kan rösta gör det (så länge man inte röstar på SD)!!!

Jag är konfirmerad, men annars är jag inte så värst troende. Dock har jag stor respekt för kristendomen, och tycker att det finns väldigt måna fina värderingar, precis som i alla andra religioner. Kristendomen har alltid för mig vart en tro som står väldigt mycket för öppenhet. Den moderna kristendomen idag har inget hat mot andra religioner osv. Den svenska kyrkan har gjort ett risigt starkt jobb gällande flyktingar, och är inte snåla med att skydda flyktingar som inte fått uppehållstillstånd. Jag tycker att Svenska kyrkans arbete idag, när det gäller just det humana och att hjälpa andra människor, är så sjukt viktigt!

Jag ber därför er alla, även ni som inte är så värst troende, att rösta i kyrkovalet! Jag bryr mig inte så jätte mycket om vilket parti ni röstar på, så länge det inte är Sverigedemokraterna. Alla präster jag har träffat har en människosyn om att alla är lika värda, och det är det som Svenska kyrkan står för. SD står för det helt motsatta, och jag är säkert på att många präster (och andra som jobbar inom kyrkan) kommer bli fruktansvärt ledsna och SD vinner detta val. Jag vet att jag kommer bli ledsen. SD säger sig vara så nationalistiska osv och att de är så svenska, men jag tycker inte att de står för något som är svensk. Jag hoppas att ni som kan är med imorgon och hjälper till så att SD inte ska förstöra Svenska kyrkan, och allt som den står för!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments