Hade tänkt skriva ett jätte intressant och inspirerande inlägg idag, men är verkligen inte på rätt humör. Istället blir det ett vanligt vardagsinlägg.

På förmiddagen var jag lite i skolan, där jag och min studiegrupp fixade en gruppinlärning som ska in på tisdag. Det gick väldigt bra och smidigt! Skönt att det är klart så man kan fokusera på andra saker. Efter det gick jag på ett litet möte, som inte gick som jag hade hoppats. Det är anledningen till att jag inte känner mig på topp, men det blir nog bra. Jag har lite andra planer.

På vägen hem köpte jag pizza, som blev min lunch. Lite tröstätande, haha! Sedan blev det lite terapi på gymmet! Var jätte osäker på om jag verkligen skulle gymma, men jag är glad att jag gjorde det. Jag hatar gymmet, och har aldrig gått dit ensam, men idag gjorde jag det! Jag känner mig jätte obekväm i gym, det är absolut inte mitt habitat. Men det var ett stort framsteg för mig att idag gå dit själv! Förhoppningsvis kan jag tvinga mig själv att gymma ensam glesa gånger i framtiden!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså denna helg har vart helt sjuk! Har inte sovit hemma de senaste två nätterna, så det ska verkligen bli jätte skönt att få sova på riktigt i min egna säng inatt! Jag klagar dock inte på denna helg, för den har vart riktigt bra! Har med lite bilder från helgen, och genom de kommer jag berätta lite mer om helgen. Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det var en riktigt bra helg!

Just nu har jag värsta söndagsångesten! Har inte hunnit plugga något alls, och jag måste förbereda mig inför morgondagen. Har verkligen ingen som helst orka att ta tag i det nu, vill bara docka te och kolla på någon bra serie och sedan sova. Det tråkiga är att jag inte bara har ångest över skolan, utan även en annan sak, som jag kommer berätta lite mer om då jag vet mer (jag vill inte ge mig själv så höga förväntningar, och därför tror jag det är bättre att vänta med att berätta tills jag vet mer). Det är en ganska rolig sak egentligen, men ger mig enbart en massa ångest och stress just nu.

Bilderna under är från i fredags. Jag var fruktansvärt snygg då! Jag hade plattat mitt hår, som jag inte hade gjort på säkert ett år, och det var såå fint! Efter det så kände jag även att jag aldrig mer vill bli blont. Har funderat på att kanske gå tillbaks till min naturliga hårfärg, som är blond, för att det är så jobbigt med utväxt och slitet hår. Men jag vill absolut inte bli blond igen.


Här under ser ni middagen jag åt i fredags. Det ser ut att vara så lite mat, men det var verkligen inte det!


På lördagen firade mitt gymnasium 10 år!!! Alla gamla elever, lärare och folk som är elever och lärare nu, var bjudna till 10-årsfirandet! Det var skumt att vara tillbaks. Som jag sa till min handledare, som jag hade under gymnasiet, så var det där stället mitt hem under tre års tid och plötsligt så kändes allt bara så främmande. På nått sätt kändes det som att man inte längre hörde hemma där, och det var nästan bara jobbigt och stelt att prata med gamla lärare och klasskompisar. Lyckades dock hamna mitt i gymnasieskvaller under den ynka timmen jag var där,verkligen bara gjort haha! Det var lite mysigt, men ändå tanks jobbigt. Känns ändå skönt att den tiden är över faktiskt! (Det kan nog vara den första gången jag rakt ut säger/skriver att jag är glad över att gymnasietiden är över, trodde aldrig jag skulle känna så)


På lördagen var jag och flera andra kompisar bjudna till en vin och pastakväll! Jätte mysigt verkligen! Sjukt god mat, som ändå var riktigt lätt att laga, och en massa fina människor! Det var jätte mysigt!

Likes

Comments

Igår var jag hemma hela dagen och "pluggade". Det gick inte jätte bra med pluggandet, men jag lärde mig i alla fall några infektioner på latin. Men det var en bra dag ändå, för just nu är det inte jätte stressigt i skolan. Igår hann jag dock med att måla mina naglar i världens finaste färg! Jag har vart helt såld på gammal rosa det senaste året, för det är så sjukt snyggt! När jag var liten så älskade jag att måla mina naglar, det var en av mina hobbis. Jag var ändå ganska bra, men oftast blev det en massa mönstertå naglarna och det blir det inte nu längre. Jag kände att jag behövde måla mina naglar nu, för snart ska jag ut på en 5 veckors praktik och då kan jag inte ha målade naglar och dessutom måste jag kanske också klippa ner de.

Jag har på riktigt hela helgen planerad från typ 16 idag tills söndag eftermiddag. Jag är nästan lite stressad för det är så mycket jag ska göra, men det är bara en massa roliga saker. Jag tror att den här helgen kan bli rolig.

Likes

Comments

Jag känner mig helt slut och klockan är bara lite efter 20. Jag har knappt gjort något idag, men ibland förtjänar man sådana dagar. På torsdag och fredag har jag inga lektioner, men jag har en hel del pluggande att göra hemma. Det ska bli skönt att kunna göra det hemma! Jätte mysigt att kunna ha på sig exakt vad man vill och kunna sitta exakt vart man vill! Jag har lite svårt att diciplinera mig dock, men jag hoppas på det bästa! Jag är en sådan person som pluggar i sista minuten, jag kan knappt plugga tidigare, och det är på riktigt väldigt tråkigt! Jag måste verkligen ändra den vanan! På tal om tentaplugga så klarade jag min senaste tenta! Jag vet inte om någon kommer ihåg, men jag hade verkligen värsta paniken någonsin. Jag hade tänkt skita i att göra tentan för att jag kände att jag ändå inte skulle kinan något, och så klarade jag det! Det är verkligen helt sjukt! Dock hade jag väääldigt tur med frågorna på tentan!

Nu ska jag kanske skriva lite i min dagbok. Jag har skrivit dagbok lite titt som tätt ibland, men nu var det länge sedan jag skrev. På den sista tiden har jag verkligen velat skriva ner saker som händer i min dagbok, men jag har något konstigt tvångssyndrom att jag inte kan hoppa över en tidsperiod. Så senast jag skrev ave i augusti, och inna jag får skriva om saker som händer nu så måste jag gå igenom allt viktigt som hänt sedan dess. Det kommer ta riktigt lång tid! Senaste veckan har jag skrivit ihop juni till augusti, haha

En fin skog jag körde igenom i fredags

Likes

Comments

Herregud vad deppigt föregående inlägg blev, det var absolut inte min tanke när jag började skriva inlägget. Andra dagen på veckan är nu avklarad, och tempot denna vecka är lite högre än förra och samtidigt har jag oerhört mycket saker, utanför skolan, planerade. Jag känner stressen i mig, men det har vart värre, så det är ändå helt okej! Det brukar alltid fixa sig i slutändan!

Idag har jag suttit på föreläsning hela dagen, och efter skolan gick jag på bio med en kompis. Inte världens bästa film, men helt okej var den. Det var roligare än att sitta hemma och plugga i alla fall. Jag pluggade en del när jag kom hem, men känner nu att jag gärna ger upp och får fortsätta imorgon. Nästa vecka är det inlämning på en skriftlig uppgift samt en redovisning, och veckan efter är det dags för tenta! Måste ändå säga att denna kurs känns lite lugnare än den föregående, så jag lever livet. Det kan också vara så att jag bara prioriterar annat före skolan, och det hade inte vart så kul.

Likes

Comments

Tiden går fruktansvärt snabbt, alltså verkligen jätte snabbt. Jag hoppas inte att jag är ensam om att känna det, för det hade vart lite läskigt. Det är sjukt att kolla tillbaks på hur livet som ut för några år sedan, eller kanske bara en månad sen, och jämföra det med hur livet ser ut nu!

Det är i sånna här stunder man påminner sig själv om att livet är kort, att vi bara får ett liv och att vi därför måste ta vara på det och göra sånt som vi vill göra (så länge det inte skadar någon annan)! Jag har vart väldigt dålig på att ta vara på mitt liv. Jag tror att jag lite medvetet har begränsat mig för att jag alltid tänkt att det finns mer tid, men ibland finns det inte det. Tiden går snabbt, och ibland sker olyckor och sjukdomar och tar ifrån en sitt liv. Vi lever med en massa framtidsdrömmar och planer men vi har ingen tanke på att vi kanske ligger påkörda och döda på morgondagen. Från ingenstans så försvinner alla drömmar och planer om framtiden, för framtiden finns inte längre.

Vi tror alltid att vi har en framtid, vi tror alltid att vi har tid att göra saker senare, men helt ärligt så vet vi ingenting. De flesta av oss kommer säkert bli över 60 år, men inte alla. Att intala sig själv att man har tid och att man kan göra saker senare är halvt en lögn, för det vet vi aldrig. Men detta sagt så vill jag bara påminna er alla om att ta vara på livet och inte skjuta upp saker och tänka "jag kan resa dit om 5 år", utan om du har en drömresa och har möjlighet att göra den så borde du göra det nu! Väntan innebär endast att komma ett steg närmare döden.

Likes

Comments

Idag var jag och familjen på Pizza Hut och åt kvällsmat. "Why?" kanske någon undrar, jo för att jag har tagit körkort och det behövde firas! Det var faktiskt jag också som valde att vi skulle äta just där, och det är jag nöjd med. Pizza kan man aldrig få för mycket av! Just Pizza Hut var förut mitt andra hem, men det var riktigt länge sen jag var där, så det var faktiskt riktigt mysigt att vara där igen! Eftersom föräldrarna betalar så slog jag på stort och det blev en god trerätters! Bra middag på en måndag!

Likes

Comments

Det kanske är få som har missat att Trump i fredags officiellt gick in som USAs nya president, och att det igår pågick stora protester, främst i USA men även i andra delar i världen, och de gick under namnet Womens march. Jag har ingen statistik, men säkert flera miljoner gick ute på gatorna igår och kämpade för att alla människor ska få samma rättigheter!

Jag kan bli lite provocerad att andra delar av världen hakade på USA, men det visar ju bara hur stor makt USA har och att Trump kommer ha makt och inflytande över hela världen (främst västvärlden). Jag tycker dock att det är riktigt kul att se att vi igår verkligen lyckades gå ihop och kämpa för det som vi står för! Alltså verkligen sjukt fint och starkt av alla fina människor i denna värld att kunna organisera detta och visa världen att vi är redo att kämpa för våra rättigheter!

En bra människa för mig är först och främst en person som ser lika värde i alla människor. En person som inte dömer människor utifrån deras kön, religion, etnicitet, sexualitet. Det är verkligen grunden för att vara en bra människa. Idag är USAs president inte en bra människa, och det är tråkigt. Det är tråkigt att flera miljoner amerikanare delar samma åseker, och det är tråkigt att en sådan fruktansvärd person har sådan stor makt. Men igår visade vi världen att vi inte ger oss utan en kamp. Igår visade vi världen att the future is female!

Bilden under är från Washington, USA

Bilderna under är från Berlin, Tyskland och Nairobi, Kenya

Bilden under är från London, Storbritannien

Alla bilder är från Aftonbladet

Likes

Comments