Det har vart ett tag sen sist. Det har våren sak som hände där som gjorde att jag inte alls hade lust att blogga, men nu har det fixat sig.

Vi har fått tillbaks resultatet på tentorna som jag nyligen skrev, och både gick bra! Det var verkligen över mina förväntningar, men det känns riktigt kul! Jag har även börjat komma i min gumrutin igen, vilket också känns skönt. Även fast träningsvärk inte alltid är kul, så känns det faktiskt bra att börjat ha det nu igen.

Igår var jag hemma hos min familj, tillsammans med andra gäster, där vi firande min 20-årsdag! Det var ett tag sen jag fyllde år, men det har inte riktigt klaffat i alla scheman. Det var en rolig dag, vi åt lunch, fika och hade trevligt enda fram på kvällen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har i snart tre år haft en iPhone 6 och på senaste tiden har den mått riktigt dåligt. Det har inte funnits någon plats, så jag har inte kunnat uppdatera den och jag har knappt kunnat ta bilder, spara sms konversationer, hämta ner podcasts osv.

Jag har känt att det har vart dags att skaffa en ny mobil. Igår fick jag hem en begagnad iPhone 7 som jag köpt. Jag är väldigt sentimental av mig och har därför lite svårt att slöja min gamla mobil, men det känns skönt att ha en ny. Det är väldigt mycket snabbare än min gamla! Jag hoppas att vi får många fina år tillsammans!

Likes

Comments

Igår var det inte en vanlig dag, för igår fyllde jag 20 år! Det är absolut inte varje dag man fyller 20, och det är lite speciellt eftersom man får köpa från Systembolaget, vilket jag också gjorde igår! Köpte ett vin som jag hade tänkt dricka igårkväll, men hann inte med det, men jag kan tycka att det bara är en bra sak.

Till största del så firade jag min födelsedag med min bästis, som tog tåget från Stockholm för att vara med mig. Vi gick till systemet, och Sana som också nyss fyllt 20 var också där för första gången igår!!! Vi åt även lunch tillsammans på en restaurang som vi var stammisar på under gymnasiet. Vi köpte även en present till mig, en Västerås City Trivet! Har önskat mig en sån i fruktansvärt många år nu, så jag kände att det var dags! Den ska få stå på en av mina hyllor som jag nyss satt upp över mitt matbord.

När Sana väl var i Västerås så passade vi på att gå förbi vårt gymnasium. Det där med att gå förbi Kunskap gick inte så bra, och det slutade med att vi stannade där i mer än två timmar. Mestadels satt vi och bara pratade en massa minnen, men vi hälsade såklart också på eleverna som, nu går i trean, och lärarna som vi hade där. Vi hade en timmes ph-samtal (Kunskapare vet) med vår gamla handledare, det var så himla givande och gjorde födelsedagen så mycket bättre! Men allt som allt så var det bara så himla underbart att min lilla bästis åkte från Stockholm för att vara med mig på min födelsedag, dagen blev så lyckad bara pga det!

På kvällen överraskade min syster mig med kladdkaka och cider! Så himla roligt! Vi satt länge och åt, pratade och skrattade.

Likes

Comments

Söndagsångesten igår var hemsk! Jag brukar alltid somna senast 23 på kvällen, men igår somnade jag 02 på natten för att jag var så stressad. Idag så startade som sagt två nya kurser, och ingen av de verkar speciellt intressanta. Dessutom verkar det vara väldigt mycket, vilket jag inte riktigt hade räknat med. Jaja, man får bara ta och göra det bästa av situationen, det är ju ändå saker som man har användning för som sjuksköterska senare (hoppas jag i alla fall).

Efter skolan var jag Nathalie och Victoria och fikade en sväng. Det var jätte mysigt och biskvin var så himla god! Jag har aldrig i hela mitt liv ätit en sån god biskvi!

Likes

Comments

Äntligen är tentorna skriva! Jag har aldrig mått så dåligt under en tenta. jag satt under tentan och bara kände att jag ville hem och gåta, det var hemskt. Det gick ändå bättre än jag förväntat mig så vi får se hur resultatet blir!

Det känns super skönt att få en riktig helg nu efter all stress, men på måndag börjar skolan igen med två nya kurser. Är dock väldigt säker på att de två nya kurserna kommer vara väldigt mycket lugnare än den som nyss avslutades.

Igår efter tentan hade jag och några kompisar pizzamys! Vi kollade lite på Idol och nostalgikollade på gamla bidrag från Lilla Melodifestivalen!

Likes

Comments

Nu kanske någon undrar hur det gått med allt pluggande till tentorna som är imorgon. Helt ärligt så är jag lite förvånad över hur det gått. Jag tycker ändå att jag började plugga oerhört tidigt, men ändå är det så jävla mycket som jag inte kan.

Jag har vart riktigt stressad de senaste två veckorna så jag har inte ens vetat vart jag ska ta vägen. Jag har gett mig själv diagnosen utmattad. Vet inte om det är en riktig diagnos, men isåfall så bestämmer jag här och nu att det är det. Det har vart riktigt tufft, för det är så mycket information, samtidigt som det är mycket nya begrepp.

Det känns ju inte alls ovanligt att jag säger att jag inte tror att jag ska klara en tenta. Det har hänt många gånger förr, det är bara att titta tillbaks i min blogg. De här tentorna är inget undantag. Jag tror inte att jag kommer bli godkänd på de, jag kan alldeles för lite. Men jag har alltid fått godkänt på tentorna som jag innan sagt att jag inte trodde att jag skulle klara, så det finns hopp. Absolut det finns hopp. Det finns absolut en del moment som jag känner att jag kan, men också många som jag inte kan. Men eftersom det är mycket man ska kunna så kommer det vara lite som ett stickprov, och om jag har tur så är de sakerna jag kan med på provet. Det hade dock känts fel att bli godkänd på en tenta bara för att jag har tur med frågorna. För då är det meningen att jag kan allt det andra, men som jag inte kan. Det känns bara extremt orättvist och oförtjänt.

Vi får se hur det går helt enkelt, men man kan lugnt säga att jag längtar tills detta är över. Älskar verkligen medicinska kurser för de är så himla intressanta, men pressen och stressen dödar mycket av det positiva tyvärr.

Likes

Comments

Veckan börjar lida mot sitt slut, och det är redan fredag! Jag kan inte bestämma mig om jag tycker denna vecka gått snabbt eller långsamt. Men nu när jag tänker efter så har jag sen igår tyckt att det var konstigt att det inte vart helg än, så antagligen har jag tyckt denna vecka gått långsamt.


Jag försöker kämpa på med tentaplugget. Det är lite jobbigt då det är så mycket, men det känns ändå som att jag borde ha tid att lära mig allt inför tentan, som är nästa fredag. Idag gick jag ut på en liten promenad för att få en paus i allt pluggande. Jag gick runt lite i närområdet, för jag har inte undersökt detta bostadsområde så noga sen jag flyttade hit. Det var mysigt att det fortfarande fanns fina löv ute. Det känns som att jag missat hela hösten för att jag vart sjuk, men det börjar bli bättre nu så efter nästa tenta kommer jag återvända till gymmet!

Likes

Comments

Det är så mycket plugg nu att jag knappt har kunnat andas den senaste tiden, och på det så har jag vart sjuk och riktigt seg. Det har bland annat lett till att jag inte orkat städa så min lägis har vart en svinstia den senaste tiden. Jag har verkligen inte orkat ta tag i det, och inte haft någon lust att ta tag i plugget heller. Det har verkligen vart jätte intensivt den senaste tiden. Därför valde jag att ta ledigt den helgen som vart och byta miljö, så jag vart ute på lite äventyr då! Det var jätte skönt att få byta miljö och bara lämna all stress hemma.


Nu känner jag att jag har börjat få energi igen. Igår var sista föreläsningen för kursen och på fredag nästa vecka slutar kursen. Igår var jag verkligen helt död, alltså verkligen jätte slut! Jag orkade knappt gå hem från skolan! Men idag har jag vart riktigt produktiv och skrivit klart hela inlämningen som senast skulle vara inne denna fredag. Men den är som sagt inne redan nu vilket är super skönt! Nu de senaste timmarna har jag städat min lägenhet ganska omgående, vilket också känns super!

Nu har jag verkligen bara det riktigt tentaplugget kvar! En hel vecka har jag på mig nu. Det kan tyckas mycket, men det är riktigt mycket information som ska in, så det blir knivigt. Men så länge jag är produktiv och fokuserad så tror jag inte det ska vara några problem!

Likes

Comments