View tracker

Till skillnad från de tidigare månaderna så var det här en riktigt händelserik månad! Var tvungen att gå igenom inlägget flera gånger för att jag tyckte att jag hade alldeles för mycket biler!

I början av månaden var det dags för studentmiddagen! Alla treor, samt lärarna, skulle äta middag tillsammans på skolan! Fört var det lite mingel, och sedan middag. Under middagen gav lärarna ut diplom till eleverna. Vi hade röstat på vad alla elever skulle få för nått, tex så fick jag att jag var mest gedigen. Det var lite som "klassens ...".I slutet av kvällen satte vi oss i en föreläsningssal, och hörde på tal, samt såg en film såg våra mentorer hade gjort. Jag grät under filmen. Det var verkligen en riktigt fin film! Egentligen var det en riktigt rolig film, och alla tårar kom mest för att man bara såg framför sig vad man skulle gå till miste om efter studenten. Det var en riktigt fin kväll!


Eftersom vi hade haft kursslut så hade vi tid att hitta på roliga saker under helgen! En helg samlades några av oss och hade en liten grillkväll! Det var mysigt! Vi spelade fotboll (både amerikansk och riktig fotboll, haha), lagade mat, åt mat, snackade samt spelade Just dance! Det var jätte trevligt!


Sista tiden innan sommarlovet är alltid gull av aktiviteter! En tradition vi hade i vår gamla skola var baskamp, som vi hade två gånger per läsår! Alla klasser tävlar mot varandra i aktiviteter. Vi hade vunnit baskampen en gång tidigare, och det var i tvåan. Sista basgruppskampen vann vi också! Större vinnarskallar får man leta efter, haha!


Samma vecka som studenten hade en klasskompis bjudit ut alla treor, samt våra mentorer, till hennes sommarstuga! Det var verkligen jätte trevligt! Vi spelade kort, fotboll, grillade, åt, och bara pratade en massa skit!


Det blev en hel del förberedelser inför studenten! Här sitter vi på golvet i skolan två dagar innan studenten och försöker få klart våra lakan till studentflaket. Mina absoluta favoriter är de tre till höger!


Dagen innan studenten var det dags för skolans årliga brännbollsturnering! Det brukar oftast vara treorna som vinner, så vi hade stor press på oss! Men så duktiga som vi var så kläde vi att vinna även brännbollsturneringen!


Studentdagen är kommen! Jag kommer nog bara låta dessa bilder tala för sig själva!


Kort efter studenten började jag sommarjobba på ett ålderdomshem, tillsammans med fem andra ungdomar! Det var väldigt lärorikt, och fick även en fin vän.


Mina två favoriter kom till Sverige från USA, min moster och min kusin! Äntligen var hela släkten samlade igen! Det är nog en av de bästa tiderna under året, för vi hittar alltid på en massa roliga saker tillsammans!


Månaden avslutades med ett härligt midsommarfirande, med släkten!

Herregud var mycket bilder och händelser jag fick ta bort från detta inlägg, känns lite tråkigt eftersom jag ville få med allt. Dock går det inte att summera en hel månad i ett inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vet ni vad jag gjorde nyss??? Jag gjorde nyss klart alla tester inför teoriprovet, som man behöver ha fixat innan man får boka uppkörning och teoriprov!!! Så nu är jag officiellt redo för teoriprovet, och uppkörningen har jag vart redo för i ett halvår, haha! Kul att jag tillslut hann ikapp med teorin. Jag som började övningsköra sommaren 2015, men ett mål att ta körkort hösten 2015, måste säga att det är kul att äntligen vara där jag är! Det är så mycket som har hamnat emellan, och som har prioriterats före. Det känns nästan konstigt att tänka att jag en dag inte skulle behöva ha mamma eller pappa bredvid mig när jag kör, haha!

Jag satte ett mål, för inte så länge sedan, när jag ska ta mitt körkort. I början av januari kommer den medicinska kursen (som jag läser nu) att avslutas. Jag planerar att ta körkort kort efter att den kursen är avslutad, och innan det blir för mycket läxor osv med nya kurser.

Det känns faktiskt jätte kul att vara där jag är just nu! Jag tror verkligen att jag kommer bli en riktigt bra medtrafikant, så ni behöver inte akta er för mig.

Likes

Comments

View tracker

I maj fortsatte våren att flöda. Familjen var hemma hos farmor under en dag, och där fanns det massor med vitsippor! Det blev en hel del vårbilder med dessa sippor.


Jag vet inte om speedway säsongen började i maj eller om det bara ave första gången jag var på speedway det året! Men i alla fall så var jag på speedway tillsammans med min morbror, någon kusin och säkert någon av mina systrar också.

I början av maj var det dags för den efterlängtade studentbalen! Som man hade väntat, och så mycket tid vår studentkommitté lagt ner på att fixa allt! Vår skola, på ca 40 elever i trean, skulle med tre andra skolor ha bal på stadshotellet i Västerås! Det är den mest efterlängtade salen i Västerås att ha bal i.

Jag har gått på tre baler i mitt liv, och denna var den sämsta. Det var som att vara på bal i en sandlåda i dagis, haha. Det enda som faktiskt betydde något var att jag var där med treorna från min skola, och det var mysigt!


Här under är en bild på S:t Iliansgänget, som vi själva kallar oss, haha! Dessa människor är såå bra! Har känt en av de sedan dagis, en annan sedan förskoleklass och de två andra sedan högstadiet. Det var verkligen jätte roligt att få uppleva studentbalen tillsammans med dessa. S:t Ilian är högstadieskolan som vi alla gick på.

En fin kväll i maj var jag och mina systrar hemma själva och bestämde oss för att ha det lite mys. Så vi köpte lite pizza, och kollade senare på kvällen på en massa film!

Avslutade månaden med att springa vårruset! Mamma brukar springa vårruset varje år, och hår följde jag med för första gången! Det gick mycket bättre än jag trodde, och det var en rolig upplevelse! Det är definitivt något jag kommer göra om!

Det känns som att maj var en bra månad, att jag fick ordning på allt och att det flöt på! I slutet av maj var det kursslut, så jag hade otroligt mycket att göra, men jag hade liksom ändå koll på läget och var därför inte stressad. Älskar våren, och solen haha! I slutet av maj började även klassen träna på utklädnadsshowen, och det var verkligen tider det haha!

Likes

Comments

Måndag igen! Lite mysigt ändå, livet hade nog inte vart så kul om det bara bestod av helger. Ända sen i fredags efter tentan har jag haft en pluggpaus, var dock i skolan idag på en examination, men annars har jag inte pluggat något. Det har vart skönt, men jag har nog vart lite rastlös. Hela dagen imorgon och på onsdag ska jag vara hemma och skriva på en inlämning. Förhoppningsvis blir jag klar snabbt, så jag inte behöver sitta hela dagarna med det arbetet.

Tiden går väldigt fort, och snart är det jul! Det betyder också att jag snart gått 1/6 av min tid på högskolan (för nu)! Helt sjukt verkligen, känns som att jag började åttan igår, haha! Jag kan nog inte förstå att jag är så stor, och att jag om 3 år (förhoppningsvis) kommer arbeta som sjuksköterska!

Nu ska jag plugga lite körteori, och om jag hinner ska jag kanske se nått avsnitt av någon serie också! Jag hoppas ni alla får en bra vecka!

Likes

Comments

Första måndagen i december, och det betyder ett inlägg med lite musik som jag lyssnar på just nu! Har tidigare skrivit lite om varje låt, men denna gången kommer jag inte göra det. Jag kan bara säga att jag älskar alla dessa låtar, och rekommenderar er att lyssna på de! Låtarna får sedan tala för sig själva!

Likes

Comments

Känns lite tråkigt att denna helg är slut. Det var länge sedan det gick såhär många dagar utan att jag pluggat. Riktigt skönt har det vart! Imorgon är det dags att återvända till skolan igen, och det är seminarium på schemat, kul.

Idag har jag börjat kolla på serien Skam. Såg i fredags att jätte många skrev på Twitter om den serien, och alla verkade älska den. Idag tänkte jag att jag borde kolla in den, och den var ändå rätt bra! Har kollat ut hela första säsongen idag, haha, det är så det går när man har för "lite" saker att göra i skolan.

Nu ska jag plugga lite till körkortet, om jag har tid fixa ett tidsinställt blogginlägg, sedan läsa och sist sova.

Likes

Comments