I lördags var jag, Elin och moster på King of Prussia. Det är et största shoppingcentret på hela USAs östkust. Förra året spenderade jag många timmar på det där köpcentret. Detta år blev det inte lika många, känner inte att det rä så nödvändigt att shoppa jätte mycket. Jag har det mesta jag vill ha.

Vi åt på Shake shack som faktiskt var mycket godare än jag trodde! Rekommenderar det verkligen! Det blev lite shopping också. Jag köpte lite saker på Forever21, Victoria's secret och en choker på Primark. Vi får se om vi åker dit någon mer gång, men annars känner jag mig relativt färdigshoppad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen var riktigt rolig! På förmiddagen var vi på gymmet och hängde vid poolen. Det var en skön dag!

På eftermiddagen kom moster hem och då gick vi alla till poolen och hände ett tag. Senare på kvällen mötte vi upp hennes kompis och spelade lite spel tillsammans. Vi började med spel i clubhuset, shuffle och biljard. Det var kul, men jag sög på biljard haha. Vi gick sedan hem till kompisen och fortsatte spelkvällen där! Det blev Cards against humanity, och det var as kul att få köra det i USA, precis som det ska vara liksom. Senare på kvällen blev det pizza och film.

Det blev sent igår, men det var en riktigt rolig kväll! Bättre umgänge får man leta efter.

Likes

Comments

I onsdags var vi på födelsedagskalas hos min kusins pappa, och efter det stannade han kvar där. Det har vart riktigt lugnt och skönt här! Vädret har vart på topp, så vi har mest bara vart vid poolen och hängt. Jag brände mig väldigt mycket igår, men det ingår ju när man är på semester.

Jag och Elin var även och besökte gymmet igår. De som följde min blogg förra året då jag var i USA vet att jag var en hel del på gymmet här. Det är ett litet gym, men ändå bra om man vill hålla sig någorlunda i form under semestern. Vi var där en stund idag också, vilket känns bra!

Nu när min kusin inte är här så har vi pratat lite vuxensaker med vår moster, och det är så mysigt. Har alltid sett henne mer som en storasyster än som en moster. Ikväll ska vi till clubhuset på afterwork och spela lite spel. Det ska bli kul!

Likes

Comments

I onsdags fyllde min lilla kusin 8 år! Det av något är helt sjukt! När mina kusiner i Sverige fyller år så känns det inte som en så big deal, för man träffar de så regelbundet så man inte märker att de växer. Men min kusin i USA träffar jag en gång varje år, och då är han alltid ett år äldre varje gång jag träffar honom. Jag kan tydligare se att min kusin i USA har växt, än mina kusiner i Sverige. Därför blir det extra stort när han fyller år, för det känns inte som att han är så gammal, jag har ju liksom inte träffat honom så mycket.

I onsdags jobbade min moster på förmiddagen och på efetrmiddagen/kvällen var vi hemma hos min kusins pappa och hade kalas. Det var stelt i början men riktigt kul i slutet! Min kusins pappa är från Argentina, så det var några från Argentina som var där på besök bara. De var 4 barn, och de var jätte söta! Det var trevligt! Verkligen många människor i olika åldrar!

Likes

Comments

Klockan är nu vid lunchtid på söndagen och jag och Elin är utsvultna och helt utmattade efter tre timmars promenad i Central Park i 30 grader sol. Vi bestämmer oss för att gå och äta, och så hittar vi en av mina favoritrestauranger, Applebees!!!! De har så goda chicken tenders med pommes/fries. De var verkligen jätte gott! Jag var i mathimlen när jag åt min mat!

Efter matrasten började vi gå ner mot Times Square. Det var coolt, men jag har vart där så mycket nu så det är inte en sån big deal längre. Lite tråkigt, men det är ju så det blir. Vi tog lite kort där och var inne på Forever21, men vi köpte ingenting. Jag orkade inte gå runt och shoppa, jag var helt slut!

Hemfärden blev tidigare än planerat, men det var skönt! Nu har vi vilat i några dagar, och försökt att inte göra så mycket. Nästa stora event är min kusins födelsedag, som är idag! Vi ska åka till hans pappa och ha kalas där! Vi hade det förra året och det var jätte mysigt! Nu blir han 8 år och det är heeelt otroligt!

Likes

Comments

Hos min mosters kompis sov jag och Elin på en luftmadrass. Under natten läckte luftmadrassen, och vid ca 2 på natten bestämde vi oss för att ta ut luften. Vi låg hellre platta på golvet än sittandes på madrassen. Rumpan är ju tyngst, så den åkte ner medan de var mycket luft under benen och huvudet, så det blev en riktigt obekväm sovställning. Så efter dåligt och alldeles för lite sömn gick vi upp 7, för att göra det mesta av dagen i New York.

Resan började i tunnelbanan i Brooklyn, och via den tog vi oss till Manhattan. Vi var bara någon gata från Central Park, så vi började gå dit. Plötsligt ser jag en avstängd gata, och två poliser till höger om mig. När jag går lite längre fram ser jag huvudentrén, och där står det med stora bokstäver Trump Tower. Utanför huvudentrén står ytterligare fem poliser, och två av de är tungt beväpnade och har skottskydd och skydd för ansiktet. För att komma till Central Park behövde vi gå förbi de. Det var inte alls trevligt!

Till sist kom vi äntligen fram till Central Park, och där gick vi runt i tre timmar. Det var 30 grader och sol, och vi hade på oss tunga ryggsäckar och gick runt. Det var kämpigt! Men som jag längtat efter att gå runt i Central Park. Jag var i New York förra året, och då hann vi inte gå dit. Enda anledningen till att jag ville dit i år var för att jag ville gå till Central Park och ta en massa kort! Jag känner att jag lyckades rätt bra!

Likes

Comments

Min moster har en kompis som bor i New York, Brooklyn. Vår plan har hela tiden vart att sova över där en natt, så att det ska bli mer än en dagstripp till New York. Tråkigt nog så var denna helg den enda som de var hemma, så direkt efter konserten i Philly så gick vi på tåget till New York!

Vi åkte sedan tunnelbanan till Brooklyn. Vi gick runt där med våra ryggsäckar vid 20 på natten och höll på att säcka ihop pga mycket vandrande under dagen. Men till sist mötte vi på min mosters kompis, samt hennes man och två små barn. Alltså jag skojar inte ens när jag skriver att hon hade världens sötaste barn! Vi alla åt på en italiensk restaurang, och sen var det dags att gå hem till de och sova.

Verkligen jätte fint av de att låta oss sova över hos de. Det var ju en upplevelse i sig att gå runt i Brooklyn, men det var riktigt fint där. Det fanns en del förfallna hus, men det var ändå många som var nyrenoverade och riktigt fina!

Likes

Comments

Tidigt på lördagmorgon bar det av mot Philadelphia. Elin skulle nämligen på en konsert där. Medan Elin var på konsert så var jag och min moster ute och gick i en gammal del av Philadelphia.

Jag har vart i Philadelphia en gång tidigare, och det var 2013. Jag minns att vi var i den delen av staden som vi gick i idag. Jag kände igen väldigt mycket saker. Det får mig på ett sätt att känna att jag måste chilla lite med USA-resorna i framtiden, haha. Eller att jag i alla fall måste utforska något annat.

Det var ett väldigt fint och trevligt område som vi gick igenom, med mycket fin konst.

Likes

Comments