Den senaste veckan har bara handlat om förberedelser till ett seminarium som jag hade idag. Jag har verkligen levt i detta! Äntligen är seminariet överstökat! Vet inte än om jag är godkänd, och jag bryr mig inte så mycket om det heller (inte just nu i alla fall). Det känns bara så skönt att det är över just nu, men jag är inte stolt över min insats.

Idag köpte jag pizza till kvällsmat, jag tyckte jag var värd det. Jag satt i sängen och åt pizza och kollade på film, det var verkligen livet! Nu ska jag snart kolla på Idol, och imorgon är det dags att återvända till skolan igen och lyssna på en föreläsning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har mycket tid lagts ner på förberedelser inför seminariet på tisdag. Igår var Nathalie och Victoria hemma hos mig och då gick vi igenom det vi hann. Det kändes skönt att kunna diskutera en del, men samtidigt stressande då man insåg att det fortfarande fanns mycket kvar att lära sig.

Igår kväll röstade jag för första gången! Det var spännande, men jag tvingade mamma och Elin att gå med mig, eftersom jag var så osäker. Efter vi hade röstat så gick vi en lång promenad på kvällskvisten. Det var skönt att få komma ut och röra på sig, och att vara en stund med Elin och mamma.

Idag har jag vart en sväng på gymmet, men annars har jag suttit och förberett mig inför seminariet hela dagen. Det är så fruktansvärt mycket, men saker börjar bli klarare nu. Förhoppningsvis blir det en lugn kväll med bla. Idol. Det ska bli otroligt skönt att få seminariet gjort imorgon!

Likes

Comments

Igår var det kulturnatten i Västerås! Det är ett evenemang vi haft här i många år och det handlar om att mycket kultur finns att uppleva gratis under en natt. Min ena syster är dansare, så hon uppträdde på Konserthuset och min andra syster är med i en orkester så hon spelade med de. Det var en mysig kväll!

Likes

Comments

Jag hoppas verkligen att alla som är medlemmar i Svenska kyrkan vet att det imorgon är kyrkoval. Alla som är medlemmar och över 16 år får rösta. Det är väldigt viktigt att alla som kan rösta gör det (så länge man inte röstar på SD)!!!

Jag är konfirmerad, men annars är jag inte så värst troende. Dock har jag stor respekt för kristendomen, och tycker att det finns väldigt måna fina värderingar, precis som i alla andra religioner. Kristendomen har alltid för mig vart en tro som står väldigt mycket för öppenhet. Den moderna kristendomen idag har inget hat mot andra religioner osv. Den svenska kyrkan har gjort ett risigt starkt jobb gällande flyktingar, och är inte snåla med att skydda flyktingar som inte fått uppehållstillstånd. Jag tycker att Svenska kyrkans arbete idag, när det gäller just det humana och att hjälpa andra människor, är så sjukt viktigt!

Jag ber därför er alla, även ni som inte är så värst troende, att rösta i kyrkovalet! Jag bryr mig inte så jätte mycket om vilket parti ni röstar på, så länge det inte är Sverigedemokraterna. Alla präster jag har träffat har en människosyn om att alla är lika värda, och det är det som Svenska kyrkan står för. SD står för det helt motsatta, och jag är säkert på att många präster (och andra som jobbar inom kyrkan) kommer bli fruktansvärt ledsna och SD vinner detta val. Jag vet att jag kommer bli ledsen. SD säger sig vara så nationalistiska osv och att de är så svenska, men jag tycker inte att de står för något som är svensk. Jag hoppas att ni som kan är med imorgon och hjälper till så att SD inte ska förstöra Svenska kyrkan, och allt som den står för!

Likes

Comments

Hela denna vecka har jag suttit och förberett seminariet, som tydligen är på tisdag och inte månad för min del. Denna dag var inget undantag. Det känns som att jag lagt hela mitt hjärta i det här! Men jag tror ändå att det kan bli bra.

Jag är så fruktansvärt trött efter denna vecka så en myskväll känns riktigt bra idag! Jag ska måla lite i min målarbok och sen ska jag kolla på lite serier och bara ha det mys.

Likes

Comments

Det var länge sen jag kände mig såhär slutkörd. Igår var jag på föreläsning och på kvällen tvättade jag och renskrev anteckningarna från föreläsningen. Idag hade jag fullt upp med förberedelserna till seminariet nästa måndag. Jag är så fruktansvärt stressad för jag förstår inte alls hur jag ska kunna lära mig allt tias på måndag. Något som är ännu mer frustrerande är att uppgiften känns på en alldeles för hög nivå, det känns lite som att jag läser till att bli läkare. Jaja, det är bara att kämpa på! Imorgon ska jag och mina kompanjoner sitta i biblioteket på skolan och fortsätta slita med dessa förberedelser.


Likes

Comments

Igår jobbade jag och idag var jag på skolan och pluggade. Vi förbereder oss just nu inför ett stor seminarium som ska gå åt stapeln nästa vecka måndag. Jag är fruktansvärt nervös, för de är så himla mycket vi ska kunna! Jag tyckte dock att det gick framåt idag, så det ska väl ordna sig.

Annars har inget speciellt hänt. Imorgon ska jag på en föreläsning om olika cancersjukdomar, det ska bli intressant!

Likes

Comments

Hösten och jag har aldrig kommit bra överens. Oftast brukar man gilla årstiden man är född i, men det gör verkligen inte jag. Jag blir alltid väldigt negativt påverkad av mörkret, som ligger över mig enda fram tills våren. Men precis som alla andra saker i livet så är det bara att försöka se de positiva sakerna, och bilderna här under hjälpte mig med det. Hösten är en väldigt mysig årstid ändå!

Alla bilder är från Pinterest

Likes

Comments