Det var redan igår som jag började gå längs krigsstigen, och jag hittade ingen annan stig förens sent idag. Det är tur att jag är bra på att hålla mina känslor inom mig, för annars hade min lärare fått en rejäl utskällning av mig. Eller egentligen kanske inte det är så bra, för jag tycker nästan att hon förtjänat en rejäl utskällning. (Jag började skriva vad läraren gjort, men jag känner att det inte är så intressant att läsa. Kort sagt så tycker jag att läraren agerade fel och orättvist, och att det var fel grupp som behövde komplettera.)

På fredag är det tenta, så på eftermiddagen hade jag planerat att plugga till den. Jag pluggade inte, och helt ärligt så vet jag inte vad jag gjorde istället. Jag har bl.a. tagit bort påsksakerna i mitt rum och inrett med andra saker, och det tog kanske en timme. Jag antar att jag kör på stressreaktionen"spela död", precis som jag alltid brukar göra. Vi får se om jag lyckas plugga lite nu, men jag har inga höga förväntningar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag skulle vilja skaffa en tatuering. Eller jag vet inte riktigt, men jag tror det. Jag har alltid vart ganska emot tatueringar. När mina vänner skaffade tatueringar och det blev ett ganska vanligt samtalsämne i kompisgänget, så förändrades min syn på tatueringar.

Jag har dock svårt för att bara göra någon tatuering, utan jag vill att det ska betyda något. Jag har funderat på en del motiv, och även platser att ha tatueringen på. Jag har inte kommit fram till något än, så det kommer nog ta ett tag innan jag kan skriva att jag tatuerat mig. Det är ett stort beslut, så jag är helt okej med att det kan ta lång tid.

Här under är lite bilder på tatueringar som jag tycker är snygga. Jag är en väldigt svartvit person så därför är alla tatueringar svarta. Alla bilder är från Pinterest.

Likes

Comments

Söndagar är verkligen inte som andra dagar. Det här är dagen som jag reflekterar över den gångna veckan, men också planerar den kommande veckan. Det blir väldigt mycket tänkande med reflektioner osv. Jag är ganska säker på att jag kommer skita i plugget, och istället skriva i min dagbok efter att jag publicerat detta inlägg.

Imorgon är det dags för sista seminariet i denna kurs, och på fredag är det tentamensdags! Det ska bli skönt att avsluta denna kurs. Jag ogillade denna kurs i början, men nu i slutet har jag ändå tyckt att det vart lite intressant. Men den kommande veckan kommer jag spendera mycket tid på att plugga inför tentan.

Jag ska vara lite generös och dela med mig av mina absoluta favoritlåt

Likes

Comments

Igårkväll var jag på födelsedagsfest! Det var jätte länge sen jag var på en riktig födelsedagsfest, så det var jätte kul! Det var Camilla som fyllde 20 år, och som nu får handla på systemet!

När vi först kom så hjälpte vi till att blåsa upp ballonger. Det var ett äventyr i sig kan man säga. Vi var kanske 8 stycken där, men det var bara en som kunde blåsa upp ballonger, haha! Så Sana är här med the blowmaster! Jag förstår fortfarande inte hur vi andra inte lyckades blåsa upp ballonger.

Det var en jätte rolig kväll men alkohol, tårta, drinklekar, ballonger, tillsammans med bra människor!

Likes

Comments

Den här dagen blev inte riktigt som jag planerat. Bajs också, hatar när mina planer förstörs, speciellt eftersom jag är en planeringsmänniska! Jag har i alla fall hunnit med att handla och gymma. Jag hoppas att jag kommer kunna plugga lite enda fram tills jag ska fira en kompis, som fyller 20 år idag!

Är det bara jag eller känns det som att sommaren är så nära men ändå så långt bort? Jag tycker det känns som att sommaren är riktigt långt bort, och det är nog mest på grund av det kalla vädret. Men när man kollar i kalendern och ser hur lång tid det är kvar, så känns det inte långt alls! Nästa måndag ska jag starta en ny kurs, och det blir den sista kursen för detta läsår. Det känns helt sjukt! Har även stress över planering inför USA resan. Är så ledsen över att man inte är myndig förrän man är 21 i USA, för det finns så mycket jag vill göra som nästan kräver att jag är myndig.

Likes

Comments

Jag är helt slut! Var så otaggad på denna dag imorse, men den blev ändå ganska bra. På förmiddagen var jag i skolan och hade seminarium. Det var inget jag vart exalterad över, för det känns ofta som att seminarierna är slöseri med tid. Men idag gav seminariet riktigt mycket! Vi diskuterade en hel del saker, och det var riktigt mysigt! Vi hade jätte många intressanta diskussioner!

Under lunchen var jag hemma och lagade pizza, som jag åt! Den blev riktigt god, men det tog så lång tid att jag inte hann göra något mer innan jag fick springa iväg till jobbet. Jag kom hem för nästan 2 timmar sedan, och jag är verkligen helt slut! Jag har kört så hårt med mig själv den senaste tiden att jag snart tror att jag kommer gå in i väggen. Fast samtidigt så landar jag också i att jag är rastlös. Det är så skumt, jag fattar typ inget. Jag tror att det blev lite mycket nu för att jag ska skriva tenta nästa fredag, och jag ligger lite efter i pluggschemat. Imorgon blir det mycket plugg för min del!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag kan förstå att rubriken inte låter så lockande, haha. Jag har aldrig haft en tvättkorg i mitt rum, utan jag har alltid lagt mina kläder på golvet, tills att jag orkat gå ner med kläderna i tvättstugan (i källaren). Det är inte ofta som det inte ligger kläder på golvet i mitt rum.

Den senaste tiden har jag funderat på att kanske införskaffa mig en tvättkorg som jag kan ha stå i mitt rum. Mitt rum skulle nog se lite finare ut om jag la kläderna i en tvättkorg och inte på golvet. Om jag ska köpa en tvättkorg som jag ska ha stå i mitt rum, så vill jag ändå köpa en tvättkorg som är fin. Här under har jag hittat på lite tvättkorgar jag tycker är fina. Min absoluta favorit är tvättkorg 1! Jag tycker den är super snygg och lite rolig med texten I wish my bank account refilled as fast as my laundry bag.... Jag gillar även tvättkorg 5, för den har också en rolig text på sig.

Vi får se om jag bestämmer mig för att lägga lite pengar på en tvättkorg. Tvärkorg 5-8 är lite billigare, med priser mellan 129 och 249, medan de andra är lite dyrare. För att komma till produkten går det att klicka på den, eller på de oordnade siffrorna under bilden, haha.

6 / 4 / 3 / 8 / 5 / 2 / 7 / 1

Likes

Comments

Jag tror att vi alla känner oss nere ibland, och nu vet ni alla att jag var där igår. Jag tycker att jag är bra på att hålla sånt inom mig, men igår behövde jag få ur mig det. Av någon anledning så tyckte jag att bloggen var ett bra ställe att ventilera på, vilket jag kanske inte kan hålla med om just nu. Jag kan dock tycka att det är bra att man ibland visar på sociala medier att man inte alltid mår bra. Ingen människa går runt och är glad och lycklig hela tiden, men ändå ser det ut så på de flestas sociala medier.

Idag vaknade jag samma tid som igår och drog till gymmet. Jag har länge skitit i att gymma ben, pga att min vänsterfot förstör allt (det är en lång historia). Jag har funderat på att vända mig till en fysioterapeut, för jag har verkligen inte vetat hur jag ska gymma ben på rätt sätt då mitt vänsterben är lite speciellt. Men idag sket jag lite i det, för jag kom ändå ingen vart med någon fysioterapeut. Jag tycker ändå att passet idag gick bra, mycket bättre än jag trodde!

När detta inlägg publiceras så är jag faktiskt på jobbet. Jag har jobbat väldigt mycket den senaste tiden, och börjar känna mig hemma. Det är kul, för jobbet blir roligare desto säkrare jag känner mig!

Likes

Comments