Header

"Jag är inne i huset nu, men mitt hem är i din famn."

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag känner hur det sticker i hela min kropp, hur osäker jag är på vad jag vill. Tidigare har jag ändå haft en plan, men ju mer tiden kommer ikapp mig, desto mer osäker blir jag. Hur fan ska man veta vad man vill i livet när man är 19 år? Hur fan orkar varenda människa med att kläcka ur sig "vad ska du bli?" Inte fan vet jag, jag trodde att jag visste. Men jag får panik, ångest. Känner mig så jävla pressad, pressad till att ha en plan uppmålad över hela mitt liv, hur jag ska börja för att lyckas och hur jag ska sluta på topp. Om jag ändå bara hade svaret till detta. Men svaret är att jag inte har en enda jävla aning om vad som kommer att hända. Kan det vara OK?

Likes

Comments

-jag fyller 20 år om 39 dagar och ibland känner jag mig som 80. Att jag är vis som en gammal åsna samtidigt som jag ibland kommer på att jag är ute och cyklar rent åt helvete.

-jag ångrar aldrig någonting, förutom att jag hade önskat att jag hade kunnat säga till mitt 16-åriga jag att "livet går vidare, du kommer inte gråta varje natt eller skrika dig till söms. Du kommer till och med att inse att du är värd mycket mer än så."

-jag känner mig som 50 när jag är ute och festar som om det inte fanns någon morgondag och sedan tar mig till jobbet 07:00. Är ett vrak och det är ett under att jag lyckas sprudla hela dagen. För sedan dör gnistan om man ska säga så. MONSTER.

-jag sitter ibland och "intervjuar mig själv, pratar med mig själv, låtsas att jag har en podd etc." Ja, ni hör ju... "Well hello there superstar..."

-jag har en slags förkärlek till att dricka drinkar, en slags kärlek som min plånbok verkligen inte delar med mig. Det värsta är när vi skålar in helgen och jag kommer på att "Nämen, se på fan. Jag jobbar ju hela helgen." Vi får skåla för en AW. 

-jag bryr mig inte det minsta om ålder, som sagt jag är en komplett människa i alla åldrar, eller?! Har alltid haft äldre vänner och då menar jag vänner som är 1-6 år äldre. Men vet ni vad? Har även en finfin kompis som fyller 96 år i år.

Likes

Comments

Att jag alltid har så svårt för att släppa taget om allt, att jag alltid har så svårt för att gå vidare och att jag alltid har så svårt för att säga hej då. Jag är en sådan som vill kunna komma tillbaka, kunna återuppleva allt och skratta åt samma saker. Fantiserar om gamla drömmar, gamla relationer och gamla galenskaper. Det är som någon slags förnekelse att livet går vidare, att andra går vidare och att jag själv går vidare trots att jag inte alltid vill. Jag förstår mig väl inte riktigt på livet helt enkelt.

Likes

Comments

Bara tanken av att få bära en egen designad klänning denna kväll var magisk.

Kände så mycket glädje och kärlek denna kväll. Först hos världens bästa salong där de fixade både hår och smink. Mys på Noba, fotografering i badhusparken, partytaxi till posthotellet, tre- rätters middag, dans till midnatt och den fruktansvärda känslan i fötterna då de inte gick att stå i klackarna längre och jag blev buren hem. Men det var det värt och vem vet när man får känna sig såhär fin igen?

Likes

Comments

Hade minst sagt en fantastisk lördag som började med att pussa hejdå på en sovande pojkvän för att jobba 07:00. Alltid lika jobbigt att gå upp då jag bara vill krypa ännu närmare in i hans famn. Efter jobbet hämtade jag upp Amanda på stationen och vi åkte till Ica. Myste sedan några timmar här hemma innan killarna kom hit för att tillsammans laga tacos. Mycket tjöt och skratt blev det och när de hade krökat klart åkte vi bort för festligheter. Jag körde så det blev en vit kväll, men både dansade hela natten och vann limbotävlingen nykter. Slocknade i sängen runt 05:00 med både Carl och Amanda sovandes här. Kändes som ett extra långt och mycket fantastiskt dygn då jag han med så mycket.

Likes

Comments