Header

​Ett tips är verkligen att köpa sig en kalender och ANVÄNDA den! ​Exempelvis kan man strukturera upp jobb, träningar och när man ska träffa någon. Jag vet ärligt talat inte vad jag gjort utan min kalender (den svarta). Köpte mig även en vit bok som jag på gymmet har så mycket användning av! 

​Utvärdering av dagens pass: ​det var alltså baksida lår och glutes som stod på schemat. ​Pyramiden var absolut en utmaning- gör så fruktansvärt ont då utförandet av den är att man höjer vikten 4 gånger för att sedan sänka vikten 4 gånger och så gör du detta gånger två. Annars var det övningar som Sumosquats och Hip thrust i Smith. Passet tog exakt en timma och var väl godkänt! Testade även under träningen att dricka EAA och även smaken tycker jag var god. Ett förbättringsområde till nästa pass är att ha mer koll på vilka vikter jag behöver att använda mig av. Nu väntar 8 timmars jobb!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Idag stod rygg på schemat! ​Övningar som bland annat innefattade ​Latsdrag, T-bar rows ​och ​Sittande rodd med brett grepp. ​Är så glad och nöjd över att jag igår klippte och klistrade in alla träningsscheman i en bok så jag lätt kunde se vad jag skulle göra och hela tiden visste vad för övning som skulle utföras därpå. 

​Utvärdering av passet: ​tidsmässigt höll jag mig inom den beräknade tiden och trots att jag ibland gjorde några reps endast för att känna av vikten innan jag "startade" hade jag genomfört alla övningarna 10 minuter snabbare än beräknad tid. Ska därför ta åt mig detta och exempelvis tillåta mig själv att vila lite mer eller köra ett extra set! 

​Brände riktigt rejält i ryggen ​och det var fantastiskt kul och jobbigt att dagenspass innefattade några nya övningar för mig. Bad även om hjälp en gång för att få till det så bra som möjligt! 

​Efter passet gick jag förbi MM-sports, ​där jag köpte med mig Casein och EAA i smakerna ​Double rich chocolate​ respektive ​Sunny beach.  

Likes

Comments

​Tänker att jag ska försöka mig på att skriva en träningsdagbok! ​Det har varit en väldigt lärorik dag för min del idag. Hade idag ett möte med min PT, träningscoach eller vad man vill kalla det. Först satt vi ner och pratade igenom både tränings- och kostschema. Inga konstigheter utan försökte ta in så mycket information i mitt huvud som möjligt. Efteråt tog vi oss upp på gymmet där jag fick ta del av en del övningar jag aldrig någonsin har gjort. Såklart lite klurigt innan man får kontakt, men det kändes rejält när jag fick till det! 

Så efter detta möte känner jag mig full av ny energi och är taggad på att kötta vidare på gymmet. Några plus idag: jag har fått ett nytt tänk och scheman över hur jag ska äta och träna. Jag har lagat matlådor och köpt mig en bok där jag klistrat in mina träningsscheman för varje muskelgrupp. Saker jag ska tag i: köpa bland annat casein och annat jag behöver, strukturera upp mina dagar och försöka hålla fullt fokus vid sidan av träningen och när jag tränar. 

Likes

Comments

Bara tanken av att få bära en egen designad klänning denna kväll var magisk.

Kände så mycket glädje och kärlek denna kväll. Först hos världens bästa salong där de fixade både hår och smink. Mys på Noba, fotografering i badhusparken, partytaxi till posthotellet, tre- rätters middag, dans till midnatt och den fruktansvärda känslan i fötterna då de inte gick att stå i klackarna längre och jag blev buren hem. Men det var det värt och vem vet när man får känna sig såhär fin igen?

Likes

Comments

Hade minst sagt en fantastisk lördag som började med att pussa hejdå på en sovande pojkvän för att jobba 07:00. Alltid lika jobbigt att gå upp då jag bara vill krypa ännu närmare in i hans famn. Efter jobbet hämtade jag upp Amanda på stationen och vi åkte till Ica. Myste sedan några timmar här hemma innan killarna kom hit för att tillsammans laga tacos. Mycket tjöt och skratt blev det och när de hade krökat klart åkte vi bort för festligheter. Jag körde så det blev en vit kväll, men både dansade hela natten och vann limbotävlingen nykter. Slocknade i sängen runt 05:00 med både Carl och Amanda sovandes här. Kändes som ett extra långt och mycket fantastiskt dygn då jag han med så mycket.

Likes

Comments

+ Det är väldigt enkelt att hänga med mig då jag är öppen och anpassar mig efter situation.

+ Är inte feg för att dansa på fester, utan kan dansa en hel natt utan en endaste liten droppe alkohol i blodet.

+ Är en vinnarskalle och älskar att utsätta min kropp till en sådan nivå då man tror att benen ska vika sig.

+ Har ambitionerna och målen för att uppnå det jag vill i dagsläget och i framtiden.

+ Bryr mig ytterst lite över vad andra tänker och tycker. Går bland annat i träningskläder samt är osminkad 80% av all tid i skolan.

- Är ingen höjdare på att planera då varje dagsschema består av tio punkter varav jag hinner med fem.

- Har extremt svårt för att prioritera mig själv framför andra. Det är nyttigt att ha egentid och ibland måste man prioritera sig själv först.

- Gråter ganska ofta, samtidigt som jag bara gråter en liten bråkdel av all den tiden jag skrattar och älskar.

- Har extremt svårt för att släppa taget om allt, oavsett hur mycket sår som rivits upp. 

- Det förekommer att människor sätter skyhöga krav på mig, samtidigt som jag tar det och inte har några som helst förhoppningar på dem alls. 

Likes

Comments