Header

Att jag alltid har så svårt för att släppa taget om allt, att jag alltid har så svårt för att gå vidare och att jag alltid har så svårt för att säga hej då. Jag är en sådan som vill kunna komma tillbaka, kunna återuppleva allt och skratta åt samma saker. Fantiserar om gamla drömmar, gamla relationer och gamla galenskaper. Det är som någon slags förnekelse att livet går vidare, att andra går vidare och att jag själv går vidare trots att jag inte alltid vill. Jag förstår mig väl inte riktigt på livet helt enkelt.

Likes

Comments

Bara tanken av att få bära en egen designad klänning denna kväll var magisk.

Kände så mycket glädje och kärlek denna kväll. Först hos världens bästa salong där de fixade både hår och smink. Mys på Noba, fotografering i badhusparken, partytaxi till posthotellet, tre- rätters middag, dans till midnatt och den fruktansvärda känslan i fötterna då de inte gick att stå i klackarna längre och jag blev buren hem. Men det var det värt och vem vet när man får känna sig såhär fin igen?

Likes

Comments

Hade minst sagt en fantastisk lördag som började med att pussa hejdå på en sovande pojkvän för att jobba 07:00. Alltid lika jobbigt att gå upp då jag bara vill krypa ännu närmare in i hans famn. Efter jobbet hämtade jag upp Amanda på stationen och vi åkte till Ica. Myste sedan några timmar här hemma innan killarna kom hit för att tillsammans laga tacos. Mycket tjöt och skratt blev det och när de hade krökat klart åkte vi bort för festligheter. Jag körde så det blev en vit kväll, men både dansade hela natten och vann limbotävlingen nykter. Slocknade i sängen runt 05:00 med både Carl och Amanda sovandes här. Kändes som ett extra långt och mycket fantastiskt dygn då jag han med så mycket.

Likes

Comments