Header

Under dessa fyra dagar har jag haft så mycket besök i min lägenhet. 

Moa var här dagen jag fick mina nycklar, med en superfin buckett som pryder mitt kök. Linda har varit här med en väldans massa rosor, följt av flera timmars frukostprat. Hanna har varit förbi rosor och Josefin har varit här med ett blomskott. Maja har varit här för fyra timmars frukostprat och Izabella har varit här och ätit middag och druckit bubbel till sent. 

Jag har världens bästa vänner, är så otroligt tacksam. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dem senaste dygnen har spenderats på jobbet, dansandes mitt i natten med Moa & med inflyttning för mig i min alldeles egna lägenhet!

Det har varit för mycket för mig den senaste tiden vilket resulterat i en känslokarusell. Samtidigt som jag var världens lyckligaste dagen då jag stod med nycklarna i handen, hade jag ont i hela kroppen. Det är bara att inse att livet har vändpunkter, stunder man måste ta sig igenom och framförallt så fortsätter livet. Kombon av att bära på allt detta, dansandes mitt i natten, dålig sömn & att försöka vara sitt bästa jag på jobbet fungerade minst sagt inte. 

Vad lärde jag mig då av det här? Jo, att man måste ta hand om sig själv. Att man måste prata. 

Jag omringas av så fantastiskt mycket fina människor så hälften vore nog. Människor som säkerligen skulle kunna hjälpa mig, inte ta bort all den smärtan som jag kände. Men absolut människor som skulle kunna lära mig ett och annat. Jag måste bara låta dem komma nära mig, genom att prata om hur jag känner.

Likes

Comments

Finns inget bättre än att koppla bort "arbetets ideologi" för en stund och bara sitta och prata om livet

Mycket nämnvärt är att jag hade en fantastisk början på veckan tillsammans med Moa, i form av fyra timmars oavbrutet skrattande blandat med pinsamheter, tråkigheter och sådant som händer i livet. Något annat som också varit mycket trevligt denna veckan är att jag blev bjuden på fredagsfrukost hemma hos Linda. Hon känns lite som den dära stora systern som jag aldrig har haft, men absolut hade behövt träffa tidigare i livet. Eller så är det tur att hon inte kände mig förr i tiden :-). Men jag är så tacksam över att hon svarar på mina knasiga frågor och står ut med mig haha.

Likes

Comments

En bild från när vi firade Ulla på Esters, så glad över att jag hittade henne på jobbet hihi

// Träffat min föredetta arbetskompis Madde // Ätit mysfrukost på Linnéa med Ulla & Linda // Druckit drinkar och pratat om livet med min bigsis // Träffat Moa gånger 2 och redit ut ett och annat som cirkulerar i mitt huvud // Gått på lägenhetsvisningar och pratat med mäklare // Pluggat hemma hos min klasskompis Josefin tillsammans med henne & Hanna // Jobbat två helgpass // Beffunit mig i skolbänken då det varit föreläsningar // Varit på bio och sett Borg med Carl // Klippt mig hos Nicolina // Druckit bubbel hemma hos Linda // Haft överraskningsmiddag för Ulla på Esters // Pluggat på fyren med Hanna, Josefin, Felicia & Hilda // Ätit tårta på jobbet för att fira Ulla //

Likes

Comments

Haft nollning i tio dagar nu och igår var första "lediga dagen" vilket även den gick i non stop så att jag tillslut bröt ihop :-). Är verkligen helt uttömd på energi och är ett halvt levande vrak. Kul tjej va? Haha inte superfräsch om jag får säga det själv. Men är tacksam för dagarna som varit!!! 

Förutom att jag varit som en zoombie idag, så har jag faktiskt lyckats köpa med mig to go kaffe och latte då jag myste med Linnea en snabbis. Fick också till en kvällspromenad med Maja. Så väldans mysig bakisdag :-).

Likes

Comments

Syftar på mat och rosévin alltså... haha nejnejnej. Hade en dipp i fredags nämligen.

Men vet ni vad? Allt känns lättare nu. Tack vare mina fantastiska vänner. Moa var här i några timmar igår och det kändes så bra att få prata ut med henne. Diskutera, höra hennes tankar och berätta hur jag kände och tänkte. Idag har jag träffat Matilda och fick även då diskuterat och bollat lite tankar med henne. Sedan såg jag även Linda gå förbi som sedan kom och satte sig och pratade med oss en stund, supermysigt!

Fick även ett meddelande från en utav min gamla lärare som hade tre stycken böcker som ingick i kurslitteraturen som jag så tacksamt tackade jag till att låna! Då slår tanken mig att dessa människor som jag omringas utav tänker så mycket på mig, är så kloka och förstående. Tack vare dem har jag nu ny energi och är taggad inför imorgon!

Likes

Comments

Det senaste har handlat om att förbereda mig mentalt för studier. 

Har betalt avgift för kårmedlemskap, för nollningen, läst på om viktiga datum och tider, skapat inlogg på högskolan och tagit reda på vilket månadskort som utgör sig lämpligast. Med mecenatkortet som innebär studentrabatt för er som inte vet, får du 25% på dina resor med SJ, vilket är perfekt om du är en fattig student :-). 

Problemet för mig är då att jag behöver ha ett månadskort som gäller från och med imorgon men inte har fått något mecenatkort hemskickat än... vilket i sin tur betyder att jag inte alls är sugen på att lägga drygt 1600 kronor för ett tågkort som jag är berättigad till att köpa för 1200 kronor, suck.

Sedan kommer vi till det här med böcker som skall inhandlas? Kurslitteraturen finns nedskriven, men böckerna skall du inhandla själv och jag har inte köpt en enda. Vet inte hur jag får tag på dem eller överhuvudtaget vad de kostar? Tänker mig att det kanske finns någon grupp där man kan köpa begagnade böcker? Jaja, det löser sig.

Likes

Comments

Klockan ringde som så många gånger förr vid 06:00. Sammanträffande nog skyndade jag mig till jobbet som även det som så många gånger förr. 

Idag mitt favvopass från 06:45-16:00, sista timman känns som fem :-). Det är ingen hemlighet att det var slitsamt idag. Jag är trött i kroppen, trött i huvudet och både psykiskt och fysiskt utmattad. Det känns lite av en besvikelse att avsluta såhär, jobba min sista helg och känna mig som ett vrak, samtidigt som jag givit allt.

Längtar så mycket tills i kväll då jag äntligen får landa lite, gosa in mig i famnen på han som ger mig så mycket kärlek och trygghet. 

Likes

Comments

Idag har Moa varit så snäll och hämtat upp mig för att åka och kika på Högskolan jag blivit antagen till.

Eftersom vi beslöt oss för att ta bilen ner till Halmstad idag resulterade det i en längre bilfärd. I vanliga fall hade jag slocknat då jag alltid somnar i bilen. Men icke sa nicke för vi pratade oavbrutet. Tänk att jag har en sådan omtänksam, klok och varm vän. Tänk vad söndriga vi båda två var vid 16 års ålder och tänk vart vi är idag. 

Tänk hur många timmar vi suttit och pratat om livet, om vilka vägar vi valde att ta och val som var mindre bra. Tänk att vi idag sitter och håller vuxna konversationer, diskuterar viktiga saker och ger varandra råd. Vi båda två har vuxit så mycket som människor och jag hade inte kunnat vara stoltare över henne än vad jag redan är. 

Likes

Comments

En bättre onsdag helt enkelt, det tackar man inte nej till!

Idag var det jobb som de flesta andra dagar och idag hade jag en härlig tid mellan 06:45-15:00. Jag är inte ironisk då jag oftast slutar vid 16:00, så detta var minst sagt dröm :-). 

Mötte sedan upp onsdagsdejten beståendes av Julia för en bit mat. Skönt att hänga med min soulis igen som jag nu för tiden träffar allt för sällan. Det blev en hel del tjejsnack och prat om livet. Lite pepptankar inför kommande studier och tankar kring framtiden vi är alltför ovetandes om. Men svårt att veta vad man vill i livet vid 20 års ålder. Sjukt bara att allt för många förväntar sig ett:

"Jo, men det är klart att jag har en plan! Jag ska plugga i fem år, göra karriär, resa jorden runt, köpa villa, äga en bil, klämma ut tre ungar, göra ännu mer karriär och jadajada."

Likes

Comments