View tracker

Förra veckan var vi över på en weekend och bodde i Westminister. ​Eftersom att jag har det jobbet jag har missar jag väldigt många middagar med familjen då jag inte är hemma förrän 21:40. Stiger ofta upp när ingen är hemma osv.. Så det kändes verkligen bra att komma bort från vardagen och ägna tid åt familjen. Det var några år sedan vi reste tillsammans sist och det har hänt mycket sedan dess. Allra lyckligast är jag över att fortfarande få ha min mamma i livet och därför kändes det självklart att ta ledigt och åka med. Glöm inte att ta hand om varandra!

Likes

Comments

View tracker

Att jag alltid har så svårt för att släppa taget om allt, att jag alltid har så svårt för att gå vidare och att jag alltid har så svårt för att säga hej då. Jag är en sådan som vill kunna komma tillbaka, kunna återuppleva allt och skratta åt samma saker. Fantiserar om gamla drömmar, gamla relationer och gamla galenskaper. Det är som någon slags förnekelse att livet går vidare, att andra går vidare och att jag själv går vidare trots att jag inte alltid vill. Jag förstår mig väl inte riktigt på livet helt enkelt.

Likes

Comments

View tracker

Känner mig helt lost, som potatismos i huvudet. Alltså (!!) kan ej förstå att det snart är ett halvår sedan lilla jag tog studenten. Så vad händer nu? Är det nu man skall ha spikat en plan så man lika glasklart som sin plan kan ta sig någonstans? Även fast jag är ganska så bekymmerslös oroar jag mig. Snart flyttar en av mina bästisar till Chamonix, samtidigt som andra tar sig framåt via högskolan. Jag är så jävla stolt över min bästa vän som läser andra året på jurist. JA DET ÄR KUL NÄR DET GÅR BRA FÖR ANDRA. Önskar att vissa människor kunde lära sig det :-). Sedan finns de dem som jobbar likt mig. Men kan det vara så att det finns fler där ute som ser sitt jobb som en "fas" i livet? Jag vill komma någonstans, därför har jag tänkt plugga nästa år. Du hörde rätt, jag har inom min vildaste fantasi tro det eller ej, hittat ett program som jag tycker verkar sjukt intressant! Men jag är livrädd för dessa förändringar så som att vänner flyttar, man bor i olika städer, till och med olika länder och försvinner allt längre ifrån. Många av oss tror jag anpassar sig efter varandra, bland annat att pojkvän/ flickvän styr vilken ort man pluggar/ arbetar på. Livet är bra oklart och skrämmande nu alltså, samtidigt som vi har alla förutsättningar i världen mina vänner.

Likes

Comments

Bara tanken av att få bära en egen designad klänning denna kväll var magisk.

Kände så mycket glädje och kärlek denna kväll. Först hos världens bästa salong där de fixade både hår och smink. Mys på Noba, fotografering i badhusparken, partytaxi till posthotellet, tre- rätters middag, dans till midnatt och den fruktansvärda känslan i fötterna då de inte gick att stå i klackarna längre och jag blev buren hem. Men det var det värt och vem vet när man får känna sig såhär fin igen?

Likes

Comments

View tracker

Hade minst sagt en fantastisk lördag som började med att pussa hejdå på en sovande pojkvän för att jobba 07:00. Alltid lika jobbigt att gå upp då jag bara vill krypa ännu närmare in i hans famn. Efter jobbet hämtade jag upp Amanda på stationen och vi åkte till Ica. Myste sedan några timmar här hemma innan killarna kom hit för att tillsammans laga tacos. Mycket tjöt och skratt blev det och när de hade krökat klart åkte vi bort för festligheter. Jag körde så det blev en vit kväll, men både dansade hela natten och vann limbotävlingen nykter. Slocknade i sängen runt 05:00 med både Carl och Amanda sovandes här. Kändes som ett extra långt och mycket fantastiskt dygn då jag han med så mycket.

Likes

Comments