Ok! Nu ligger jag här i soffan å har gjort klart min "arbetsdag/kväll"! Jag är helt färdig i kroppen, sliten som få å orkar ingenting! Smärta i kroppen å tänker faktiskt gå å lägga mig! Det här är helt sjukt! Har fått nog nu! Imorgon väntar läkarbesök, jobb, tandläkartid x2 med Odin å Emil samt hämta lillan på barnehagen, kick-off möte på jobbet på kvällen å egentligen skulle jag hunnit med ett itworks möte innan de också! Pjuuuh ja den som lever får se vad de blir av allt! Men NU.... Sova!!!! Gonatt!

Frida Pauline

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag jobbar kvällar så är jag alltid såå dålig på att äta lunch i tid å är alltid vrålhungrig när jag börjar jobba! Tid för förändringar! I de sista har jag verkligen hittat de som fungerar för mig! Omelett! Enkelt, gott å sunt!

4 egg
1 dl mjölk
En halv tomat
Lite skinka
Fetaost
+salt å peppar!

Nam nam, nu ska jag äta å sen ordna mig innan jobbet!

Ha en fin dag!
Frida Pauline

Likes

Comments

​Det var ju super länge sedan jag skrev sist! Men någonting sa mig att ikväll är kvällen då jag ska starta något nytt! En blogg på nouw blev det, å jag är ganska nöjd med det! Det kommer bli så härligt att äntligen få skriva av sig när man vill å förhoppningsvis inspirera, samt så tror jag att folk väldigt lätt kommer känna igen sig i det jag kommer skriva om! Det här blir bra!!!
Frida Pauline

Likes

Comments