Header

Nu har vi äntligen kommit till den tiden på året som vi alla längtat efter. När man får tända ljus och bara mysa med familjen. Själv älskar jag julen, men vet också att det finns folk som tycker helt motsatsen.

Idag ska vi nog bara mysa, öppna julklappar, och såklart se på Kalle. Vad har ni för er idag?

Kram på er / Frida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag heter Frida och är en tjej som är född och uppvuxen i Luleå och här bor jag än idag. Min familj består av min storasyster Wilma, pappa Thomas och mamma Camilla. Min fritid gillar jag att spendera i stallet (till en viss del haha). På vintern gillar jag att åka skidor och köra skoter. Och på sommaren gillar jag att utöva vattensporter, som wakeboard och vattenskidor. Jag som person är ganska spontan av mig och tycker inte om planera, så hips vips kanske jag och Wilma sent på kvällen känner för ett dopp i viken i stugan eller varför inte göra upp en brasa och grilla marshmallows? You never know. Men jag är ju inte bara utomhus, ganska ofta kan ni hitta mig liggandes i soffan med lite Netflix och Ben & Jerry’s.

Hoppas att du fått en liten uppfattning om vem jag är, och hoppas på att få se dig här snart igen!

Så länge får jag önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Kram Frida


Likes

Comments

Nu är jag äntligen här! Välkomna! Mitt namn är Frida och jag ser fram emot att testa att ha min egen blogg här. Jag tycker att bloggande verkar som ett roligt sätt att dela med mig av mitt liv och min vardag på till er, så varför inte? Det var bland annat en grej som stod på min bucketlist. Jag hoppas att ni tycker att detta ska bli lika kul som jag, och att ni kommer vilja följa med mig, min familj och vänner på den här resan! Så snart som möjligt kommer jag även att försöka posta lite bilder :)

Kram FridaLikes

Comments