Lite söndagsinspiration!

Det går mycket tankar om hemmets interiör!! Det är kul att kunna kika runt och så småningom kunna bestämma sig för vad som passar bäst på rätt ställe här hemma!

Har även rätt mycket tankar och idéer om vår källare, där vi har våra sovrum, som skulle behövas fräschas upp men vi får bo in oss ett tag och komma i ordning på andra ställen innan jag tar tag i det!!

Sååå kul att få planera och tänka är det iaf! Hihi!!
Likes

Comments


🍸🍇🙈

När man försöker spexa till söndagsfrukosten som mestadels består av blåbärssoppa....! 

Mormors gamla glas skall ju komma till användning någongång, eller hur... Så varför inte idag?! 

Här är allt idag betydligt mycket piggare, vilket känns som en befrielse!!! Nu hoppas jag bara att barnen klarar sig undan den hemska sjukan!!

Likes

Comments


Visst är det härligt med ett nytt badrum?!
Jag är så glad över att vissa delar i huset är renoverade!!!!

Idag fick jag dessvärre spendera oönskad tid här då magsjuka satte igång... hann lämna barnen på förskolan på förmiddagen och skulle hem för att hämta dagens lunch i kylen (så nära o bra nu när vi bor granne med förskolan) men jag fick stanna hemma då jag kramade toastolen några gånger, sedan dess har jag varit helt slut i kroppen och med jätte huvudvärk...så nu blir det en tidig kväll, för nu skall jag sova IGEN!!

Håller hårda tummar på att ingen mer blir sjuk för vi skulle ju ha semester i helgen och i början av nästa vecka...!!!


Likes

Comments


Vilken härlig eftermiddag vi fick tillsammans igår, jag och de små trollen!!

Vi öppnade upp till altanen och avnjöt någon timme i solen när den ändå strålade så härligt! Vilken vår feeling man fick, lika så även idag -för de som har möjlighet att vara ute!!

Vi lyxade till eftermiddagen med lite varm O'boy och hjärtan, dagen till ära!

Likes

Comments


Dagen med extra stort 🖤 i sig!
Alla hjärtans dag!!

Vi började med hjärt-frukost hemma innan barnen fick springa över till förskolan i några timmar för lek, själv skall jag flytt-städa i den gamla lägenheten, inget kul men det kommer vara skönt när det är över!!

I eftermiddag skall jag o barnen däremot försöka njuta av solen när den ändå visar sig så härligt dagen till ära!!

Hoppas ni alla får en fin dag och att ni ser denna dagen som en hyllning till allt fint och kärleksfullt som finns runt omkring oss alla!!
Tack säger jag för allt fint som finns och görs omkring mig!!

🖤🖤🖤🖤

Likes

Comments


Det blev mycket plock och röj igår låååångt in på natten så idag låg jag i sängen och drog mig innan det började plockas och grejas igen!!

Jag har även suttit en stund i soffan och ätit första frukosten!
Mysigt!!

Nu är det inte många timmar kvar att jobba på här innan barnen kommer, det vill till att ta vara på tiden och röja så mycket som möjligt!!
Det är inte så barnvänligt just nu, haha!!

Jag är såååå tacksam för min fina släkt som ställer upp så mycket de kan i alla lägen som igår vid flytten!!
❤❤❤


Likes

Comments


Godmorgon!
Här vaknar man upp med ett alldeles för platt täcke och kudde bredvid sig...barnen är i Gbg och då förblir min högersida i sängen orörd, annars brukar ju Olivia värma upp sängen åt mig!

Men nu blir det upp och hoppa!! Det är idag nämligen den STORA flyttdagen!

Denna vecka som varit har bestått av mycket sjuka och inte några topp humör bland barnen här hemma och dessutom så har vi vandrat runt bland flyttkartonger och stök!
Så det kommer bli SÅÅÅ skönt när allt är på plats i huset och man kan börja packa upp och organisera!! Wihooo!!

Barnen kommer alltså att få somna in i sitt nya sovrum när de kommer hem igen!! Såååå härligt!!

Jag önskar er alla en fin lördag!!

Likes

Comments


Här hemma har de senaste dagarna bestått av vab, Olivia hade nämligen feber under natten till måndagen så vår början av veckan började väldigt slappt men nu mår hon bättre och imorgon är vill alla tillbaka på våra platser som är tänkt iaf! Man vet ju aldrig vad som händer med sjukdomar med småbarn, det värsta är väl att jag själv börjar känna mig förkyld i kroppen med en början till ilningar och värk i musklerna, tungt under ögonen och snuva vilket jag ju INTE är så sugen på direkt....grrrr!!

Idag på förmiddagen efter att vi lämnat Wille på förskolan för någon timmes lek så körde jag och Olivia genom Café Stigs drive in!! Det inhandlades en fikapåsen med semla och kanelbulle genom den nedrullade vindrutan!!
Himla smidigt att slippa parkera och ta sig ut ur bilen vid vissa tillfällen!! Det har ju idag varit svinkallt med blåst och en vitmark från snön som föll under helgen!

När vi kom hem och slog på tv4 och "Malo efter tio" så kom en Vmo dialekt på rutan (haha, så kul att höra vår småländska i tv) och ett igenkänt ansikte från skoltiden fick rulla i bakgrunden under vår förmiddagsfika!
Så kul och go förmiddag!!

Annars har det varit mycket film, pyssel, målningar, utklädning här hemma och jag har passat på att fylla någon mer flyttkartong!!Avslutar med ett fint Ernst citat som pryder våra servetter...

"Det är de små
ljuspunkterna
i vardagen
som gör den
stora skillnaden"

Något som jag verkligen lever under just nu, och det finns många ljuspunkter om man öppnar ögonen och det är väldigt härligt!!


Likes

Comments


Ikväll har vi googlat på akvariefiskar!!
Vi går nämligen i "köpa fisk tankar", wihooo!!

Det finns så många vackra!!!
Det känns som lagom ansvar med en fisk för barnen, dessutom kan vi inte ha så mycket andra djur även om så önskas då jag är pälsallergiker...


Vi har ännu inte varit i djuraffären och kollat sortimentet så helt klart vilken det blir vet vi inte ännu, det får dröja några veckor till innan den stora glasskålen blir inredd, vattenfylld och får en färgglad (eller vit) fisk som simmar runt! Går vi in i djuraffären så är ju risken väldigt stor att vi går därifrån med en lite påse i handen, utan vi har gjort en bestämmelse...

...när flytten är klar så blir detta en inflyttningspresent till barnen!!

Nu längtar vi ännu mer tills månaden är slut, hihi!! Energinivån går upp lite extra när vi pratar om det så det är peppande när vi lever i flytten så som vi gör nu!!Likes

Comments


Olivias fredags outfit de senaste veckorna efter att dessa tillkom i garderoben!! Sååå söt och dessutom så känner hon sig så cool!!!

Efter lite mer flytt och fullpackad bil så blir det nu i eftermiddag ett besök i badhuset innan tidiga kvällen, då Olivia skall hem till sina förskolekompisar själv... ALLTSÅ utan att jag är med eller känner föräldern sedan tidigare...såååå spännande!! Hihi!! Det är planerat en timmes lekdejt innan vi kör på fredags mys hemma allihop!!

TOPP & HÄNGSELBYXA H&M

Likes

Comments