Instagram@home.no7

Ni ska få se några fler bilder från Palma, i förra inlägget var det ju bara strandbilder och Palma består ju utav så mycket mer. Verkligen det perfekta resmålet om man vill kombinera storstad med sol och bad. Det blev en hel del strosande i staden och den är verkligen vacker med sin mäktiga katedral och sina mysiga torg och gränder.

Vi hade några riktigt mysiga dagar tillsammans, en stad vi absolut kommer besöka fler gånger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kom jag hem efter några härliga dagar i Palma, en resa som min fina man gick och bokade i smyg och kom hem och överraskade mig med.

Så himla fint och omtänksamt gjort av honom. Fint att veta att han ser vad jag behöver som allra mest just nu. Vila, sol och kärlek!

Jag tog lite bilder eller ganska många så jag får nog dela upp dom på två inlägg. Ni ska få se, vi börjar med stranden.


Likes

Comments

Hej,

Som rubriken lyder, jag behöver ett lagom stort projekt och lite mer färg! 

Just nu är jag hemma ett par veckor för att kurera kropp och själ från utmattning, jag behöver vila och fylla på med saker jag får energi av, som att måla t.ex

Så därför funderar jag på att ge ett av rummen hemma i radhuset nytt utseende. Nu är alla rum vita och har varit länge, gillar egentligen att ha en vit bas och lätt kunna ändra färg och känsla i rummet med hjälp av textilier men nu har jag hittat en färg jag tycker så mycket om, så jag är beredd att ge den en chans.

Såhär på hösten känner jag dessutom alltid för att ta in mer färg, få det lite mysigare och mer ombonat. Färgen jag funderar på är den här fina grå/gröna, även kallad Tant Johannas gröna efterJohanna Bradford, så himla fin!

Bild: Pinterest

Likes

Comments

Välkommen till mig och min nya blogg. Instagram är bra men ibland vill man ber ut sig lite extra och vad passar då bättre om inte en blogg? Sagt och gjort, här kommer det bjudas på inredning men också vardagslivet i största allmänhet, hoppas du ska trivas.

Likes

Comments