Idag är en sån där dag som man skulle kunna skippa, ingenting går som det ska känns det som och ingenting funkar. Idag är en dag då man bara hade velat ligga kvar i sängen och mysa med min familj och ha en mysig dag tillsammans istället för att sitta inne på jobbet och mögla bort, som tur är har halva dagen gått redan och det är inte så jättelänge kvar tills jag slutar. Då ska det veckohandlas innan jag ska hem och pussa på mina fina.

Helgen kom och försvann, känns som att det var fredag igår och att det är kvar av helgen, men icket! Måndag idag hela dagen lång, måste vara den sämsta dagen som finns.

Känner att det här vart ett något onödigt och negativt inlägg, men någongång ska man väl kunna klaga lite också? Räknar ner till dagarna som kommer i augusti då jag också ska få vara hemma lite mer, blir dock jobb 2 dagar i veckan, men bättre det än 5 dagar som det är nu!

Nu ska jag fortsätta göra något vettigt om det går, allt verkar ligga nere och kan inte göra så mycket i mitt jobb utan att de sidor jag ska in på fungerar. Hoppas på det bästa och bara köra!


bjuder på en bild på min skatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började dagen vid 7 tiden av att Theo ville pussas så då busade vi och hade pusskalas i sängen innan han bestämde sig för att göra en present så var tvungen att gå ner. Men lika bra var väl de så att vi inte låg kvar i sängen allt för länge. Badade Theo och sen var det grötdags som alla andra dagar, sen var det dags för morgonvilan och då sov han 1 h och 15 minuter så jag hann också sova 40 välbehövliga minuter. Var så skönt att sova på soffan när man vaknat tidigt.

Skulle åka vid 11 och kolla på bilar och traktorer osv men det blev först 12 vi kom iväg och Theo verkade uppskatta det en hel del och det var ju huvudsaken. Kom därifrån vid 13, så var bara att byta om och packa allt för att sen packa hundarna i bilen och gasa till Bälinge där jaktträning stod på schemat.

Jaktträning med Stina, Marie och Bus och självklart lilla plexen. Gick över förväntar men har myyyycket att träna, men det ska bli kul, träna och utvecklas både jag och Exit. Det här behöver vi verkligen! Exit tycker det är så kul att söka men sen att söka dummisar är ju inte favoriten men snart så hoppas vi att det är en favorit det också! Ah ska träna till veckan eller nästa vecka med dom igen och det ska bli så kul!

Sen har de väl inte hänt så mycket mer idag, varit hos Jonas föräldrar och ätit, pratat, bastat och pratat lite till. Blev en rätt bra kväll ändå! Klockan är mycket nu och jag är trött så nu blir det sängen, ska bli så skönt att sova en hel natt då Theo stannade och sov hos farmor och farfar.
Thing!

dagen som gått i bilder också.

Likes

Comments

Efter en lång vecka så är det nu äntligen helg. Ska bli skönt att bara vara hemma och ta de lugnt, försöka göra något vettigt också. Hoppas bara att det inte regnar som de gjort hela veckan, är så tråkigt när man inte kan vara ute, hundarna blir dyngsura och blir massa skitigt inomhus också.
Imorgon ska vi först åka och kolla på traktorer och bilar med våran lilla motorintresserade son, sjukt hur intresserad han redan är av allt som har en motor. Sedan blir det jaktträning i Bälinge för mig och Exit, får se hur det går och om det går att få oss på någon bana så att vi kanske kan ge oss ut och tävla någon gång också! Den som lever får se men ska bli så kul och jag är supertaggad lika som min omedvetna hund också är - taggad på allt!

Påtal om hundar så måste jag klippa Exit och införskaffa hundarna varsina regntäcken så att de inte blir kalla av regnet, Exit har haft vattensvans och lär nog få det igen, tråkigt.. Men får försöka vara noga med att han är torr och inte blir kall. Tur det var fort övergående nu så han slipper ha ont, lilla Exiten..

Nu ska jag och min kära kolla tv och äta lite godsaker från Finland som min kära mor kom med 😘😋

Fina oklippta Exit ❤️

Likes

Comments

Då har jag också hittat hit till nouw, har haft blogg.se förut men inte riktigt varit nöjd med hur den ser ut så har aldrig orkat hålla uppe bloggen. Skaffade också en vimedbarn men den la jag på is direkt, den var för svår för mig. Och nu har jag hittat hit och hittills nöjd med det! Får se hur länge man orkar skriva något och om man har någonting att skriva om också.

Dagarna ser ut likadana dag in och dag ut, allt går i samma mönster och det flyter på.
Längtar tills jag får lite mer ledigt än nu så att jag kan lägga mer tid på min fina son och ge han det som han behöver. Just nu jobbar jag heltid, pendlar och allt som hör till så man orkar nästan ingenting på kvällarna, blir ofta sena kvällar också så då hinner man säga hej till Theo och sen ska han sova. Men nu är det inte länge kvar tills jag bara jobbar 2 dagar i veckan och är hemma 5 dagar, då hinner man mer och då är alla nöjda och glada! Hoppas jag 😊

Theo är nu 10 månader lite drygt och han utvecklas för varje dag som går, har just börjat resa sig mot saker och även går lite mot soffan men än har han inte riktigt koll på sina fötter så man får passa han lite. Men snart är det nog full rulle under hans fötter också och lär bli en liten pojke med mycket fart under fötterna. Nu är det inte en lugn stund på hela dagen då han är vaken. Kanske han brås på mamma som också har en liten form av damp?

Trodde sommaren hittat hit men icke det, nu regnar det och ska väl göra det i några dagar till, sen kanske man kan hoppas på att värmen hittar tillbaka. Kan säga att det är skönt att inte vara höggravid den här sommaren, för sommaren förra året var jobbig framförallt när den var så varm också.

Nu ska jag säga godnatt till Theo som ska gå och sova med pappa och sen ska jag bara ta de lugnt en stund innan det är dags för sängen för min del också.

mina fina älsklingar ❤️

Likes

Comments