Header

Hejsan och Gott nytt år på er❤
Long time no seen❤

Idag var jag(Louise) och min mamma på stan. Jag fick med mig några saker hem, en poncho från Dea Axelson, en mineral foundation från Pürminerals, en puder borste från Real Techniques, ett par tights också från Dea Axelson, ett 2 pack bygellösa bh:ar från hm, en ljusslinga från Nille och ett mobilskal från glitter. Under veckan köpte jag även ett Fuck cancer armband från ung cancer.❤
___________________________________________________________

Jag hoppas ert nyår var jättebra och att början på 2017 också varit bra. Mitt och Fridas nyår var bra. Nu ser vi fram emot att sluta nian❤

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen❤
Puss och hej❤

Likes

Comments

God Jul Allihopa❤

Ville bara komma in lite snabbt och skriva ett inlägg och hälsa alla god jul.
Hoppas alla får en underbar jul!❤

Puss och Kram❤

Likes

Comments

Hejsan!

På söndag är det redan tredje advent!
Jag (Frida) är en av många personer som tycker att julen är så himla mysig. Det här känslan man börjar få när det kommer snö ute och man bara känner att det snart är jul med glögg, gröt och pepparkakor m.m.
I år har vi fått snö innan jul vilket brukar vara ovanligt. Men det förstärker bara julkänslorna ännu mera.

Jag som älskar att se på film drar fram alla julfilmer och ser på dem. Det är nästan så att jag tröttnar på julen innan den ens varit. Fast det gör jag inte som tur är.

Ett exempel på en bra julfilm som jag brukar titta på varje jul är "En julsaga" från 2009 som är baserad på Charles Dickens bok "A Christmas Carol".
Den är animerad och utspelar sig på vintern i tidigt 1800-tal i London. Jim Carrey gör rösten till huvudkaraktären Ebenezer Scrooge, vilket man kan höra.
Det är en spännande film om en sur gammal gubbe som inte gillar julen men som senare får lära sig en läxa.

Likes

Comments

Hejsan! //Louise

Nu är det äntligen december, som jag har längtat. November brukar alltid gå så himla långsamt men i år gick det hur fort som helst.

Jag startade min dag med att öppna min adventskalender från kicks och sedan gjorde jag mig i ordning och åt frukost, sedan var det bara iväg till skolan. Mitt under en lektion såg vi att det började snöa utomhus, vilken perfekt tajming nu när det är första december och allt.

När jag kom hem satte jag mig och gjorde klart ett arbete i slöjden och nu sitter jag här och skriver.

Imorgon ska jag och Frida och några av våra kompisar sova över, det ska bli hur mysigt som helst och vi ska göra pizza och kolla på film och bara ha det mys.

På lördag ska jag på öppet hus på ett gymnasium som jag troligtvis ska gå på. På kvällen ska jag på årets första julbord, jag älskar det första julbordet men man blir lite trött på julmat när det är julafton men det får man stå ut med:)

Tack så mycket för att ni läste. Vill ni att vi ska göra ett inlägg där vi skriver om våra tankar om gymnasiet så får ni jättegärna skriva det.

Vi hörs, hejdå<333

Likes

Comments

Hejsan! <3

Både jag (Frida) och Louise går i sista året av grundskolan. Vi går alltså i 9:an. Och eftersom vi bytte skola efter 6:an så innebär det att vi redan har gått på den nya skolan i tre år. Det har gått väldigt fort.
Jag kan inte fatta att vi snart ska börja på gymnasiet.

På tal om gymnasier så ska våran klass hälsa på en gymnasieskola vi valt på tisdag. Det ska bli intressant för det är viktigt att man trivs på skolan man går på.
Jag är fortfarande inte säker på om jag ska gå på den skolan jag valt men det ända jag vet är att jag vill gå naturvetenskap.
Men jag blir lite stressad när jag tänker på gymnasieval så jag försöker att inte tänka på det och fokusera på skolan som vi går på just nu istället.

Näst nästa vecka så ska vi ha nationella prov i engelska och matte. Det känns nervöst men jag tror att det ska gå bra och jag gör ju alltid mitt bästa.
Mer än det tror jag inte att det är något speciellt i skolan så man kan andas ut ett tag framöver.


Tack för att ni läste, hejdå! <3

Likes

Comments