Header

Hejsan<3 ~Louise

Jag tog en lite höstlig bild på mitt smink som jag använder dagligen.

Jag var ute på en liten springrunda och såg massa fina löv som trillat ner från träden så jag tog med några extra fina hem och tänkte dekorera med lite löv hemma i mitt rum, men jag tänkte att det skulle bli fint om jag la mitt smink på löven och tog en bild, och så fick det bli.
Men jag ska dekorera med dem sen också:)

Äntligen är hösten här, jag tycker att löven som blir så fina med sin gula och röda färg är ett täcken på hösten.

Jag älskar hösten, nästan lite mer än sommaren.

Hoppas eran höst blir lika mysig som min med tända ljus och löv<3

Puss och kram. Hejdå<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! :)

Precis som varje år så går sommaren över till höst, vilket vi alla vet. För många kan hösten vara en mycket deprimerande tid, vilket vi faktiskt inte brukar känna av.
Vi brukar istället tycka att hösten faktiskt är ganska mysig.
Men nu när hösten snart här kan till och med vi känna lite ångest. Både för att sommaren snart är över men också för att vi snart går ur grundskolan, vilket vi just kom på.

Det kanske låter lite konstigt men med tanke på att jag (Frida) och Louise troligen inte kommer välja samma gymnasium känns det jobbigt att "splittras". Fast självklart kommer vi försöka att hålla kontakten.
Men det kommer ändå inte bli samma sak. Vi har känt varandra sedan dagis och har alltid gått i samma klass. Alltså i ungefär 12 år snart. Men jag hoppas att vi fortsätter att vara så här bra vänner resten av våra liv.

Vi har många gemensamma intressen, men när det kommer till att välja gymnasium så tror jag att vi har olika tankar. Ingen av oss har bestämt oss för vilket gymnasium vi ska gå på. Vi har inte heller kollat upp vilka alternativ det finns. Vi har helt enkelt inte engagerat oss så mycket i den frågan.
Det kan bero på att vi känner att det är ett stort beslut som ska tas och att vi inte känner oss redo att ta det steget närmare "vuxenvärlden".

Men ingen gillar ju att tänka eller prata om jobbiga grejer så det får vara slut nu.
Förlåt för ett kort och tråkigt inlägg men det blir förhoppningsvis roligare nästa gång.

Hejdå! <3

Likes

Comments

Hejsan:)/Louise

Den 16:de juli(lördag) åkte jag och min familj och kusiner på pappas sida till Stockholm för att gå på Sommarkrysset på gröna lund, där mitt favoritband The Fooo Conspiracy spelade. Jag vann faktiskt en tävling på Instagram som de hade där man vann inträde till gröna lund och sittplats på sommarkryssets direktsändning, Det var typ det bästa som hänt mig då killarna stod och dansade en meter från där jag satt:D

På söndagen åkte vi in till stan och shoppade lite. (Bilder längre ner) och så var vi även vid slottet och tittade lite.

På måndagen åkte vi hem, vi åkte vid ett så vi hann inte göra så mycket inne i stan innan:)

______________________________________________________________________________________________________________

På söndag (idag är det måndag) åker jag till Kreta:D

Vi ska bo i Platanias och ska vara där i en vecka, det ska bli så gött:)

Någon dag ska vi även in till Chania och shoppa lite, det finns bland annat Zara, Sephora, H&M och Bershka.

Vi ska även göra några andra utflykter:)

Jag ska försöka ta mycket bilder och så kanske jag även kan hinna få ut något blogginlägg någon dag med en liten uppdatering om hur vi har det, annars kommer det ett när jag kommer hem från Grekland:)

Det var allt jag hade att säga för nu så hörs vi.

Puss o hej<33


Ett tränings set får Zara:)

​En Jumpsuit från Hollister och En Benefit KA-BROW från Sephora:)

Likes

Comments

Hejsan:)/Louise

Igår kom Frida till mig och vi tog en cykeltur till affären och köpte glass och åkte sedan till våran gamla skola och var där en stund, sedan åkte vi hem och satt med våra mobiler i något som känns som flera timmar, sedan åkte Frida hem. Det var en riktig mysdag:)

Jag har shoppat lite(igen) jag har köpt en dvd med mitt favorit band The Fooo Conspiracy den heter The 5:th element och är en dvd från deras konsert de hade i september med samma namn. Jag har även köpt en tröja med The Fooo Conspiracy på:) den hade jag tänkt att jag skulle ha på mig på lördag när jag ska se dem på sommarkrysset och även på deras konsert jag ska på i oktober:)

Jag har även köpt ett par nya solglasögon från JFR. Jag älskar den sidan den är bäst. Riktigt bra saker till bra priser. Glasögonen är bra för man ser inte mina ögon igenom vilket jag älskar plus att de är ganska mörka så man kan titta mot solen utan att bli halvt blind. (Såklart lägger jag in bilder här nere)

På lördag morgon åker jag till Stockholm och är där till på måndag det ska bli jättekul.

Ja, det var väll allt jag hade att säga för nu.
Puss o hej<3

Likes

Comments