Hey friends! Long time, no see så att säga. Det blev ett litet sommaruppehåll här på bloggen men nu är jag pepp på att kicka igång igen.
Så vad har hänt sen vi sågs senast? Lite av varje skulle väl vara ett bra svar på frågan. 3 veckors semester innehållande en tripp till Tyskland, Way Out West, kompishäng i massor, kramat min bästis hejdå för ett halvår i Kali och en hel del till. Hoppas er sommar har varit underbar likaså! Nu laddar jag för skolstart & inspark tredje gången gillt! xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det sägs ju att det inte tar lång tid att komma in i semestermoodet, jag är inte sen att hålla med! Tisdagen har bjussat på en helt f a n t a s t i s k dag från börjar till slut. Kickade igång dagen med lite träning och sedan blev det strandhäng på en favoritstrand här på Öland vid Horn. Semestertips, cirka världens finaste plats. Vi hörs igen på hemmaplan, nu ska jag njuta av de sista dagarna här :)

Likes

Comments

Hur man börjar semestern på bästa sätt? Jo, att åka till Öland ett par dagar med bästisen. Första dagen på semestern bestod av strandhäng, och på kvällen mötte vi upp Lisa i Borgholm för en fika . MYSIGT.

Likes

Comments

Har tillbringat några nätter i huset där jag växte upp denna veckan. Samlar alltid en massvis med energi där. Jag gjorde en superboostig juice gjord på stjälkselleri, avokado, grönt äpple, ingefära, avokado, spenat och blandade ut det med lite vatten för att kunna pressa juicen. Så himla gottigt! Nu inväntar jag ett program av världen bäste Ernst. Man får lov att sitta inne även om det är världens sommardag när han är på tv:n. Visst?

Likes

Comments

Hej vänner! Nu har nedräkningen börjat till s e m e s t e r. Undra just om det någonsin varit så efterlängtad som nu?
Jag har 7 arbetstimmar kvar, sedan väntas lite drygt 3 veckor ledighet. Fantastiskt! Härromkvällen begav jag & Julia oss till Uppgrenna Naturhus för en kvällsfika och en massvis med prat. Atmosfären här är helt magisk, och utsikten likaså. Tipstips om man skall till Gränna, vilket är poppis på somrarna ;) xx

Likes

Comments

Godkväll på er! Sorry att jag lyst med min frånvaro, svaret är att jobbet tagit upp cirka all min tid den här veckan. Sista passet på långkörarveckan imorgon och sedan väntar en ledig tisdag. På lördag tar jag semester! Hur ljuvligt!?
Såhär såg jag ut igår när vi va ut o käka, jag & det saknade kompisgänget! Ny väska & örhängen från Mango. BIG LÖVE.

Likes

Comments

​Denna vecka blev verkligen matvecka! Käka ut hela tre gånger och även gott på hemmaplan! Det blev hamburgerhäng två gånger om, ljuvlig Fish 'n chips på Pescadores samt mammas mumsiga sommarsallad med allt vad jag älskar däri! 

Likes

Comments

God kväll vänner! Det är en sliten Frida som skriver ett par rader idag, tack vare en g r y m kväll igår! Det var premiär för sommarens upplaga av Måndag Jkpg och min käre vän Elin styrde världens bästa förfest med massa härliga kvinnor, gott snacks och magisk sangria! Där hängde vi på altanen och hade det gött innan vi dansade loss nere vid Munksjön. Grym måndag! (Hade lite issues med att titta på bilderna igår😉)

foto av Lisa Florin

Likes

Comments