Ibland är det bara till att bestämma sig för att stanna upp & hämta lite energi av människor som man tycker om. Så valde jag att göra igår trots tentaperiod. Kropp & knopp sa nej till plugg, och ja till umgänge och så blev det. Strosade på stan på dagen (som jag har längtat efter en sån lördag lääänge) och kvällen bjussade på en magnifik middag hos familjevänner, som för övrigt har världens coolaste toalett från tidigt 70-tal. Så ball haha!

xx fridao_

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen! Jönköping har fått ett nytt kafé/bistro som levererar magiskt käk & fika! Premiär för min del igår när jag & min käre mor hade en härlig lördag på stan. Vi blev lika impade båda två. Känner på mig att jag har hittat ett nytt favveställe. Thumbs up!

xx fridao_

Likes

Comments

Jag tror jag spanat och spånat efter denna affischen i 2 år, om det ens räcker? Men har väl tyckt att prislappen för den varit lite väl saftigt som student osv. Men när jag förra veckan fann den på en höstutförsäljning på Västanhem kunde jag ju inte annat än att slå till. OM jag blev lycklig!? Jag ville inte sätta den i en vanlig traditionell ram så jag blev glad när jag hittade denna från Lagerhaus. Grymt nöjd!

xx fridao_

Likes

Comments

God fredagskväll på er!
Denna fredagen har för mig bestått av en riktigt inspirerande dag i skolan där vi bla. haft ett möte med Jönköping City angående olika ljusprinciper vi kan ta fram för att främja stadens liv utomhus under de mörka timmarna, är riktigt pepp på detta med min favvegrupp!
Den mesta av vakna tiden går åt skolarbete just nu (eller ja, all faktiskt) så i onsdagskväll valde jag att ta ett break och hänga med en efterlängtad kompis. Vi började med ett Cross Challenge-pass innan vi gottade oss med pizza på El Duderino. Riktig vardagslyx! I love it! Hoppas ni har en trevlig kväll gott folk! :)

xx fridao_

Likes

Comments

Hej på er finisar! Lämnar en stressig jobbhelg bakom mig och blickar framåt en vecka som kommer bli väldigt intensiv men den har sina roliga inslag den med. Veckan kommer blandas av att färdigställa vårt konceptförslag till ett skarpt projekt(mer om det senare), tentaplugg, umgänge med vänner, middagar, träning och en tur till Lights in Alingsås. Super​kul men intensiv som sagt. But I do like! :) 

xx fridao_

Likes

Comments

Hola babes!
Det är inte att undgå att man jobbar på en inspirerande arbetsplats! Igår hade vi Kick Off för det nya året. Det bjussades på frukost, föreläsningar & workshops. Och till råga på allt fick vi en superfin goodiebag som innehöll ett par nyheter i varuhuset. Ett magiskt doftande ljus av bergamot, en filt som är supergossig, lite snacks & ett par nya favvishängare som ser ut som stolar. TACK IKEA för allt det här fina & att jag får vara en del av att göra livet bättre för de många människorna!

xx fridao_

Likes

Comments

Nu är förberedelserna i full gång för vårt ljusevent på lördag i Jönköping (Södra Munksjön, 19-24, ALLA är välkomna) 

Igårkväll höll vi till vid vår lokal där vi förbereder inför lördagen. Mitt gäng har byggt 3 kuber i olika storlekar som skall ljudsättas med färgat ljus, det kommer bli grymt! Kommer givetvis fota en massvis som kommer upp här sen. Gårdagen var så himla härlig, inspirationen vart på topp! Den började med en grym föreläsning av ÅF Lighting, vidare fortsatte den med projektarbete och en förfrågan om jag vill vara ansiktet utåt för utbildningen för att marknadsföra den mer, ett solklart ja såklart! När man känner att det man sysslar med är helt rätt, den känslan är helt oslagbar!

Nu är det dags att sörpla lite kaffe innan det är dags för seminarium i skolan! Må väl!

xx fridao_

Likes

Comments

Det blev en ledig-mitt-i-veckan-dag. Kickade igång dagen med ett CX-pass, följt av ett möte angående ett ljusevent jag & klassisarna ska ha nästa lördag (mer om det senare). Vad kunde dagen följa bättre efter än en gottebrunch? Älskar att lyxa till det i vardagen!

xx fridao_

Likes

Comments

Godmorgon!
Något jag börjat uppskatta på det senaste är att ställa klockan nån halvtimme tidigare än vad man behöver gå upp. Då jag ääälskar att sova är det inte alltid lika lätt gjort som sagt, men både igår & idag har jag lyckats. Igår morse blev det en morgonpromenix & idag en långfrulle. Första tiden på dagen är min absoluta favorittid.

xx fridao_

Likes

Comments

Godkvällens! Nedan ser ni min götte-eftermiddag på balkongen, än är det inte försent för balkonghäng inte, solen värmde gott idag!
Annars då? Skolan har kickat igång för fullo och det är så-å kul & jag är pepp på hela hösten. Vi har hunnit med en vända till Stockholm för Ljusdagen, starta igång ett skarpt projekt och nu vantar en hel del kul gästföreläsningar. Hur najs? Jätte najs!

xx fridao_

Likes

Comments