Det ⬆️ är verkligen någonting jag måste börja leva efter. Ibland önskar jag att alla va som jag i vissa situationer då hade jag aldrig behövt vara arg. 

Spenderar alldeles för mycket tid på jobbet och alldeles för lite tid med människor som står mig nära. Minns inte senaste gången jag träffade en människa utanför jobbet förutom Petter. Men jag tycker hemskt mycket om de flesta av mina arbetskamrater vilket är fantastiskt. 

Jag försöker också hinna med att plugga litegrann till högskoleprovet som jag ska göra nästa helg, förstår ärligt talat inte hur dom kan ha så höga krav på grejer man ska kunna. Vem bestämmer ens de?..

Det finns inte så mycket mer att berätta om mitt liv för tillfället, längtar tills oktober är över så att man förhoppningsvis kan börja leva igen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt liv består inte av annat än jobb. Har jobbat min 5te av 13 dagar i rad och i oktober är jag endast ledig 2(!) dagar som ni kan se ⬆️. Så om nån vill ses så kan ni ju höra av er i nästa liv ungefär. 

​Annars mår jag bra, hej så länge! 

Likes

Comments

Sedan sist har jag hunnit med en hel del, har klippt mig och fått ny färg på håret. Har bokstavligen talat jobbat från morgon till kväll hela helgen och det tog verkligen knäcken på mig, är fortfarande trött och sliten. I början på denna vecka har jag inte gjort mycket annan än att sova. Tycker hösten är en sån jobbig och tråkig årstid..

Idag har jag iallafall jobbat några timmar och sen har jag varit på möte inför mitt "ny, gamla" jobb. Är så taggad på att de ska dra igång snart och hoppas verkligen att jag kan komma upp i en heltid nu under vintern och våren så att jag kan jobba lite den kommande sommaren och ha mer tid för resor och vänner, vilket jag inte haft mycket av de senaste åren.


​och i helgen ska jag äntligen hälsa på hemma hos familjen och den här favoriten! 

Likes

Comments

Likes

Comments

​I helgen har det varit hockey och bara hockey. I lördags åkte jag till Haparanda för att se Petters DM. Dom hade tre matcher och vann allihopa (en efter straffar). Eftersom dom vann i lördags så hade dom finalspel igår så då åkte jag till Kalix för att se den och de va verkligen värt de, tror aldrig jag varit med om en så spännande match någonsin. Men dom lyckades tillslut vinna på övertid, vilket betyder att dom får möta Luleå's a-lag i början av februari. 👏🏼

Idag trodde jag att jag skulle få sova ut och få ligga i sängen hela dagen och inte gör någonting eftersom att jag är lite sjuk men jag blev inringd på ett kort eftermiddagspass och det ska jag nog klara av. 

Likes

Comments

I tisdags var jag i Umeå och träffade mina underbara barndomsvänner. Vi åt på pinchos och det var riktigt bra men kanske inte att rekommendera för den vrålhungriga. Vi avslutade med fruktbricka och choklad och sen blev det raka vägen hem. Förhoppningsvis tar det nu inte ett år innan vi ses igen. 

Likes

Comments

Bjuder på en riktig turistbild från Thailand 2014, så liten och så rädd, men kul hade vi jag och Mimmi. Längtar så mycket till värmen och få komma bort ett tag, speciellt när resan jag och Petter tänkte åka på i våras inte blev av.

Helgen har gått alldeles för fort men de gör inte så mycket när jag är ledig större delar av den här veckan. I lördags jobbade jag som sagt på arenan och på söndagen åkte jag till Piteå för att se Petter spela, där träffade jag en hel del blivande kompisar vilket känns mycket bra.

Idag har jag varit på vårdcentralen och sen har jag agerat privatlärare i matte och de gick väl sådär. Imorgon ska jag till Umeå, längtar!!!

De va allt för mig, Ha en bra kväll allihopa, de ska jag!


Likes

Comments

Idag har jag äntligen en ledig dag efter en vecka med jobb och bara jobb. Har tagit vara på dagen på bästa sätt, har storhandlat, ätit en sandwich på matfesten och köpt lite presenter. 

Nu ligger jag ensam i lägenheten för Petter har åkt på träning och det känns konstigt nog ganska skönt att få vara själv ett tag. Ska inte röra mig många meter ifrån sängen ikväll, serier + godis är en bra fredagkväll i min smak. Imorgon börjar jag klockan åtta på arenan, AIK har sin första hemma match för denna säsongen och eftersom att ombyggnationerna är försenade och min älskade kiosk inte får användas så får jag hjälpa till någon annanstans istället. 

Likes

Comments

Då var det måndag igen och litegrann har jag hunnit med den senaste veckan. I tisdags jobbade jag på arenan hela dagen och halva kvällen, i onsdags jobbade jag först på Hemtex, sen på arenan och sen skyndade jag mig till Petters föräldrar för att hinna se en liten stund av Petters första match med Piteå. 

Under torsdagen så umgicks jag med Lisa och vi hann med en massa välbehövliga ärenden. Har varit ledig hela helgen och då har jag inte varit mycket annat än trött. Har försökt agera lärare till Petter och jag förstår varför de är lärarbrist i landet, blev tokig när han inte fattade😇. 

Idag har jag jobbat på Hemtex och jag är helredo för en vecka full med jobb. 

Likes

Comments

​I fredags jobbade jag heldag på arenan sen kom Elin förbi med sushi och nudelsallad. Vi käkade och kollade på fotboll. I lördags jobbade jag på Hemtex, sen åt jag chips hela kvällen innan jag körde bilen mot Piteå för att hämta Petter som hade varit på lagfest. 

Och igår åkte vi till bjurvattnet för att Petter skulle klippa sig hos sin kusin, kort blev det och man känner knappt igen honom. Idag har jag jobbat en kortis på Hemtex och ikväll får vi se vad jag hittar på. Resten av veckan fortsätter med jobb men ser ut att få vara ledig hela helgen iallafall. 

Likes

Comments