View tracker

Hade en superbra julafton förutom all stress, svårt att hinna vara överallt men de gick. Fick massa fina julklappar som jag kanske visar en annan dag om jag orkar. Vårt försök till en fin julbild gick ju inte speciellt bra, vi lyckas aldrig vara fina på samma bild.

På nyårsafton hade jag det jättetrevligt till en början, vi åt trerätters (där jag och Petter stod för efterrätten) och spelade spel. Åkte vidare till en annan fest där vi va under 12-slaget, fick min puss och va supernöjd. Vi åkte hem kring 02 och jag kunde inte sova en blund för att jag mådde så dåligt, trots att jag inte alls drack mycket. Allergisk är jag nog med tanke på att de alltid har slutat på samma sätt de senaste gångerna. Får se hur de blir på stads, men innan dess no alcohol. 

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden. I lördags efter jobbet åkte jag och Petter till Olles för att äta god middag.

Och igår var de lucia och då lussade några söta på jobbet.

Annars finns de egentligen inte så mycket att berätta trots att de va en månad sedan jag tittade in här. Jag jobbar ungefär lika mycket som tidigare men det blir bättre nästa år. Jag har hunnit med att handla alla julklappar och det är så skönt, nu kan jag bara längta. Känns så bra att jag och Petter ska fira vår första jul tillsammans. 

3 dagar framöver jobbar jag på Hemtex och de är inte alls lugnt och stilla där såhär nu innan jul, kaos från morgon till kväll. På söndag är jag ledig och då planerar jag att hinna med lite julbak. ​

Likes

Comments

Åt chips&dipp igår och har lite sjukt kvar till idag, relaterar till texten ovan mer än någon annan tror jag. Chips är livet.

Och jag gör inte mycket annat än att jobba, jag som trodde att november skulle bli lite lugnare, märkte nyss att jag bara har 1 ledig dag kvar resten av November.. Och i December får jag mer tid på Hemtex med tanke på julruschen. Så kanske får andas ut nästa år istället;)!

Att man dessutom är så tät i näsan att man vaknar med att munnen torkat ihop gör inte saken bättre heller, hatar långdragna förkylningar. Det ända positiva i livet är väl att de har slutat snöa, men det ska väl börja om snart igen så jag behöver verkligen lite mer positivitet(?) i mitt liv för tillfället.

Likes

Comments

Är så glad att de där inte är min bil. 

Har haft ledig helg och det har varit helt underbart. I fredagskväll hade vi riktigt fredagsmys med chips och dipp i sängen framför paddan, tog en rejäl sovmorgon på lördagen och sen kom Petters släkt för att fira honom lite i efterskott. På kvällen drog Petter iväg till några kompisar men jag stannade hemma i sängen framför en film, helt rätt beslut kände jag dagen efter då jag mådde som en prinsessa. 

Igår skulle vi äta middag hos hans föräldrar så de var bara att skotta fram bilen från parkeringen. Cykeln åkte även in i förrådet, får se om jag törs använda den något mer i år, är ju inte direkt känd för att vara bra på att cykla och de blir ju inte bättre med en massa snö och is. 

Idag har det varit en rätt så lugn dag på jobbet och nu är jag hemma och är rastlös, är allt för dålig på att inte ha något att göra och ta de lugnt. Imorgon eftermiddag ska jag julshoppa med Elin, så taggad! 

Likes

Comments

Bjuder på en tillbakablick från Thailand i vintras, där var de varmt och jag drack vin direkt ur flaskan. 

November är äntligen här och ingen är gladare än mig att oktober är över då det har varit rena helvettesmånaden, har jobbat mycket mer än vad man egentligen borde och haft alldeles för lite kul. I lördags skrev jag högskoleprovet utan att ha fått någon ordentlig nattsömn och hade dessutom feber, tyckte provet var riktigt svårt och förstår mig inte på alla dessa krav för att man ska kunna utbilda sig till något som inte har ett dugg med tillexempel matte att göra. 

Imorgon kan man iallafall rätta provet så då vet ni vad jag gör imorgon efter jag slutat jobbet. I helgen är jag ledig BÅDE lördag och söndag (!!!!) de hände väl senast nångång 2010 ungefär. Och om jag får bestämma så vill jag inte röra mig mer än jag måste, äta oändligt med chips och dipp och få pussa på Petter lite då och då. 

Likes

Comments

Igår mötte jag upp mina arbetskamrater från kiosken på espresso för att käka frukost, jag testade deras scones och den fick 10/10. Efter frukosten åkte vi upp till Boda Borg och för mig var de första gången någonsin, tävlingsinriktad som jag är så tyckte jag att de va hur kul som helst!!! (Det hade jag nog inte tyckt om mitt lag hade förlorat). Idag tycker jag inte att de är lika kul med tanke på att jag har ont i hela kroppen. Senare så åkte jag upp på arenan för några timmars arbete. 

Idag har jag äntligen varit med Mimmi. Eftersom hon har tenta imorgon och jag högskoleprov på lördag så ägnade vi dagen åt att plugga. Fick också träffa hennes hund en snabbis för första gången🐶. 

Nu är jag helt slut efter allt pluggande så nu ligger jag nerbäddad i sängen och väntar på att Petters match ska börja sändas. 

Hej så länge! 

Likes

Comments

Det ⬆️ är verkligen någonting jag måste börja leva efter. Ibland önskar jag att alla va som jag i vissa situationer då hade jag aldrig behövt vara arg. 

Spenderar alldeles för mycket tid på jobbet och alldeles för lite tid med människor som står mig nära. Minns inte senaste gången jag träffade en människa utanför jobbet förutom Petter. Men jag tycker hemskt mycket om de flesta av mina arbetskamrater vilket är fantastiskt. 

Jag försöker också hinna med att plugga litegrann till högskoleprovet som jag ska göra nästa helg, förstår ärligt talat inte hur dom kan ha så höga krav på grejer man ska kunna. Vem bestämmer ens de?..

Det finns inte så mycket mer att berätta om mitt liv för tillfället, längtar tills oktober är över så att man förhoppningsvis kan börja leva igen. 

Likes

Comments

Mitt liv består inte av annat än jobb. Har jobbat min 5te av 13 dagar i rad och i oktober är jag endast ledig 2(!) dagar som ni kan se ⬆️. Så om nån vill ses så kan ni ju höra av er i nästa liv ungefär. 

​Annars mår jag bra, hej så länge! 

Likes

Comments

Sedan sist har jag hunnit med en hel del, har klippt mig och fått ny färg på håret. Har bokstavligen talat jobbat från morgon till kväll hela helgen och det tog verkligen knäcken på mig, är fortfarande trött och sliten. I början på denna vecka har jag inte gjort mycket annan än att sova. Tycker hösten är en sån jobbig och tråkig årstid..

Idag har jag iallafall jobbat några timmar och sen har jag varit på möte inför mitt "ny, gamla" jobb. Är så taggad på att de ska dra igång snart och hoppas verkligen att jag kan komma upp i en heltid nu under vintern och våren så att jag kan jobba lite den kommande sommaren och ha mer tid för resor och vänner, vilket jag inte haft mycket av de senaste åren.


​och i helgen ska jag äntligen hälsa på hemma hos familjen och den här favoriten! 

Likes

Comments

Likes

Comments