​Har inte riktigt haft tid och ork med att hålla igång bloggen utan det får komma ett inlägg då och då när jag har lust istället. 

Kreta var iallafall underbart och välbehövligt att få lite semester med Petter. Direkt vi kom hem startade mitt sommarschema så nu är Hemtex mitt andra hem över sommaren. Jobbar tis,ons& torsdag och sedan är det äntligen dax för stadsfesten igen, längtar ihjäl mig och hoppas verkligen att solen skiner så att det blir en fantastisk festival. 

Idag har jag varit ledig så har passat på att vara med Mimmi. Kollat in Mio-rean, handlat lite inför helgen och ätit lunch på Waynes. En perfekt ledig dag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Mina dagar ser ganska likadana ut just nu, träna& jobba. Extremt stark är jag också som ni kan se på vikterna på bilden. 

Nu är det 3 långa arbetsdagar kvar innan vi åker till Kreta. Längtar ihjäl mig men är sur för att vädret verkar ska va dåligt de första dagarna, sånt förstör för mig som älskar solen mer än mycket. Nu ska jag laga mat så att den står på bordet när mitt matvrak kommer hem från träning. Nått så romantiskt som korv&makaroner står på menyn idag. 

Likes

Comments

​Tiden bara springer iväg och snart är det äntligen sommar! Sen sist har jag firat en spännande Valborg, jobbat en del, tränat men mest bara tagit de lugnt. 

Jag har fått mitt schema inför sommaren och jag är väldigt nöjd. Nu längtar jag till Grekland och till solen och att sen få komma hem till förhoppningsvis en fantastisk sommar. 

Fick resultatet från högskoleprovet idag och jag är allt annat än nöjd. Bara att bita ihop och komma igen om det är så att jag blir tvungen att göra det igen, Håller alla tummar och tår att så inte är fallet. 

Likes

Comments

Jag som inte ens kan ta hand om en blomma har nu blivit med hela 3 växter. Mynta (sommarens drinkar är räddade) , chiliplanta och rosmarin. Än så länge sköter jag dem som att de vore mina barn, får se hur länge det håller i sig. 

Annars händer det inte speciellt mycket utan livet är ganska lugnt, igår betalade vi klart resan så de känns superbra och nu är det inte länge kvar heller. Min bil är just nu på verkstaden och kostar massa pengar så det kommer att bli en fattig månad, trots det så har jag ett shoppingsug utöver det vanliga för tillfället. Vill förnya hela min garderob inför sommaren. 

Igår hade jag verkligen en dålig dag, gick sämst när jag tränade och känns som att jag inte ser några resultat och jag blir så arg att jag inte kan göra vissa saker pga mitt knä, sen blev de klart att en av mina bästa flyttar ifrån mig efter sommaren och det gör mig så ont i hjärtat... 

Likes

Comments

Påskhelgen började med att mina föräldrar kom upp i fredags för att hjälpa till med lite ärenden, sen på kvällen åt vi på Olles med Petter och hans föräldrar. Deras caesarsallad levererade som vanligt.

I lördags så åkte vi till Ursviken för lite fest med ett trevligt gäng, de slutade med utgång men där stannade vi inte länge, blev istället nattkäk och sedan raka vägen hem. Lärdomen är att hemmafester är och kommer alltid att förbli roligast!!

På söndagen var man sängliggandes mest hela dagen tills vi åt Påskmiddag hos Petters föräldrar tillsammans med hans morfar & farmor. Min påsk har varit alldeles lagom och perfekt.

Likes

Comments

Teckning gjord av mig någon gång I lågstadiet. Ni som känner mig väl fattar varför den här är så extremt rolig, för er som inte vet så är lök de äckligaste jag vet och att hitta den här bland alla gamla grejer hos mamma och pappa gjorde att jag inte kunde låta bli att dra på smilbanden.

Igår åkte jag som sagt till bygdeå för att hälsa på hos mamma och pappa. Min bil fick även genomgå en service för att de är billigare där än här. Tyvärr så hittade dom något fel så den behöver repareras för flera tusen.. Det har jag inte råd med för tillfället när jag nästan är arbetslös då hockeyn tog slut alldeles för tidigt och på Hemtex finns inte så mycket tid för mig just nu..

Men det är bara att gilla läget, förhoppningsvis vänder min dåliga trend och något bra händer istället. Nu ska jag åka och träna och sen inte göra någonting på hela kvällen för imorgon jobbar jag äntligen!!

Likes

Comments

Förra veckan jobbade jag mestadels, på lördag när jag hade slutat åkte jag hem, packade och sedan körde jag till Piteå för att umgås med Mimmi medans killarna hade lagavslutning. När Petter kände sig nöjd så började vi åka hemåt, vi åkte dessutom ändå till bygdeå och sov över hos mamma och pappa för att på söndagen åka in till Umeå för shopping på avion och Ikea. 

Vi hann även ut en sväng med skotern och en middag hos farmor med släkten. I måndags jobbade jag hela dagen på hockeyn och nu blir det verkligen spännande inför kvällens match! Igår var jag "ledig" men hade så mycket att göra att jag inte kände mig ledig. 

Idag har vi kvällsöppet på Hemtex så jobbar till 21, kom förbi och säg hej så blir jag glad. Imorgon är jag ledig men har ändå en massa att hinna med, efter lördag när högskoleprovet är skrivet då ska jag börja leva igen. 

Likes

Comments

​Igår var jag och Petter barnvakt för första gången till hans kusinbarn, de gick superbra men nu vet man med säkerhet att man inte är redo för en egen på ett bra tag. 

Idag har jag pluggat på espresso med Mimmi, kom iallafall igenom några sidor mellan allt pratande. Vi hann gå på stan en stund också och då lyckades jag hitta en doppresent så nu kan jag lägga de åt sidan. 

Just nu sitter jag och väntar på att Petter ska komma hem från jobbet för då ska vi åka och träna, innan det ska jag nog laga ihop en bananpannkaka. Mosa 1 banan och rör i ett ägg sen steka i pannan, hur enkelt och gott som helst! 

Likes

Comments

​Sen sist har jag inte gjort mycket mer än att jobba. I onsdags var jag dock på hockey där de tyvärr blev förlust. Och dessutom direkt jag kom hem så valde mina kräkreflexer att göra sig väldigt påminda. 

Ligger alltså hemma med magsjuka och de är väl typiskt att man ska få de när man ska jobba och inte när man är ledig en vecka. 

Petter är såklart på borta resa ändå nere i Visby så bilden ovan visar på pricken vad jag egentligen skulle behöva!

Likes

Comments