Har haft en fantastisk rolig helg, slutade 14 på Hemtex i lördags och körde sedan upp till Piteå hem till Agnes. Där åt vi middag och fixade oss tillsammans, Mimmi anslöt lite senare och vi drack lite vin innan vi begav oss vidare till ett superhärligt tjejgäng. Vi hann med att dricka massa gott och prata en massa innan vi begav oss ut på klubben. Jag dansade med allt och alla tills svetten rann. Precis så som en utekväll ska vara. Detta gör vi om snart igen tänkte jag i slutet på kvällen. Kanske inte lika mycket på söndagmorgon.


Precis just nu ser jag ut såhär, har sprängande huvudvärk och är helt slut. Är tankspridd och orolig över hösten. Hatar att inte ha kontroll och veta vad som ska hända in i minsta detalj. Imorgon är det jag som köper en almanacka på lunchen för allt jag har framför mig ryms inte längre i mobil almanackan. 🤕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att jag känt dessa i 6 respektive 4 år känns helt sjukt, under den här tiden har jag så mycket att tacka er för.

👈🏼 - ska jag börja leva det fattiga studentlivet med

Och

👉🏼 - ska flytta 140 mil härifrån så henne kommer jag leva FaceTime livet med.

Men oavsett var vi är och vad vi gör så är jag evigt tacksam för er två!

Likes

Comments

I lördags tog vi cyklarna och trampade till läkarvägen för en spelkväll med Mimmi& Anton, ingen är nog gladare än jag att dom äntligen flyttat till stan.

Vi hade en riktigt bra kväll och jag cyklade hem i mörkret med ett stort leende på läpparna.

Igår var vi på kalas i bjurvattnet och de är lika trevligt som alltid att träffa Petters släkt.

Idag har jag inlett dagen med att försöka förstå mig på min nya dator, jag är inte alls teknisk och har rätt kort stubin så ni kan ju gissa vilket humör jag är på för tillfället.

Om ett tag ska jag följa Petter till Piteå, ska passa på att göra lite ärenden medans han tränar och sedan umgås med Agnes.

Likes

Comments

För er som inte vet så kommer jag att börja plugga till hösten. Socionomprogrammet ska jag gå och jag är superladdad. 2 1/2 vecka kvar till skolstart och jag vet fortfarande inte vilken ort det blir på. Men plugga det ska jag och resten får komma sen.

Likes

Comments

Blivit en hel del tid i bjurvattnet då Petter fått för sig att fiske är roligt.


Firat vår 4års dag och passade då på att äta på Texas vilket var riktigt gott.


Spenderat en mysig helg i Luleå med shopping, god mat och drinkar.


Bakat bullar för första gången i mitt liv och det blev klart godkända.


Inlinesturneringen i hemmingsmark var en riktig toppen dag.


Har plockat en hel del bär i sommar vilket inte är vanligt för att vara jag, men det kommer jag absolut att fortsätta med. Man kan göra så mycket gott och känns bra att veta vad man stoppar i sig.


Födelsedagsmiddag.


Och igår ett kärt återseende med världens bästa barndomskompis.

Likes

Comments

​TACK TILL ALLA ER SOM GJORDE MIN HELG FANTASTISK! Ni vet vilka ni är!💗 

Likes

Comments

​Har inte riktigt haft tid och ork med att hålla igång bloggen utan det får komma ett inlägg då och då när jag har lust istället. 

Kreta var iallafall underbart och välbehövligt att få lite semester med Petter. Direkt vi kom hem startade mitt sommarschema så nu är Hemtex mitt andra hem över sommaren. Jobbar tis,ons& torsdag och sedan är det äntligen dax för stadsfesten igen, längtar ihjäl mig och hoppas verkligen att solen skiner så att det blir en fantastisk festival. 

Idag har jag varit ledig så har passat på att vara med Mimmi. Kollat in Mio-rean, handlat lite inför helgen och ätit lunch på Waynes. En perfekt ledig dag. 

Likes

Comments

​Mina dagar ser ganska likadana ut just nu, träna& jobba. Extremt stark är jag också som ni kan se på vikterna på bilden. 

Nu är det 3 långa arbetsdagar kvar innan vi åker till Kreta. Längtar ihjäl mig men är sur för att vädret verkar ska va dåligt de första dagarna, sånt förstör för mig som älskar solen mer än mycket. Nu ska jag laga mat så att den står på bordet när mitt matvrak kommer hem från träning. Nått så romantiskt som korv&makaroner står på menyn idag. 

Likes

Comments

​Tiden bara springer iväg och snart är det äntligen sommar! Sen sist har jag firat en spännande Valborg, jobbat en del, tränat men mest bara tagit de lugnt. 

Jag har fått mitt schema inför sommaren och jag är väldigt nöjd. Nu längtar jag till Grekland och till solen och att sen få komma hem till förhoppningsvis en fantastisk sommar. 

Fick resultatet från högskoleprovet idag och jag är allt annat än nöjd. Bara att bita ihop och komma igen om det är så att jag blir tvungen att göra det igen, Håller alla tummar och tår att så inte är fallet. 

Likes

Comments