framöver på Nattstad.se/fridaanydal

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhopp ni, sitter i mina leopardbyxor och världens gooaste hoodie från herravdelningen på Cubus som följde med hem idag. Asså på gud, varför är tröjorna därifrån så fruktansvärt mycket skönare än dem på damavdelningen? Rekommenderar seriöst att ni köper där om ni vill ha en skön munkjacka Länken får ni här- Chalalala

Dagen idag har varit ganska ansträngande för min del, släkten på mammas sida var här och firade mig eftersom jag fyllde år förra veckan.  Fick pengar o en jätte gullig ''parkerings skylt'' av min kusin. Så vi käkade lite, snacka, käka tårta o bullar, pratade lite till och sen så drog dem lite efter som.

Efter det drog jag upp till Nordby en sväng, skulle kolla efter två saker till kameran, men sen så frågade han som jobbade där inte o det var något jag sökte så sket i det.  Så blev lite annat istället o sen körde jag  hem. Och nu sitter jag här.

Skolan rullar på för fullt, utvecklingssamtal imorgon, fysikprov v 39, och matteprov veckan därpå. Förstår knappt hälften men ska nog gå ändå. sen är det inte så mycket konstigheter i dem andra ämnena, för första gången på ett bra tag förstår jag Kemin, tack vare en så grym lärare, sen så har jag en grymt förståelig idrottslärare med tanke på knäna, skolan känns helt ok nu.

Och sen är det så fruktansvärt skönt att ha den friheten jag fått nu när jag klarade körkortet och hela paketet. Var så jävla nervös, men klarade det med en ganska god marginal tror jag. Behövde 52, fick 58 och som max kunde man ha 65.


Sen har jag vart hos kiropraktorn 2 gånger sen sist. Så jäkla skönt att bli knäckt o knakad på😍

Men tänkte kika runt på lite bloggar, så vi hörs, puss

Likes

Comments


Likes

Comments

Sorry att det är så länge sen men nu kör vi igen. Idag kommer nog bli en sjukt grym dag ut på e-middagen kvällen. Bästa tjejorna kommer hem t mig o så ska vi förtids fira mig eftersom jag fyller 15 på söndag men då kunde ingen av dem. Så tror detta kommer bli en bra helg, eller iaf 2 dagar av den haha♡ Men aja kan försöka skriva ett inlägg sen också puss♡


Likes

Comments

Sitter i vardagsrummet så fruktansvärt trött. Hade kunnat lagt mig o sova nu men antingen vaknat vid kanske åtta och inte kunnat sova ikväll eller jätte tidigt imorgon. Men ska försöka hålla ut till kanske 9 iaf. Då är de bättre tid o lägga sig, imorgon börjar första riktiga skolveckan. Ska se positivt bara 9 veckor kvar till höstlov, då ska jag våldgästa London. Sen idag är det bara 2 veckor kvar tills jag fyller 15. Den helgen hoppas jag blir av, för då kommer de va bästa på länge. Bara jag o mina Girls.

Har en engelska läxa jag borde börja på snart. Ska vara klar tills på Onsdag. Ska svara på en fråga om J. Cash. Tänkte kanske börja på den nu men vet inte riktigt om jag orkar. Har inget och skriva på och orkar inte skriva på datorn för då måste jag skriva om det på papper sen. Haha lite lat bara😝 


Ska snart gå o packa skolväskan känner jag, idrott imorgon ser inte helt fram emot det. Men packar ner värktabletter och min kyl-roll-on. Så får typ ha shorts för att kunna ta på det under lektionen. Fast är mer sugen på o ha tights, kan ta med båda haha. Annars är det inget spännande som händer imorgon. Biologi o så tror jag de va. Har inte riktigt lärt mig schemat än, följer efter dem andra  bara.

Men nu tänkte jag hitta på nått kul hörs❤

Likes

Comments

Halloj, sitter nu ganska så redo för sängen. Hade tänkt och skriva detta se färdigt programmet på TV, hitta kläder för imorgon och sedan lägga mig.

Imorgon kommer va en lugn och troligen mysig dag. Ska först ha något om trivselregler och sen ska vi ut till Lagunen( en camping) och ha något chill typ. Så blir en slapp outfit troligen mjukisbyxor en munkjacka och mina favorit joggingskor.


Dagen idag har varit helt ok, allt rullande på och fått löst lite problem angående bussen. Så nu tror jag att jag ska klara denna terminen bra. Eller det kommer jag förs märka efter jag har haft min första Elevensval lektion. Då det var lite problem i den gruppen jag först var utplacerad i så skulle min mentor kolla om det skulle kunna gå och ordna. Så troligen kommer jag hamna i en annan grupp. Vilket jag egentligen inte skulle vela då allt annat förutom h*n är bra i den gruppen. Men men, har ingen aning om vilka som går i dem andra grupperna så vet ju inte än om det kommer vara problem där heller. Men dem ska jag nog lättare kunna stå ut med än med h*n.


Men nu tror jag att jag ska kolla klart och sen gå och lägga mig PUSS❤


Likes

Comments


  • 133 readers

Likes

Comments

Står o väntar på bussen o självklart ska de börja regna mer än va de gjorde när jag gick till bussen. Ända positiva är att jag har 4G😍 Lång dag idag men ska nog gå bra, då går hela dagen så mycket fortare vilket jag kan tycka är skönt. Men skriver en inlägg under dagen för nu kommer snart bussen.


Likes

Comments

Klarade första dagen förvånansvärt bra. Tror att allt kommer funka med min nya mentor också, vilket för mig är något av det viktigaste. Kan ju självklart inte ha hur mycket krav som helst då läraren är helt ny, inte känner mig eller känner till problemen. Men detta ska nog funka relativt bra.

Självklart var det ju kallt imorse och regnade till och från så tog inte shorts som jag tänkt mig, vilket jag senare ångrade utöver dagen. Då kom ju självklart den jäkla solen fram och jag blev så jävla varm. Tog svarta tights vilket inte var så smart ut på dagen.

Men nu har jag fått schema, nyckel, inget busskort och en mentor. Sen har jag även fått luckrat upp ett problem angående elevensval. Dagen har vart chill, gått igenom ordningsregler, allmänna saker och alla dem Basic sakerna, sen någon jävla sak i aulan där våran rektor babblade om något ingen riktigt brydde sig om tror jag. Sen slutade hela dagen i idrottshallen med piggelin och sammarbetsövnngar.  Jag är ju inte död så har överlevt dagen med onda knän bara. Och det känns självklart nu på kvällen väldigt mycket.


Imorgon hoppas jag verkligen på bättre väder, vill kunna gå i typ shorts, orkar verkligen inte långbyxor. Så om vädret tillåter blir det det jag hade tänkt och ha på mig idag som jag tar på mig imorgon. Annars har jag 0 koll på vad jag vill ha på mig, min spets t-shirt kanske? Fast då måste jag ha en typ neon färgad bh, och vet inte om jag har någon som inte ligger på tvätt. Det är sånna här saker som får mig lite frustrerad, har ingen vidare lust och spendera halva morgonen på att hitta kläder för att sen kasta på mig smink o fixa håret. Sen möjligtvs skippa äta för att hinna borsta tänderna för att sedan bege mig till bussen.

Det kommer va skönt när jag får moppe, jag kan själv bestämma när jag vill åka för o hinna skolan, vilket leder till att jag kan bestämma hur mycket tid jag har på morgonen.


Men nu hade jag tänkt och börja göra mig iordning för sängen och sånt. stor kram❤

Likes

Comments