Eftersom det är Andrés lediga vecka och jag har tre lediga dagar på rad kände vi att vi ville passa på att göra något tillsammans. Då jag alltid har velat åka till Södra Berget föll valet på det. André lyxade till det ordentligt och bokade en svit till oss och vi kommer få njuta av både spa, tre rätters middag, övernattning och hotellfrukost. Hur underbart?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Trots att man inte var ett dugg läskig, utan istället blond och blåögd, blev Halloween en riktig fullträff. Har svårt att tro att det kan bli något annat med dessa brudar.

Likes

Comments

Jag och tjejerna fick för oss en dag att vi var fruktansvärt sugna på Subway, och vad gör man då? Jo man åker till Sundsvall för att äta det. Passade på att ta en vända på Birsta också när vi ändå var i krokarna. Sedan hem till Hudik igen för att laga en riktig gourmet middag hemma hos mig följt av matkoma-mys i soffan. En riktig heldag med mina favvos.

Likes

Comments

Att få fira en av mina bästa vänners födelsedag med en ordentlig lokal(för)fest var verkligen on point. Man kan ju inte annat än älska när vi får vara hela tjejgänget samlat. Behöver verkligen fler utav dessa kvällar. Känner bara kärlek.

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från en jättemysig middag på O'learys där jag varit med mina fina kollegor. Tycker det är så skönt att träffas utanför jobbet och sitta och prata massa skit en kväll. Annars har det väl inte blivit speciellt mycket gjort idag. Blev en lunch med Agnes bara och då passade vi även på att hämta ut lite grejer inför Halloween. Tror det kan bli riktigt bra!

Likes

Comments

Idag kom äntligen André hem efter att ha varit borta på jobb. Det suger att det kommer vara såhär i fortsättningen för jag har inte alls någon lust att vänja mig vid att vara ensam hemma varannan vecka. Men samtidigt hellre att han är borta veckovis än mån-tors för då hinner man ju inte ses överhuvudtaget. Så man får väl vara glad för det lilla ändå.

Den här helgen har enbart bestått av innebandy och mys vilket jag känner har varit väldigt välbehövligt. Idag har jag glidit omkring i min söndagsoutfit och inte haft en skymt av bakisångest. Det måste ju ändå vara det bästa av allt med att ha en lugn helg. Nu ska jag hugga in på min kebabtallrik som André precis kommit hem med.

Likes

Comments

En ledig fredag som jag har spenderat i soffan framför en massa serier jag missat i veckan. 18:00 hade jag och Agnes ett bord som väntade på oss på Texas och vi konstaterade vi inte varit där sedan mitten av juni, vilket nästan kan klassas som skandal! Därför var det extra gott när maten serverades. Mätta och belåtna åkte vi sedan vidare till Håstaholmen där Håsta spelade sin seriepremiär som dom dessutom vann med 7-3. När vi kom hem till mig hann vi med lite planerande inför Agnes födelsedag och ett besök på donken innan vi bäddade ner oss i sängen för att sova. En riktig myskväll med andra ord ♡

Likes

Comments

Bokat och klart! I april nästa år kommer jag och sju fabulösa tjejer befinna oss i Vemdalen på Vårforum. Tagget har infunnit sig trots att det är ca 200 dagar kvar! Jag älskar när man har något att längta till hur lång tid det än är kvar och jag vet redan nu att det kommer bli så bra! Vi har hittat en fantastisk stuga som kommer vara vår en hel weekend. Det är nästan lite för bra för att vara sant.

Likes

Comments

Idag började jag inte förens kl 13 så passade på att möta upp Julia för en lunch på stan innan. Lika mysigt som alltid, att bara sitta ner i lugn och ro med en matbit, spana på folk och prata om allt mellan himmel och jord. Kan man räkna det som en hobby så är det definitivt min!

Jobbdagen sprang iväg fort som bara den och efter stängning väntade en riktig flötmiddag med Agnes. Inte så dumt det heller!

Likes

Comments

Efter att ha jobbat eftermiddag på Accent skyndade jag mig hem efter stängning för att svira om för personalfest. Våran chef Caroline bjöd hem både gammal och ny personal för att fira det föregående försäljningsåret. Det bjöds på himmelskt god plockmat med kräftor, räkor, pajer, ostar och allt därtill man kan tänka sig. Några glas vin senare kom en tjej från företaget Himmelriket och vår personalfest förvandlades till ett dildoparty. Och herre min gud vilken kväll vi fick. Kombon av ett skönt tjejgäng, alkohol och diverse sexleksaker kan ju inte bli annat än oslagbar. Därefter väntade en utgång som för min del är väldigt luddig. Knäppte tyvärr inte en enda bild under kvällen men jag lånade några från Carros instagram. Ett stort tack till henne för en perfekt personalfest! 🎉

Likes

Comments