View tracker

Paow hade fixat en superfin tjejmiddag som efter några timmar övergick till fest. Fuldansade och sjöng hela kvällen till nostalgisk musik, E-type true believer säger jag bara hahah.


Likes

Comments

View tracker

Min kusin Lina skrev till mig imorse och undrade om vi skulle åka och ta en fika i Alingsås, passade bra eftersom jag är ledig!! Så hon hämtade upp mig och så satt vi å fikade en stund. Super mysigt då det va längesen jag träffa henne!

Likes

Comments

View tracker

Fick ha mitt utvecklingssamtal igår istället för idag vilket betyder att jag har en helt ledig dag framför mig! Så idag ska jag ta vara på tiden och plugga, sen ska jag gå och träna en stund & även åka in till stan och leta efter en kappa. Annars kommer jag frysa ihjäl.

Här är en spontan på mig och Emilia <33

Likes

Comments

Vi promenerade från hotellet till ett centra som hette Skhlm. Var väl egentligen inget speciellt, fanns samma butiker som hemma i Göteborg. Promenaden dit var dock som att gå igenom antarktis..... minusgrader och snö i början av November? Allvarligt.


Likes

Comments

Igår satte jag och min familj kurs mot hufvudstaden och bodde där en natt på hotell eftersom pappa skulle fixa lite saker med jobbet. Vi var och shoppade lite medans han gjorde sina ärenden under dagen och sen åkte vi till min farmor å farfar. Här ska vi stanna tills söndag!

Likes

Comments

View tracker

Jag har alltså inte publicerat någonting från i somras när jag var utomlands tillsammans med min familj. Så därför känner jag att det är dags att lägga upp! Vi tog en sista minuten eftersom att vi var så trötta på allt regn och rusk som Sverige väljer att leverera. Sommaren 2016 är det som kommer få mig att se tillbaka på fenomenet SPRAYTAN som gjordes för att inte vara vinter-blek. Ja, så illa var det. nog pratat om det, här kommer bilder!!


Alcudia old town

min absoluta favoritglass!! mmm

Likes

Comments

Jag är så himla glad över att det är fredag!! Vakna upp med bästa känslan verkligen för den här helgen kommer bli så bra. Börjar 12 idag och slutar 17, sen blir det att äta middag tillsammans med Nellie och därefter utgång.

Måste bara ta tag i lite plugg och städning innan jag drar mig mot skolan. Men Finally FRIDAY

Likes

Comments

Idag börjar jag 14 och slutar 16 vilket kan ses som otroligt onödigt, men jag vaknade lite tidigare för att ta itu med en del skolarbete! Eftersom det är lillördag så funderar jag på att hitta på något senare, har mina planer men får se om jag orkar det. Önskar er en fin dag!

Kolla vad jag hitta, tavlor med krunegård citat!!

Likes

Comments

​Jag är fullständigt tokig i kaffe, om man kan ge en coffeeholic stämpel på någon så är jag stämplad för livet. Mina klasskompisar får dagligen höra "å jag måste ha kaffe nununu", 4 koppar per dag är det som gäller för att jag ska hålla mig vaken.

Jag sjunger med till allt så börjar du på en låt så kan du ge dig på att jag hakar på. Jag älskar karaoke och det är det ultimata en utekväll, gillar du singstar så utmanar jag dig. 

Jag älskar videos som läggs upp på Facebook och kan sitta och kolla på dem i flera timmar, sitter och skrattar för mig själv och ringer kompisar för att säga hur rolig video jag nyss sett haha!

Min dröm är att bo i amerikat och gifta mig med en som Fredrik Eklund (fast rätt läggning förstås).

Jag har verkligen haft hur många bloggar som helst, men den roligaste var när jag gick i sexan och var definitionen av fjortis... tur att man förändras i både sätt och utseende. Thank god. 

Likes

Comments

Kan vara den absolut jobbigaste dagen i veckan, eller vänta... Det är den värsta. Men nu kom jag nyss hem från skolan och ska göra klart en uppsats som ska in imorgon, ja ni hör ju....

innan jag sprang till tåget imorse som vanligt

Likes

Comments