Header

Nu har vi kommit till den punkten i livet som jag aldrig trodde jag skulle nå, min dröm som så länge varit juristprogrammet vid Lunds universitet blev inte som jag tänkt mig... Jag trivdes inte så bra i Lund som jag trodde att jag skulle göra. Det känns så konstigt att jag kommit till den här punkten, då ALLA i min omgivning vet om att det här har varit min dröm och det är därför jag har pluggat så mycket som jag gjort under min gymnasietid. Jag är otroligt nöjd med utbildningen och jag vet att det är det här jag vill göra, men jag kan verkligen inte se mig själv i den här staden under 5 års tid. Därför har jag nu, men noga överläggning, tagit ett beslut och har flyttat hem igen för att jobba, resa och börja plugga vid Göteborgs universitet nästa år.

Jag har så många gånger i mitt liv valt att inte följa min magkänsla eller hjärta vilket har blivit problematiskt vid ett senare skede. Den här gången följde jag min dröm- men den blev inte som jag tänkte mig. Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag lyckades ta mig in här, hårt slit som det innebar under gymnasietiden. Jag ångrar verkligen inte detta, hade jag börjat vid Göteborgs universitet från början så hade jag, med allt säkerhet, alltid undrat hur det är att leva i en studentstad. Så nu vet ni alla som har undrat hur det ligger till förhoppningsvis fått ett svar. Livet blir inte alltid vad man tänkt sig, nu följer jag mitt hjärta igen som säger hejdå till Lund. Göteborg- jag kommer hem igen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu längtar jag bara tills att få åka utomlands igen och få ta bilder som dessa... Jag vill inget annat än att ligga på en strand, dricka drinkar och lyssna på musik. Ska boka resa till London ikväll så jag har något kul att se fram emot!! 

Likes

Comments

Vad lyssnar egentligen jag på??? Välkommen till min musikvärld, här är 4 typiska låtar som är definitionen av min musiksmaaaaak


Likes

Comments

Idag ska jag sätta igång med storstädning av hela lägenheten, gå och handla mat samt köpa ett par såååå snygga bralls!! Riktig vuxenpoängs-dag... Kolla min frulle!! När man bor precis ovanför ett bageri och de har färska surdegsfrallor, nothing better. 

Likes

Comments

>> Det här upprör mig <<

MOBBNING. Det finns inte något som får mig att bli så ARG som när folk kränker andra fysiskt eller psykiskt. Det gör mig mest ont när barn far illa, men även vuxenmobbning? Vad är det ens för något. Jag hoppas verkligen att ni är som mig och inte ser på när någon far illa. Det är så otroligt viktigt att man griper in, INGEN ska behöva känna sig utfryst och vara ensam.

Barn som far illa och som växer upp i krig//hem med våld etc. Barn ska få vara barn och inget annat.

NO 2 FEMINISM. Folk som inte förstår vad feminism innebär och bara ska strida emot hela tiden, att feminism bara står för manshat? Här får ni definitionen... "Feminism är en samling rörelser och ideologier vars målsättning är att kvinnor ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som män och där feminismen verkar för kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter." No more comments.

CYKLISTER. Cyklister upprör mig, de kör som galningar och tar ingen hänsyn till varken fotgängare eller bilister.

STANNAR. När man går på stan och någon helt plötsligt bara TVÄRSTANNAR framför en sen inte flyttar på sig???? Blir upprörd av tanken.


>> Det här får mig att gråta <<

När jag ser mina vänner gå igenom något jobbigt så brukar jag böla, det finns inget värre än att veta att man inte kan ta smärtan ifrån en nära vän. Deras sorg är min sorg.

FILMER...... oj oj oj. Jag är superduper känslig för döden och när någon dör i filmer så kan jag inte sluta gråta. Topp gråtattack jag haft i mitt liv är när Michael Scofield dog i Prison Break... hahah. Döden helt enkelt generellt. Men det tänker jag att alla gråter till? Jag kan dock inte ens gå på begravning för att jag vet om att jag kommer svimma??? Alltså nej, jag kan bara inte.

Repeat på det jag skrev om mobbning// sexuellt utnyttjande // sjukdomar etc. Barn som far illa eller påverkas av det tidigare nämnda... 

Likes

Comments

Igår va det finsittning som stod på agendan. Matilda och Alice kom till mig, vi satt och drack lite vin på balkongen och sjöng till Panda Da Panda. Det som är så himla roligt här är att de behöver inte göra sig till som en viss annan när man sjunger "horisonten" eller " berumdatriangeln". Medans jag verkligen överdriver och gör mitt yttersta för att skånskan ska låta så perfekt som möjligt. Fick dock bra betyg av dessa två tjejerna, eller så ville de bara vara snälla......


Likes

Comments

Igår skulle vi på rättegång vilket jag såg fram emot, men eftersom en av parterna inte dök upp så blev den inställd... Vi tänkte då att vi kunde vänta i 30 minuter på nästa rättegång, faaaaast.... där inträffade exakt samma sak.

Vi åkte därför till Emporia och shoppade lite för att sedan dra vidare till Lilla Torg. Där mötte vi upp Matildas goa friendos och drack några glas vin. Jag ÄLSKAR Malmö!! Alltså det är huuur fint som helst??? Helt klart min number 2 favoritstad, himla fint.

finisen!!! trots att vi inte alltid förstår vad varandra säger hahah, skånskaaaan....

Likes

Comments

Igår bestämde jag och Matilda oss för att äta lunch på Tugg här i Lund. Jag har faktiskt aldrig varit där innan, trots att den även finns hemma i Göteborg, och har väl tyckt att det verkar lite överskattat får jag erkänna. MEN det var de inte- det var huuur gott som helst. Jag är helt frälst i sötpommes också så well, delicious.

le me Always readin some emails from fans.<3333

Likes

Comments

Bloggen behöver uppdateras mer och därför tänkte jag att detta, som jag såg på en annan blogg, skulle lyfta upp inläggen lite kanske??? Ger det en chans åtminstone. Tänkte att jag tar två frågor per dag och det är 24 frågor dvs. 12 inlägg (Jag lärde mig någon matte i gymnasiet!! Den kom till användning!!)

Presentera dig själv

Hello hi, känns knepigt då allt i bloggen är om mig själv mennn... Jag har gjort en bra beskrivning i bloggen " Är som vilken svensk som helst. Klagar alltid på vädret, sätter mig aldrig vid någon på bussen och äter tacos på fredagar" Visserligen är jag mycket mer än så, tro det eller ej. Jag älskar all sport (förutom fotboll....). Jag älskar musik, som ni säkert märkt i mina inlägg, och jag älskar att vara social, skratta, fika, festa tillsammans med mina kompisar. Är även familjekär, workoholic, studyholic och skrattar mer än vad jag pratar. Är shoppingtokig också och älskar att fotografera samt redigera bilder.


Vilka killar faller du för?

Jag faller för killar som har lätt till skratt, är jordnära, sociala och tar för sig! En kille som det är driv i och som har mål i livet, me like!! Sen finns det en sak som jag faller för direkt... långt hår och ett fint leende.... sånt jag noterar direkt!! Sen är det ju ett plus om killar gillar sport och rätt musik (Kent and you had me at hello). Så känner du dig träffad på den här beskrivningen så får du chans på mig

Likes

Comments

I Lördags träffade jag min bästis för sista gången innan hon flyttar, vet att det är mycket som kretsar kring detta men alltså....4 månader??? Kommer väl knappast gå???? Vi har redan planerat in distansvänskapen. Vi sa till varandra nu när vi träffades att " Vi har ju klarat 3,5 vecka utan varann nu" Så har vi alltså träffats varje helg på dessa 3,5 veckorna hahah.....

Tur att jag planerat in London MINST 2 gånger under höst/vinter. Ååå att bara få vara med mina bästisar, Sophie och Linnea, shoppa, äta gott osv. Längtar nog mer än vad de gör!! En sista mening med gråten i halsen. Vad du än gör... bli INTE tillsammans med en britt, min största rädsla, för du ska hem igen. 

Likes

Comments