Header

Vi tog bussen till ett ställe som ligger någon mil härifrån för att äta middag och njuta av utsikten. Restaurangen vi åt på låg väldigt högt upp så man kunde se ut över hela byn. Himlen va sååå vacker verkligen, den va HELT rosa!! En efterlängtad pinaaaaacolada där de inte snålade med alkoholen ska jag tala om för er hahah

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åkte till min kusins lägenhet i Nerja i onsdags. Det va en studentpresent så allt blev väldigt spontant!! Landade i Malaga och tog mig med bussen hit. Hittills har det varit blandat väder så jag har inte blivit brun alls, men jag har ätit massa gott och bara njutit!!

Likes

Comments

Studenten.... fri till slut

Jag kan äntligen säga att jag är fri!!! Måndagen den 5 Juni 2017 lämnade jag tretton år bakom mig. Jag skålade med mina vänner, sa farväl till skolan och möttes hemma av min älskade familj.

Vi började med bubbel kombinerat med frukost hemma hos Lovisa. Därefter blev det den galnaste tågresan jag varit med om och sen lunch i konserthuset på Götaplatsen. Minuterna innan sjöng vi bara SA14A jag sa SA14A, och vad hände sen? Låten började spelas, vi sprang ut, vi va inte längre Samhäll14. Därefter va släkten hemma hos mig och min mottagning va ett himla röjjjj!! Dit kom några vänner å jag fick så mycket fina presenter, tack alla som kom å fira dagen med mig!!

En jag kommer sakna!!! :((((

några av mina vänner som kom till utspringet!! Kärlek

min bästis.... vi gjorde det!! Tillsammans

Trodde inte att det skulle bli så svårt att säga hejdå till vissa i min klass... Men hela studentfesten gick till att gråta så det blev taxi hem redan klockan 01 :))) den va ju himla tråkig redan innan så bara skönt å komma hem!!

BÄSTA dagen i mitt liv

Tack till alla som stöttat mig under min skolgång, alla som fått mig att fortsätta å alla som motiverat mig till att nå mina mål.

Likes

Comments

Ska strax bege mig ner till mina kompisar som tar studenten på Lerums, fyfasen vad ni är bra hörrni!! Sen ska jag åka in till skolan och lämna min dator som har varit en del av mitt liv i 3 år, det är över nu???? Kan knappt förstå.

Vill bara säga GRATTIS till alla mina underbara barndomsvänner!! Det känns så konstigt att alla ska ta nya vägar i livet men jag önskar er ALL lycka till i framtiden!!! Det här va alltså 3 år sedan med mitt tjejgäng från Lerum. Nästan alla springer ut idaaaaaag helt otroligt kan fortfarande inte förstå

lyckligt lottad som får ha er i mitt liv

Likes

Comments

Jag vaknar upp och passerar TVn i vardagsrummet där nyhetsmorgon står på, som de alltid gör här hemma.

" 22 döda, 59 skadade förmodat terrorattentat i Manchester"

Vänta lite.... Attentatet hade som huvudsakligt syfte att rikta sig mot barn och ungdomar på en popkonsert? Barn och ungdomar på en popkonsert.

Jag har sen jag va 11 år gått själv på konserter (med kompisar). Allt från Hästpojken till de större banden som Coldplay. Konserter och musik är det bästa jag vet i livet, det är en upplevelse som är obeskrivlig. Stämningen med alla människor runt om, artisten i fråga som spelar just den låten man vill höra som att den är spelad för ens egen skull.

Nu ska jag istället vara rädd för att gå på konserter, vara rädd för att en potentiell självmordsbombare ska stå inom en, två eller hundra meters avstånd. Jag ska vara rädd för att mitt liv kan ta slut på den här konserten, rädd för att någon av mina bekanta ska mista sitt liv. Terroristerna vinner över mig- det som inte ska hända.

Jag kan inte ens föreställa mig hur det är för familjerna som alltså mist sina barn, som den kvällen förmodligen var lika exalterad som jag brukar vara inför konserter. Dessa liv går aldrig att ta tillbaka, tack vare dig Mr. Terrorist. Nej jag är så jävla arg och det här förstörde min dag. VART är världen på väg? !!!Tankar till Manchester idag!!!

Likes

Comments

New me? inte äään, men nu är det exakt två veckor kvar tills jag springer ut på Götaplatsen. Jag får springa ut högst upp på avenyn, se ut över staden jag älskar allra mest. Jag ska springa ut i min vita spetsklänning, med min studentmössa på huvudet som förmodligen kommer flyga av när jag kommer upp i maximal fart (snittar Usain Bolt på utspringet skulle jag tro).

Jag har nu skrivit under papper och det är klart att jag ska arbeta på Lindex i sommar vilket jag ser fram emot. Det ska bli en rolig erfarenhet, och allra främst att arbeta med något jag brinner för.

Likes

Comments

Jag hade en röd klänning på mig igår som jag matchade med guldiga detaljer och rött läppstift. Tack Majsan för att du hjälpte mig med läppstiftet hahah, lite stress där!!


Likes

Comments

Har hur mycket bilder som helst verkligen!! Är så glad att jag tog med mig min kamera, var först kluven om jag skulle göra det eller inte. Tror alla tyckte det va kul å leka fotograf med den, för hittat massa bilder som inte jag tagit :)))) Men det är ju bara kuuuul, hade noll koll kokosboll på vart den befann sig, även om den är min bebis <3

Mina mycket snygga vänner, woowi

Ali och Paow // ME och Matin

Daniel, Paow, Alex & me // gorgeous Saida vid min sida

grl pwr på bordet!!! kolla vad snygga

Likes

Comments