Header

Har precis slutat jobbet och ska strax bege mig mot stan!! Ska faktiskt kolla på teddybears(!!!) är sååå trött efter den här dagen så dags å fylla på med lite energi tillsammans med mina friendos.

Jag idaaaag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu släppte jag min bästi till Halmstad efter 3 dagar i min lägenhet!! Hennes nollning drar igång nu på torsdag och jag är sååå taggad för hennes skull! Det här kommer bli så bra.

Igår bestämde vi oss för att åka till Malmö som ligger ca 10 minuter med tåg från Lund. Där satte vi oss på " Lilla torg" och hade en huuur mysig kväll som helst. Vi satt och pratade med några trevliga skåningar, jag har still kommunikationssvårigheter men jag jobbar på det.... Igår blev det så fel att när Fanny skulle beställa två glas " riesling" fick hon istället in 2 ishinkar, skrattar fortfarande.

Därefter kom några danskar och försökte prata med oss? Alltså jag fattade INGENTING. Snälla någon, jag försöker bearbeta skånskan. Danska blir bara för mycket?????

Likes

Comments

Dags å utforska Lund!! Vi strosade runt och tog massa fina bilder bland alla blommor som finns vid nästan varje hus!! Har varit så fint väder idag så vi satte oss på en uteservering och drack lemonad ( hur somrigt och gott????)

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår efter att jag fixat i ordning med all flytt så kom fanny till mig!! Hon ska börja plugga i Halmstad och är faktiskt den enda av mina kompisar som ska börja plugga direkt så vi har sååå mycket att prata om. Känns så skönt att ha en så nära vän som ska göra "samma sak" så man kan bolla lite tankar and ideaaas.

Vi gick och köpte tacos å skulle handla ekonomiskt, men vi insåg rätt snabbt att det va vi INTE bra på. Tandborstar fyndade vi för 7 kr, Ica basic. Det kändes bra iallafall!
Sen drack vi rosé på min balkong i kvällssolen och lyssnade på 80-tals musik. Ääälskar detta liv

Likes

Comments

Sov inte i lägenheten inatt utan vi bestämde oss för att åka till Malmö och bo på hotell... lyxigt nu innan jag blir kyrkråtta!! ( prepared for the worst)

Myste lite på kvällen med mina föräldrar i baren på hotellet och nu ska vi strax gå ner och äta frulle innan lägenhetsvisning! Det ska bli sååå spännande och jag hoppas verkligen att denna blir min nu...

Likes

Comments

Någon vecka innan studenten så va jag på fotografering med hela studentoutfiten!! Kom ihåg att jag tyckte det kändes dumt att gå runt med mössan när det va 2 veckor kvar tills jag tog studenten, nu är det 2 månader sedan? helt galet vad tiden går

Likes

Comments

Eftersom att jag är ledig imorgon tog jag tillfället att träffa en av mina närmsta vänner, Becca, i stan!! Vi drack lite öl och pratade om allt mellan himmel å jord. Vi träffas tyvärr inte alls lika ofta längre, men när vi väl gör det så har vi de så himla kul. Vilken start på veckan, måndagslyxxxx

Likes

Comments

Jag är helt obsessed w leopard för er som inte visste det, tror många redan vet? Jag samlar på mig allt jag ser. Det började med min leopardkappa som jag köpte i Budapest i våras och sen har det bara fortsatt.

För någon vecka sen fick vi på Lindex in ett otroligt fint skärp och jag har använt det i nästan varje outfit sen dess. Det kommer tillökning idag, så ni ska få se nästa tillskott i samlingen leopard ikväll!! Kan inte sluta, behöver hjälp ( VET INTE VAD SOM HÄNDE MED MIN ARM PÅ BILDERNA, DEN ÄR INTE SÅ BLEK!!!)

5 spegelselfies of me today

Likes

Comments