Header

Idag fick jag, Katja och Paow veta att vi är godkända i GA och åkte till Ica för att köpa tårta. Vi studenter tänkte att det skulle bli billigare med en fryst, men när det stod att den ska tina i 4 timmar blev det mindre kul??? Överdriv med tiden kände jag lite, VEM klarar av att vänta i fyra timmar.... orimligt. Men den va typ god ändå PGA ATT VI HAR I PRINCIP KLARAT GYMNASIET NU.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter och äter jordgubbar å i högtalaren ni ser längst bak i bild spelas KOM ÄNGLAR av Winnerbäck och Lisa Ekdahl. Oj vilken mysig lillördag man kan ha ibland, är helt slut efter arbetsdagen så kommer snart somna. Godnatt vi ses adjö farväl.

Likes

Comments

Världens godaste soyalatte+yoghurt & müsli

Likes

Comments

Ska snart ta mig till jobbet och jobba 13-19. Sen ska jag boka resa för vi ska till Budapest, shoppa/äta gott/ dricka gott/ ta bilder och bara ta det lugnt (elllllllller). Ska bli så skönt att komma bort från vardagen, har varit en del på senaste... så känner att det kommer i rätt tid!

Likes

Comments

Jag KÖRDE bilen till Ica igår och hon klagar hela tiden på mitt körande men vem är det som har körkort, inte hon..... typiskt dessa personer att klaga. Dessutom är hon världens sämsta människodrivna GPS, körde fel hela tiden tror att jag hade gissat mig fram bättre? Jag kan ta mig från punkt A till punkt B, kanske inte felfritt, men det funkar :)))) Köpte hur som helst tacos, hon lagade maten och jag åt den. Sen hamnade jag i matkoma och somnade, och hon tog nog hand om disken. Men jag körde henne till skolan så det är jämställt. ha en bra dag hajj.


Likes

Comments

Morsningkorsning!

Har precis suttit med opponering hela morgonen, alltså det är typ roligt?? Att sitta och kritisera andra :))) Nej vilken hemsk människa jag är, kommer gråta när min negativa kritik kommer. Den här veckan blir en lugn vecka skolmässigt, och på onsdag så är vi lediga(!!) Så då ska jag planera lite mer inför kommande resa... mer om det på onsdag.


Likes

Comments

Idag har jag varit mindre mående som resultat av gårdagen. Det va dock rätt passande eftersom jag suttit och pysslat med min vinylspelare som jag fick i present. Kärlek på hög musiknivå

Likes

Comments

Idag fyller jag 19 år. NITTON. Det känns inte rätt att det kommer ur min mun... Frida 19 år. I nitton år har jag trevat runt på den här planeten. Jag har separationsångest till 18. DET LÅTER BÄTTRE ATT VA 18.

Valde att fira min födelsedag med några vänner på karaokebar. Alltså.... det va en av de roligaste kvällarna jag haft. Allt från fuldans till andra avenyn och fotografering. Dessutom kan vi nog ta priset som kanske världens mest TONDÖVA girlgang. sorry not sorry alla som va runt om oss.... vi tog ton... vi hördes.... our time 2 shine.

Tack mina fina vänner för att ni va med och fira mig, kunde inte tänka mig ett bättre sätt att åldras på. TACK för alla grattis hälsningar jag redan fått på snap, sms, facebook, samtal etc. Jag är såååå lyckligt lottad som får ha så fina vänner och familj runt om mig. Kanske inte alltid kan uttrycka min kärlek till er, men ni är värda mer än mozzasticks och bearnaise. Där hör ni nivån!!!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag va det huuuur fint väder som helst, så frågade fanny om hon ville ta en fika med mig efter filosofiprovet, hon ville!! Lucky me!! Alltid lika mysigt att träffa henne. Vi går nästan alltid till " Kops" som ligger vid domkyrkan. Tycker verkligen att det är så gott och mysigt där, rekommenderar :))))

Likes

Comments