Jag är ingen tidsoptimist när det gäller träffar och liknande, men en egenskap som jag blir helt galen på är att jag ALLTID går hemifrån 5 minuter innan tåget ska gå trots att jag vet om att det tar 10 minuter? Det här betyder att jag får springa, som Usain Bolt, för att hinna med tåget. Börjar mer och mer fundera på att göra karriär inom friidrott.

Annars har jag haft en super lugn dag verkligen, 1 h lektion och tittade nyss på senaste avsnittet av Parneviks. Nu blir det att bocka av massa plugg.


Likes

Comments

Förra veckan bjöd jag min lillebror(numera STOR) på en fika i Haga. Café husaren är ett av mina absoluta favoriter, finns så mycket gott och dessutom är allt hur stort som helst :))) me like. Därefter tog vi en tur runt i stan innan jag mötte upp Elvina som jag inte hade träffat på fler veckor!!

Likes

Comments

Herregud peeepz.. jag är så himla skoltrött så vet inte vart jag ska ta vägen. Nästa onsdag firar vi 100-dagars! h u n d r a dagar? till studenten? frihet? Ja, what a time to be alive. Så förhoppningsvis klarar jag av att stå ut i tre månader till. Jag har precis kommit tillbaka till skolan efter sportlov....... tanken var att jag skulle känna mig utvilad, men icke. Vet inte riktigt vart det här inlägget ska leda, blandad kompott- optimism och pessimism. Allt gottttttt


Likes

Comments

Paow hade fixat en superfin tjejmiddag som efter några timmar övergick till fest. Fuldansade och sjöng hela kvällen till nostalgisk musik, E-type true believer säger jag bara hahah.


Likes

Comments

Min kusin Lina skrev till mig imorse och undrade om vi skulle åka och ta en fika i Alingsås, passade bra eftersom jag är ledig!! Så hon hämtade upp mig och så satt vi å fikade en stund. Super mysigt då det va längesen jag träffa henne!

Likes

Comments

Fick ha mitt utvecklingssamtal igår istället för idag vilket betyder att jag har en helt ledig dag framför mig! Så idag ska jag ta vara på tiden och plugga, sen ska jag gå och träna en stund & även åka in till stan och leta efter en kappa. Annars kommer jag frysa ihjäl.

Här är en spontan på mig och Emilia <33

Likes

Comments

Vi promenerade från hotellet till ett centra som hette Skhlm. Var väl egentligen inget speciellt, fanns samma butiker som hemma i Göteborg. Promenaden dit var dock som att gå igenom antarktis..... minusgrader och snö i början av November? Allvarligt.


Likes

Comments

Igår satte jag och min familj kurs mot hufvudstaden och bodde där en natt på hotell eftersom pappa skulle fixa lite saker med jobbet. Vi var och shoppade lite medans han gjorde sina ärenden under dagen och sen åkte vi till min farmor å farfar. Här ska vi stanna tills söndag!

Likes

Comments

Jag har alltså inte publicerat någonting från i somras när jag var utomlands tillsammans med min familj. Så därför känner jag att det är dags att lägga upp! Vi tog en sista minuten eftersom att vi var så trötta på allt regn och rusk som Sverige väljer att leverera. Sommaren 2016 är det som kommer få mig att se tillbaka på fenomenet SPRAYTAN som gjordes för att inte vara vinter-blek. Ja, så illa var det. nog pratat om det, här kommer bilder!!


Alcudia old town

min absoluta favoritglass!! mmm

Likes

Comments

Jag är så himla glad över att det är fredag!! Vakna upp med bästa känslan verkligen för den här helgen kommer bli så bra. Börjar 12 idag och slutar 17, sen blir det att äta middag tillsammans med Nellie och därefter utgång.

Måste bara ta tag i lite plugg och städning innan jag drar mig mot skolan. Men Finally FRIDAY

Likes

Comments