Nu måste jag ta tag i mitt barr och göra en förändring. Jag har blivit så jäkla mörkhårig i mig själv. Nästan svart utväxt. Blev mörkare nu efter jag fått barn märker jag. Min syster har alltid varit mörkare än mig men nu är jag mycket mörkare än henne! Vad hände liksom?!

Är sugen på att tona ner det en del och göra det väldigt askigt. Nästan åt det gråa hållet. Men med en mörk ombre upptill. Vad tror ni?

Såhär såg jag ut för några månader sen! Nyfixad.

Nu denna hemska utväxt! 👇🏼

Likes

Comments

Recept Barnmat

Det här med att låta ungen äta själv. Det går inte så bra. Eller det är inte så lätt snarare. Maten hamnar ÖVERALLT. Och inte i munnen. Men snart fattar hon nog poängen. Idag fick hon testa fisk för första gången. Och första gången äta större bitar. Men fisk var väl sådär gott. (Förstår henne). Men hon fick i sig allt nästan med hjälp av en god fruktpure som vi fick varva med. 👌🏻

Just nu har jag satt mig ner efter en lång promenad med vagn och hund. Snart är min man hemma igen efter hans träning och tandläkartid. Då blir det att installera nya bilstolen som vi köpte igår på Bigbaby i Sollentuna. Såg dock att idag har de 20 % på allt i butiken. Så störande! 🤔

Likes

Comments

Mitt projekt för denna vecka blir att klura ut en födelsedagspresent till min kära man som fyller 27 nästa vecka. Vad ger man till en person som har allt och kan köpa precis det han vill ha själv?

Jag brukar försöka att tänka att det är tanken bakom presenten som är den viktiga. Jag vill försöka få det till ngt roligt men ändå betydelsefullt.

Som när min syster fyllde 30 så fick hon en låda på posten där det låg 30 presentkort i. På olika butiker som tex Nelly, Zalando, Rum21, Room99, Eleven. Det var jäkligt jul faktiskt om jag får säga det själv ☺️

Så om någon av er sitter inne på några bra idéer och tips på vad jag kan ge till min man i födelsedagspresent så säg gärna till! 👇🏼✏️Bilder från vår båttur idag ⚓️🇸🇪

Likes

Comments

Det här med husköp. Verkar som vi nog får leta vidare. Jakten efter vårt blivande hem i Sverige är igång igen. Det huset vi vill ha begär ett sånt överpris som det inte är värt och de vill inte gå ner i pris. Så tråkigt. Det var ett hus med drömläget!

Det är så svårt att leta hem. Och vi har sån beslutsångest om vart vi ska bo. En del av oss vill bo ute i Hässelby i en villa. En del av mig vill tillbaka till kälvesta där jag är uppväxt. Eller Bromma. Eller lägenhet i stan. Men vi måste tänka praktiskt. Bil är ett måste, så parkering i stan är inte roligt. Då ska det vara egen garage plats men det kan man ju få köpa för typ en miljon i Stockholm. Helt galet.

Ja ni märker kanske hur tankarna snurrar. Vi får helt enkelt leta vidare. Tråkigt för denna gång var vi för första gången ense om detta hus. Annars har vi helt olika stil och smak! ☺️

Likes

Comments

Imorse vaknade jag 10.30 av mig själv. Sängen var tom och hörde inte ett ljud från lilla damen. När jag kommer upp så står min man och gräddar våfflor och min dotter leker med en stekspade. Jag minns att min man gick upp med henne vid 06.30 sen måste jag ha dock däckat. Välbehövligt! 🙌🏼

Just nu är vi ute med båten och strosar runt medan Kimberly sover. Det är nått magiskt med vatten. Man blir så lugn av ljudet och glittret på vattnet.

Jag älskar livet i Sverige. Säger det återigen. Fy fan vad jag vill flytta hem. 🇸🇪❤️Likes

Comments

Nu stängs ögonen strax, men huvudet går på högvarv. Varför blir man som mest kreativ på natten? Får så mkt idéer om vad jag vill göra. Skapa. Köpa. Förändra.

Det känns som om vi är så nära nu en stor förändring i vårt liv. Vi vill verkligen skapa ett hem här i Stockholm till oss. Vår egna plats att landa i. Vårt riktiga hem när vi är i Sverige. Vår plats där våra barn kan växa upp sen den dagen vi är tillbaka i Stockholm för gott. När nu det blir.

Flummigt inlägg såhär vid midnatt. Sov så gott!

Likes

Comments

Nu är bebistiden snart över. Imorgon blir det att köpa en ny bilstol till lilla fröken. Hon har nu vuxit ur babyskyddet! Inte viktmässigt eftersom hon bara väger strax över 7kg men hon ska promt sitta rakryggad i den vilket inte blir så bra. Så har hittat en bilstol som är från 0-25 kg och går att få i liggläge också.

Lilla tösen är inte så liten längre 😘

Likes

Comments

Det blev lite shopping idag på NK och jag köpte mina första plagg från Mini Rodini till Kimberly. Tycker annars inte om deras kläder, för mycket färger och skrikiga plagg. Och den hysterin kring märket är ju helt galet. Men hittade dessa plagg som jag inte kunde motstå. Köpte större storlekar så hon kan ha det efter sommaren.

Likes

Comments

Snart är det dags att lägga mig på bänken och få fransarna fixade. Solen skiner och trots dålig natts sömn så är jag piggare av solen. Min man och dotter åkte med in till stan, de får gå på stan medan jag är här. Sen tar vi oss vidare in till city och går en shopping runda och en lunch på stan.

☀️

Likes

Comments