Da har jeg byttet over til denne bloggen (link). Tester det ut i februar måned, så ser jeg hva jeg trivest best med av blogg.no og nouw.com. Kall meg kanskje sær, men jeg vil helst skrive fra et sted jeg virkelig trivest på, og nå kjenner jeg at jeg trenger forandring, så da blir det bare å prøve. Denne bloggen blir, som sagt, stående.

Woho, dette blir spennende 😊

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

OK, jeg har gått rundt med en liten tanke om at jeg kanskje vil bytte over til blogg.no, hvor jeg startet. Jeg trives ganske godt her på nouw.com men jeg går hele tiden og tenker at det var både lettere og hakket bedre på blogg.no. Jeg har enda en blogg der, som jeg opprettet i fjor sommer, og den står egentlig bare og venter på å bli brukt.

Haha, det er sikkert tidenes luksusproblem, for jeg kan jo bare bytte over, og la denne stå, så om jeg ønsker å bytte tilbake en dag, så har jeg muligheten.

Kjenner jeg megselv rett kommer jeg til å bytte til slutt, og mest sannsynlig bare tenke på å bytte om jeg venter enda lenger. Gosh, tenk å være så teit? 

Vi får se hva som skjer, jeg er jo tidenes mest ubesluttsome person som finnes...

Hjelp?

Likes

Comments

God morgen søndag, og god morgen til dere! I dag våknet jeg til full "snøstorm" for her daler det ned som aldri før! Det er nydelig ute da, og mye bedre enn regn, så jeg koser meg egentlig. Det eneste jeg savner er skikkelig dagslys og blå himmel... Krysser fingrene for at det blir fin vinter nå, med både snø og sol :)

Lag deg en fin dag

Likes

Comments

Åhh, dere aner ikke hvor deilig det er med frihelg! Eller... Det er det nok mange som gjør, haha, men det er så lenge siden sist jeg hadde fri en lørdag, at jeg er i et lite lykkerus nå. Jeg våknet kvart over 8 i dag tidlig, og var faktisk uthvilt! Jeg kom meg opp rundt 9, og det var deilig. Det ble nok en del vind i natt, men jeg hørte ikke en lyd, og tror jeg sovnet før hodet traff puta. Digg!

I dag har jeg bare surret rundt hjemme. Tatt en god og varm dusj, drukket flere kopper te og strikket. Jupp, jeg har blitt bitt av strikkedilla, og nå holder jeg faktisk på med en genser! Jeg er ingen mesterstrikker (enda) men den ser da ganske så OK ut så langt. Her om dagen måtte jeg rekke opp hele greia, for jeg hadde tvinnet den på en eller annen måte, så jeg måtte rett og slett starte fra scratch. Det er veldig koselig, spesielt med ski på TV eller en lydbok som kan snurre og gå. Haha, jeg er nok litt bestemor, tror jeg. Å strikke hjelper visst også mot stress, så det er jo bare win-win for meg!

Nå kommer snart mormor og bestefar ned hit med rømmegrøt (❤❤❤) og så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det blir nok enda mer strikking, redigering av bilder, og <<Mesternes Mester>> i kveld! Herregud, kan denne lørdagen bli noe bedre?!

Blue, baby, blue! Som dere ser har jeg ikke kommet så veldig langt, men med tanke på at dette er min første genser, så er jeg ganske så happy med dette. Gleder meg bare til hver gang jeg kan sette meg ned med strikketøyet. Tihi!

I går kveld forsøkte jeg og mamma å titte litt på Lord of the Dance. Mamma kastet inn håndkle etter ca 20 minutter, og jeg reiste 20 minutter etter henne. Da var klokken nesten 23, haha! Trøtt som en .... kjelke? Jaja, det ble tidlig kveld, og det var godt!

Ha en riktig god helg videre!

Likes

Comments

Hei på deg!

I New York finnes det tusentall av små butikker som selger litt av alt. De fleste er ganske småshabby (?) men noen ganger har man hell med seg, og finner en bra butikk hvor det ligger flere skatter skjult. En av disse fant jeg under bakken, når jeg gikk fra en subwaystasjon til en annen. Tror den ligger en eller annen plass ved Penn Station - som er gigantisk, for de som ikke vet det - og den hadde alt fra ørepropper og headset med skikkelig kvalitet, til tyggis og postkort. Det var postkortene jeg kikket mest på, selv om jeg også var på jakt etter noen ørepropper som var litt bedre enn de som kommer med iphone ol. Disse postkortene var helt nydelige, og bildefreak som jeg er, kunne jeg ikke gå derifra uten å sikre meg et par. De var vel egentlig ment å ende opp i postkasser rundt om til venner og familie, men nå henger de altså på veggen min. Og der tar de seg meget bra ut, om jeg får si det selv, haha.

​Er de ikke fine? Jeg er helt forelsket! De henger over sofaen min, og det er heller ikke lenge siden de kom opp dit. Jeg pleier nemlig alltid ha bilder på veggene, men for litt siden tok jeg ned alle, og nå synest jeg det er på tide med litt pynt på veggene igjen. Før hengte jeg dem opp uten mål og mening, men nå vil jeg ha litt mer system i vegg-pynten, haha. Mye av det blir nok New York, men resten av bildene blir nok de jeg har tatt selv. Så på den veggen disse henger, kommer det flere slike "småbilder" og så vil jeg etterhvert få til noen som er større, og kanskje ha over sengen? Det kommer selvsagt bilder når ting er mer klart 😉

Liker du å ha bilder på veggen? ✨

#art #photo #interiør  #newyork

Likes

Comments

​23:08

Jeg er dautrøtt. Det føles som klokken er 3 på natten, og jeg skal faktisk legge meg. Jeg vil tidlig opp i morgen. Selv om det er lørdag, og jeg faktisk ikke skal på jobb! GUD hvor godt det er. Tidlig opp på en fridag betyr også lenger fridag, ikke sant? Haha... 

Med det sagt, så har jeg faktisk blitt mer glad i tidlige morgener enn sene kvelder. Det er ikke alltid kroppen min er helt enig, men det er noe jeg kan bli bedre på. Alt er faktisk bedre i de morgentimene hvor det enda er mørkt, og det kjennes litt som om hele verden sover. Tankene er klarere, og hele kroppen har enda en slags indre ro, fordi den er rett og slett ikke helt våken. Det er godt. I morgen vil jeg opp tidlig. Nå, derimot, vil jeg legge meg. Om jeg får sove, det vet jeg ikke, for det blåser bra ute, men øyelokkene er så tunge, at de glir nok igjen raskt. Vi snakkes i morgen. 

#nighttime #thoughts #storm #hverdag

Likes

Comments

Kvelj i stugo.

Gosh, det kjennes som en evighet siden sist jeg satt fremfor laptop'en, klar til å skrive litt. Denne uka har gått litt i ett eneste surr, og med nesten bare 8-timers vakter, blir det ikke mye annet jeg får tid / tar meg tid til. Kveldene går med på å slappe av fremfor peisen, strikke litt og ta tidlig kveld. Det er lenge siden jeg har kjent hvor godt det er med helg, men halelujah, denne fredagen er så veldig velkommen hos meg!

Det var pizza og håndballkamå som sto på menyen i kveld, og vi fikk med oss det meste, selv om strømmen har vært litt fraværende. Jeg tror vi er veldig heldige, for det eneste vi merker til <<Tor>> er vinden. Ikke at vi har lite vind, det rister godt i huset, og vinduene lever litt, men enn så lenge har vi både lys og strøm, og det er jeg glad for.

DA var jeg ferdig å snakke om været, haha. Nå vil jeg dele litt av lørdagen min. Jeg mener selvsagt fredag, haha! Gosh, jeg er helt surrete. I dag hadde jeg nok en tidligvakt fra 0845-1545. Det var veldig godt med bare 7 timer på jobb, og det å komme hjem menst det enda var dagslys var litt uvant, men veldig godt! Med meg hjem hadde jeg to pakker jeg hadde hentet på posten, men den ene overrasket meg veldig. Den var nemlig kommet fra Rio de Janeiro! Ene veninnen min fra nyfa hadde sendt meg et langt brev og tidenes fineste mobildeksel. Det har teksten "Gigante pela Pròpria Natureza" som betyr noe slikt som "Giant by nature". Det er vakkert i seg selv, men er litt ekstra fint mtp alt det fine hun sa i brevet. Penpals for the world! Haha, da vi fant ut at vi begge elsker brev, fant vi ut at dette var noe vi skulle prøve på. Brev-venner. Veldig kjekt! Det ble noen tårer, kan man si... Jeg blir så glad og takknemlig over at det finnest så gode mennesker her i verden. ❤

​Haha, her ser dere hva jeg klikket hjem. Jeg er en jåle når det kommer til negler - disse var litt i lengste laget, men etter å ha klippet og filt litt ble de ganske så fine. De er helt blanke, men supre å lakke. Skal vise bedre senere! 

Ellers håper jeg alle har det bra, og at de som er plaget av storm holder seg inne hvor det er trygt. Jeg skal forsette på min rolige kveld med masse te, skrikking og lydbok. Haha, I'm such a grandma... 😂 Ohwell. Kos og klem - ha en fin fredag videre! 

#hverdag #weekend #letter #penpal #happy #tgif

Likes

Comments

God ettermiddag! Jeg rekner med de fleste er klar over stormen som nå herjer over sør- og vestnorge... Vi har begynt å merke til vinden, for det blåser virkelig bra ute nå! Jeg er ingen fan av slikt vêr, og synest bare det er skummelt og ubehagelig. Heldige meg har soverom i kjelleren, og det er betong i både vegger og gulv, så det blir en liten bunkers jeg gjemmer meg i, haha. Pingle, sa du?

I skrivende stund sitter jeg med ladere koblet i både laptop og mobil, så det er klart om strømmen går, haha! Snakk om luksusproblem, hva? Jeg har også tent lys her, for om det plutselig blir helt svart, vil jeg ha litt lys her. Jeg er helt ekstremt mørkeredd! Hadde tidligvakt på jobb i dag, og etter jeg var ferdig gikk jeg på posten for å hente et par pakker. Trodde det var bare ting jeg hadde klikket hjem selv, men den ene kom fra Brasil! Skal skrive mer om det senere, men gjett om denne jenta ble overrasket 'a! Fin-fin fredag (som forresten føles som lørdag - det er pizzamaking ala mamma på kjøkkenet, og jeg har kjøpt sjokolade.. hihi) 💜

Snakkes senere - om jeg har nett da, haha! Stay safe, people 👌

Likes

Comments

​Heihei! Håper dere har det bra ☀ Her har det kommet litt mer snø ute, men alt er egentlig bare en våt sørpe, så jeg tviler på det blir liggende lenge. Vinter på vestlandet, dere, den gir meg mer og meg lyst til å flytte. Langt vekk. 

Over her har dere noen bilder som er ganske gamle. Det er ganske fine minner til alle bildene, og det er kanskje en av mine favoritt-ting med bilder, at man kan på en måte lagre minner i dem. OK, clichè, men samme det. 

Jeg er på jobb (laget dette før jeg reiste i dag tidlig) og lengter nok hjem til peis og strikketøy, haha. Ha en fin dag videre, og håper dere likte bildene. Snakkes :)

Likes

Comments

Jeg fikk et glimt av solen i dag... Det hjalp!

Likes

Comments