View tracker

länge sen nu, men haft så mycket i agendan hela tiden ska uppdatera lite om vad som hänt sen dess, jag och M drog till USA i utforslade venice beach , santa Monica även stora delar utav Hollywood och Beverly hills. Favoriten var helt klart venice, boardwalken att cykla där när solen låg på.. åh det var precis som på film jag verkligen njöt!
Sen efter vi kommit hem har jag hunnit blivit riktig örebroare med adressändring o allt så nu kan vi kalla oss sambos, jag kan även kalla mig faster. Blev den 9:e november faster till brorsan robin och Sandras lille son Ben, han är helt perfekt.
nu väntar vi ivrigt på syskon barn nr två andra brorsa rasmus o hans amanda väntar barn i januari nämligen sen är släkten komplett, iallafall för ett litet tag.

vad har mer hänt ?
jag har julpyntat och inhandlat alla julklappar utom 2 sen har det bakats många satser lussekatter, mumma!
annars är det så livet har ändrats i det stora hela.
Nu ska jag försöka sova tills m kommer hem o gör mig sällskap, natti

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

1. Vad är ditt förhållande till tid? Bra försöker göra de mesta av de

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst? Från 9-17

3. Vilken är den bästa veckodagen? Torsdag en dag till fredag o helg allt går snabbt ifrån torsdag

4. När går tiden som snabbast? Nationella proven när man gick i skolan ..

5. När går tiden som långsammast? När man ska åka någonstans men flera dagar kvar - los angeles..

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig? 10-30 min beroende på vart jag ska

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i? 90-talet 👯

8. Äter du snabbt eller långsamt? Snabbt, får inte blir kallt , hehe

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på? Sova nä men slå in fina presenter o göra fint

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på? Bilen..

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar? Vaknar runt 7 slocknar vid 23

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till? Att ta hand om mig själv

13. Vad gjorde du för tre timmar sen? Gymmade

14. Vad händer de kommande tre timmarna? Till Kumla o Hallsberg för ärenden

15. Var ser du dig själv om 10 år? En bra utbildning att kunna luta mig emot med Svensson stuket hus, hund make och barn

Likes

Comments

View tracker

det är bara 20 dagar kvar tills jag och mattias åker till los angeles i två veckor för bara massa semester ser så mycket fram emot det

Likes

Comments

kan ni tro det jag gick upp 7 på min lediga dag för att slänga lite käft med syrran i spåret men en timme senare låg jag nedbäddad i sängen igen, lovely!

Kom nyss hem från ja kanske de bästa gym passet på ett tag, trodde jag skulle strycka med där ett tag men jag överlevde tack o lov, hehe

nu står jag vid spisen sen iväg till Kumla för att hämta ut paket ovh vidare till min godeman för att betala lite räkningar annars ser dagen kanske vanlig ut ska dränka mig i skolböckerna senare längtar tills de är klart, inte långt kvar nu så jag kämpar vidare, glömde jag nämna att jag avskyr o är totalt sämst på matematik? Iaf de är jag.. Men som tur är har jag nära som istället rockar de!

Likes

Comments

Time to say goodnight!

nu ligger jag i sängen efter en lugn men ändå produktiv dag! Joggning,massa soff häng & fika på stan med stina perfekt dag!
imorgon väntas det avtal skrivande och sen farfar o farmors sommarstuga

Likes

Comments

vad läskigt det är när man blickar tillbaka 1 år 6 månader veckor vart man är nu i livet trodde man inte då men så tacksam för allt jag har i livet dom människor som kommit in i livet för o stanna o dom som endast varit på en lång genomresa.

så tacksam för min otroligt fantastiska splittrade knäppa underbara familj jag är så tacksam för dom vänner som finns där i alla väder och som ständigt växer för varje dag. jag är också tacksam för den kille som varje dag visar mig uppskattning & kärlek.

jag helt enkelt älskar livet, och alla dom som är en del utav det ❤️

Likes

Comments

Bilden talar för sig själv, man underskattat känslan av mysdress och en kopp te på morgonen även när det är augusti månad, Love it!

hur ser dagen ut då? Det är min enda riktigt helt lediga dag på hela veckan så tänkte va så produktiv som möjligt. Dammsugning lite disk o tvätt ska tas hand om och senare kommer nansinee efter jobbet o ska lämna nyckeln någon gång under dagen, jag o hennes mamma ska hjälpas åt o va lite Kattvakt medan hon o grabben åker till vårt grannland.
Men först ska jag dricka upp och få alla morgonrutiner gjorda

Ha en fin söndag😽

Likes

Comments

Vilken underbar morgon!
Visst de regnade massor när de va dags o vakna med de va inte det som gör denna morgon underbar utan personen som tog sig tid att krypa ned bredvid mig innan det va dags för honom att kila iväg till ytterligare en jobb dag, mitt hjärta smälte lite grann ❤️

Hehe , nu är jag på ifrån gymmet brände av ett supersnabbt mag & rumpa pass innan även jag skulle iväg o jobba efter kommer mamma o mormor ska kolla min nya lägenhet sen blir de nog fortsätta myset hos pojken min!

Pusshej!

Likes

Comments

vilken intensiv dag!
idag började våran stora rea i butiken hade VIP kväll för alla medlemmar och imorron är de öppet för alla, super skoj men ack vad mycket som måste göras !

Nu har jag iallafall varvat ned o ska krypa ned i sängen bredvid M och ladda inför ytterligare en högintensiv dag, men först ett mag & rygg pass på gymmet

Sov så gott ! Puss

Likes

Comments

oj oj oj !
klockan är bara halv 10 i skrivandes stund & värmen är redan uppe i 22 grader snälla stanna så här!

Morgonen har bestått utav en hel del flyttpackning alla hyllor är ned tagna även större delar utav köket finns nu i lådor, lite overkligt känns de men ändå spännande med en helt ny håla. Nämligen bara en vecka kvar sen är jag adresserad i Kumla, nu har jag lämnat packningen åt sidan o påväg till ett Möte med en kvinna jag ska troligen bli assistent till, utöver mitt jobb i butiken. Blir spännande o se om det är något för mig sen köra mina pass i butiken hinna träffa min huvudman som jag är godman åt sen återstår det hur kvällen slutar!

Likes

Comments