Kommer förmodligen inte bli mycket pengar kvar när lönen kommer på Onsdag. Vill köpa den här paletten, hört så himla bra om den, och så fina färger ! Sen Ska jag fixa mina fransar, slinga och klippa håret, laga min telefon osv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och Johanna åkte på en kort roadtrip i går, stannade i Rättvik vid långbryggan precis när solen gick ner så himla fint, synd att det var så fruktansvärt kallt bara. Älskar spontan grejer jag å Johanna börjat hitta på, i dag ska vi ut på äventyr i skogen och dricka varm choklad i kylan.


Likes

Comments

​Torsdag vilket betyder att det snart helg igen, ännu en ledig helg. Blir förmodligen en vända till Falun som vanligt, trivs verkligen där, lagom stor stad och det är så skönt att komma bort från Mora en sväng. 

På Lördag eller Söndagkväll blir de förhoppningsvis bastukväll hos Johan. Blir en bra helg de här !

Likes

Comments

I går var jag på boxning, precis som alla Onsdagar. Alla aggressioner som finns kvar i mig tar jag ut i varje slag, när jag blir påmind om hur jag har fått mitt hjärta krossat och hur mycket smärta det har kostat mig slår jag hårdare och hårdare. Klumpen i min mage är alltid som bortblåst när jag lämnar passet, och tränaren är helt underbar. 

Efter Boxningen blev det en myskväll med grönsaker och dipp, att bara att sitta och prata, skratta och mysa en Onsdagskväll, det kan ju inte bli bättre.

Likes

Comments

Känner hur mycket jag behöver sol och bad just nu, bara att kämpa på de sista månaderna i skolan sen är det över. Vill bara få de här ca  5 månaderna som jag har kvar i skolan överstökat! Behöver få komma bort från Mora och se något annat ett bra tag, jag behöver verkligen det. Kommer vara så himla lycklig när jag äntligen får ta studenten, när jag springer ut ska jag lämna all skit bakom mig och inte titta tillbaka. Likes

Comments

En oförberedd bild Elli tog på mig när jag brast ut i skratt. Men jag älskar den ändå, jag ser så lycklig ut, så himla glad och inte något tillgjort leende utan glad på riktigt. Att jag för några veckor sen trodde att jag aldrig skulle bli lycklig igen, det är så skönt att stå här i dag och känna att allt inte är skit, även fast det fortfarande gör ont i bland.

Jag tror ärligt att alla någon gång i livet behöver en singelperiod vare sig man är 15, 18 eller 45 år. För när man måste stå på egna ben, när man inte längre har någon som berömmer en och alltid är ens trygghet , måste man bli sin egen trygghet. Jag har ärligt talat aldrig varit så trygg i mig själv som jag är nu och älskat mig själv så mycket.

Likes

Comments

​Älskar flätor tycker det är så himla fint och enkelt, synd att jag är för trött på mornarna bara och inte orkar fixa håret, utan låter de vara utsläppt bara. 

Likes

Comments


Likes

Comments

Eftersom min telefon förmodligen kommer ge upp när som helst så passade jag på att framkalla massa bilder, så jag har något att titta på när jag blir gammal. Stolt över mig själv över att jag tog tag i detta och verkligen beställde , har skjutit på de alldeles för länge.. skulle vara väldigt tråkigt om telefonen gick sönder och alla bilder försvann. Bilder från nian till nu, så vart en hel bunt med kort. Ska bara köpa en fin fotobok att sätta in alla kort i ! 

Likes

Comments

Sovmorgon till 12 hur skönt?

Veckan kunde ju inte få en bättre start, började morgonen med en långpromenad med Bosse och sen frukost på sängen, dröm!

 

Likes

Comments