Så alltså nu kommer första delen då jag berättar om vad som vi gjorde i Paris hoppas ni finner de intressant och läsa om för de var verkligen en intressant resa.

Så den 7 juli vaknade vi på morgonen i Uppsala och åt frulle och därefter bar det av till Skavsta den resan tog ca 2 h då vi kom fram till flygplatsen så behövde vi vänta innan vi fick checka in så då passade vi på att äta lite mat. Så checkade vi in och så väntade vi i 2 h till och då fick vi gå på flyget å äntligen lämna Sverige för ett tag.

Resan till Paris tog ungefär 2 1/2 h och då vi anlände så letade vi upp flygbussen som skulle ta oss mot centrala Paris den resan tog ca 1h och därefter tog vi metron mot hotellet.
Mitt första intryck av Paris var att trafiken var kaos men ändå att de var fint . Så då vi checkat in på hotellet så va de kväll vi bar trötta så vi åt på de första bästa subway vilket ja kan säga er är inte lika bra i Frankrike som i Sverige ;) men sedan gick vi bara runt och kollade innan de va dags å sova .
På morgonen nästa dag åt vi en klassisk Fransk frulle sedan åkte vi till en "kändis kyrkogård " där bland annat James Morrison ligger (ganska häftigt) sedan blev de ändå väldigt känslofyllt då man gick förbi gravarna för alla som gasades ihjäl under andra världskriget jag började nästan gråta då man såg gravarna å bilder på folk som dog eftersom Frankrike "togs över " av Tyskland under andra världskriget så var de många franskar som dog därmed vart de gravar där .(alla småhus var gravarna alltså kistorna låg under husen, sjukt häftigt ändå)


Efter det åkte vi vidare till ett stort köpcentrum först så åt vi på vapino och sedan så gick vi in i köpcentrumet där ja köpte en jacka för nåra tusen och även en primer från sephora

Sedan efter det så gick vi mot triumfbågen och såg den väldigt fin och efter det så gick vi och åt på en resturang


Så det var dem två första dagarna i Paris nästa del kommer när jag har tid och lust <3 tillsdess ha de bra<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 586 Readers

Likes

Comments

Hejhej då va jag tillbaka med bloggandet och tillbaka i Sverige vart tillbaka i Sverige ett tag nu men har haft fullt upp. Mina dagar sedan jag kom tillbaka till Umeå har ja vart mycket med Marcus och i fredags fyllde jag även år. Min födelsedag spenderades med Marcus och Olga de blev en mysig födelsedag med mina bästa <3 alla dagar som gått har jag väl mest gymmat vart med folk och njutit av vädret . Gårdagen så gymade jag på morgonen och efteråt solade jag ett tag och på kvällen var jag med Hanna vi pratade väl mest om allt mellan himmel och jord sedan åkte vi till Marcus å va med han. Jag tänkte väl inte berätta så mycket mer mer än att jag tänkte göra Paris inlägg då ja berättar och visar med bilder vad vi gjorde varje dag där borta i Frankrike hoppas de blir bra! Slänger in några bilder från mina dagar hemma i Umeå nedan har nog inte så många men det får duga tills vidare. Ha en fortsatt bra kväll oc en fortsatt bra sommar<3

  • 611 Readers

Likes

Comments

Hej hej mina fina läsare !<3
Nu sitter ja på hotellet i Uppsala å tar de bara lugnt kom hit idag efter en hyfsat lång bilresa. Då vi kom fram checka vi in och sedan gick vi ut och åt efter det gick vi bara runt och kollade, måste säga att ja har aldrig vart i Uppsala förut men de är faktiskt en riktigt mysig stad har jag märkt . Imorgon drar vi iväg till Paris vilket känns riktigt bra är så sjukt sjukt taggad!! Ni anar inte hur mycket ja sett fram emot denna resa så ja vi får se om ja bloggar nått i Paris kommer bara ha internet på hotellet och vi får se om jag har tid och blogga annars uppdaterar jag då jag kommer hem.

I Paris kommer vi bo på ett hotell som ligger väldigt centralt och nära till metron mm nära till minst sagt de mesta stora som vi vill se. Ja måste även säga att jag är taggad på att shoppa se Eiffeltornet och andra stora sevärdheter.

Men hoppas ni alla har en bra semester och att alla har en riktigt avkopplande tid så uppdaterar jag då jag får tid och möjlighet, tills dess får ni ha de riktigt bra <3


(bilderna är dem ända ja hade från idag men ni får nöja er med det;) )

  • 649 Readers

Likes

Comments

Nu är jag riktigt förbannad. Som dem flesta vet är jag kring 1.80 lång, detta finns det många åsikter om både att det är snyggt men de finns även folk som tycker att det är fult och inte normalt för en tjej. Sedan ja var liten har jag fått höra Frida varför är du så lång ? Du få inte va så lång ja känner mig kort mm. Då känner jag visst nån gång kan man säga de men jag är ärlig då ja säger dehär av att jag har hört de 1000tals gånger och tillslut börjar de ta å de börjar få en å trycka ner mig själv å må dåligt över att jag är lång. Sedan enda sedan ja var mindre har jag älskat klackar på skor så jag har gått i dem å älskar å gå i sådana skor men slutat göra de på senaste tiden pga att jag känner mig som en jätte och även av att alla klagar. För en stund sedan skulle jag till Ica så jag tog på mig ett par av mina klack-skor så går jag av cykeln vid Ica så direkt så får ja blickar å hör en tant som säger till sina vänninor : så lång kan man inte va..! Sen hör ja några som bara om man är så lång ska man inte ha klack-skor å skrattar åt mig då ja står vid cykeln pga min längd de folk inte fattar är för de första så hör jag de folk säger bakom ryggen eller nära mig. För de andra kan ja inte styra över min längd . Sen för de tredje vill jag bara säga dra åt helvete jag gör vafan jag vill det är mitt personliga val om jag går i klackar eller ej. Jag tänker inte låtas påverkas av dumma åsikter utan sträck på ryggen å visa att det är snyggt och vara lång .

  • 705 Readers

Likes

Comments

Hejhej nu är skolan nästan slut eller vi är lediga tills tisdag och på onsdag går ja ut nian vilket ska bli riktigt skönt men ändå lite sorgligt och lämna min underbara klass<3 under denna tid då jag inte bloggat har jag upplevt nått riktigt kul vart på Brännbollsyran sett bl.a. Martin garrix dada life broiler och många fler ca 12000 pers som var där och de va riktigt kul . Resten av tiden har spenderats me vänner idag var jag tillexempel me Henrik å Olga var med ett tag med . Satt och sola mm eftersom att de var underbart väder idag ! Tänkte ni får lite blandade bilder från min telefon nu från senaste tiden .. Har tyvärr lämnat in datan så har ju en/två datorer men dem är inte så bra ..

  • 804 Readers

Likes

Comments

Nu är jag rätt så less på en grej, har ni sett hur svenska folket röstar? Jo ändå en rätt så stor del röstar på rasister. Herregud fattar ni inte att får dem makten så kommer vårat land vara styrt av människor som inte värderar alla människor som lika värda, som tycker att vi vita "svenskar" är värd mer än folk med annan hudfärg, som har målet att få "ett svenskt Sverige". Är detta rätt? 

Argumentet jag får tillbaka av såna som röstar på exempelvis SD är de som säger att utlänningar har beter sig illa o förtjänar inte att bo här, och pga exempelvis en grupp på kanske 10 pers utlänningar i detta land så drar dom då alla över en kam . Hur många vita  "svenskar" är kriminella då ? jo dem måste ni glömt bort för de finns massvis med vita "svenskar " som är  kriminella. Sedan är det faktiskt så att var 5 te som jobbar som jobbar som exempelvis  läkare och lärare sådana viktiga jobb är utlänningar hur skulle vi då klara oss om alla dem skulle försvinna ?  

Jag säger såhär alla människor är lika värda och lika svenska för Sverige hade inte vart det Sverige som det är idag om det inte var för utlänningarna. Våran kultur hade inte alls vart den samma och vi hade haft det mycket sämre. Svenska folket nu säger jag bara vad ni än gör rösta inte på SD eller nått annat rasist eller nazist parti ni förstår inte vilka konsekvenser de kommer få om dem skulle komma till maken i Sverige.  

Här nedan har ni ju lite av SDs EU kandidats värderingar. Dem vet ju inte ens vad dem står för i EU valet som var idag. Ska Sverige sedan styras av ett parti som står för EN stor fråga invandringspolitiken men när det kommer till annat så har dem ingen specifik politik alls? Är detta ok ?  


Likes

Comments

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Nej inte direkt!

Varit kär: Ja.

Förlorat någon speciell person: Ja, tyvärr så har ja det. 

Varit deprimerad: Ja.

Varit så trött att du somnat sittandes: Hah jo det har hänt.  

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Oklart, kanske när jag var mindre.

Brutit ett ben? Nej.

Gjort nåt du ångrar? Ja, såklart. 

Hoppat Bungee Jump? Nej, men skulle nog vilja testa men vet inte om jag skulle våga det .

Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr.

Ätit en hel tårta? Nej haha.

Gjort bort dig offentligt? För många gånger..

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Jadå!

Fått ditt hjärta krossat: Ja :(

Hur många barn vill du ha i framtiden:  2-3 kanske ;)

Har du några husdjur?: Yes,  en hund. 

Vill du ändra ditt namn: Nja trivs med mitt namn isåfall ändra efternamnet. 

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Ska jag vara ärlig så minns jag inte.. Hah 

Vilken tid vaknade du idag: 04:00 och upptäckte att jag hade somnat i soffan.

Vad gjorde du igår runt midnatt: Var på kulturnatta. 

Någonting som du längtar till: Sommarlovet  

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Oj, svår fråga. Kanske flytta? 

Vad lyssnar du på just nu: Ten Feet Tall- Afrojack

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja HAHA.

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Frida Maria Johansson

Stjärntecken: Kräfta.

Kille eller tjej: Tjej.

Grundskola: Västangård. 

Gymnasie: Ska börja på Minerva . 

Högskola: Så långt har jag inte kommit än.

Hårfärg: Mörkbrunt men det har börjat blekas av solen nu. 

Långt eller kort hår: Hyfsat långt.

Längd: 1,77 trorja.

Piercings: Öronen om de räknas?

Tattoos: Ingen.

Höger eller vänster: Vänsterhänt.

Operation: Jo men ingen stor operation. 

Bästa vän: Dina ,Olga och Sebbe  men har många nära vänner med. 

Sporten du spelar: ingen, gymmar bara. 

JUST NU:

Äter du: Ingenting.

Dricker du: Ingenting.

Är du på väg att: Göra ingenting.

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Ja då.

Vill du gifta dig: Ja det vill jag nog.

Karriär i åtanke: Politiker eller jurist!

TROR DU PÅ:

Dig själv: JA!

Mirakel: Nja.

Kärlek vid första ögonkastet: Ja :D

Himlen: Nej.

Änglar: Nej.


Likes

Comments

Hej som ni nog vet/fattade så har jag haft en lång bloggpaus,  under denna tid har de hänt massa både underbara o hemska men så är ju livet right ? Just nu mår ja väl hyfsat bra de kunde vart bättre men de ordnar sig .

Men vi lämnar det och tänkte snacka om helgen. I fredags var jag hemma snackade med en kompis på Skype och tog det lugnt sedan igår så var jag med Henrik o sen for jag o Olga och såg the toughest som var här i Umeå, blev lite sugen på att vara med men ja tufft såg de ut och vara. Sedan for jag till Jullan o Oskar o på kvällen for vi o såg jag Malcolm b vilket var sjukt bra han var grym! Efteråt mötte jag upp Olga Linnea Stina och Julia o så fikade vi sen träffade vi lite folk och hade allmänt trevligt. Idag så har jag bara solat med Jullan  o Oskar o sen for jag o träna på kvällen men tänkte ni får lite bilder från helgen! Som man säger bilder säger mer än 1000ord

  • 955 Readers

Likes

Comments

Hejhej påsklov nu känns skönt va?  Idag så har ja städat o handlat me mamma tagit de lugnt osv väldigt skönt ändå<3 tänkte ni får lite bilder från senaste tiden orkar int skriva en massa<3 ha ett fortsatt bra påsklov på er!

  • 1090 Readers

Likes

Comments

Hejhej de va ett tag sen sist men nu kör vi igen !Som det flesta redan vet så fick ja sportlov i fredags riktigt skönt o välbehövligt lov! de firades med en mys kväll hemma ! Sen igår så va jag o shoppa o sen på kvällen så for jag o dina och åt på Kungsgatan 133 riktigt gott! För er som bor här i Umeå eller är här så kan ja starkt rekommendera de stället! Ah iallafall så efter de kom Simon o Simon o hämta upp oss så for vi runt o körde riktigt kul faktiskt !


  • 999 Readers

Likes

Comments