Helloooo.

Idag har jag inte gjort något speciellt, och som vanligt när det händer börjar jag i brist på annat att göra, kolla runt på kläder på nätet. Varför är det alltid sååå mycket finare kläder på internet än i verkligheten förresten??
Jaja, jag har sedan i början av våren velat ha en playsuit. Det verkar vara så himla skönt att bara slänga på sig på varma sommardagar. Jag har letat jävligt länge och det finns ju hur många fina som helst!! Synd bara att alla är så pricey... Jag slänger iallafall ihop ett par av mina favoriter 
härifrån.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi kanske senare ikväll, pussar. 
Likes

Comments

Hejhej kompizar å icke.kompizar.
Idag har jag varit med Alex, vi var i Lund och skulle egentligen se bio, meeen som alltid slutade det med att vi köpte massa gott och satte oss i solen och bara åt. Typ. Vi kollade iallafall på en film igår, "The caller". Den var helt läskig. Men det var ingen skräckfilm. Nänä.

Nä, det här med att blogga var fan svårt, hur gör man ens?? Vad skriver man om?? Jag som inte ens har ett kul liv. Tyck synd om mig. Nej fy vad jag är uttråkad... GODNATT HEJDÅ HA DE GÖTT SES IMORRN ELLER INTE ALLS. 

Likes

Comments

Hello

Detta är det där första inlägget på en lite mer seriös blogg. I detta inlägget tänkte jag mest säga "Hej, jag finns." Typ. 
Jag kanske ska berätta lite om mig själv, should I?
Jag har precis fyllt 15 år och bor en bit utanför Lund. Jag har massor av drömmar, så det kommer jag skriva ganska mycket om här.
På min fritid gör jag väl som alla andra brukar göra, jag är med vänner och hittar på shit då och då, ja ni vet det där man brukar göra liksom. I min blogg kommer ni kunna läsa om allt möjligt, men två saker jag aldrig kommer skriva om, någonsin, det är vikt och politik. Det behövs ingen förklaring till det, just.... No.  

Mer än såhär har jag inte att skriva, vi hörs!

Likes

Comments