Nu har nog de flesta sett hur ingefära shots, och andra sorter, har cirkulerat runt på sociala medier och affärer. Men vill ändå ge det här tipset då den räddat mig genom flera stunder. Jag får en kick av dom, min förkylning blir inte lika stark och jag klarar av att göra allt jag behöver göra om dagarna utan att något ska störa. Kanske låter otroligt men faktiskt så tror jag det är tack vare en sådan här shot varenda morgon. Har ändå tagit det i snart 2 månader så då borde man ju kunna känna resultaten. Prova, finns på alla mataffärer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte de bästa bilderna, och energin var inte på topp för att fota just nu, plus att jag älskar att få använda en väska lite mer för då ser dom alltid bättre ut.

Jag har alltid drömt om en Sandqvist ryggsäck, dom är så stiliga men ändå lite mer råa så de funkar till alla tillfällen och stilar. Så imorgon blir det att ta på den för första gången och jag är så excited. Vet att det kan låta konstigt för en väska, men jag är så KÄR!

Likes

Comments

Godmorgon söndag, vad jag längtat efter denna morgon. Få vakna upp, ta sin tid i sängen och slå på kaffe i lugn och to. Och dessutom att få ta igen en hel del tidningar som jag inte haft tid eller ork att läsa under veckan, men denna morgon har gett mig mer lugn än jag känt på länge, så då passar man på.

Idag blir det jobb som vanligt, slutar inte förens 20 så blir att utnyttja morgonen till det bästa nu istället. Sen funderar jag på om en till kaktus kommer följa med hem, hm..

Likes

Comments

Jag passar på att skriva någonting nu innan jag kommer hem och min kära sambo kommer inse att jag köpt ännu en planta från jobbet som ska få plats hos oss nu.. Men jag kan inte hjälpa det? Finns för mycket fint och jag kan inte "bara ha några".

Grönt gör en lägenhet, och förhoppningsvis kanske jag kan få han att inse det snart också. Jag skulle ju aldrig köpa någonting om det inte fick plats, eller, kanske..

Likes

Comments

Ja, varför klaga när man för tillfället kan ligga i soffan och dö en stund? Jo för att om en timme åker jag till jobbet precis som varje dag haha.. Men jag vill jobba mycket, jobbet är allt jag har just nu och vill engagera mig under mina dagar runt mina härlig kollegor och fina kunder (mestadels..)

Igår var jag, Gretha och Niklas och två av hans kompisar på bio i MoS och såg IT. Väldigt bra och underhållande film faktiskt, ingen av oss var missnöjda utan den gav oss alla goda skratt och lite creep-känslor. Så den rekommenderas absolut.

Nu blir det att ladda för jobb, mot stan!

Likes

Comments

Igår upptäckte jag att min monstera börjar få ännu en bebis vilket gjorde mig så lycklig. Av någon anledning brukar många av mina plantor dö, kan antigen vara för att de förflyttats från till exempel från farmor i norr, men jag har alltid trott att jag aldrig haft gröna fingrar. Och så kände jag en dag att min monstera började bli "all over the place", och då tog jag ett tillfälle att försöka separera rätterna och plantera om vilket verkar vara helt rätt val.

Min kära sambo fick då tillfälle att döpa vår stora och namnet blev Herman, den andra ska min vän Gretha få nu när jag inser att de överlevt hihi. Lycka när de kommer nya former av grönt!

Likes

Comments

Nu var det förvisso två månader sen vi var där. Men tänker på staden fortfarande, drömmer mig tillbaka hur allting var där och vilken perfekt resa jag och min pojkvän hade. Vi båda konstaterade att denna resa var en av de bästa vi någonsin gjort tillsammans. Jag fick den i födelsedagspresent av honom och fick inte veta vart vi skulle bo eller vad vi skulle göra förens vi åkte dit. Och överraskningarna där var bland annat att åka upp till radio tornet och att få åka runt i små Trabi bilar där man fick köra själv med en guide i en bil framför. Det var så himla kul, hela resan var sår perfekt.

Det kommer en rese-video så fort min Mac fungerar igen. Just nu får jag använda min stora spel dator och mobil istället, men så fort lönen kommer blir det att lägga onödiga pengar på en laddare till min Mac.. Nu ska jag drömma vidare om denna resa.

Likes

Comments

Två låtar som jag lyssnat på snart en vecka i streck på repeat. Fungerar i alla lägen, på alla plattformar. Sarah Klangs röst är ju bara helt fantastisk!

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle börja 14 men blev lite byte så nu är man på jobbet redan 6.30, vilket kan va skönt om det inte vore så att jag haft sömnproblem i flera nätter utan anledning.. Men laddade med en kaffe på resan och hoppas att jag piggar på mig så fort jag börjar.

Dagens positiva dock: Jag fick premiära med halsduk. ÄLSKAR halsdukar och ÄLSKAR höst hihi. Älskar mycket med tanke på mina senaste inlägg hehe..Ha en härlig torsdag!

Likes

Comments

Pipersgatan, Stockholm/Kungsholmen (klicka här)

Tycker det är så härligt att kika på hemnet och drömma lite. Kika på olika sorters inredning och vad människor har för smak inom styling, det är så roligt att få se. I den här lägenheten är det mycket modernt och sådant som vi ser idag, men ändå kombinerat på ett unikt sätt. Så som mattorna i vardagsrummet och de olika stolarna. Allting funkar perfekt i en vit/grå skala genom lägenheten. Just den delen av lägenhet ger så mycket mer personlighet. Ibland kan det vara svårt att inreda en lägenhet till ett hem, och inte bara ett museum av vacker inredning. Och genom att kombinera det till exempel såhär, så får man fram sig själv mer.

Hade jag pengarna så hade denna lägenhet garanterat varit av stort intresse!

Likes

Comments