Header

Red, but my heart is pink, maybe because of the drink. Did you really want to join me that night, or did you only need somebody to hold you tight?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det kvittar om du var full.

Kanske är det jag som är dum.

Ligger i din säng och väntar på att du ska komma hem.

Du säger att du älskar mig.

Jag trodde dig.

Naiv, lättlurad och fullkomligt mindfucked.

Din fasad, ditt skådespeleri, dina lögner.

Jag ger dig en applåd. Standing ovations.

Tro aldrig att jag vill smaka på din mat igen. Den smakar antagligen gift.

Tro aldrig att jag vill kyssa dina läppar igen.


De kommer bara smaka Rasmus.

Likes

Comments

Tja, hej, Frida här!

Jag har överträffat mig själv... Nära 14.000 sökande och jag blev kvar bland topp 20. Från audition, till slutaudition till att sjunga live i kvalveckan.

Under alla delmoment på slutaudition var jag mycket bestämd att rakryggad, göra mitt allra bästa. Mitt bästa räckte långt och efter långa dagar och korta nätter återstod bara "beskedet" där juryn beslutade vilka som var värdiga en plats i kvalet. Eftersom mitt soloframträdande inte imponerade på juryn förväntade jag mig ingenting alls. Men en sak var säker. Jag var j*vligt nervös över vad som väntade. Vägen till juryn var en passage som kändes oändligt lång. Redan vid juryns första mening började tårarna falla. Jag kunde inte hålla dem inne. Så fort Nikki började avrunda hade jag redan börjat tänka "nu åker jag ut", därför blev jag inte förvånad när hon förklarade att "det inte var mitt år"... Snacka om att jag blev jag överrumplad när hon vände på steken och sa att jag var vidare till kvalveckan. Ps. (Detta kanske ni märkte på min reaktion "va fan alltså". Haha 😉)

Förra veckan var jag uppe i Stockholm och på onsdagskvällen uppträdde jag live inför svenska folket!?! Jag framförde låten "Bara få va mig själv" av Laleh. När man får en chans att sjunga där hela Sverige kan lyssna och titta på framträdandet live ville jag förmedla något. När man får en chans att visa vem man är ville jag sjunga en låt som jag kan se tillbaka på och tänka "shit, jag var verkligen mig själv". Jag valde en låt som för mig har en mening. Jag valde en låt vars budskap jag hoppas jag aldrig sviker.


Resan med Idol är över, men resan har bara börjat...


Tjadå, hejdå! /FRIDAMATILDA

Se mitt framträdande här 👇

Bara va dig själv 💓

Likes

Comments

Tja, hej, Frida här!


Det var ett bra tag sedan jag publicerade ett inlägg, men om ni följer mig på andra sociala medier (instagram & facebook) har ni möjligtvis hört talas om att jag inte nöjer mig med "medelmåttlighet" haha... Och om ni har missat att jag ansökt till Idol 2016 kanske ni inte är med på noterna. Men efter detta inlägget kommer alla bitar att falla på plats!


Den 26 mars var jag på uttagning i Göteborg tillsammans med min flickvän och nära killkompis. Fem månader senare den 22 augusti visades min audition på premiäravsnittet för Idol.

"Jag gillar inte att va medelmåtta. Jag menar, jag måste gå vidare nu. Annars kan de lika bra säga att jag är kass."

Detta var mina sista ord innan jag fick träffa den nya juryn.

När man har följt Idol i många år vet man att guldbiljetter delas ut sparsamt och jag ville inte åka hem tomhänt. Jag ville inte åka hem utan ett "VÄLKOMMEN TILL SLUTAUDITION".

Trots nervositet var guldbiljetten inte utom räckhåll. Mitt första låtval ifrågasattes men efter extra ansträngning med låten, Love Yourself av Justin Bieber blev jag tilldelad guldbiljetten. DET. VAR. MÄKTIGT.

All den spänning man byggt upp under hela dagen som sedan resulterar i en enormt stor lättnad. All väntan som tillslut blir värt besväret och belöningen att få springa ut till sin flickvän med en guldbiljett. DET. VAR. MAGISKT.


Och nu när jag har den overkliga guldbiljetten konkret framför mig har jag även tid att reflektera över vad den betyder för mig.

Guldbiljetten är mitt bevis. Guldbiljetten är min chans.


Har ni frågor? Ställ dem! Tveka inte. Jag svarar på allt mellan himmel och jord!


Tjadå, hejdå! /FRIDAMATILDA​HÄR KAN NI SE MIN AUDITION!
👇

Likes

Comments"What are you waiting for?

You never seem to make it through the door

And who are you hiding from?

It ain't no life to live like you're on the run

Have I ever asked for much?

The only thing that I want is your love"


https://open.spotify.com/track/7xfzwPasShmaPL7gB7va3J - Adele, Water Under The Bridge


Ps. Don't pretend that you don't want me

Likes

Comments