Vardag

Onsdag, redan lillördag! Dagarna går förbi så fort här, snart är det helg igen. Dagen började med jobb imorse, tog Ferdi till skolan som vanligt. Idag skulle han bestämt ha med sig Snowy (hunden) till skolan. Han var så stolt när alla ville klappa hans hund. Sen har jag också hunnit med min engelskakurs som jag läser, kollat på både Charles och Ferdi när dom spelar rugby, handlat, sprungit, fixat hästarna och lite sånt. Har varit på min första eftermiddagste, chockerande eftersom jag varit här i två månader. Det vankades te och tårta efter rugbymatcherna och det tackar man ju inte nej till.
Nu ligger jag i min säng och är så trött, som alla andra kvällar. Slitsamt med ”vuxentider” och gå upp tidigt 5 dagar i veckan.. men nu ska jag kolla How to get away with murder, hörs.

Likes

Comments

Vardag

Hej bloggis. Har precis kommit in efter en springtur i blåst och duggregn, var inte superskönt. Tanken är dock att jag ska försöka få tillbaka den lilla kondition jag en gång haft. Hade också tänkt att rida idag men vädret gjorde att jag stannade kvar inomhus och stretchade istället. Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills det är hämtningsdags av barn.

Räknar dagarna hem nu.. är så hemsjuk ❤️

Likes

Comments

Framtiden

Ångest. Vad är ångest? För mig har det bland annat varit ''vad jag ska bli när jag blir stor'' på senaste tiden. Jag tänker på det så ofta. Skulle ju egentligen börjat plugga denna höst men blev inte så (tydligen, eftersom jag bor i England nu). När jag tackade nej kändes det ändå ganska jobbigt då jag vill vara klar med plugget i tidig ålder och jag känner mig redan gammal(???). Vill plugga nästa höst men tänk om jag inte kommer in? Då måste jag vänta ytterligare ett år, och vad ska jag göra under tiden? Jobba extra på 500 olika jobb? Känner en sån stress över detta då jag inte vet vad jag vill jobba med. Inget känns 100 och det är så jobbigt. Har i hela mitt liv varit säker på att jag vill bli veterinär, men insåg sen att mina betyg (och mitt psyke?) inte riktigt höll för det. Och nu står jag här, utan att veta vad jag ska plugga. Det jag vill plugga har jättedåliga antagningsodds, och det jag vill jobba med (hästar) tjänar man dåliga pengar på. Man ska ju inte tänka på pengarna men det är klart att det spelar roll. Känner att jag måste komma på detta snart. Men måste också komma ihåg att jag bara är 20 år. Vissa börjar plugga när de är 40 liksom. Time will tell.

Likes

Comments

Vardag

Om ett par timmar är denna arbetsvecka över. Känns som det nyss var fredag men jag klagar verkligen inte. Vardagen här ser exempelvis ut såhär: jobb på morgonen, ett ridpass på Rico och pyssel i stallet, åka och kolla på barna på deras aktiviteter (rugby/ hockey /cross country etc.) för att sedan hämta upp alla barn, laga mat och jobba resterande timmar på kvällen. Dagarna tar slut väldigt fort. Jag trivs dock verkligen här på landet och med hästarna som finns öööverallt. Får se vad som händer i helgen, vet att jag ska fixa mina hemska naglar. Kanske utgång med Freddie. Kanske bio på söndag. De spörs å seeee. Vi hörs närma jul, som också närmar sig? Sjukt.

Likes

Comments

Vardag

En resa jag gärna skulle göra om: Dubai. Fick upp på Facebook idag att det tydligen var tre år sedan nu. Tiden flyger verkligen iväg. Kan tipsa alla om att åka till Dubai någon gång i sitt liv. Pricy but worth it.

Likes

Comments

Vardag

Man är väl ändå smart som startar blogg, gör två-tre inlägg och sen glömmer av det? Så smart är iallafall jag! Ger detta en andra chans och funkar det inte då kanske ja inte ska ta upp bloggandet ändå.. Bloggade ändå mycket förr men har nog glömt bort hur man gör. Wellwell. Vad har hänt på 1,5 månad? Jaaag har fyllt 20, firat 20 i London, flyttat till England, velat flytta hem till Sverige igen, bland annat. Men nu är vi här iallafall. Fars dag! Dagar som denna, när man vet att familjen hemma är samlad för att fira är jobbiga. Jag står ju min familj så nära så denna flytt har varit väldigt svår just pga hemlängtan. Men jag kommer hem över jul iallafall. Längtar! Sen om jag stannar hemma eller kommer tillbaka hit det återstår faktiskt och se. Har inte bestämt mig än. Vi hörs och ses förhoppningsvis snart, beroende på hur duktig jag är på att blogga. Cheers

Trivs verkligen kring alla hästar iallafall, för er som inte vet det så bor jag på en hästgård

Likes

Comments

Musik

Det jag lyssnar på ändras väldigt fort då jag gärna tjatar ut låtar jag gillar, men detta spelas under dagarna just nu iallafall, en blandning av gammalt o nytt

Likes

Comments